60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

5. bir yıl sonra cnmm cagırmaz saglıkocagın artık.. benim 4. tam 20. haftama denk geldii tesadüff. digeri 1 yıl sonra artıkın bi daha olmazsınn.. seni görünce canım tostt cekiyo yahu.. insann nick ini tosti yaparmı??? dolasma ortalardaa alıvericem bi ısırıkkk

5. bir yıl sonra cnmm cagırmaz saglıkocagın artık.. benim 4. tam 20. haftama denk geldii tesadüff. digeri 1 yıl sonra artıkın bi daha olmazsınn.. seni görünce canım tostt cekiyo yahu.. insann nick ini tosti yaparmı??? dolasma ortalardaa alıvericem bi ısırıkkk

canım benim vitamin kullanıyorum.daha önce bukadar soğukta almazdım.ama ne olduysa bu hamileliğim sürekli hasta olarak geçti.bilmiyorum ki neden böyle.sordum dr.daha önce normaldir bağışıklık sisteminiz zayıflıyor çocuk gibi kendinize dikkat etmelisiniz demişti.elimden geleni yapıyorum sıkı sıkı giyiniyorum.ama olmuyor bir türlü..

bebegim ilacın yetersiz demekk ki.. söyle degiştirsinn.. ne demek o bünye zayıflıyorr.. dr bey 9 ay hastamı olucem deseydinn. ne ilac içiyosun suan?? bak ilacın dısında her sabah yumurtanı ye, sütünü iç, et ve sebzeye dikkat et.. simdi artık kıss meyveleri vitamin deposuu.. her aksam ve gün içinde meyve tükett. mercimek,kurufasulye bagısıklıgı cok güclendiriyomuss gecen dr umda dinledim.. içine rezene, kişniş eklenebilrmiş fasulyeninn. mercimegi de ıspanagın kökleriyle pişirirsenizz vitamin deposu olur diyo balık yiyomusun sen balık? bebegin bişeye ihtiyacı yok zatii herseyii senden semiriyomusss senin stokları tüketince sistem cöküyo tabeee..

benim avatarımda bir ara tost resmi vardı ve topikte kızlarla beraber zayıflıyordum bunu söyliyen cok olmuştu ama değiştirmemiştim
tosti kocamın bana hitap şeklidir bir kere cıktı agzından o günden beridir adım tosti kaldı

degişikk bir hitapp sekliii adın yakın heralde tosti ye düsününce öle yuvarlancak bi isim gelmedi aklıma ama:44::44: ayy ben tost u cokk severimdeeeee.. dün gece esim kocaman bir sandvicc yedi. kendimle cebellestimm yok alma bana dedim.. eve geldikk o yedikce bana bişiler oldu 2 minik ısırık aldımm ücüncüye salca olucaktım ama yutmussss:26::26::26: gece de tosstt alsan yicektim diye sayıkladım durdum simdi de cnm tostt istiyo.. evde de tost yapcek bi tek peynir varr domatis falan yok:26: basıma vurduyduu zaten dee seni görüncee körüklendimm ondann sey ettiydimm

yok acım ismim azra
ilk evlendiğimiz sıralar dışarıda kahvaltıda tost yerken tosti dedi öyle kaldı
bende cok severim tostu

bende artık 50 li rakamlara düşmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaa bıktım bu 6 rakamındannnnn artık

canım benim herşeyden yiyiyorum ama bilmiyorumki...sebzemide etimide meyvevimi de tüketiyorum.ilaç olarak decavit,magnezyum,demir hapı ayrıca antibiyotik ağrı kesici vede astım fısfısı kullanıyorum..benim bebeğe yetmiyor galiba benide sömürüyor..

canım benim bu sabah ben tost yedim..bol kaşarlı..evde yapsaydım bende domatesli felan yapıyorum çok güzel oluyor ama iş yerinde ancak kaşarlı yedim..

