nakliye burda sarıp sarmalıyor ama bilemedim şimdi..şu av işi olsada bende rahatlasam yaaaaaaaaa resmen dert oldu bana..
evett cnmmm
günaydın tatlımm
elbette al bişeyler özellikle tulum all yaza kadar giydirirsinn
bende 3-4 tane tulum 1 hastane çıkışı 3 battaniye 1 kalın hırka 1 kışlık tulum mont 1 kısa kollu ince hırka
1 çift patik ayakkabı 1 tane kalın polar altüst eşofman 1 tane penye eşofman takımı
3 tane 1 numara çıtçıtlı badii 4 tane 2 numara çıtçıtlı kısa kolu badi 4 tane 3 numara uzun kolu çıtçıtlı badi
anakucağı odasının perdesii halısı
1 tane pomponlu uzun şapkaa3 çift çorapp varr
dahada alıcamm dolacak dolabı
her çıktığımda muhakka 1 parça bişe alıyorum keseye çok dokunmuyo birden alınca kuvvetli gelirr eşim dırdır eder ona ne gerek var buna ne gerek var diyeee
böyle olunca hiç anlamıyo pazar parası sanıyoo
oysaki ben pazar parasından arttırdığımla alıyorumm
birde geçen ayy 100 liralıkk sağlık alışverişi yaptımm
yenidoğan biberon emzik diş kaşımalığı 1 tanede oyuncak aldımm
bunları chicodan aldım pahalıydı
yaa cimcime sen bilirsin daha ne almam lazımm
canım zaten kışa gelicek sizinkilerrr bahar gelmeden dışarı çıkamazsınızzbende cogunu b,t,rd,m sayılırr bundan sonrasıı ufak tefek işler.. ev cok karısmıss düzelt düzelt bitmiyo
bizimkininde :
3 tane 0_3 kısakol body, 5 tane kısakol 3_6 ay badi, 1 tane 3_6 uzunkol body, 2 tane 6_9 kısakol bdy, 2 tane de 6_9 uzunkol body si var..
7 tane 0_3 ay tulumu var ama penye 1 tanesi kadife
3_6 ay bi tane tulumu var
5 tane patikli 3 tane patiksiz tek altı var
3_6 ay 3 tane pijama tk var
3_6 ay 2 tane esofman altı 1 tanede esofman üst var.. ama bunlar bize görümcemden geldi.. cicili bicili degil unisex gibi.. insan kız olunca içi acılsın istiyo accık. hastane cıkısı, gezmelik cici, biberon emzik, battaniye ,yorgan yastık, bi tane nevresim, e benim ihtiyaclar da var pijama gecelik vs, kadife tulumm almak lazımmevett cimcimeee 0_3ay mı alayımm yoksa 3_6 ay mı????????????????
canım benimkide sardı ama pismiş sardıkları hemm komple kapatmadıı zatenn hiç tavsiye etmem üzülürsün sonraa eve taşınn silersinn acelesi yokk onlar en son işş
olmadı doğumdan sonra silersinnn acelesi yokyaa
hoş geldin tatlım benim afiyet olsun...günaydın datlular...bakıyorum kaynatıyosunuz gene bebk muhabbetlerinizi....nasılsınız cicişler?
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak şekersiz çay
2 dilim peynir
domates salatalık
1 haşlama yumurta
canı zaten hemen hemen herşeyi almış gibisin.yaka önlüğü,ağız bezi al.birde tulumdan ziyade alt üst ikili takımlar daha kullanışlı oluyor.bebk büyünce rahat edemiyor uzatamıyor kendinini ayrı olunca daha rahat ediyor.bebek battaniyesi,birde sarı yazma al canım bebği hastaneden çıkarınca üzerine atarsın evdede 1 hafta kadar beşiğinin üzerine ört bebklerde saralık oluşumunu engelliyor öyle diyiyorlar buralarda her bebğin mutlaka vardır.kızımında yeni işlendi eşimin teyzesi benim bebek için işlemiş.kızım zamanında vermiştim unutmuş.buna nasipmiş..
canımm senn ev diyodun bi ara ev alsak kurtulsak burdan filan
ee madem eşin mütait apartman yapıyo o apartmandan bi daireyi kendinize ayırsanızaaa
canım tulumlarımm 3 aylık filann için yenidoğan sadece hastane çıkışım varr
yeni doğan pek bişey almadımm acukk büyük alıyorumm
bide renklerimizi görsenn beyazz yeşill turuncuu kırmızı pek renkliyiz pekk
mavimiz bile çok azz
dediğin gibi daha çokkkk eşofman alt üst takım alıyorumm
aycıklı filannn alıyorum rengarenkk
alt açma setimde varrr
annemde hırka yelek pattik bere eldiven örecekk
odamız tertemizz
dolabı silindii aldığımız kıyafetlerii askılarıyla beraber alıp asıveriyorum dolabındaki askılığaa
çantamızda varrr bebek çantasıda aldıkk
bikaç tanede önlüğümüz varr
sarı yazma olayını bilmiyodum canımm hemen söyleyeyimde annem alsınn
oturdugumuzz ev onun yaptıgı ev zatenn. esim yesilyurtta yapıyo ama ben yesilyurtta oturmak istemiyorumevlenirkenn 2 ev alternatifim vardıı.. diger ev daha büyüktüü esim orası yapılı diye mutfagı degiştirmem deyince buraya tasındık.. satalım baska yerden alalım dedim ama babası burayı ona hediye etti diye satmak istemedi,inatlastı.. e simdi bebek mebekk ev bakalım derken kayınpederim vefat etti. cok sanssızım ben sorma. insaat mirass işleriyle beraberr kalakaldı üstüne. simdi bankadaki parayı insaata harcıyoo dogal olarakk alsak desek alamıyoruz ev.. bi tane devam eden yer varr o apartman 1 yıla bitcek o evlerden birine gecelim dedi ama yine yesilyurtt esyamı niye zebil edeyim.. bi de baska yerde var devam eden ama orası yazlık yani oranın da bitipp satılması lazım kiii bi yere kıpırdayalım.. yani kafada daha 1 yıl bu evdeyiz.. hiçbişi degill en azından dogalgaz olmus olsa yine sesim cıkmaz da işte bende bebişime oda yapmak istiyorum bütün heveslerim kursagımda
ohhhhhh süpersin herşey alınmış..darısı bebişin başına diyeyim bari..
