60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn minişlerrr
kayfaltım: 1 yumurta 1 dilm peynirden omlett 2 dilim ekmekk ve az bal yedimm
eşimm izinli 5 günn
bugün erken kalktık eşim annesini doktora götürdüü ben limongillerle yaptım kayfaltımı
limon herşeye burnunu soktuğundann meraklı tospikk kayfaltıda garip olduu

ecrincikk nasıl oldun iyimisinn

bugünn iyiyimm cnm saol.. ohhh gez tozz kocişinlee. bende az sonraa kahvaltı yapicimmm.. afiyet olsun cnm..

bugünn iyiyimm cnm saol.. ohhh gez tozz kocişinlee. bende az sonraa kahvaltı yapicimmm.. afiyet olsun cnm..

dünden yemeğim vardı evimi sildim işimde kalamdı sana gelem bugünn :107:
eşim paluğa gitti yine
görmen lazım tam techizat gitti gece geç dönecek iki kazak giydii kalın bere aldıı naylon çizmede almışş yemlerini dolaba koymuşş haberim yok dolapta bi koku varr bulamadım meğer oymuşş aldı gitti
kocaman motor çantasını kaskını motor montunuda giydii gitti

bu gün kü menüm

taze fasulye
bulgur pilavı
yogurtlu karnıbahar

kociş gelir birazdan yeriz
hugocuk ben ilk zamnlar yiyemedim bişey sonra iştahım cok açıldı cok yemeye başladım 2 haftadır yine fazla yiyemiyorum hemencik doyuyorum sende de olmuşmuydu bu dönemlerde böyle

iştahta değişmeler olurr
şimdi ne kadarlık olduu

eltimle görümcem yıkadılar.bende onları izledim hiiççç birşey yapmadım.oturacak yer bulmak zor oluyordu.bende kurbanı ben kestim bir sevap işlenecekse ben yapmak istedim.etin büyük bölümünü kavurma yaptık gelip yediler kalanıda gelmeyenlerede et yollandı.hiç eve ayırmadık.
bende biraz sonra kayınvalideye gideceğim dün gitmedik onlar evde yoktu ama bugün akşam çiğköfte yapacaklar birde benim için şıllık tatlısı yapacaklar..o yüzden gideceğim.kızımı amcası götürdü gezmeye bende evde tv izliyorum kaynımın gelmesini bekliyorum..

senin için şıllık tatlısımı yapacaklarr pek kıymetlisinn bu araa

gell cnm cayy içerizz karsılıklıı ayyy balık kokusundan da nefret ederimnm hele o sekilsizz yem hayvancıklarının kokusundann ekstra nefret ederim. :120::120::120: bizim ailedede 2 balıkcı var.. biliyorum ben o sahneleri

bu arada kahvaltım:
tavada peynirli yumurta
10_12 zeytin yesil
1 simit az tereyagı ve bal

öglen
1 elma (saat gec oldu diye ögğn yapmadım)

aksam 1 kase tarhana corba 3 etimekle

2 saat sonra, 2 sk fırında kıymalı kasarlı patlıcan
2 sk peyniirli makarna

sabah kalktıgımdada sütten nescafe (kasıgın burnuyla)

afiyet olsun makarnacım benimm

slm kızlarr. özledim sizleri. ben yeniden diyete basladım. dukan yapıyorum bu sefer. o sebeple onun sayfasını takip ediyorum. hogucuk canım durumlar nasıl? kilonu koruyabiliyor musun? bebiş durumun var mı? öpüyorum canlarım

günaydınn minişlerr eşim izinlii geç kalkıyoruzz
kayfaltıdaa omlett 2 dilim ekmekk tereyağı ball domatizz 1 dilimde peynir yidimm

tünaydınnnn aslında ben iyilesmiştimm ama dün aksam dus aldım almaz olaydımm bi anda yine burnum tıkandı bogazım kurudu:26::26: sabaha kadar nefes alamadım.. ayaga kalkınca acılıyo yatınca tıkanıyo:26: esim bi ara türttü nefs alamıyo musun sen diye.. alamıyorum dedimm. rezalett 11 de kalktık ama bütün gece uyumamıs gibiyim:2::2::2::2: sabah 2 kase tarhana içtim etimekle cok iyi geldi bogazım acıldı resmen simdi dinleniyorum ama cok da ütüm var gözlerim kapanıyo yahuu uykudan

hugom afiyet olsun cnm

sağol bebişimm
tuzlu su gargara yaptınmı tuzlu suyu burnuna çektinmii
çek burnuna açılsınn burnun

sağol bebişimm
tuzlu su gargara yaptınmı tuzlu suyu burnuna çektinmii
çek burnuna açılsınn burnun

ben onu daha önce denediydim cnmm midemi bulandırdıı.. simdi zaten kötü midem o riski göze alamadım dr fizyolojik su verdiydii onu sıkayım bulayım da nemli dursun sürekli didiydi. gerci simdi ayaktayım ya tıkanıklık yok basımı yastıga koydum mu tıkanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…