60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o zaman hergün ceviz yeee

günaydın canımmm

günaydın cimcimecikk benimde boğazlarımm şişliği indi ama genizlerimde yanma devam ediyoo bugün ıhlamur alıcamm
bugün tetetozda vuracaklarrr

kayfaltım: 2 dilim kızarmış beyaz ekmek 1 yımırtaa domatiz yeşilbiberr 1 bardak çay az tereyağı ball

günaydın cimcimecikk benimde boğazlarımm şişliği indi ama genizlerimde yanma devam ediyoo bugün ıhlamur alıcamm
bugün tetetozda vuracaklarrr

canım benim çok geçmiş olsun dikkat et..tetenoz bana çok ağır gelmişti.5 gün ağrısını çektim birde baş ağrısı bulantı halsizlik ypmıştı.ama başkalarında fazla yan etkisini göstermiyor..

hamilelik öncesi bende yaptırmıştımm banada ateş yapmıştıı 1 haftaa

günaydınnnn sabah kalkar kalkmazz 1 büyük kupa cift sekerli süt
kahvaltımm:

sahanda yumurta (lorlu)
1 salatalık
2 dilim kızarmıs kepekli ekmek
accık tereyagı ve bal

ama daha yemedim gideyim yiyeyimm.. sona görüsürükkk

günaydınnn nasılsınızz?benimde misafirlerim vardı cumartesi geldiler.kayınvalide,büyük görümcem kızıyla,küçük görümce eşiyle...yeni evlendiler ya gelin gezmesine geldiler.cumartesi çocuklar hastalandı ateş öksürük burun akıntısı üstünede bende ateş boğazlarda farenjit,burun akıntısı ölcem sandım.o halimle bide misafir ağırla.çocuklar bide sabah kadar uyumadılarmı 2 gün uykusuzluk hastalık.....dün doktora götürdük marmarise.soğuk algınlığınlığıyla diş çıkartıyorlar dedi.bide astım bişiy dedi.astım spreyi verdi öksürükleri için.çok kötüydüler yavrularınm.bende biraz bugün iyiyim.2 gündür bişiy yiyemedim hastalıktan bugün tartıldım 55.4 olmuşum.benden böle....sizler neler yaptınız?

cümleten geçmiş olsun canımm bende hastayım ama ateş öksürük yokk

canım benim hoş geldin.görümcenede hayırlı olsun allah utandırmasın bir yastıkta kocatsın...bebişlerinede üzüldüm çoooooooooooooook geçmiş olsun..
hamilelik öncesi bende yaptırmıştımm banada ateş yapmıştıı 1 haftaa
aynen ateşte çok pis yaaa.sen bu defada yaparsın ozaman doğumdan sonra yaptırmazsın..

afiyet olsun canım benim şimdiden ozaman..

bak yaa geldii hiçbişey yazmadan yine gitti :99:

aayyyyy sabah sabah bıdıbıdıı ne bu enerjiiii
ivitt yemegimi yedim de geldimm.. peynir ve salatalık yemedim.. lorlu yumurta ve balı yedim sadece.. plates cd si aldım sözdee hergün cıkıp yürüyorumm onu yapmaya fırsat olmuyo hiç. kociş az önce sen bebege alısveris yapcaktın yaptın mı dedi a aa didim para cekmeni bekliyoruz ya.. yapmadın yani didi.. dalga mı geciyosun didim.. güldü bak cocugun yedigi helal giydigi harammıs dogru söylüyolar didi.. ay cocugun hiçbişeyi yok dalga mı geciyosun didimm bi giyinmeyle bitse. bide kalkmıs bana gecen arayı acmadan ikinciyi de yapalım diyo. sen buna bakk accık büyütt de babalık performansını görelim sonra ona da bakarız dedimm.. ben dedim yavas yavas alalım diye dinleyen kim simdi agır gelcek ona bi anda babamında besige dolaba ıslandıgı yok cok stresliyim cokkkkkkk

hoşbulduk cnm benim....teşekkür ederim tatlım yaa.çok saol.sen nasılsın nasıl oldun?