canım zaten kışa gelicek sizinkilerrr bahar gelmeden dışarı çıkamazsınızz
yani ilk 3 ayy yaz bile olsa çıkılmaz dışarıı cuk cuk emcek onlarrarkadaşım üst katımdaa yeni kızı oldu 2 hafta olduu değil gezmekk yerinden kalkamıyoo devamlı memedee durmadan emiyoo
memede uyuyoo
bende 3 aydan sonrası için almak daha uygunn
seninde epey varmış gelmişş ilk aylar içinn yeter bence bunlarrr
yazlık baharlık alırsınn
olur muuu kızzzzz 40 gezmesine gidicezz bizzzzzişte 0_3 ay uzun kollu body almam lazım.. kakaları dısarı cıkıveriyomus hemen sulu yaa gerci hemen büyüyo diyolarr bende 3_6 alayımm içine de bişiler giyince tam olurr.. hastane cıkısı penye tulumları bide 2 tane kadife aldım mı yeter.. digerleri büyük alırım. benim kızz haketten zayıf olcak heralde dr un dedigi gibi.. radyoloji uzmanıı ince ama uzun bi kız olcak dediydi ayrıntılı usg de.. anamm ciddiye almadık ama gidiyoz geliyozz. kız haketten zayıf ama uzun herkesin bebesii 1000 gr ları bulmuss.. bizimki 24. haftada 32 cm 710 gr dı.. kendisinden haftaca büyük olanlarla aynı boydaa ama kendi haftasındakilere göre zayıff:44::44::44: alırkenn kıyafetlerin genişligine bakıyorum bende ayy biliyomusunn burnu bana benziyo ayy bide agzı benzesin diyodumm.. dr son kontrolde agzını gösterdii bakkınn cok güzel dudaklarıı var cok düzgün dedii.ayy bi sevindimm hadi insallahh disleri de bana benzesinn didimm hemenn dr da gülüyoo
kızz zayıf doğsa ne olurrr emdikçe topaç olur o annesii
ben çıkayımm pazar artı mağaza gezmesi varr
canım haklısın benim büyük eşyalar var oda kızımdan kalanlar allahtan onlar var.kıyafetlerinide hep dağıtmıştım çocuk düşünmediğim için.hayırlısı artık alırım inşallah kıyafetleride..şimdi atm ye kadar gidip geldim mahvoldum 300 metre felam ama ben çok yoruldum karnımda taş kesildi adım atamadım ben nasıl alışveriş yapacağım ya..seninde beşik araban hazırrr bi giyimi kıyafeti varr bizdede onlar alıncakk
eşimm benn alcam ben seçcem deyip duriiyandık valla
olur muuu kızzzzz 40 gezmesine gidicezz bizzzzzişte 0_3 ay uzun kollu body almam lazım.. kakaları dısarı cıkıveriyomus hemen sulu yaa gerci hemen büyüyo diyolarr bende 3_6 alayımm içine de bişiler giyince tam olurr.. hastane cıkısı penye tulumları bide 2 tane kadife aldım mı yeter.. digerleri büyük alırım. benim kızz haketten zayıf olcak heralde dr un dedigi gibi.. radyoloji uzmanıı ince ama uzun bi kız olcak dediydi ayrıntılı usg de.. anamm ciddiye almadık ama gidiyoz geliyozz. kız haketten zayıf ama uzun herkesin bebesii 1000 gr ları bulmuss.. bizimki 24. haftada 32 cm 710 gr dı.. kendisinden haftaca büyük olanlarla aynı boydaa ama kendi haftasındakilere göre zayıff:44::44::44: alırkenn kıyafetlerin genişligine bakıyorum bende ayy biliyomusunn burnu bana benziyo ayy bide agzı benzesin diyodumm.. dr son kontrolde agzını gösterdii bakkınn cok güzel dudaklarıı var cok düzgün dedii.ayy bi sevindimm hadi insallahh disleri de bana benzesinn didimm hemenn dr da gülüyoo
canlarım görüşemezsek hepinizin kurban bayramı kutlu olsun.hayırlı bayramlar..
sen kilolu değilsin ki fıstık gibisin boy kilo oranın gayet iyi.Kızlar yaşlarımızı, boylarımızı ve kilolarımızı paylaşalım mı?
Ben başlayayım :
22 yaş /172 boy /64 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?