günaydın hugocuk iyiyim cok şükür
dün kontrolümüz vardı ense kalınlığına bakıldı 1,3 mm cıktı
ikili test için kan verdim
bende haziranda tetenoz aşımın 4. dozunu vurdurdum agustosta da hamile kaldım
sağlık ocağı kaydımı aldı çagırırlar herhalde zamanı gelince o zaman söylerim su zamanda oldum diye artık gerek görürlerse tekrar yaparlar
günaydın hugocuk iyiyim cok şükür
dün kontrolümüz vardı ense kalınlığına bakıldı 1,3 mm cıktı
ikili test için kan verdim
bende haziranda tetenoz aşımın 4. dozunu vurdurdum agustosta da hamile kaldım
sağlık ocağı kaydımı aldı çagırırlar herhalde zamanı gelince o zaman söylerim su zamanda oldum diye artık gerek görürlerse tekrar yaparlar
günaydınn cimcimecim senn vitamin falan kkullanmıyo musun tatlım?? bence bagısıklık sisteminde bişi var.. yoksa bu kdr hastalık normal degill. iyi beslenmiyomusun??dr una sölee gerekirse takviye versin..
güle güle kullanınn bebişimmmm
canım benim vitamin kullanıyorum.daha önce bukadar soğukta almazdım.ama ne olduysa bu hamileliğim sürekli hasta olarak geçti.bilmiyorum ki neden böyle.sordum dr.daha önce normaldir bağışıklık sisteminiz zayıflıyor çocuk gibi kendinize dikkat etmelisiniz demişti.elimden geleni yapıyorum sıkı sıkı giyiniyorum.ama olmuyor bir türlü..
5. bir yıl sonra cnmm cagırmaz saglıkocagın artık.. benim 4. tam 20. haftama denk geldii tesadüff. digeri 1 yıl sonra artıkın bi daha olmazsınn..seni görünce canım tostt cekiyo yahu.. insann nick ini tosti yaparmı??? dolasma ortalardaa alıvericem bi ısırıkkk
benim avatarımda bir ara tost resmi vardı ve topikte kızlarla beraber zayıflıyordum bunu söyliyen cok olmuştu ama değiştirmemiştim
tosti kocamın bana hitap şeklidir bir kere cıktı agzından o günden beridir adım tosti kaldı
degişikk bir hitapp sekliiiadın yakın heralde tosti ye düsününce öle yuvarlancak bi isim gelmedi aklıma ama:44::44: ayy ben tost u cokk severimdeeeee.. dün gece esim kocaman bir sandvicc yedi. kendimle cebellestimm yok alma bana dedim.. eve geldikk o yedikce bana bişiler oldu 2 minik ısırık aldımm ücüncüye salca olucaktım ama yutmussss:26::26::26: gece de tosstt alsan yicektim diye sayıkladım durdum simdi de cnm tostt istiyo.. evde de tost yapcek bi tek peynir varr domatis falan yok:26: basıma vurduyduu zaten dee seni görüncee körüklendimm ondann sey ettiydimm
canım benim herşeyden yiyiyorum ama bilmiyorumki...sebzemide etimide meyvevimi de tüketiyorum.ilaç olarak decavit,magnezyum,demir hapı ayrıca antibiyotik ağrı kesici vede astım fısfısı kullanıyorum..benim bebeğe yetmiyor galiba benide sömürüyor..bebegim ilacın yetersiz demekk ki.. söyle degiştirsinn.. ne demek o bünye zayıflıyorr.. dr bey 9 ay hastamı olucem deseydinn. ne ilac içiyosun suan?? bak ilacın dısında her sabah yumurtanı ye, sütünü iç, et ve sebzeye dikkat et.. simdi artık kıss meyveleri vitamin deposuu.. her aksam ve gün içinde meyve tükett. mercimek,kurufasulye bagısıklıgı cok güclendiriyomuss gecen dr umda dinledim.. içine rezene, kişniş eklenebilrmiş fasulyeninn. mercimegi de ıspanagın kökleriyle pişirirsenizz vitamin deposu olur diyobalık yiyomusun sen balık? bebegin bişeye ihtiyacı yok zatii herseyii senden semiriyomusss senin stokları tüketince sistem cöküyo tabeee..
