aaa evett yaa nilmısra hamile kalsaa bize arkadaş olurrduu ne güzell olurduuuu
canım oğluşun kaç yaşında büyükse istiyorsa sende bakabileceğine inanıyorsan yap bir kardeş bizede arkadaş olursun.
oooooohhhhh afiyet olsun.herzaman yemiyorsun birşey olmaz.ama diğer yediklerinede dikkat etmek şartıyla parmağın içinde çok geçmiş olsun..rezene gaz şişkinliğine çok iyi geliyor birde çörek otu canım.dene istersen belki faydasını görürsün...
kayınvalidenn maşallah azada konmuyoo sobalı bulaydıı olmuyomuyduu bak sen bilee eletrikli sobayla idare ediyosunn
bide isyanmı ediyo sıfır bina istiyodu heraldee
bizim kayınvalidede bizim evi görüncee epeyy dertlenmiştiimutfak dolaplarımı çok beyendii kapılarım beyaz diye filan içi gitti şimdi diyoo kendi evimin kapılarını değiştircemm hiç modern değil diyoo
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmaya geldim :)))
yaşım 29 boyum 170 kilom69 1. yaşında kızım var hamile kaldığım kilomdu öncelikle gei dönmek istediğim onada 3 kilo kaldı sizlerde eğer yaptıklarınızı alatırsanız bende birlikte kilo vermek istiyorum inşallah öncelikli kilom 66 sonra 58 e kadar ibnmek istiyorum özellikle göbek onada mekik başladım 2 günde gözle görülür bi inme oldu yediklerimede dikkat etcem ama öncelikle göbek ve bel çevremin incelmesini istyorum yardımlarınızı bekliyorum...
canım ya senin avatardaki bebek çok tatlı maşşallah her baktığımda inşallah benim bebişimde böyle tatlı birşey olur...
oh afiyet olsun hugocum evine alışabildin mi ? mutlu musun canım ?
canım hamilelikte organlarımız biririnden uzaklaşıyor. vücudumuzda garip kasılmalar normaldir belkide. senin bu ayda acayip enerji olman gerekir neden yoruluyorsun acaba ? demir eksikliğin yada vitamin eksikliğin olmasın..
oh sen müzik dinle yola devam et millet hoplasın ahaaa haa Allah iyiliğini versin senin
hugom bebek yapmak istesemde şu an yapamayacak durumdayım. çünkü eşim yok
[/FONT]
canım benim oğlan 3,5 oldu kreşe de gidiyor. o kreşe gidince bende küçüğü büyütürüm diyorum. hamile kalsam aralarında pek yaş farkı olmaz diyorum ama yine de iyi düşünmemiz lazım. bu ay içinde eşim gelse hamile kalsam ağustos da doğurmuş olurum.. seneye de tayin oluruz. gittiğimiz yerde oğluş yine kreşe gider. eşimle iyi düşünmemiz lazım. birde benim oğlan gece beni uykuya doyurmadı hala da öyle bu sabah 5 de kalktı dünde 4 de. arabasıyla oynuyor.. yani uyku yönünden de rahatlık görebilmiş değilim henüz..
rezene ve papatya çayı içtim canım. şimdi biraz daha iyi gibiyim.
benimkide kendisi eski ev tuttuya bana bu defa diyiyor kızım eski yeni bakma doğalgazlı olsun yeter.fiyat önemli.bende biliyorum fiyat önemli ama sonuçta senede birde taşınacak değilimya temiz güzel bir yer olsun hatta sıfır olursa da çok sevinirim dedim.o kadar çalışıyorum hakediyorum herhalde dedim oda tabi hak ediyorsun ama işte sıkıntınız var ondan yani dedi..
tahlili gösterdim temiz dedi.bir ara ciğerlerini dinleyeyim dedi.sonra da dedi yada sen özele gidiyorsun onlar baksın beğenmiyorsun bizi dedi.dedim sebebi bu durumdayken muane etmeniz gerekirken bir ara derseniz bende özeli tercih ederim dedim güldü..aman kapris yapıyorlar raporu dışardan aldımya.güya doktorlar işte..
Arkadaslar ne guzel samimisiniz.hoşuma gitti vallahi.sabah kahvaltımı ve öğle yemeğini yazayım musadenizle.
Kahvaltım;3dilim cavdar ekmegi yumurta haslamasi çeri domates salatalık azıcık peynir.2 kucuk bardak az sekerli çay.