ay benimde canım tost istedi şimdi
domateslisini hiç yapmadım domatesi peynir eriyince mi koyuyorsunuz
sulanır yoksa tost

bu dediklerini yapması içinn sağlıklı bir ortam lazımm cimcime kendisine bakamıyo olay buu
ayaklarını uzatıp dinlenemiyo her akşam cemaat geliyoo
evide kaloriferli değilll ısıtıcıyı gittikleri yere götürüyorlarsa düşün salon sıcak mutfağa gidiyo soğukk
gündüz işş akşam cemaat dinlenemiyoo
zaturre çok ağır bi hastalıktırr bünyesini çok yıprattı

günaydınnn
bende kötü bi gece geçirdimm sesler berbatt burun kötüü allahtan ağrı ateş yokk nezleye çevirdii
bşde tetenoz olan kolum ağrıdıı
doktor parol filan kullanırsın minoset dedi ama ağrım ateşim öksürüğüm yokk kullanmıcamm

ay benimde canım tost istedi şimdi
domateslisini hiç yapmadım domatesi peynir eriyince mi koyuyorsunuz
sulanır yoksa tost

yokkk ben peynirle domatesi koyuyorumm aynı andaa.. eger peynirr kasarsa cok az tuz serpiyorum..öncedenn kızdırdıgımm makineye atıyorummm ohhhhh missssssss

domatisi de götüreydinn kızz yanındaaa yarın sabah bende tostt yicem kacar yokk masallahh ecza deposu kiminsinn ben bi elevit, bi magnormm bide komfer kullanıyodumm.. ama komfer e ragmen kansız cıktımm dr da degiştiripp dozunu arttırdıı bakalım yarın ona baslıcamm nasıl olcak izne ne zaman cıkıyosun yat o zamann.. işyerin sıcak mıı?? kız ben masabası calıssam eskisi gibi kendime ksin o ufonun ayak ısıtıcılarından alırdımm

yok acım ismim azra
ilk evlendiğimiz sıralar dışarıda kahvaltıda tost yerken tosti dedi öyle kaldı
bende cok severim tostu

yasasınnn tostt yemekk o zamannnn

cimcimeninn kocası akıllanmadıkcaa dahaa cookkk öle gider o düzenn.. işleri falan bozuldu diye kıyamıyo annesine heralde ama insan da bi kere batırmıss gözgöre göre ikinciye dükkan acmaz ki borc bitirmedenn gitmiş onu da batırmıss.. o paraya bi ev alsa her ay kira gelirdi..

gecmişş olsun cicimmm.. ay tetanozz falan bana hiç dokunmuyo.. bi tek kolumun üstüne yatınca acıyodu.. benimde evin temizligini bitiripp hasta olasım var hiçbişi düsünmedenn 1 hafta paso yatmak istiyorumm.. ama du alısverisi de yapayım öle hastalanıyımm..

tostii zor dönemi atlatmışsınn
ilk üç ayy düşük sonraki zamann erken doğum riski olur diyor doktorlarr
eğer ikili kan testi sonuçların iyi çıkarsaa dörtlüyü filann yaptırmaa eğer ultrason kontrollerin normal çıkarsaa
çünkü o testler riski hesaplıyoo down sendromu riskini hesaplıyoo sana bi oran veriyoo filan çok stresli durumlarr yaratıyoo bazende bi doktorun dediğini diğeri tutmuyo riskin yüksek bile çıksa hemenm endişelenmee üzülmee sakın hemen amniyosentez yaptırmaa araştırr başka doktorlarada sorr
tarama testlerini hiç sevmiyorumm

evet stresli işler gerçekten umarım iyi gelir sonuç ense kalınlığı güzel ikilide de sorun cıkacagını sanmıyorum dedi doktorum cok iyi bir doktorum var o ne derse onu yapıcam artık 3 lüyü isterse yaptırırım gerek yok derse yaptırmam

kısss ev temizliği bitermi hiçç hergün biyer topla sil süpür yemek yapp

ense kalınlığı benimde normaldii kan testinde risk orta dedii düşük değil dedi onca stres sıkıntı yaşadımm
tesadüff başka doktora gittim risk değerinde bişey yok dedii
sadece benim başıma geldiği için söylüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…