degişikk bir hitapp sekliiiadın yakın heralde tosti ye düsününce öle yuvarlancak bi isim gelmedi aklıma ama:44::44: ayy ben tost u cokk severimdeeeee.. dün gece esim kocaman bir sandvicc yedi. kendimle cebellestimm yok alma bana dedim.. eve geldikk o yedikce bana bişiler oldu 2 minik ısırık aldımm ücüncüye salca olucaktım ama yutmussss:26::26::26: gece de tosstt alsan yicektim diye sayıkladım durdum simdi de cnm tostt istiyo.. evde de tost yapcek bi tek peynir varr domatis falan yok:26: basıma vurduyduu zaten dee seni görüncee körüklendimm ondann sey ettiydimm
bebegim ilacın yetersiz demekk ki.. söyle degiştirsinn.. ne demek o bünye zayıflıyorr.. dr bey 9 ay hastamı olucem deseydinn. ne ilac içiyosun suan?? bak ilacın dısında her sabah yumurtanı ye, sütünü iç, et ve sebzeye dikkat et.. simdi artık kıss meyveleri vitamin deposuu.. her aksam ve gün içinde meyve tükett. mercimek,kurufasulye bagısıklıgı cok güclendiriyomuss gecen dr umda dinledim.. içine rezene, kişniş eklenebilrmiş fasulyeninn. mercimegi de ıspanagın kökleriyle pişirirsenizz vitamin deposu olur diyobalık yiyomusun sen balık? bebegin bişeye ihtiyacı yok zatii herseyii senden semiriyomusss senin stokları tüketince sistem cöküyo tabeee..
ay benimde canım tost istedi şimdi
domateslisini hiç yapmadım domatesi peynir eriyince mi koyuyorsunuz
sulanır yoksa tost
canım benim herşeyden yiyiyorum ama bilmiyorumki...sebzemide etimide meyvevimi de tüketiyorum.ilaç olarak decavit,magnezyum,demir hapı ayrıca antibiyotik ağrı kesici vede astım fısfısı kullanıyorum..benim bebeğe yetmiyor galiba benide sömürüyor..
canım benim bu sabah ben tost yedim..bol kaşarlı..evde yapsaydım bende domatesli felan yapıyorum çok güzel oluyor ama iş yerinde ancak kaşarlı yedim..
yok acım ismim azra
ilk evlendiğimiz sıralar dışarıda kahvaltıda tost yerken tosti dedi öyle kaldı
bende cok severim tostu
bu dediklerini yapması içinn sağlıklı bir ortam lazımmcimcime kendisine bakamıyo olay buu
ayaklarını uzatıp dinlenemiyo her akşam cemaat geliyoo
evide kaloriferli değilll ısıtıcıyı gittikleri yere götürüyorlarsa düşün salon sıcak mutfağa gidiyo soğukk
gündüz işş akşam cemaat dinlenemiyoo
zaturre çok ağır bi hastalıktırr bünyesini çok yıprattı
günaydınnn
bende kötü bi gece geçirdimm sesler berbatt burun kötüü allahtan ağrı ateş yokk nezleye çevirdii
bşde tetenoz olan kolum ağrıdıı
doktor parol filan kullanırsın minoset dedi ama ağrım ateşim öksürüğüm yokk kullanmıcamm
akşama ne yemek var akşama
tostii zor dönemi atlatmışsınn
ilk üç ayy düşük sonraki zamann erken doğum riski olur diyor doktorlarr
eğer ikili kan testi sonuçların iyi çıkarsaa dörtlüyü filann yaptırmaa eğer ultrason kontrollerin normal çıkarsaa
çünkü o testler riski hesaplıyoo down sendromu riskini hesaplıyoo sana bi oran veriyoo filan çok stresli durumlarr yaratıyoo bazende bi doktorun dediğini diğeri tutmuyo riskin yüksek bile çıksa hemenm endişelenmee üzülmee sakın hemen amniyosentez yaptırmaa araştırr başka doktorlarada sorr
tarama testlerini hiç sevmiyorumm
cimcimeninn kocası akıllanmadıkcaa dahaa cookkk öle gider o düzenn.. işleri falan bozuldu diye kıyamıyo annesine heralde ama insan da bi kere batırmıss gözgöre göre ikinciye dükkan acmaz ki borc bitirmedenn gitmiş onu da batırmıss.. o paraya bi ev alsa her ay kira gelirdi..
gecmişş olsun cicimmm.. ay tetanozz falan bana hiç dokunmuyo.. bi tek kolumun üstüne yatınca acıyodu.. benimde evin temizligini bitiripp hasta olasım varhiçbişi düsünmedenn 1 hafta paso yatmak istiyorumm.. ama du alısverisi de yapayım öle hastalanıyımm..
evet stresli işler gerçekten umarım iyi gelir sonuç ense kalınlığı güzel ikilide de sorun cıkacagını sanmıyorum dedi doktorum cok iyi bir doktorum var o ne derse onu yapıcam artık 3 lüyü isterse yaptırırım gerek yok derse yaptırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?