kızlar takmayınn yaaa
boyu falan biz kilolarımız verelim fit olalım
zaten boyumuz çok dikkat çekmez o zaman.
hem topuklular ne güne duruyor
bakın şimdi dizilerin başrol oyuncularına hepsi ya kısa yada orta boylu örn:ayça bingöl hazal kaya beren saat ve hepsinin de acayip hayranı var.
orası öylede olmuşken tam olsun diyyoruz.şaka ya allahın verdiğine tabiki itirazımız yok sağlığımız yerinde olsun.fiziğimizde tam oldumu gerisi boş...
ben geldimmm
saat 2 de 2 adet mandalina, 3 te 1 büyük yeşil elma,4 tede 1 küçük bitter çikolata yedim..ohhhhhhhhhh mis gibi..ü
kusura bakmayın bianda yokolduummm
akşama havuç patates biber kızarttımm yoğurtlucamm
ahh ahhh içim yanıyoo geçmediki hasttalık daha
kendime az ayırdımm yağını peçeteyle güzelce sıktım aldımm fırında yemeğim vardı fırınlayamadımm hem eşim fıırnlanmış sevmezz
mantarımı yaptım çok güzel oldu tavsiye ederimm
yanına pilav yaptıım
tavuksuyu çorbamda var tamamdırr
salonumu sildimm temizledimm
çamaşırları astımmm
misafir odamı silmiştim kurumuş halısını serdimm
bu arada ahlı dedimse 50 yıllık antika el dokuması
mehmete sağlıklı halı lazımm odasına mehmet halısız kaldı dedikk kayınvalide verdiiyoksa vermezdiii
birini memoşun odasına diğerini misafir odama yaydımm
bu halilar el dokuması pek kıymetliii
ben daha bişey yiyemedimm ancak oturdumm şimdi şekersiz bi türk kahvesii içiyorum ve bitter yicemm
sonrada 1 elma yirim
cevizlerimi yemiştimm
ya cimcime doktorun sana günde 5 ceviz yememiz gerektiğinimi söylemişti :44:
ya haftada 1 balıkta yiyin diyorlarr artık bunada dikkat edicemm yarın cuma pazarına giderimm fellik fellik gezmeye
bide hamsi alayımm barimm
eşimde pek severr
fırınlarımm yanına salata
aslında ton balığı daha pratik geliyo ama ton balığındaki cıva miktarı insanı rahatsız etmezmiş ama bebek sağlığı için tavisye edilmiyoo o yüzdenn ton balığı yemiyorumm
bütün işleri halletmişsin yaaa.maşşallah..oğluşun adı mehmetmi olacak.benim kızımın adıda melisa su diye düşüyor eşim koyacağızda geliba kızım herkese kardeşinin adınıda söyledi.şimdi herkes melisa hanım nezaman geliyor diye soruyorlar...
evet benim dr.um dedi hergün 5 ceviz haftada 1 balık eğer cevizde yemezsen haftada 3 kez balık dedi.balııda kızartma dedi.balık şart dedi ama...
canım benim ben çıkıyorum iyi akşamlar görüşürüz...öpüldün..
Hosgeldin nidy,sende benim gibi once uzaktan takip edenlerdendin demek:)
Ne guzel iste cogu gitmiş azı kalmış sende.sen herhangi bir diyete uyarak mı verdin kiloları yoksa yediklerinden kisarak mı?yani kendi diyetini kendi bulanlardan mısın?
günaydın hanımlarrrrrrr...dün akşam eşim oruçlu olunca dükkanda açmıştı.bende evde 2 gün öncesinden 1 adet tavuk pirzola vardı.2 el büyüklüğünde lavaş ekmek vardı arasına koydum içinede bir tane közlenmiş biber tv karşısında dürümümü yedim.
7:30 gibi eşim aradı hazırlan annemlere gidiyoruz diye .gittik ev kalabalık dayılar eşleri çocukları orda.eltimde her defasında bana taş atıp durdu.yengemin elleri kınalıydı birşeye dokunmadı şimdi ayaklarıda kınalı yerinden bile kalkmıyor..yakında saçınıda kınalar evden çıkmaz diyiyor.hani hiç işlere yardım etmedim ya ondan diyiyor.eve dönerkende arabada senin sürekli ağrıların var hamilelik bu kadar zormu ben anlam veremedim dedi.sende hamile kalınca bana hak verirsin ben şuana ne kadar anlatsamda abartıyor yada yalan söylüyorum gibi geliyor dedim.inşallah seninki kolay geçer ddim ama mutlaka ağrın olacaktır dedim.bana sen bu halinle ev taşımayı düşünüyorsun tabi bizde yardım ederiz ama sonuçta senin evin en çok senin yapman lazım dedi.bende acelem yok ev taşınsın kimsenin dizmesine gerek yok izne ayrılınca ben hergün bir yeri dizerim yavaş yavaş dedim.
bizden umudu kes demek istiyordu.hani ben onlara yardım etmedimya bayağı dokunmuş..gerekirse temizlikte bile kadın tutarım hiç kimse gelmesin.tabi öncelikle bir ev bulmam lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?