canım benim etli şehriyeli fırında bir pilav türü..içine soğan biber domates sevdiğin baharatlardanda atabilirsin.güzel ben seviyorum..
oldu ozaman çorbaya ekmek doğradığın halde ben doymayacağını düşündümde.ben fazla yediğimdenmi sen bana az geldin. çikolata dedinde bende aşağıdan dolaptan alıp geleyim ya.bayağıdır yemiyorum bebişimde sevinir...
neden son verilmişki üyeliğine fambık arada uğruyodu ama farkındayım uğramıyor ne zamandır.şu bayram geçsin artık yürüyüşede başlayacam dikkat edecem çünkü zayıf olunca kendime daha iyi güven geliyo kiloda iyi değil zaten sağlık açısından.hem bayram sonu reglimde biter diye düşünüyorum daha iyi olur şimdide dikkat ediyorum ama spor yok hiç.bu arada sabah tartıldım 71.7 geldimo kadar yediğim şeylere rağmen yine iyi valla bu kilo napalım benimde kaderim bu verip alıyorum aşırı kilolu olmaktansa böylede daha iyi
neden son verilmişki üyeliğine fambık arada uğruyodu ama farkındayım uğramıyor ne zamandır.şu bayram geçsin artık yürüyüşede başlayacam dikkat edecem çünkü zayıf olunca kendime daha iyi güven geliyo kiloda iyi değil zaten sağlık açısından.hem bayram sonu reglimde biter diye düşünüyorum daha iyi olur şimdide dikkat ediyorum ama spor yok hiç.bu arada sabah tartıldım 71.7 geldimo kadar yediğim şeylere rağmen yine iyi valla bu kilo napalım benimde kaderim bu verip alıyorum aşırı kilolu olmaktansa böylede daha iyi
canım benim etli şehriyeli fırında bir pilav türü..içine soğan biber domates sevdiğin baharatlardanda atabilirsin.güzel ben seviyorum..
oldu ozaman çorbaya ekmek doğradığın halde ben doymayacağını düşündümde.ben fazla yediğimdenmi sen bana az geldin. çikolata dedinde bende aşağıdan dolaptan alıp geleyim ya.bayağıdır yemiyorum bebişimde sevinir...
nugiciğim senin boy kaç..
aldıklarını vermek kolayy
ayrıca o ilaçlar yüzünden yiyosunn
sıkıntı bezginlik hayattan uzaklaşma yapıyoo böyle oluncaa elbette yemeğe veriyosun kendini
hayattan beklentin yok çünküü
yiyende ölüyo yemeyende hesabııı
ama unutma bu geçici süreç ilaç bitince geçecekk o yüzden sen ufak ufak başlaki sonra üzülmee
evet canım valla daha öncedende söyledimya hiç bir iş yapasım gelmiyo akşam annemlerde yiyoruzya yemeği bulaşığı ben yıkıyorm yada makinaya atıyorum ama elimde yıkadığımda bazen valla inan hiç canım istemiyo zorundan yıkıyorum bulaşıkları aşağı eve indiğimdede hemen yatmak istiyorum uykum geliyo ve çoğunlukta öyle yapıyorum zaten ama dediğin gibi artık kendime yenilmemem lazım dur demem gerek bunlara yavaş yavaş başlıyayım sonu yok böyle olursa
evet işte ilaçlardan oluyoo
peki kızın eşinn bişye demiyomu yani epeydir böylesinn kızın filan anne benle ilgilenmiyosun demiyomuu
yaa nugi bi çocuk dahamı yapsan acaba hayata yeniden bağlanmanı sağlar minicik elleri yüzü neşe verir hayatınaa
ayy ne bileyimm aklıma başka bişey gelmiyo ama böylede sürmezz uyu uyu hep yorgunluk hep halsizlikk
biyerde duymuştumm böyle insan ev işlerinde yani günlük işlerinde kendine yetemediğini düşünürmüşş bu hallerde
yetemediğini düşündüğünden iş yapmak istemezmişş canım bişey yapmak istemiyo zorla yapıyorum yaptığım iyi olmaz gibi yanii
merhabalar
ben de uzun zamandan beri rejim yapan ancak bi süredir aynı noktada takılan biri olarak sizlerden akıl istiyorum
naaptıysam olmuyo, 61e takıldım
benim gibi 2-3 ay takılan kilo veremeyen arkadaşlar varsa ya da geçmişte olup tecrübe eden varsa yardımcı olabilirler mi?
