evet yacanım birşey çıkmamasına bende sevindim..dün kayınvalidemlerin yeni evine gittim ev çok uzaktı ya birde dolmuştan inip bayağı yürüyorsun..dün kendi evlerinde kaldılar.ama biz onlarda bayağı oturduk.eltim vede görümcem cayır cayır çalıştılar tek bir bardak dahi kaldırmadım oturdum valla..hastayım zaten.ama işlerin çoğunu bitirdiler...
canım evleri nasıll kayınvaliden beyenmemişya dediği kadar varmı
günaydınlar
bugün daha iyiyimmdün gece ateşlenecek gibiydimm dedim uykumda ateşlenirim filan diye korktum bi tane parol aldımm mecburenn
kayfaltımı yazayımm: 2 dilim ekmekk 1 yımurtadan menemenn az tereyağı ball 1 dilim peynircikkk
yok ya canım ev gayet iyi tabi kendisi sıfır yer arıyordu ondandır..önce kullananlar biraz kirli kullanmış ama temizlenince gayet iyi duruyordu dün eşyalarda yerleşince çokta güzel oldu..bir odaları biraz küçüktü diğer 3 oda han gibiydi hele mutfak içine 2 tane 6 metre kare halı birde 3 metrekale halı serdilerde kapandı okadar büyük yani.gayet iyi duruyordu.neyse gelen giden artık onlarda kalır kafam rahatladı.ohhhhhhhhh dün gece bir huzurla uyudumki sorma sabaha kadar deliksiz...
canım urfanın bütün evleri büyüktür.çok fazla soğuk olmadı için doğalgaz 40 ta çalışsa gayet güzel tüm ev ısınır yani..bugün urfada sabahtan beridir yağan bir yağmur var..o kadar büyük evii doğalgazla ısıtacaklarr fatura kabarık gelir onlara faturayı size yüklemesinlerdee
artık gelmezlerr size çok çok
sende rahat edersinn
canım urfanın bütün evleri büyüktür.çok fazla soğuk olmadı için doğalgaz 40 ta çalışsa gayet güzel tüm ev ısınır yani..bugün urfada sabahtan beridir yağan bir yağmur var..
doğal gaz parasınıda artık evinde yaşayan oğlu ödeyi versin çanakkaledeki kaynımda c.tesi geleceğini söyledi.buralarda iş kuracaklarmış kursunlarda başımızdan çekilsinler..ne zamandır ben sitresten uyuyamıyormuşum meğer dün azda olsa rahatladımya allaha şükür güzelce uyudum..
kayınvalide mardine ev getirmyeye gittiğinde mardindeki eltimde bir gün önceden urfaya gelmiş ama haber vermememiş.kayınvalidemde küçük eltime beni övmüş durmauş bak yabancı gelin çalışıyor olmasına rağmen bizi evinde ağırlıyor.ses çıkarmıyor demiş.kapının önüne atsada kimse yadırgamaz demiş çünkü yabancı alışkın değildir ama bu urfalı adetlerimizi biliyor herşeyi biliyor.geldiğini söyleseydi görmeye gelmeseydide kızmazdık dedmiş.birde mardindeki kaynım annesiyle hiç konuşmamış yüzüne dahi bakmamış.kayınvalidemde mardinden urfaya kadar aralıksız ağlamış.üzüldüm gerçi evlat sonuçta yaptıkları için özür dilemesi varken annsini suçlamış arkasını dönmüş.
günaydın kızlar nasılsınız
canım sarma çekti kalktım zeytinyağlı yapraksarma biraz da biber doldurdum koydum pişiyor
küçük bi tencere yaptım yormıyım dedim kendi mi fazla birde tarhana corbası yaparım koçişle yeriz burda fırtına var bugün yağışlar başladı doğalgazımızda açılmadı daha merkezi sistem birde yeni evler ilk kez yanacak inş. ısınırız
ısı yalıtımlı evler hemen ısınırr merak etmee
ısı yalıtımı var cok şükür bir yanmaya başlasaydı hayırlısıyla ayaklarım ısınmıyor hiç vücudum sıcacık ayaklarım buz akıntımda fazlalaştı sanırım bu yüzden
ayaklarr çok önemli ayaklarından üşütürsün
benimde hemen ayaklarım üşüyoo kalın çorap patik giyiyorumm
bazen yibe ısınmıyo bu seferr ellerimle ısıtıyorumm ayaklarımı
valla bende sevindimm rahatlarsınn sendee artıkk
onlar şimdi evlerinden pek çıkmazlarrr sıcak evdenn
peki sizin ev işi ne olacak şimdii
onlara yakın ev vardı bakcaktık diyodun ne oldu baktınızmıı
bizim ev kombili istediğimiz zaman açıp kapatabiliyoruzz üşüyünce yakıyoruzzbende giyorum hugocuk ama cok giyince ayak sıkışınca hiç ısıtmıyor ama eşim 2 gündür yeni bir yöntem buldu sanada tafsiye ederim sıcak su torbasının içine kaynar suyu koyuyor ayaklarımın altına koyuyorum anında ısınıyor mayışıp uyuyuveriyorum cok işe yarıyor canım
canım benim bizim ev işi emlakçı cumaya kadar size dönerim dedi bakalım yarın dönmez ise ben tekrar ararım ama galiba bu benim bakacağım ev daha uzak gibi ama genede bakarız belki elinde başkada olur onada bakarız.
sen 1 yıllık ücretsiz izin almayacakmıydınnn :44:
uzak olsada otobüse yakınsa çok dert değillzaten 1 yılll evde olacaksınn bebiş büyüteceksinnn
canım benim izin alacağım ama şehrede uzak ondan kendimi düşünüyorum kaynanaya yakınlığı benim için çokta önemli değil.
anladımm şehre yakınlık önemli tabikide ama sanırım sizin orda ev bulmak hakikaten zor işş baksana ne zamandır bakıyosun filan bulamıyosunn
belki dediğin gibi başka bi ev denk gelirr çıkabilirsiniz
yaa 7 aylık oldun doğuma kaldı 2 ayy az kaldı şimdi taşınsan doğuma kadar anca yerleşir düzenini oturtursunn
canım benim evet ev bulmak zor o yüzden mecburen uygun fiyata güzel temiz bir yer denk gelirse uzaklığıda düşünmem ne yapalım artık doğumada birşey kalmadı doğmadan halletmem lazım yoksa bebekle hiç olmaz...
öğle yemeğimide yedim,
3 kaşık ankara tava,
5-6 kaşık salata,
1 kase yayla çorbası,
2 dilim ekmek,
2 mandalina ama arada yerim artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?