60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kayfaltım:1 yımırtadan menemennn 1 dilim peynirr 2 dilim kızarmış ekmek biri beyaz diğeri esmer ekmektii

canım öyle yapıyorum tüm kolilerin içinde ne varsa hangi odaya aitse yazıyorum.oraya bırakırlar.eve girmeden bir temizlik yapılsa mutfağı gardorabı yerleştirsem gerisinin acelesi yok izine ayrılınca 1 ay evde olacağım yavaş yavaş yaparım yardım etmek isteyeni tutmam ama zorlada kimseye birşey yaptıraramam sonuçta.dün kaynım araba almıştı brodvey araba oluncada eşim gidelim dedi.ama bundan sonra zırt pırt gitmeyi düşünmüyorum alışmasınlar...
ya bayram sonu için 2 gün izin istedim amirden akşam üstüne kadar düşüneyim dedi.eşim de ısrarla al dedi.vermezlerse nasıl alayım ya.bakalım akşam verecekler mi..

eşim sabah işe giderkenn bugünn bayramlık all hem kendine hemde bana dedii birer kazak all ikimize dedii
hamile kotum var zaten hep onu giyiyorumm bende bugün gidip kazak bakıcam eşimle kendimee
kazak almasamda kendime bi tane hamile eşofmanı aşıcamm benim oğlan sıkıntıya gelemiyo hiçç

ya zaten onlarda iş yapacakk hal yokk belli sana gelince bilee sana iş yaptırıyorlardıı şimmdi bahaneleri olduu sen yardım etmedin olduu

ya zaten onlarda iş yapacakk hal yokk belli sana gelince bilee sana iş yaptırıyorlardıı şimmdi bahaneleri olduu sen yardım etmedin olduu
aynen dediğin gibi canım..

benim eşimde dün akşam bana git kendinede kızada bayramlık al dedi.bende kendime sadece hırka alacağım kıza alırım hem mont hem bayramlık dedim.banada diyiyorki dar birşey alma bugün giydiğin kazak dardı güzel durmuyor dedi.bende aylardır almak istedim para kalmıyordu bu saatten sonrada ben alamam dedim.olanla idare ederim ister güzel dursun ister durmasın.sinir şey..ohhhhh maaşlarda yattı öğlen arası gider çekerim..

günayydınnn kızlaarrrr

sabahh her sabah oldugu gibi günee koca birr bardakk kasık burnu nescafe li sütt ve kücükk bi topkek yedimm..

az sonraa tavuksuyuna corbaa içiceemm kahvaltı olarakkk 2 dilm kepek ekmegiylee..

bugün yine yokumm evde işlere devamm cünkülümm esimm pazartesii para cekicem gider bebege alısveris yaparsın demişti.. para cekti biliyorumm.. 2 gündür konuyu acıyorum sugün veriyim bugün veriyim hiçç demiyo..az önce cıkarken dedimm bende bugün gidem bbege 3_5 bişi alayım dedim. hı ii bakalım vs dedi yine hiçbişi demeden cıktı gitti daha zaman var diye sıkıstırmak istemiyorum. ama daha da cok zaman yok kii asm den bile gelen mesajda artık bebegin eksiklerini alabilisiniz diiyo napim bilemedim

aynen benimkide ala diyiyor ama maaşı ödeme yapılması gereken yerler var oraya veriyoruz.kensine her seferinde söylüyorum al diyiyorum neden almıyorsun diyiyor.bedava vermiyorlar herhalde diyiyorum aaaaaa doğruya veririm diyiyor.son 2 aydır veriyor..

tatlım bizimm öle borcumuz harcımızz yok sükürr.. bi insaata harcıyorr oda bitmezz yani insaat satılana kadar hep masraff. yok dese ki baayramdan sonra al falann ok deyip suscam al diyo ama veriyim demiiyo.. ne zaman istersen git al diyo ama hiç ıslanmıyo.. dün market alısverisini yaptım gecen hafta kendime harcadım onlara veriyo bebege ıslanmıyo.. ama ben her karnım agrıdıgında panik oluyorum yoksa bende biliyorum daha 3 ay var ama ne malum o zaman dogcagı

ben dün lcwaikikde çok güzel bir gömlek gördüm internet sitesinde 3-6 ay için böyle düz gömlek ama önünde kravatıda var teyzesii fiyatıda uygundu kışa girdikya düşmüş fiyatıı
aayyy bayıldımm benim sıpada allah nasip ederse yazınn 3 aylık olacakk teyzesii onu alayım çaktırmadan diyorumm
ayy bide askı vardı pantolon için 10 lira diyodu ayy onuda alayımm böyle yazınn pantoluna şortuna takarımm bayılıyorum askılı pantolon giyen bıdıklara altına kot şortta olurr
yaa aslında hiç alınaak bişey değil ama çok beyendim eğer nette gördüğüm kadar güzelse alıcam bugünn