Arada bir elma bir mandalina.
Öğlen canım bisey istemedi 1 avuç kadar fındık yedim.
Aksam yemeğim ise buyuk ihtimal bir kepçe çorba 4 kasık kuru fasulye 2 kasıkta pilav ve yoğurt olacak 7 de yemeyi düşünüyorum. Su durumuna gelince günde en fazla 1.5 litre icebiliyirum fazlası midemi bulandırıyor.
Hosgeldin canım
Bende birkaç gündür buradayım yeniyim yani 25 yaşındayım.Bende 62 kiloyum 55 e inmek istiyorum. Yediklerini azaltmaya başladım. Hareket ve spor konusundaysa yürüyüş yapıyorum zaten evde de sürekli kendime bir is buluyorum.pek oturduğum söylenemez.nasil kil
o aldın dersen aksam tv karşısında aburcubur yemekten bence en once bunu yapıyorsan eğer vazgeçmelisin.aksam yemeğini 7 den sonra yememeye çalış. beyaz ekmekten esmer ekmek çeşitlerine geç.göbek ve cevresi icinde ben strec sarıp one arkaya ve yana eğilme hareketleri yapıyorum.etkili bence.
çayı şekersiz içebilirsen daha iyi olurr
şekeri tamamen bırakabilirsen çok faydasını görürsün
korkma bırakılabiliyoo
ben eskiden 1 kupa nescafeyee 4-5 tane küp şeker atardımm şimdi şekersiz çay kahve içiyorum şekerli içemem asla
Ayyy şekeri bırakmayı isterim ama basarabilirmiyim bilmiyorum.zaten nescafe pek icmem ama cayı sekersiz icmeye çalışacağım bakalım.Ayy 3 beyazı da bıraktın o zaman sen:)
Ayy canım usenmeden yazmışsteşekküreşekkür ederim önerilerin basım ustune.sen kac kılo verdin.?karnına streç sarmana gerek yokk karınında yağ varsa şekeri tatalıyı tamamen keseceksin kızartma yerine fırınlama yapacaksınn cola gazoz meyvesuyu meyveli soda light içeceklerr vs.. tatlı olan tüm içecekleri bırakacaksınn
beyaz undan yapılmış hamur işleri yerine esmer unlu yapacaksın yağı azaltacaksınn sevdiğin yiyecekleri sağlıklı şekilde yapacak yiyeyeceksinn
mesela patates diyette pek önerilmezz kan şeekerini yükseltir çünkü ama seviyosan arada kızartma değilde az yağlı fırınlayacaksınn
makarna seviyosan kepekli makarnalar var onları yiyeceksinnn pirinç pilavı yerine bulgur pilavını tercih edeceksinn
bu değişimlerr sayesinde kan şekerin yükselmeyecek insülin direncin düşecek göbeğindeki yağlar eriyecek
spor olarakta yürüyüşş tempolu yürüyüşş yüzme gibi kardiyo yani yağ yaktıran sporları yapacaksın
ne tek başına diyet yağ yaktırır nede spor o yüzden beraber yapacaksınn birde zaman lazımm tartıdaki rakamlar seni yanıltmasınn verdiğin kas olabilir su olabilirr o yüzden sen sağlıklı dengeli eksiksiz besleneceksin öğün atlamayacaksınn sporunu yapacaksınn yağlarının gittiğini zaten sende görürsünn
Ayy canım usenmeden yazmışsteşekküreşekkür ederim önerilerin basım ustune.sen kac kılo verdin.?
benn 1 yılda verdimmm başlangıç kilom 83 tü
1 yılda 65 kiloya düştümm
herkese slm ben yeni üyeyim ama üye olmadan öncede sizleri takip ediyordum kilom 64 olduğu için buraya yazmaya karar verdim ; ben bir yıl önce tartıya çıktığımda 75 kiloyu gördüğüm gün bana neler oluyor dedim(hamileliklerimde bile bu kiloyu görmemiştim)ve ogün diyete başladım daha doğrusu bilinçli beslenmeye ve bir yılda 11 kilo verdim çook mutluyum hedefim 58 hepinizin desteğini bekliyorum :))
iyi caanım iltihap olmaması iyi sevindim yoksa kimse bakmazdı sana üstelik rol yapıyo derlerdi bunlarr
en azından kendine bakacak gücün olsunn
bunlardan fayda yok sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?