inşallah temiz çıkarr tahlilinn canımm zaten ilgilenen yokk başının çaresine bakıyosun tek başına bidee zaturre geçmediysee işe bakk
gerçi daha iyisinn şimdi hala sürseydi geceleri uyutmazdıı
tahlil verdim geldim.üffff giderken asansör çalışıyordu gelirken bozulmuştu yapmaya çalışıyorlardı 5 kat çıkmak zorunda kaldım.bayağı bir öksürük tuttu çokta yavaş çıktım oysa...tahlilde yarım saate çıkarmış.
ahh canımm inşallah çıkmaz öyle bişeyyy
ya bide dün gece anlattığın şey iltihap var gibi göteriyoo bianda üşüme titreme ardından terlemee
inşallah yokturr ayy çok çektim zaturredenn
doğumdan hemen sonra aşısını olll 5 yıll koruyo yoksa ufak üşütme gripp artıkk zaturreye çevirir hepp
evet inşallah hiç birşey çıkmaz.tahlilde çıkmıştır ama benim gidecek dermanım yok.temizlik şirketinden bir arkadaş şimdi gidip bana alıp gelecek asansörde yok bayağı bir yorucu oluyor..getirsede gemen göstersem..
oturma odamı yatak odamı sildimm toz aldımm şimdi acıktım mola verdimm 1 kase mercimek çorbasıı brokoli salatası bol sarımsaklı zeytinyağlı 1 dilim esmer ekmek 1 dilim beyaz ekmekve yoğurtlu biber varr azcıkta
şimdi kayınvalidenler evmi yerleştiriyoo nakliye parasını eşinmi ödedi
inşallah artık kırarlar dizlerini evlerinde otururlarr belkii yeni kapı bulurlar gidecek ve sana gelmezler süreklii
sizin ev işi ne olduu
ohhhhhhh süper canım afiyet olsun...hugom benim geçen şubat ayında bebeğini aldırmak zorunda olan kardeşim vardıya o kardeşimde hamile şimdi 7 haftalık.2012 senesi biz kardeşlere vurdu 3 kardeşinde bu yıl bebeği olacak..
800 tl nakliye parası verilmiş eşime sordum sen mi verdin yok dedi.150 sadece kendisi vermiş.150 diğer kaynım 500 diğeri bir şekilde birleşmiş getirmişler..şimdi yerleşiyorlar.artık evlerinde kalırlar herhalde belki bugünde bana gelirler belkimde gelmezler.gerçi eşim bu defa 2 günde bir der anamı görmeye gideyim yanlız kalacağım kesin..aman bana yük olmasınlar başka birşey istemem.eşim evde de olsa bir faydası yok zaten gitsin anacağında kalsın isterse hiçççççççççççççççç unrumda değil inanki..
Kızlar merhaba. karnımda öyle bir şişlik var ki bir türlü atamadım 3 gündür çatlıcam. ne bitki çayı ne gaz giderici fayda etmedi. sabah yatak odasına hızla girince ayağımı şifoniyere vurdum küçük parmağım resmen morardı. oğluşu topallayarak götürdüm kreşe. benim oğlan kardeş istiyorben kocaman oldum büyüdüm herkesin kardeşi var benim yok diyor. bende yapsak mı yapmasak mı kararszım..
dün arkadaşlarım geldi resmen kısır patlaması yaşadık. 2 şer tabak götürdük özlemişiz kısırı..
