60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nakliye burda sarıp sarmalıyor ama bilemedim şimdi..şu av işi olsada bende rahatlasam yaaaaaaaaa resmen dert oldu bana..

canım benimkide sardı ama pismiş sardıkları hemm komple kapatmadıı zatenn hiç tavsiye etmem üzülürsün sonraa eve taşınn silersinn acelesi yokk onlar en son işş
olmadı doğumdan sonra silersinnn acelesi yokyaa

canı zaten hemen hemen herşeyi almış gibisin.yaka önlüğü,ağız bezi al.birde tulumdan ziyade alt üst ikili takımlar daha kullanışlı oluyor.bebk büyünce rahat edemiyor uzatamıyor kendinini ayrı olunca daha rahat ediyor.bebek battaniyesi,birde sarı yazma al canım bebği hastaneden çıkarınca üzerine atarsın evdede 1 hafta kadar beşiğinin üzerine ört bebklerde saralık oluşumunu engelliyor öyle diyiyorlar buralarda her bebğin mutlaka vardır.kızımında yeni işlendi eşimin teyzesi benim bebek için işlemiş.kızım zamanında vermiştim unutmuş.buna nasipmiş..

canım zaten kışa gelicek sizinkilerrr bahar gelmeden dışarı çıkamazsınızz

yani ilk 3 ayy yaz bile olsa çıkılmaz dışarıı cuk cuk emcek onlarr arkadaşım üst katımdaa yeni kızı oldu 2 hafta olduu değil gezmekk yerinden kalkamıyoo devamlı memedee durmadan emiyoo
memede uyuyoo
bende 3 aydan sonrası için almak daha uygunn
seninde epey varmış gelmişş ilk aylar içinn yeter bence bunlarrr
yazlık baharlık alırsınn

günaydın datlular...bakıyorum kaynatıyosunuz gene bebk muhabbetlerinizi....nasılsınız cicişler?
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak şekersiz çay
2 dilim peynir
domates salatalık
1 haşlama yumurta

iyi bari silmem izine ayrılınca silerim.doğumdan sonra olmaz gelen giden olur kirlenmişler hoş olmaz aslında ben yenisini alamak istiyorum ama bu gidişle almak imkansız görünüyor..

canım tulumlarımm 3 aylık filann için yenidoğan sadece hastane çıkışım varr
yeni doğan pek bişey almadımm acukk büyük alıyorumm
bide renklerimizi görsenn beyazz yeşill turuncuu kırmızı pek renkliyiz pekk
mavimiz bile çok azz
dediğin gibi daha çokkkk eşofman alt üst takım alıyorumm
aycıklı filannn alıyorum rengarenkk
alt açma setimde varrr
annemde hırka yelek pattik bere eldiven örecekk
odamız tertemizz
dolabı silindii aldığımız kıyafetlerii askılarıyla beraber alıp asıveriyorum dolabındaki askılığaa
çantamızda varrr bebek çantasıda aldıkk
bikaç tanede önlüğümüz varr

sarı yazma olayını bilmiyodum canımm hemen söyleyeyimde annem alsınn

canımm senn ev diyodun bi ara ev alsak kurtulsak burdan filan
ee madem eşin mütait apartman yapıyo o apartmandan bi daireyi kendinize ayırsanızaaa

oturdugumuzz ev onun yaptıgı ev zatenn. esim yesilyurtta yapıyo ama ben yesilyurtta oturmak istemiyorum evlenirkenn 2 ev alternatifim vardıı.. diger ev daha büyüktüü esim orası yapılı diye mutfagı degiştirmem deyince buraya tasındık.. satalım baska yerden alalım dedim ama babası burayı ona hediye etti diye satmak istemedi,inatlastı.. e simdi bebek mebekk ev bakalım derken kayınpederim vefat etti. cok sanssızım ben sorma. insaat mirass işleriyle beraberr kalakaldı üstüne. simdi bankadaki parayı insaata harcıyoo dogal olarakk alsak desek alamıyoruz ev.. bi tane devam eden yer varr o apartman 1 yıla bitcek o evlerden birine gecelim dedi ama yine yesilyurtt esyamı niye zebil edeyim.. bi de baska yerde var devam eden ama orası yazlık yani oranın da bitipp satılması lazım kiii bi yere kıpırdayalım.. yani kafada daha 1 yıl bu evdeyiz.. hiçbişi degill en azından dogalgaz olmus olsa yine sesim cıkmaz da işte bende bebişime oda yapmak istiyorum bütün heveslerim kursagımda

ohhhhhh süpersin herşey alınmış..darısı bebişin başına diyeyim bari..

anladıımmm neyse 1 yıll uzun zaman değil 1 yıl sonra geniş güzel bir eve geçtinmi sıkıntın kalmazzz canımm

olur muuu kızzzzz 40 gezmesine gidicezz bizzzzz işte 0_3 ay uzun kollu body almam lazım.. kakaları dısarı cıkıveriyomus hemen sulu yaa gerci hemen büyüyo diyolarr bende 3_6 alayımm içine de bişiler giyince tam olurr.. hastane cıkısı penye tulumları bide 2 tane kadife aldım mı yeter.. digerleri büyük alırım. benim kızz haketten zayıf olcak heralde dr un dedigi gibi.. radyoloji uzmanıı ince ama uzun bi kız olcak dediydi ayrıntılı usg de.. anamm ciddiye almadık ama gidiyoz geliyozz. kız haketten zayıf ama uzun herkesin bebesii 1000 gr ları bulmuss.. bizimki 24. haftada 32 cm 710 gr dı.. kendisinden haftaca büyük olanlarla aynı boydaa ama kendi haftasındakilere göre zayıff:44::44::44: alırkenn kıyafetlerin genişligine bakıyorum bende ayy biliyomusunn burnu bana benziyo ayy bide agzı benzesin diyodumm.. dr son kontrolde agzını gösterdii bakkınn cok güzel dudaklarıı var cok düzgün dedii.ayy bi sevindimm hadi insallahh disleri de bana benzesinn didimm hemenn dr da gülüyoo

kızz zayıf doğsa ne olurrr emdikçe topaç olur o annesii

seninde beşik araban hazırrr bi giyimi kıyafeti varr bizdede onlar alıncakk
eşimm benn alcam ben seçcem deyip durii yandık valla
canım haklısın benim büyük eşyalar var oda kızımdan kalanlar allahtan onlar var.kıyafetlerinide hep dağıtmıştım çocuk düşünmediğim için.hayırlısı artık alırım inşallah kıyafetleride..şimdi atm ye kadar gidip geldim mahvoldum 300 metre felam ama ben çok yoruldum karnımda taş kesildi adım atamadım ben nasıl alışveriş yapacağım ya..

canım benim vaktinde doğsun sağlığı yerinde olsun gerisi kilo önemli değil 200-300 gr eksik önemli değil hemen toparlanıyorlar..sütün onu kısa zamanda toparlar...benim bebişim içinde doktor çok güzel bir kız dedi inşallah dedim.bana benzesin dedim.doktorda güldü inşallah dedi..sağlıklı olsunda yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…