60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet ya çok kötü oluyor.ben bu evimden önce 5. kat bir evde oturuyordum son kat olunca tavan su çekiyodu dökülüyordu resmen eşime ne kadar taşınalım dediysem kabul etmedi.ama birgün deprem oldu bina alttan çatladı vede eğrildi allahtan yıkılmadı.hemen ertesi gün acilen bu oturduğumuz evi bulduk ve taşındık.hep taşınmalar aceleye gelince bu defa rahat rahat bakıp bulalım dedik gene son dakkaya kaldı acele ediyoruz bebek doğmadan halledelim diye..
canım ankara tava şehriyeliydi pirinç yoktu..
kızlar nasılsınız napıyosunuz iyimisiniz
hoş geldin şekeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..sen nasılsın bakalım..

şükür balım iyiyim.reglim yaklaştı hafif ağrılarım var canımda tatlı çekiyo öğlen az bişey sütlaç yedim yemekhanede canım halen istiyo tatlı yemiyeyim diye soda içiyorum şimdi

afiyet olsun bebişimm bitter çikolata taşı yanındaa
benim dolabımda devamlı duruyoda antep fıstıklı bitter çikolata
hergün iki parmak kalınlığında yiyorumm :125:

bende yapayım barii ankara tava :125:

bende öğlen yemeğimde 1 tane haşlama tavuk bagett 1 dilim beyaz ekmek ve 1 kase tavuksuyu çorbaya 1 tane esmer ekmek doğradım yedimm

iyiyim canım çok sağol sende gece güzel uyumuşsun nihayet okudum sevindim canım artık bitsin bu huzursuzluk

nugiimm seni pek severimm
gel öpeyimm mini mini miniğimm
yivrumm yolandanın üyeliğine son verilmişş nerudayı hiç görmedimm topiğe girmiyoo işleri yoğunn sanırım famirr artık hiç uğramıyo karataydaa anlayacağın herkes dağıldı yeni katılan arkadaşlar varr ama
bizde zaten eskisi gibi ne spor yapabiliyoruz nede diyett ama sohpet muhabbet ediyoruzz yediklerimizi yazıyoruzz filan

iyiyim canım çok sağol sende gece güzel uyumuşsun nihayet okudum sevindim canım artık bitsin bu huzursuzluk

evet canım bir güzel uyudum.ya aslında kayınvalidemlerle kavgalı değilim ama sadece kendilerini düşündükleri için çok kızıyorum.bir yardımlarıda dokunmuyor maddi manevi o yüzden çok üzülüyorum.sitreste yapıyorum.allahtan şimdi kendi evlerindeler birazda olsam rahatladım dün mis gibi uyudum..

afiyet olsun balımmm.bu ankara tava neki pilav türü bişeymi et türümü anlamadım :44:

etli pilav gibi etli pilav seviyosan bunada bayılırsınn ama içinde pirinç yokk arpacık veya şehriyeli yapılıyo içine dana kuşbaşı konuyo ister dırında isterr tencerede pişirirsinn
tereyağını tencereye koyy azz çiçekyağı koyki tereyağı yanmasınn sonra arpacıkları koyy kavurr esmerleşene kadar ama yanmasın dikkat et sonraa içineee kuşbaşı etleri koyy ama ett pişmiş olsunn etin suyunuda koyy kapat tencereyii ağır ağır pişsinn

neden son verilmişki üyeliğine fambık arada uğruyodu ama farkındayım uğramıyor ne zamandır.şu bayram geçsin artık yürüyüşede başlayacam dikkat edecem çünkü zayıf olunca kendime daha iyi güven geliyo kiloda iyi değil zaten sağlık açısından.hem bayram sonu reglimde biter diye düşünüyorum daha iyi olur şimdide dikkat ediyorum ama spor yok hiç.bu arada sabah tartıldım 71.7 geldim o kadar yediğim şeylere rağmen yine iyi valla bu kilo napalım benimde kaderim bu verip alıyorum aşırı kilolu olmaktansa böylede daha iyi

afiyet olsun balımmm.bu ankara tava neki pilav türü bişeymi et türümü anlamadım :44:
canım benim etli şehriyeli fırında bir pilav türü..içine soğan biber domates sevdiğin baharatlardanda atabilirsin.güzel ben seviyorum..
doymayınca 1 kase tavuksuyu çorbaya 1 dilim esmer ekmek doğrradım yidimm birazdanda1 elma yirim
1 türk kahvesi yanındada 2 parmak bitter çikiletaaa yivvrummm

oldu ozaman çorbaya ekmek doğradığın halde ben doymayacağını düşündümde.ben fazla yediğimdenmi sen bana az geldin. çikolata dedinde bende aşağıdan dolaptan alıp geleyim ya.bayağıdır yemiyorum bebişimde sevinir...

hımm anladım canım sevmediğim bişey yoktur zaten pek benim buda güzele benziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…