60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah temiz çıkarr tahlilinn canımm zaten ilgilenen yokk başının çaresine bakıyosun tek başına bidee zaturre geçmediysee işe bakk
gerçi daha iyisinn şimdi hala sürseydi geceleri uyutmazdıı

evet dr.da dedi zaturen geçmiştir ama su toplaması yaptıysa o dönemde enfeksiyonda yapmış olabilir o yüzden bakmalıyız dedi.inşallah herşey temiz çıkar ilaçlardan bıktım..ben bir gidip hemen geleyim polikiliniklerde zaten aynı bahçede tahlilde çabuk çıkar zayten..

tahlil verdim geldim.üffff giderken asansör çalışıyordu gelirken bozulmuştu yapmaya çalışıyorlardı 5 kat çıkmak zorunda kaldım.bayağı bir öksürük tuttu çokta yavaş çıktım oysa...tahlilde yarım saate çıkarmış.

ahh canımm inşallah çıkmaz öyle bişeyyy
ya bide dün gece anlattığın şey iltihap var gibi göteriyoo bianda üşüme titreme ardından terlemee
inşallah yokturr ayy çok çektim zaturredenn
doğumdan hemen sonra aşısını olll 5 yıll koruyo yoksa ufak üşütme gripp artıkk zaturreye çevirir hepp

evet inşallah hiç birşey çıkmaz.tahlilde çıkmıştır ama benim gidecek dermanım yok.temizlik şirketinden bir arkadaş şimdi gidip bana alıp gelecek asansörde yok bayağı bir yorucu oluyor..getirsede gemen göstersem..

oturma odamı yatak odamı sildimm toz aldımm şimdi acıktım mola verdimm 1 kase mercimek çorbasıı brokoli salatası bol sarımsaklı zeytinyağlı 1 dilim esmer ekmek 1 dilim beyaz ekmek ve yoğurtlu biber varr azcıkta

şimdi kayınvalidenler evmi yerleştiriyoo nakliye parasını eşinmi ödedi

inşallah artık kırarlar dizlerini evlerinde otururlarr belkii yeni kapı bulurlar gidecek ve sana gelmezler süreklii
sizin ev işi ne olduu

ohhhhhhh süper canım afiyet olsun...hugom benim geçen şubat ayında bebeğini aldırmak zorunda olan kardeşim vardıya o kardeşimde hamile şimdi 7 haftalık.2012 senesi biz kardeşlere vurdu 3 kardeşinde bu yıl bebeği olacak..

Kızlar merhaba. karnımda öyle bir şişlik var ki bir türlü atamadım 3 gündür çatlıcam. ne bitki çayı ne gaz giderici fayda etmedi. sabah yatak odasına hızla girince ayağımı şifoniyere vurdum küçük parmağım resmen morardı. oğluşu topallayarak götürdüm kreşe. benim oğlan kardeş istiyor ben kocaman oldum büyüdüm herkesin kardeşi var benim yok diyor. bende yapsak mı yapmasak mı kararszım..

dün arkadaşlarım geldi resmen kısır patlaması yaşadık. 2 şer tabak götürdük özlemişiz kısırı..

800 tl nakliye parası verilmiş eşime sordum sen mi verdin yok dedi.150 sadece kendisi vermiş.150 diğer kaynım 500 diğeri bir şekilde birleşmiş getirmişler..şimdi yerleşiyorlar.artık evlerinde kalırlar herhalde belki bugünde bana gelirler belkimde gelmezler.gerçi eşim bu defa 2 günde bir der anamı görmeye gideyim yanlız kalacağım kesin..aman bana yük olmasınlar başka birşey istemem.eşim evde de olsa bir faydası yok zaten gitsin anacağında kalsın isterse hiçççççççççççççççç unrumda değil inanki..

ooo çok güzell hadi hayırlısı canımm sağlıkla alsın bebeğini kucağınaa

iyi hadi direk size yük olmamışlarr
evi kaloriferlimi kayınvalidenin

canım oğluşun kaç yaşında büyükse istiyorsa sende bakabileceğine inanıyorsan yap bir kardeş bizede arkadaş olursun.
oooooohhhhh afiyet olsun.herzaman yemiyorsun birşey olmaz.ama diğer yediklerinede dikkat etmek şartıyla parmağın içinde çok geçmiş olsun..rezene gaz şişkinliğine çok iyi geliyor birde çörek otu canım.dene istersen belki faydasını görürsün...

oğluşun haklıı vakti gelmiş geçiyo bilee başlayın çalışmalara

ooo çok güzell hadi hayırlısı canımm sağlıkla alsın bebeğini kucağınaa
teşekkür ederim canım benim..darısı isteyipte olmayan herkesin başına sağlıkla tabi...
iyi hadi direk size yük olmamışlarr
evi kaloriferlimi kayınvalidenin

doğal gazlı 600 tl.ye tuttular ama kayınvalide pek beğenmemiş her seferinde isyan ediyor ama aceleyle oluncada ancak onu buldular.bir ev daha var kayınvalidemlerle aynı mahallede ama yakınlığını bilmiyorum 550 tl dedi cumaya kadar anahtarı teslim edecekler gidip bakacağız doğalgazlıymış 2. katmış inşallah güzeldir.çünkü bu fiyata doğalgazlı mümkündeğil bulamam..

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmaya geldim :)))
yaşım 29 boyum 170 kilom 69 1. yaşında kızım var hamile kaldığım kilomdu öncelikle gei dönmek istediğim onada 3 kilo kaldı sizlerde eğer yaptıklarınızı alatırsanız bende birlikte kilo vermek istiyorum inşallah öncelikli kilom 66 sonra 58 e kadar ibnmek istiyorum özellikle göbek onada mekik başladım 2 günde gözle görülür bi inme oldu yediklerimede dikkat etcem ama öncelikle göbek ve bel çevremin incelmesini istyorum yardımlarınızı bekliyorum...

kayınvalidenn maşallah azada konmuyoo sobalı bulaydıı olmuyomuyduu bak sen bilee eletrikli sobayla idare ediyosunn
bide isyanmı ediyo sıfır bina istiyodu heraldee
bizim kayınvalidede bizim evi görüncee epeyy dertlenmiştii mutfak dolaplarımı çok beyendii kapılarım beyaz diye filan içi gitti şimdi diyoo kendi evimin kapılarını değiştircemm hiç modern değil diyoo

tabiki canımm hoşgeldinn
yediğini içtiğini yazarsınn düzenli yardımcı oluruzz

oh afiyet olsun hugocum evine alışabildin mi ? mutlu musun canım ?

canım hamilelikte organlarımız biririnden uzaklaşıyor. vücudumuzda garip kasılmalar normaldir belkide. senin bu ayda acayip enerji olman gerekir neden yoruluyorsun acaba ? demir eksikliğin yada vitamin eksikliğin olmasın..

oh sen müzik dinle yola devam et millet hoplasın ahaaa haa Allah iyiliğini versin senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…