benn fırca viledaa vs alıncaa sovalye kiminn yürüyorumm bi sakatlık cıkmasınn deyiikızcem uyandııı kendi kendine calısmalar yürütüyo içerde yine..
benimki sabah karnım acıkınca kıpırdanmaya başlıyooo zaman uykum olsada kalkıp kahvaltı yapıyorumm
sanırım şimdi uyandıı hiç kıpırtısı yoktu bu saate kadarbugün geç kıpırdandıı
ahhhhhhhhhh canım evet eşime dün gece çok kızdım ben titriyorum yorgan attı bir tane daha halen titriyorum bana dönmüş bu kadarıda fazla saçmalama diyiyor bende hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bir yandanda zangır zangır titriyorum...kayınvalidemlerde dün akşam 10:30 da geldiler mardinden sabahta evleri geldi.belki bu akşamda bizde olurlar sonra kendi evlerine geçerler.kayınbabamda geldi.tün ev tam cemat olmuştu..birde örtülü olunca gece mutfağa yada wc ye gitmek isteyince yok hırkanı giy eteğini giy başına yazmanı al offfffff çok zor.bir gitsinler ayakalarımı uzatıp paso yatacağım.cimcimeninn kocası akıllanmadıkcaa dahaa cookkk öle gider o düzenn.. işleri falan bozuldu diye kıyamıyo annesine heralde ama insan da bi kere batırmıss gözgöre göre ikinciye dükkan acmaz ki borc bitirmedenn gitmiş onu da batırmıss.. o paraya bi ev alsa her ay kira gelirdi..
gecmişş olsun cicimmm.. ay tetanozz falan bana hiç dokunmuyo.. bi tek kolumun üstüne yatınca acıyodu.. benimde evin temizligini bitiripp hasta olasım varhiçbişi düsünmedenn 1 hafta paso yatmak istiyorumm.. ama du alısverisi de yapayım öle hastalanıyımm..
yok birdaha evde yaparım evde kendim yapınca beyaz peynir az kaşar vede domates koyuyorum çok güzel oluyor...canım 28 kasımdan sonra izne ayrılacağım..yokkk ben peynirle domatesi koyuyorumm aynı andaa.. eger peynirr kasarsa cok az tuz serpiyorum..öncedenn kızdırdıgımm makineye atıyorummm ohhhhh missssssss
domatisi de götüreydinn kızz yanındaaayarın sabah bende tostt yicem kacar yokk masallahh ecza deposu kiminsinn ben bi elevit, bi magnormm bide komfer kullanıyodumm.. ama komfer e ragmen kansız cıktımm dr da degiştiripp dozunu arttırdıı bakalım yarın ona baslıcamm nasıl olcak izne ne zaman cıkıyosun yat o zamann.. işyerin sıcak mıı?? kız ben masabası calıssam eskisi gibi kendime ksin o ufonun ayak ısıtıcılarından alırdımm
yasasınnn tostt yemekk o zamannnn
bir bu ev işi olsa birde kalabalık yok olsa aminim toparlanacağım..bu dediklerini yapması içinn sağlıklı bir ortam lazımmcimcime kendisine bakamıyo olay buu
ayaklarını uzatıp dinlenemiyo her akşam cemaat geliyoo
evide kaloriferli değilll ısıtıcıyı gittikleri yere götürüyorlarsa düşün salon sıcak mutfağa gidiyo soğukk
gündüz işş akşam cemaat dinlenemiyoo
zaturre çok ağır bi hastalıktırr bünyesini çok yıprattı
yok cnm yaa hergün yürüyorum ya.. yürüdügüm yol da 30 dk falan sürüyo heralde. anam yolun yarısında bi kramp baslıyoo kalan kısmıı yarım saatte gidiyorum yavas yavas..:26::26: gobeeemm agır geliyoayrıca 71 kg olmusum haftada 1 kg mu alıyorum artık yahu
ahhhhhhhhhh canım evet eşime dün gece çok kızdım ben titriyorum yorgan attı bir tane daha halen titriyorum bana dönmüş bu kadarıda fazla saçmalama diyiyor bende hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bir yandanda zangır zangır titriyorum...kayınvalidemlerde dün akşam 10:30 da geldiler mardinden sabahta evleri geldi.belki bu akşamda bizde olurlar sonra kendi evlerine geçerler.kayınbabamda geldi.tün ev tam cemat olmuştu..birde örtülü olunca gece mutfağa yada wc ye gitmek isteyince yok hırkanı giy eteğini giy başına yazmanı al offfffff çok zor.bir gitsinler ayakalarımı uzatıp paso yatacağım.
