hasta olacak bu gidişle gece ye yat ye yatt şeker tansiyon çıkacak allah korusunn
gece gece ne istiyormuştuu bi tencere sarmamııı
allahım yaa sizdede boğaz kavgası varr
yok sarma istemiyo peynir ekmege de razıymısss.. oturma o zaman dedim gece 12 yi geciyo öbür güne baslıyo artık.. kii hiç yapmasam neyse.. genelde yemegi kendi ısıtıp yiyiyo hazırda varsa beni ellemiyo. o zamn da kızıyorum yine mi yedin diye.. bazen kıyamıyorumm kalkıp hazırlıyorumm .. gecen hafta saat 12 ye geliyodu yine tavada gözleme yaptım ona resmen kahvaltı ettik denbilir. sonra daha 2 saat oturdukk mecburen.. arada corba yapıyorum cok isteyince yiyiyo..5_6 tane salatalık yiyiyo tıkanmmıyo o da ilginc.kötü olan o degil yine hazırlarım da sanki ben ona hiçbişi yapmıyormusum gibi konusuyo ya ona üzülüyorum. yapılan söylenmez ama hangi görümceme sorsan söyler ne kadar yemek yaptıgımı. ben aynı yemegi 2 gün bile koymuyorum.. günlük yapılıyo. cenazede ev börekten pideden gecilmiyoduu.. coluk cocuk var diye elimden geldignce yemek yaptım götürdüm.. bi gün koca tencere bezelye, bi gün barbunya, bigün koca tepsi karnıyarık.. yetmedi kayınvalidemin cnı cekiyoduu az ortalık bosalınca oturdum mantı actım.. daha gecen hafta yine evinde temizlik var yemek yapamıcak diye rica etti.. aksamdan oturdum koca tencere kurufasulye pilav pişirdim kayınvalideme..hepsi helal hos olsun mutlu oluyorum ben onlar yedikce ama benim kocam görmüyo mu yoksa ugrassın diye mi söylüyo bilmiyorum..
ya mahsus yapıyoo erkekler böyle duygu sömürüsü iştee
vayyy ben açımm sen bana bakmıyosun hesabıı
benimkide dün geç geldi dersanedennn saatt 10 duu acıkmış
dolapta sucuk vardı biliyodu onu istedii bende makinayı çalıştırmıştımm tavalar filan makinaada söyledimm geldi mutfağa arandı arandı ufak bii tencere buldu ona yaptıkk
tencerede sucuklu yumurta yanında çay peynir tereyağı ball yedüüü
yapmasamm aynı seninkinin dediklerini diyoo
naz yapıyo bunlarr şekerimm
ayyyhhh ben kime naz yapcam acabaa.. naz yapanlar azalmıyo cogalıyo.. gelen yeni fert te bana naz yapcakk belki kız ya babasına naz yapar
ben oğluma yapıcimmm yatcam dizlerine ayy mehmett çok yorgunum filan diyeeeböyle şapşal şapşall insanın suratına bakıyorlaryaa anlamaya çalışıyorlarr filan bayılıyorum o hallerinee
evett benimde kendime bi oglan yapmam lazımanacım deyip bastacı yapsın ama tabe öss ye giricim ya bu yıl tekrar okulu bitiripp öle yapıcim onu nasipse.. simdiki hatayı yapmıcam ayy hugocuk ben nasıl bakıcamm cocuga yahu:26::26:
bende giricem össye
lgsye giricem sende ona gircen dimii
bakıcaz beraberrr
kahvaltımı ettim.
1 rafadana yakın yumurta
10 tane zeytin
üzerine tereyag ve bal sürdügüm galiba 4 etimek
2 kk ezine peynir
bende cıkayımm makine bitti.. kuruyanları ütüleyip digerlerini asıcam. accık kendimi zorlayıpp camları da silersem süper olcakbana kolay gessin o zamann
kolay gelsin bebişimm
sen sözelcisin sanırımm
hangi bölümleri düşünüyosunn
ivitt cnmm.. ben bi yıl esit agırlık bi yıl sözel okudum.. 1 senem daha olsaydı bide sayısal okucaktımişte felsefe olabiler,sosyoloji olabiler.. nasıl da severimm yaa hala full net garantisi verebilirim yanii 2 yıllıklarda bişi göremedim.. 4 yıllık bide tarih bölümü acılmıs. ama bana göre degil.
ben okul öncesi öğretmenliğini istiyorum
lgs ye girecemm puanları yüksekk çok çalışmak gerekk
bu yıll tutturabilirmiyim bilmiyorum ama seneye girerimmm
ben çıkayım artıkkkçok öptüm hepiciğinizi
naberr kıslarrsizin etli etli butlarınızı yirim bayram kavurmalarım benimm
dün annemlere gittim dün akşam orda yattım şimdi geldikk
beni de zayıflatın yaaaaa:2,5 ay önce doğum yaptım.82,5 la doğuma gittim. şu an 67 kiloyum sinirim bozuluyor.hiç bir kıyafetim olmuyor..delirmek üzereyim..başta çok hızlı kilo verdim şimdi çakıldım kaldım.gram oynamıyo:S
ayyy sükürr gelmşsinn cnmm sıkılıyoduu artıkınn:26::26::26:
bencee gayettt iyi vermişsin cnmm yaa.. 64 le hamile kaldım ben suan 71 kg yum. daha da 2.5 _3 ayım varr 80 i görürüm heraldeumarım bende bi anda seninn kadar gönderirimm sonrası allah kerimm.. hugocuk burda hepimizi zayıflatırr
geldimm bebişimmm
bi geldimm ev savaş alanı gibii
limonla şirin kavga etmişşlimoncuğunn ayağı kanamışş eşim pansuman yapmış
şimdi iiyi çok şükür bişeyciği yokk koşturup duruyo ama çok üzüldümm benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?