Merhaba arkadaşlar. Son günlerde, gün derken nerdeyse 1 ay, çook fazla yiyorum ama bu duruma bir son vermek istiyrum artık. Belki çok kilo almış bile olabilirim, bilmiyorum.. Yarın başlıyorum hatta nefret ederim bunu yapmaktan ama bi zaman dilimi koydum. 2012'ye daha hafif girmeye karar verdim. Uyarılarınızı, yardımlarınızı bekliyorum...
Kahrolsun kilolar!
bişi olmazz bebemm onlarr hem dövüsürler hem sevişirler.. emme sirin azcıkk sirret galibanei paylasamadılar acepp gecmiş ossun limoncuga na göre tembihle bulasmasın bi daha
neyi paylaşamıcaklarr tabeee kızz kavgasııı
şirinn limonun aşkitısuna asılmışş
limonda saldırmışş
sevgilisi içn kan dökmüşşş
erkek adam tabee kafası bozuluyooo
bende hedef koydum kendimee yeni yıla 75 kg girmek istiyorum.. 4 kg dan baska almayayım yani mümkün mü acepp:26::26::26: uyyhhh kahrolsunn kilolarr hakettenn
sabah
3 kasarlı milföy (böyle nasıl 75 girceksem:26:)
1 domates
7_8 zeytin
öglen
2 sk ıspanak yemegi
1 sk pilav
dün aksam yemegimde aynı ölcüde ıspanak ve pilav dı. ama ekstra 2 yk yogurt ta vardı.cok özlemişim ıspanagıı
gün içinde bi ara 1 mandalina da yedim.
bu aksam sa dısarda olucaz o nedenlen ızgara et yiycem gayet saglıklı
afiyyet olsun bebem
benimde bugünn eşim izinliydii 11 de kalktık kayfaltı yaptıkkk derken annem aradıı ilçede oturuyoo
komşusuyla bize geleceklerini söyledilerr
ben dün gece gelmiştimm 1 gün evde yoktumm eşim ve limongiller evi talan etmişler
kahvaltıyı topladım evi sil süpürr kek yaptımm sarmam vardıı ateşe koydum patayes salatası yaptımm hazırladımm misafirlerimm geldii onları ağırladımmm annem yanımda şimdii gec dönecekk evee
yemeğide pişirdimm
şimdi oturdumm
Merhaba arkadaşlar. Son günlerde, gün derken nerdeyse 1 ay, çook fazla yiyorum ama bu duruma bir son vermek istiyrum artık. Belki çok kilo almış bile olabilirim, bilmiyorum.. Yarın başlıyorum hatta nefret ederim bunu yapmaktan ama bi zaman dilimi koydum. 2012'ye daha hafif girmeye karar verdim. Uyarılarınızı, yardımlarınızı bekliyorum...
Kahrolsun kilolar!
sarma ve patatess salatasıı öle miiayyyyy cok cnm cektii..:26: patates salatası neyse de illa sarma sarıcam yani sart oldu artıkın ay cocugum yine alta alta vuruyoo nasıl basarıyo bilmiyorum.. zaten sızım var ince ince arttırıyo su 12 haftayıda bi atlatsam sag salim neyse balım ben cıkıyorummm.. anneme giidicez bizde daha onlarla bayramlasamadık ordan da tombul kelabban arkadası ve esiyle dısarda yemek yicez anam kız da bankacı bi ben vasıfsızz elemann deli oluyorum neyse su sınava gireyim ben bi hele de asıcam kendimii bebekle nasıl asıcaksam kendime famiri örnekk alıyorumm artıkınn feyz oluyo bana
arada olur bebişimmm kaldığın yerden devam edersinn
ayyy sükürr gelmşsinn cnmm sıkılıyoduu artıkınn:26::26::26:
bencee gayettt iyi vermişsin cnmm yaa.. 64 le hamile kaldım ben suan 71 kg yum. daha da 2.5 _3 ayım varr 80 i görürüm heraldeumarım bende bi anda seninn kadar gönderirimm sonrası allah kerimm.. hugocuk burda hepimizi zayıflatırr
ya başta hızlı gitti kendiliğinden..şekersiz komposto falan yedim hep.bebeğin gazı olmasın diye diikat ettim.az yemedim ama gaz yapacakseyler yemedim.ama şimdi durdu 67 de oynamıyor hiç
orda hugocugun metabolizma sasırtma durumu devreye giriyor sanırım.. bide bebek emiyo mu hala. eger bıraktıysa ondan da yavaslamıs olabilir cnm..
hugocukkk günaydınn cnmm.. cok hastayımm cokk.. gece nefes de alamadım yutkunamadım da.. bogazlarım felakett. kocişi gönderdm yatıp uyuyayım diyorum accık.. ayy cok kötüyümm :2::2::2:
günaydın minişlerr
kayfaltımı yazayımm
esmer unn 1 yumurta maydonoz 1 dilim peynirden krep yaptımmm yedimm
şimdi şekersiz türk kahvesii iiçiyorumm
buugünn işim çokk yine yemeğim yok yemek yapıcamm sonraa şekerpare yapıcamm eşimin arkadaşı eşiyle beraber gelicekk yarın sanırımm
öğleden sonrada üst kata arkadaşıma gidicemm annem bebişine hırka örmüşş getirmişş onu götürücemm
geçmiş olsun canımm bendede böyle başlamıştıı
hemen tuzlu su yapp gargara yapp yoksa çok şişerr antibiyotiksiz geçmezz
tuzlu su mikrobu öldürüyoo bende duydum yaptım çok iyi geldii burun tıkanıklığın varsa tuzlusuyu çek burnuna açıyoo
tam 1 hafta çektim çok zorduu ilaçsız atlattım tuzlu su gargara ıhlamur ve çorbaylaa geçti ama gelde bana sorr
ayy bilmiyorum yaa nasıl halsizlikk var üstümde. accık iştahsızlıgım da var. ve cnm hiçbişi yemek istemiyo:2::2: koltugumdan ayaga kalkabilirsem tuzlu suda yaparım. gece nefes alamayınca bi pastil aldım accık bogazımı rahatlattı.. sabah ta sıcak süt içtim. ay sen bu kadar ev işini nasıl yapıyosun.. bizimde aksam yemegimiz yok:26: ama kociş te evde yok ya aksama daha cok var yaparım heralde bi ara
aaa cimcimecim gelmişşş
özlemişimmbayramın mübarek olsun canımm nasıl gidiyo bayramm
cemaattt sizdemi yinee
teşekkür ederim canım benim seninde mübarek olsun.yok cemaat kaynanada.allahtan gelmişler düşünemiyorum okadar milleti evde.bayramın 1. günü çocuklarla birlikte evde 100 kişi vardı resmen kabustu bayram resmen benim için çok sıkıcıydı.gelen kavurmasını yiyp gidiyordu kimseye selamlaşamadık bile okadar kalabalıktı yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?