yok birdaha evde yaparım evde kendim yapınca beyaz peynir az kaşar vede domates koyuyorum çok güzel oluyor...canım 28 kasımdan sonra izne ayrılacağım..
bir bu ev işi olsa birde kalabalık yok olsa aminim toparlanacağım..
canım benim bende 71 kg mım.şuan.61 de hamile kaldım.28+3 günlük şimdi..
datlum birden bire almaya basladım yahu. dikkat de ediyorum ama önüne gecemiyorumm.. allah tan gören yüzün falan zayıflamıss bi göbek gidiyon diyo rahatlıyorumm.. vücudumun ortası bana ait degil sankii:26::26: kuzucuk ta 710 gr yanii. nerde bu 7 kg..
plesanta suyu vs.. gayet normal gşdiyosunn
gerci benimkide ben hastaykene askımm bee bi kahvee istesem cok sey mi istemiiş olurum diyodu her ayaga kalktıgımda
ne odunsun sen yahuu sen yapta bi kahve karsılıklı içelim diyodum bende.. sonra kıyamayıp ben lavobodan cıkana kadar kettla basıyodum yapıpp getiriyodumm.. amaaa asonnraaaaaaaa askımm su getirsene, ya bi mandalin versenn, battaniye versene ya ne olur falan derkenn kahveyi gani gani cıkartıyodummkayınvalidemle de yeni kavga ettiydim o vakit. gel dedi ama gitmedimm.. iyi barii seninkilerde evinde oturur artık.. herkes de ona gider
hadi güle güle kuzucukneysee kızlarrr ben cıkıyorumm.. işlerime devam ediyimm1 saat de dinlenicemm gözlerimm kapanıyo yahu aksama bakarım size. hade öptümm
benim göbekte bayağı yukarı çıkmış bebeğim 1000 gr dı.geçen hafta..datlum birden bire almaya basladım yahu. dikkat de ediyorum ama önüne gecemiyorumm.. allah tan gören yüzün falan zayıflamıss bi göbek gidiyon diyo rahatlıyorumm.. vücudumun ortası bana ait degil sankii:26::26: kuzucuk ta 710 gr yanii. nerde bu 7 kg..
erkekler biz hastalanıncaa hoşlanmıyorlarr kendileri hastalanıncaa nazdan yanlarına varılmıyoo
ama cimcimenin durumu farklı onun eşi cimcimenin mahsus hasta numarası yaptığına inanıyo cimcime ne dese hiç inanmıyo zaturre olduu ilgilenmediği gibi her akşam sülalesini eve topladıı hasta kadın oturuyo niye oturuyosun diyoo
artık kimm gaz verriyosa hiç inanmıyo cimcimeye
benim göbekte bayağı yukarı çıkmış bebeğim 1000 gr dı.geçen hafta..
bende kızıyorum ona ben yalanmı söylüyorum diye.ben hhasta olduğuna inanıyorum artık alıştım diyiyor.sinir şeyyyyyyyyyyyyyyy..
canımm onlar sanırım şuna inanıyorlarki
sen hasta değilsinn hastayım numarası yapıyosun kayınvalidenlerr gelince iş yapmamak hizmet yapmamak için numara yapıyosunn
eşine söz geçirebilmek için her dediğini yaptırmak için numara yapıyosunn
cimcimecimm valla sen evde değil işte dinleniyosunn çünkü iş yerinde oturabiliyosunn evde oturamıyosun çünküü
tamam arada halsiz gibi davranıyordum ama hasta olduğum her halimden belli dökülüyorum bunuda numara sanıyorsa yazıklar olsun ne diyeyim..
aynen canı iş yerinde dinleniyorum kafam rahat evde birde sitres var.biraz sonra idrar tahlili vermeye gideceğim göğüs doktorum yaptır temiz çıkarsa bir ciğerlerine tekrar bakayım dedi.su toplamış enfeksiyon yapmış olabilir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?