saol ballımmmmmmm

dün bizim evdede bu muhabbet vardı.eşim kurbanı senin adına keseceğiz kesersek dedi.bende herhalde benim adıma olacak kimin adına olacak dedim.kayınvalide hemen atıldı oğlumun adına da olur.bende olurda şimdi değil seneye.kurban kessek ev taşıyacağız nakliye kira hem bu eve hem yeni eve vereceğiz dedim nasıl olacak belki kesemeyiz dedi.bende diğer ayda bebişime alışverişe gideceğim birde ehliyetimi alacağım dedim.hemen kaynana gene atıldı ehliyeti almazsan ne olur dedi.bende almazsam tekrar sınava girerim dedim.girmek gerekiryormuydu ilmiyorum ama salladım.okadar kazanmışım neden yansın dedim.eee aralıkta alırsın dedi olmaz dedim o ayda kayıt param var dedim.ne gerek var dedi gene ne demek ne gerek var dedim 4. sınıf oldum son andamı bırakayım dedim.sustu baktı baktı bitin ce ne olacak dedi.birşey olması lazımmı lisans sahibi olacağım.elbet ilerde kadromdada maşımdada fark edecektir geleceğe yatırım dedim.hatta karar verdim bu yıl tekrar ünv.sınavına gireceğim.
bebişimin hiççççç birşeyi yok ama eşim oralı bile değil anasının derdine düşmüş.ondan hayır yok ben kendim halledeceğim herşeyi..

ayyy cnm benim yaa.. bizim bebeügün bi arabası var işte bide görümcemin bebeginden ayırdıkları.. kıyafeti düsünmüyrum da gecelikti oydu buydu falan besik dolap olayıı geriyo beni allah var.. cünkü onları annemlerin alması gerekiyomus.. babam da bi pinti bi pinti.. inan gecen bayram anneml keradesime bayramlık almamıs.. simdi benimkilerle yüzgöz olmasın diye izim besigi falan alır heralde ama onlara para harcamazken gel benimkine besik dolap al demek de vicdanıma el vermiyo.. kocisede kıyamıyorum kayınpederinden hiçbişi görmedi o da konusmakta haklı. ben kızın ailesinin yaptıgını yeni ögrendim. aslında kayınvalidem biz nisanlıyken söylemişti ama baskasından duymadıgımdan önemsemedim.. simdi 10 kişiye sordum kız annesi yaparmıs herseyni. bide kayınvalidem iddalasınca cafede otururkenn ordakii yaslı arkadaslarına sordu. bide bizimk hazır zaten de işte alınır mı alınmaz mı diye soruyorum diyo.. bütün kadınlar kız annesi yapar diye teyit etti. öldüm sinirden.. sonra bana sessizce yanlıs anlama onlar alsın diye söylemiyorum ama adet böyle dedi. bebek arabasını da babaanne alırr dedi. (aldı ya o arabayı) bi arada ecrin yanlıs anlama annen heveslenmiyo mu hiç dedi. esya konusluyodu yine.. ne alaka anne simdi ben sana alma diyorum dinlemiyosun benimkilere nazım geciyo gerekirse bagırıyorum daha erken diye almıyolar dedim. o da yani ne bileyim hiç hevesli gibi gelmiyolar bana acaba annen üvey diye mi heyecanlanmıyo olabilir sakın beni yanlış anlama diyo. yaaa öyle bile olsa ben sana aaa evet öyle der miyim.. yada seninn kalkıpp bunu bana sorman dogru mu?? cok düsüğncelisin madem sorma beni üzme dimi.. işte iyi kadın hos kadın ama cok patavatsız

canım benim benimde pijema herşey eksik.bebğin beşiği var benimde annemler yapalım demişlerdi ozamanlar ben yok demiştim benim babam zaten çalışmıyor rahatsız ne gerek var dedim ben aldım.kayınvalide hiçbirşey diyemedi çünkü kendisi bir çeyrek dahi takmadı.
5 tl ye bir takım almıştı sadece birde fiyatınıda söylemişti tavlacıda görmüş beğenmiş almış.şimdi zaten 2. çocuk kayınvalide yapmalı ama oralı olmuyorlar.bende yapsalarda istemem laf etmelerindense kimseden birşey istemem.zaten yapacak durumlarıda yok.benim annem halen diyiyor yapayım ama ben istemiyorum karı koca çalışıyoruz.ne gerek var dedim.senin kayınvalidede gerçekten patavatsızmış.ona ne o kendi üzerine düşeni yapsın gerisi onu ne ilgilendirir.kaynana sonuçta hepsi bir.sen canını sıkma zorla birşey yaptıracak değilsinizya.sonuçta bu bebk sizin kimse birşey yapmazsa eşin yapmayacakmı yani.eşyaya göremi bebek getiriyoruz.bebek geliyorsa sorumlusuda bizleriz sonuçta.sen boşver takma kimseyi alabildiğin kadarını ala gerisi sonra alınır zaten ihtiyaç hiç bitmiyor...

çok üzülüyorumm sana ahh ahhh keşke evlenmeden önce anlayabilseymişin ne olduklarınıı
kendine uygunn bi memurla evlenir daha rahat ederdinn valla
aslında bunlar denmez ama insanı demeye mecbur bırakıyorlarr
yazık çok yazıkk
kusura bakma içimden bu geldi bunu yazdımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…