evet stresli işler gerçekten umarım iyi gelir sonuç ense kalınlığı güzel ikilide de sorun cıkacagını sanmıyorum dedi doktorum cok iyi bir doktorum var o ne derse onu yapıcam artık 3 lüyü isterse yaptırırım gerek yok derse yaptırmam
ense kalınlığı benimde normaldii kan testinde risk orta dedii düşük değil dedi onca stres sıkıntı yaşadımm
tesadüff başka doktora gittim risk değerinde bişey yok dedii
sadece benim başıma geldiği için söylüyorumm
bende hem 2 liyi yaptırdım,hem 3 lüyü yaptırdımm.. 4 ne zaman oluyo acepp onuda istemez heralde.. benim dr umda cok iyi amaa hep nooormal diyo saolsunn sinir geliyo..her ayy bi sürü soruyla gidiyorumm. söyle igne batıyo gibi oluyo, basım dönüyo,gece sıcrıyorum, gögsüm acıyo zart zurtt hep bi sikayetimm varr yani. ama benii sabırla dinleyipp devam ediyoo simmdii gebelikte bilmemnelere baglı olarakk bunların olması normalllllll simdi bebeişe bakalım annesi arık bende söze söyle baslıyorumm kasıgıma krampp giriyo ama sanırımm normalll, e gögsümden sıvı geliyo o da normall, hemenn yoruluyorumm ama o da normall.. hadi o zaman bebişee bakalımm
bende hem 2 liyi yaptırdım,hem 3 lüyü yaptırdımm.. 4 ne zaman oluyo acepp onuda istemez heralde.. benim dr umda cok iyi amaa hep nooormal diyo saolsunn sinir geliyo..her ayy bi sürü soruyla gidiyorumm. söyle igne batıyo gibi oluyo, basım dönüyo,gece sıcrıyorum, gögsüm acıyo zart zurtt hep bi sikayetimm varr yani. ama benii sabırla dinleyipp devam ediyoo simmdii gebelikte bilmemnelere baglı olarakk bunların olması normalllllll simdi bebeişe bakalım annesi arık bende söze söyle baslıyorumm kasıgıma krampp giriyo ama sanırımm normalll, e gögsümden sıvı geliyo o da normall, hemenn yoruluyorumm ama o da normall.. hadi o zaman bebişee bakalımm
kısss ev temizliği bitermi hiçç hergün biyer topla sil süpür yemek yapp
doktordan doktora değişiyor demek ki sen kagıdına kendin bakmadın mı risk kaçta kaçtı
valla hugomm ben ikinci kanamdann sonraa bi süre bana kimse bişi elletmeyinceee, bide köye gittikk bi haftada ordaa herseyy önüme gelip gittikce acayip tembellige alıstımm:26::26::26: aska gelipp haftada bigün heryeri komplee silp süpürüyorumm, onun dısında gnlük olarakk yatagımızı topluyorum camasır atıyorum makineye bide yemek yapıyorumm.. baska işe el attıgım yok:26::26: bi bu hafta sıkı calıstımm.. yazlık kıslık yaptım (kii hala yapıyorum bugün son hurc) görümcemden gelen bebek kıyafetlerinin kücüklerini yıkadım ütüledim, hala kalkcak kıyafetler falan varr.. cam silmek dısında her işi yapıyorum.. bi tek mutfagın camlarını temizledimm
ya hepsini anladıkta hemen yorulman niye acepp :44: benn saatlerce geziyorum bişey olmuyoo dünn iki saat gezdimm sadece tuvalet molası veriyorumm
bugünde salon silinecek toz alınacakk yatak odasını daha toplamadımm mutfal silinecekk bebek odasıyla yatak odası silinecekk 2 saati bulurr
bakkal var çöp varr en sonda duş alır otururummm
ya hepsini anladıkta hemen yorulman niye acepp :44: benn saatlerce geziyorum bişey olmuyoo dünn iki saat gezdimm sadece tuvalet molası veriyorumm
bugünde salon silinecek toz alınacakk yatak odasını daha toplamadımm mutfal silinecekk bebek odasıyla yatak odası silinecekk 2 saati bulurr
bakkal var çöp varr en sonda duş alır otururummm
yok cnm yaa hergün yürüyorum ya.. yürüdügüm yol da 30 dk falan sürüyo heralde. anam yolun yarısında bi kramp baslıyoo kalan kısmıı yarım saatte gidiyorum yavas yavas..:26::26: gobeeemm agır geliyoayrıca 71 kg olmusum haftada 1 kg mu alıyorum artık yahu
iyisin canım 26 haftalık hamilesin 71 kilosum
ben 12 haftalık hamileyim 70 kiloyum
boyun kaç
1.65 cnmmm
yok cnm yaa hergün yürüyorum ya.. yürüdügüm yol da 30 dk falan sürüyo heralde. anam yolun yarısında bi kramp baslıyoo kalan kısmıı yarım saatte gidiyorum yavas yavas..:26::26: gobeeemm agır geliyoayrıca 71 kg olmusum haftada 1 kg mu alıyorum artık yahu
peki kaç kıloyla hamile kaldın
yüürüme o zaman bide kötü bişey olur allah göstermesinn
dün koliyi aldım maşallah kocaman kolii tutacak yeri yokk ordann belediyeye gittim ordan pazara bu arada kulağımda kulaklık varr müzik dinliyorumm
pazardann uzun bi fıröa aldımmhay almaz olaymışım koltuğumun altında kolii varr fırçayıda sıkıştırdım koliyle beraberr diğer elimdede çantam varr geziyorum pzarda kulağımda kulaklıkk
kalabalığa girdim arkamda önümde insanlar çil yavrusu gibi dağılıveriyoo
allah allah nolii diyorumm arkamı dönüyorum önümdekiler önümü dönüyorum arkamdakiler dağılıyoo :44: kulaklık olmasına rağmen çığlıkları duyuyorumm
derkennnnnn
anammmmmmmm
sağa sola döndükçe benim fırçanın sapı milletin biyerlerine dokunurmuşş
meğer insanlar ondan çığlık atıp kaçarmışş
hiççç bozuntuya vermedimm hemen çıktım pazardan geldim eve
64 kiloydum cnm
sapık varr sansılarrr zaharrrkızz insann sopayıı ölee öne arkaya menzilli tutar mııı
nirden bilicemm tutmuşum gidiyorummama insanları görmen lazım fırçayı yiyenn ciyak ciyak kaçışıyoo akşam eşimede anlattımm gülmekten bayıldıı
bu hafta 21. haftadayımmm haftaya 22 olucak o zaman 5 buçuk aylık olucam dimi
yok 40 hafta ya.. sen simdi 22 hafta bitince besi yeni doldurmus olcan.. bende 26 yı bitiriyorum ya 6 yı yeni bitiriyo oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?