evet canım aynen.bizimde aslında borcumuz yok sayılır.işte kira elektirik kreş parasını maaştan veriyoruz geri kalan ihtiyaçları eşim karşılıyor.ama benimkide ıslanmıyor.bana dün gece çok şiddetli şekilde rahimde sancı girdi yarım saat aralıklarla 2 defa tekrarlasaydı dr.giderdim allahtan geçti.bir an erkenmi gelecek diye panik oldum.erken gelse hazırlıktan ziyade küçücük doğar zayıf çok bakıma ihtiyacı olur ondan dolayı çok kokuyorum.yarın bebişimin beşiği balondaydı tozlanmış onu alıp yıkayacağım.sadece demiri dışarda birde allta be koyma yeri ayrılmıyordu oda takılı tertemiz hazır olsun.diğer örtülerini yıkayıp kaldırmıştım zaten.yarın koltuklarımı silmeyi düşünüyorum.birde yavaştan vitrinleri toparlayacağım.tüm tabak çanağı yemek masasına koyar yavaş tavaş gazeteye sararım.eşimde ertık kolilere koyar.eğrilip doğrulmak istemiyorum..akşamda gardolapta kullanılmayan kızımın yazlıklarını henüz kaldırmamıştım onları toplarım.kimseye minnet etmeden biter inşallah.yorulduğum yerde bırakırım.

günaydın tatlımm
elbette al bişeyler özellikle tulum all yaza kadar giydirirsinn
bende 3-4 tane tulum 1 hastane çıkışı 3 battaniye 1 kalın hırka 1 kışlık tulum mont 1 kısa kollu ince hırka
1 çift patik ayakkabı 1 tane kalın polar altüst eşofman 1 tane penye eşofman takımı
3 tane 1 numara çıtçıtlı badii 4 tane 2 numara çıtçıtlı kısa kolu badi 4 tane 3 numara uzun kolu çıtçıtlı badi
anakucağı odasının perdesii halısı
1 tane pomponlu uzun şapkaa 3 çift çorapp varr
dahada alıcamm dolacak dolabı
her çıktığımda muhakka 1 parça bişe alıyorum keseye çok dokunmuyo birden alınca kuvvetli gelirr eşim dırdır eder ona ne gerek var buna ne gerek var diyeee
böyle olunca hiç anlamıyo pazar parası sanıyoo
oysaki ben pazar parasından arttırdığımla alıyorumm
birde geçen ayy 100 liralıkk sağlık alışverişi yaptımm
yenidoğan biberon emzik diş kaşımalığı 1 tanede oyuncak aldımm
bunları chicodan aldım pahalıydı
yaa cimcime sen bilirsin daha ne almam lazımm

canım koltuklarını sakın silmee
ben silmedimmm iyikide silmemişimm nakliyatçılarr piss elleriyle ellemişlerr kapkara yapmışlardıı sonra taşınınca sildim arapsabunuyla tertemiz olduu
halılarımı yıkamıştım sadece eve taşınınca tertemiz yaydımm

canım tavsiyem poğaça yerine 1 simit yesen daha tok tutar yanınada üçgen peynir filan alırr en kötü böyle geçiştirirsinn
poğaçalarr saman gibi oluyoo
canım mecburen poğaça aldım işe arabayla geliyorduk adam pastanede durmadı o yüzden öğrenci kantininden aldım ordada smit yoktu yoksa bende simidi daha çok severim..

inşallah beğendiğin gibi bulursunda alırsın.benim bebek yaza 6 aylık olacak tam şirin dönemleri..ayyyy çok heyecanlandım..ben de bir bakayım en azından yarın bir hastane çıkışı alayım diyiyorum benimde eşofmana çok ihtiyacım var hem ev içinde giymek için hemde doğumda hastane ve evde giymek için pijema takımına ama buralarda bulmak imkansız resmen kaç yer dolaştım istediğim gibi bulamadım adi adii şeyleri 150 tl ye satıyorlar..nasıl yapacağım nerden alacağım bilemedim.

nakliye burda sarıp sarmalıyor ama bilemedim şimdi..şu av işi olsada bende rahatlasam yaaaaaaaaa resmen dert oldu bana..

bende cogunu b,t,rd,m sayılırr bundan sonrasıı ufak tefek işler.. ev cok karısmıss düzelt düzelt bitmiyo

bizimkininde :

3 tane 0_3 kısakol body, 5 tane kısakol 3_6 ay badi, 1 tane 3_6 uzunkol body, 2 tane 6_9 kısakol bdy, 2 tane de 6_9 uzunkol body si var..

7 tane 0_3 ay tulumu var ama penye 1 tanesi kadife
3_6 ay bi tane tulumu var

5 tane patikli 3 tane patiksiz tek altı var

3_6 ay 3 tane pijama tk var
3_6 ay 2 tane esofman altı 1 tanede esofman üst var.. ama bunlar bize görümcemden geldi.. cicili bicili degil unisex gibi.. insan kız olunca içi acılsın istiyo accık. hastane cıkısı, gezmelik cici, biberon emzik, battaniye ,yorgan yastık, bi tane nevresim, e benim ihtiyaclar da var pijama gecelik vs, kadife tulumm almak lazımm evett cimcimeee 0_3ay mı alayımm yoksa 3_6 ay mı????????????????

burda hamile giyim varr tek eşofman altları satıyorlarr onlardan alıcamm kalın 25 lira filann ama kaliteli
hamile pantolunumuda orrdan almıştımm memnun kaldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…