Kızlar merhaba. karnımda öyle bir şişlik var ki bir türlü atamadım 3 gündür çatlıcam. ne bitki çayı ne gaz giderici fayda etmedi. sabah yatak odasına hızla girince ayağımı şifoniyere vurdum küçük parmağım resmen morardı. oğluşu topallayarak götürdüm kreşe. benim oğlan kardeş istiyorben kocaman oldum büyüdüm herkesin kardeşi var benim yok diyor. bende yapsak mı yapmasak mı kararszım..
dün arkadaşlarım geldi resmen kısır patlaması yaşadık. 2 şer tabak götürdük özlemişiz kısırı..
teşekkür ederim canım benim..darısı isteyipte olmayan herkesin başına sağlıkla tabi...ooo çok güzell hadi hayırlısı canımm sağlıkla alsın bebeğini kucağınaa
iyi hadi direk size yük olmamışlarr
evi kaloriferlimi kayınvalidenin
teşekkür ederim canım benim..darısı isteyipte olmayan herkesin başına sağlıkla tabi...
doğal gazlı 600 tl.ye tuttular ama kayınvalide pek beğenmemiş her seferinde isyan ediyor ama aceleyle oluncada ancak onu buldular.bir ev daha var kayınvalidemlerle aynı mahallede ama yakınlığını bilmiyorum 550 tl dedi cumaya kadar anahtarı teslim edecekler gidip bakacağız doğalgazlıymış 2. katmış inşallah güzeldir.çünkü bu fiyata doğalgazlı mümkündeğil bulamam..
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmaya geldim :)))
yaşım 29 boyum 170 kilom69 1. yaşında kızım var hamile kaldığım kilomdu öncelikle gei dönmek istediğim onada 3 kilo kaldı sizlerde eğer yaptıklarınızı alatırsanız bende birlikte kilo vermek istiyorum inşallah öncelikli kilom 66 sonra 58 e kadar ibnmek istiyorum özellikle göbek onada mekik başladım 2 günde gözle görülür bi inme oldu yediklerimede dikkat etcem ama öncelikle göbek ve bel çevremin incelmesini istyorum yardımlarınızı bekliyorum...
oturma odamı yatak odamı sildimm toz aldımm şimdi acıktım mola verdimm 1 kase mercimek çorbasıı brokoli salatası bol sarımsaklı zeytinyağlı 1 dilim esmer ekmek 1 dilim beyaz ekmekve yoğurtlu biber varr azcıkta
bende hem 2 liyi yaptırdım,hem 3 lüyü yaptırdımm.. 4 ne zaman oluyo acepp onuda istemez heralde.. benim dr umda cok iyi amaa hep nooormal diyo saolsunn sinir geliyo..her ayy bi sürü soruyla gidiyorumm. söyle igne batıyo gibi oluyo, basım dönüyo,gece sıcrıyorum, gögsüm acıyo zart zurtt hep bi sikayetimm varr yani. ama benii sabırla dinleyipp devam ediyoo simmdii gebelikte bilmemnelere baglı olarakk bunların olması normalllllll simdi bebeişe bakalım annesi arık bende söze söyle baslıyorumm kasıgıma krampp giriyo ama sanırımm normalll, e gögsümden sıvı geliyo o da normall, hemenn yoruluyorumm ama o da normall.. hadi o zaman bebişee bakalımm
yüürüme o zaman bide kötü bişey olur allah göstermesinn
dün koliyi aldım maşallah kocaman kolii tutacak yeri yokk ordann belediyeye gittim ordan pazara bu arada kulağımda kulaklık varr müzik dinliyorumm
pazardann uzun bi fıröa aldımmhay almaz olaymışım koltuğumun altında kolii varr fırçayıda sıkıştırdım koliyle beraberr diğer elimdede çantam varr geziyorum pzarda kulağımda kulaklıkk
kalabalığa girdim arkamda önümde insanlar çil yavrusu gibi dağılıveriyoo
allah allah nolii diyorumm arkamı dönüyorum önümdekiler önümü dönüyorum arkamdakiler dağılıyoo :44: kulaklık olmasına rağmen çığlıkları duyuyorumm
derkennnnnn
anammmmmmmm
sağa sola döndükçe benim fırçanın sapı milletin biyerlerine dokunurmuşş
meğer insanlar ondan çığlık atıp kaçarmışş
hiççç bozuntuya vermedimm hemen çıktım pazardan geldim eve
aaa evett yaa nilmısra hamile kalsaa bize arkadaş olurrduu ne güzell olurduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?