çok teşekkürler şimdiden, kadın dayanışmasını seviyorumm :)
merhabalar güzel arkadaşlarımkahvaltımı ve öğle yemeğimi yazıyorum
bugün kardeşimin doğum günğ azıcık pasta yiyip kaçamak yapacağım ayıp olmasın.
kahvaltım
2 dilim çavdar ekmegi
1 yumurtadan omlet
az peynir
2 adt zeytin
bol domates dere otu maydanoz taze feslegen karışımı.
ara türk kahvesi yarım küp şekerli
öğle yemeğim
zeytinyağlı taze fasulye
yoğurt..
bende yarın mantar yapmayı düşünüyorum..ohhhh mis gibi.geçen gün eşim evde pilav yapmıştım senin şehriyelerin nasıl böyle kocaman oluyor dedi.dükkanda yapılıyor bu kadar şişmiyor.dükkanın pilavınıda senmi yapsan acaba dedi.bende 30 tl pilav için sadece günlük verirsen neden olmasın dedim.gülüyorlar...hiççç ağzımın tadı yokk canımm bide ev topla temizle yemeğim yokk daha yapamadımdaa
bugün fırında tereyağlı kaşarlı mantar yanına pirinç pilavı yapıcammm eşim pir,nç istedi çünküü
1.53 canımkısacık mini minnacık
merhabalar güzel arkadaşlarımkahvaltımı ve öğle yemeğimi yazıyorum
bugün kardeşimin doğum günğ azıcık pasta yiyip kaçamak yapacağım ayıp olmasın.
kahvaltım
2 dilim çavdar ekmegi
1 yumurtadan omlet
az peynir
2 adt zeytin
bol domates dere otu maydanoz taze feslegen karışımı.
ara türk kahvesi yarım küp şekerli
öğle yemeğim
zeytinyağlı taze fasulye
yoğurt..
canım 1 dilim pastayı 4 saat koşarak yakabilirsinn haberin olsunda ona göre yee
bende yarın mantar yapmayı düşünüyorum..ohhhh mis gibi.geçen gün eşim evde pilav yapmıştım senin şehriyelerin nasıl böyle kocaman oluyor dedi.dükkanda yapılıyor bu kadar şişmiyor.dükkanın pilavınıda senmi yapsan acaba dedi.bende 30 tl pilav için sadece günlük verirsen neden olmasın dedim.gülüyorlar...
aaaa kısaymışsın gerçekten..gerçi bende çok uzun değilimde 1,60 bende 71 kiloyum.o yüzden boyunu sordum.benim kız kardeşimde 1,55 ailenin tek kısaları bizleriz.diğerleri en kısası 1,67 diğerleri ,170 üzeri.erkek kardeşim 20 yaşında 1,90 boyunda hepsi babama biz annişe çekmişiz...
bende yarın mantar yapmayı düşünüyorum..ohhhh mis gibi.geçen gün eşim evde pilav yapmıştım senin şehriyelerin nasıl böyle kocaman oluyor dedi.dükkanda yapılıyor bu kadar şişmiyor.dükkanın pilavınıda senmi yapsan acaba dedi.bende 30 tl pilav için sadece günlük verirsen neden olmasın dedim.gülüyorlar...
aaaa kısaymışsın gerçekten..gerçi bende çok uzun değilimde 1,60 bende 71 kiloyum.o yüzden boyunu sordum.benim kız kardeşimde 1,55 ailenin tek kısaları bizleriz.diğerleri en kısası 1,67 diğerleri ,170 üzeri.erkek kardeşim 20 yaşında 1,90 boyunda hepsi babama biz annişe çekmişiz...
mantarı fırında hiç tereyağlı az kaşarlı beşamel soslu denedinmiinefis oluuyoo
mantarlarım haşlanıyo şimdi haşlanınca suyu iyice süzülürce fıırın tepsisine koyuyorum üzerine az beşamel sos döküyorum karıştıırıyorumm fırına veriyorumm sonra pişince kaşar rendesi koyy az daha dursunn çıksın süper oluyoo
evet canım kısayım yokmu şöyle boy uzatıcı bişeybiraz uzatayım 1.80 olsun şöle uzun bacaklar of beee zayıf saçlarda uzun şöle bi esip geçivereydim yolda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?