canım haklısın benim büyük eşyalar var oda kızımdan kalanlar allahtan onlar var.kıyafetlerinide hep dağıtmıştım çocuk düşünmediğim için.hayırlısı artık alırım inşallah kıyafetleride..şimdi atm ye kadar gidip geldim mahvoldum 300 metre felam ama ben çok yoruldum karnımda taş kesildi adım atamadım ben nasıl alışveriş yapacağım ya..
canım benim vaktinde doğsun sağlığı yerinde olsun gerisi kilo önemli değil 200-300 gr eksik önemli değil hemen toparlanıyorlar..sütün onu kısa zamanda toparlar...benim bebişim içinde doktor çok güzel bir kız dedi inşallah dedim.bana benzesin dedim.doktorda güldü inşallah dedi..sağlıklı olsunda yeter...
insallahh cnmm benimmmm.. topigee fıstıkk kiminn kızcelerr geliyooo
canımmönce öpeyimmmm özlemişimm
ayy çok alıştım sana yaff
alışverişini yaptın sanırımm
bende yaptımm kendime l beden kalın hırka ve sweat tisort aldımmm
eşimede 2 tane kazak aldım çok beyendii veee
oğluşum için bahriyeli 5li hastane çıkışı vee güzel bir takım aldımm kırmızı beyaz renkli pek tatlıydı dayanamadım aldımm
nisan mayıs gibi giyerr gezmelere çıkarız diyee
yeleği varr kırmızı renkli içinde beyaz çıtçıtlı minicik sweat tişörtü vee altında kırmızı minimini eşofman altı varr
ayy pek tatlı küçük adam olacakk miniğimmm
eşimede gösterdimm güldüü
oğluşuma aldıklarımı tuffyden aldımm
bikaç şey daha baktım ama pahalı geldii
weniceye gidicem bi ara ürünleri güzelmişş arkadaşım memnun fiyatları uygun hemde çok çeşit varr
daha önce gitmiştimm allahım minimini ceketler dikmişlerr küüçük adamlar içinn
bide pantolon için askı buldumm ama almadım bi ara alıcam yazınn kot şort üzerine tişört veeeee şortuna askı takıcimm
arkadaşımın bebeğinede saç bandı aldımm gittim 15 günlük olmuşş kilo almışş yüzü güzelleşmişş ayy parçası gibi olmuşş azcık daha büyüsün diye bekliyorumm sevmek içinn
yok tatlımm yapmadımm alısveriş. bayram sonraya kaldı bizimki. wenice e git bencede kızı cok basarılı bulmadım ama erkek kıyafetleri güzel bugün baktımtuffy ne kızz burda yok galiba:44::44: bende hello baby e gitcem bütün markalar varmıs ordaa.. topluca alır dönerim.. ama gecelik sabahlık pijama için sıkıntıdayım bende.. nerden bulunurr zevkime göre bilmiyorum
tufyyde kanz kraft chico varr 2 katlı büyük bi mağazaa
weniceye önümüzdeki ayyy giderimm artıkkk
sen artık eşinle gideceksinn topluca alır dönersinn
kadife tulumlar vardı ama güvenemedim sonuçta içine çıtçıtlı atlet giydircez ama bacakları nolacakk pamuklu alıyorumm penyee
e kadife daha sıcak tutmaz mı:44::44::44: bende kadifelere bayılıyorummesim gelmez cnmm ancak cıkısa gelir gelirse bana da penyeyle üsür gibi geliyo bebe
kadife yenidoğanı kaşındırır cildi çok hassas olacak yüzde yüz pamuklu giydirmek lazımm benim bildiğimm
birde kadifelere baktınmı sadece süs gibi onlarda incee
kadife seviyosann içine muhakkak tulum giydirirsin ayaklı onun üzerine giydirirsinnalerj, kaşıntı yapabilirr
ben almadım güvenemedimmm açıkçasıı alerji yaparr
sağlıklı gelmiyoo doktorda yüzdeyüz pamuklu giydir demiş arkadaşa o hep öyle aldıı
sabunlu ılık suda yıkadıı aldıklarınıda şimdi giydiriyoo
bende beyeniyorum kadifeleri ama soruyorum mağazada çalışanlara veyaa tecrübeli annelere kadife ilk aylar içinn önerilmiyoo hepsi pamuklu penye diyoo
e kadifelerde koton ama.. zaten içine badi falan giycek gerci de totosu üsütmesin diyeama kadifelerinn iç kısımları zaten farklı kumas kii olmasa da %100 koton yazıyor hepsinde:44::44:
kızlar günaydınn şimdiden bayramınız mübarek olsun
günaydınn bebişimm
bugün cumatresii çalışıyomusunn
dün nerdeydin bi kere girip yazmadan çıkmışın
günaydın ecrinimm
sabah sabah seni görmek ne küsell
bende yeni kalktım
kahvaltıda 1 tane kepekli sandviç ekmeğini tost makinasında bastımm
yanına beyaz peynirli omlet yaptımmm onla yedimm
kızlar günaydınn şimdiden bayramınız mübarek olsun
günaydın balımmmben daha kahvaltı etmedim kociş daha evde cünkü. mesajını okudum ama kzen e msj yazmıstım cvp veremedim. :26: cok üzüldüm gercektenn bende bu kadar iyiyse karaty yapayım diyodum dogumdan sona.. ama ben ekmeksiz yapamam günde 2 yumurta da yiyemem o yüzden yapamazdım zati
canımm benimm seninde bayramınn mübarekk osssuunnn.. gell öpüsek bayramlasakkkk
tombul kelabakk evde dimekk
hayy maşallah beraberr güzel bi kayfaltı yapın yaff
yok cnmmm tombull kelabakla küsüzgitti zatenn iş günü kahvaltı etmez o. bi nescafe içer sadece
aaaaaaaa neden küstünüz tombul kelabaklaa
ıyyy benim eşimde bugün arefe gitt anneme belki bi ihtiyacı vardırr dediiöğleden sonra oraya gidicemm
bizde öle bişi olmuyo ki zati evde 2 kızı varbide kayınvalidem esimin arkadası var baklavacıı.. ordan 2 kg su böregi siparis ediyo her bayram. arada yakındaki ev yemekleri yapan kadından da sarma siparis ediyo. bittiiii e bayram temizlige de kadın alıyo.. kimseden bişi istemiyo
cok snirlendimm gece yaaaa.. her gece 12 den sonra acıkıyo benim kocamm.. işinn saglık vs kısmını bi kenara at insan gece 12 de yemek hazırlamak istemio ya. kalk yatalım diyorum uykum yok diyo. dün aksam evde olmucaktı bende anneme gitmiştim.. o yok diye yemek yapmadım. saat 4 te falan aradı beni beton iptall dönersin diye.. sonra konustugumuzda arkadasıyla yemek yiyoduu. hı aksam yemicen yani dedim yok yemicem dedi. bende kendime cok canım cekiyoduu sadece sucukları iyi pişirtip sucuk peynirli sandvic yaptırdım.. saat 7ydi. ordan eve cıkıcam aradım yine sana da yaptırayımmı gece acıkırmısın dedim. hayır yemem dedi.. saat 12.30 gece yemek tartısması yapıyoruz.. gittim yattım tam dalar gibiyimm ben sandvicciye gidiyorum yarım saate gelirim dedi. kalktım yataktann yaptırayım demiştim ama dimi dedim. baktım oturuyoo saka yaptım diyo ama sinirlii. bende gittim sinirli sinirli dolaba baktım ne yapabilirim diye yemicem bişi hazırlama diyo.. bosanma sebebimizz bunlar olcak bakk gece gece deli ediyosun beni dedim. senin evde hazır yemegin yok konusuyosun dedi. yaa yemişsin dısarda yemeseydin dedim.. köfte yapcaktım ben dedim.. bi ögrenmişin köfte deedi bana.. nankörsün sen dedim bende.. arkadasının bi karısı varr hem uyuz hem nemrutt hem tembell.. sabah kalkmaz adam kendi işe gider, gece 12 de önğne kızarmıs hamburger köfte bilmem ne koyar.. kaynanasıyla hergün kavga eder, bide su gibi para yer olmadıgı halde.. bende öyle olcamm bigün mantı bigün parmak balık,bigün köfte yiceksin tamam mı dedim.. böyleleri yaranıyo demek kii. sonra gittimm yatakta agladım agladım uyudumsabah ta laf attı ama sadece sorduklarına cevap verdim.. zatenn stresim bana yetiyo kendimi cok kötü hissediyorum. bide böyle olunca catlıcak gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?