orda hugocugun metabolizma sasırtma durumu devreye giriyor sanırım.. bide bebek emiyo mu hala. eger bıraktıysa ondan da yavaslamıs olabilir cnm..
yok ya emiyor hala.diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum?gitsem mi ki?
günaydın kızlar
herkesin geçmiş bayramını kutluyorum
ecrincikk nasıl oldun iyimisinn
günaydınn minişlerrr
kayfaltım: 1 yumurta 1 dilm peynirden omlett 2 dilim ekmekk ve az bal yedimm
eşimm izinli 5 günn
bugün erken kalktık eşim annesini doktora götürdüü ben limongillerle yaptım kayfaltımı
limon herşeye burnunu soktuğundann meraklı tospikkkayfaltıda garip olduu
bugünn iyiyimm cnm saol..ohhh gez tozz kocişinlee. bende az sonraa kahvaltı yapicimmm.. afiyet olsun cnm..
bu gün kü menüm
taze fasulye
bulgur pilavı
yogurtlu karnıbahar
kociş gelir birazdan yeriz
hugocuk ben ilk zamnlar yiyemedim bişey sonra iştahım cok açıldı cok yemeye başladım 2 haftadır yine fazla yiyemiyorum hemencik doyuyorum sende de olmuşmuydu bu dönemlerde böyle
100 kişimi
hay maşallahh
kavurmasını yiyen gidiyomuu
bulaşıklarıı kim yıkadıı
ben ilkgün kayınvalidedeydimm 2 saat durdukk sonra eşim garaja bıraktı anneme gittim
annemler danaya girerlerrr gittiğimde gelmemiş daha etlerii
annem hastaydıı
gelince çok sevindii
pişmiş ette götürdümm
babam geldii yemek yedikk annemle ilgilendimm ilaç ıhlamur verdimm uyudu erkendenn sabahh iyi kalktıı
ikinci günü dayıma gittikk komşularla bayramlaştıkk akşama eşim geldii geçç saat evimize geldikk
dün izinliydi eşimm balık tutmaya gitcekti bende napsam diye düşünüyodumm annem aradı komşusuylaa bize gelceklermişşş hemen topladım evi sildim süpürdüm bişeyler hazırladımm ağırladımm komşumuzz kardeşine gitti annem yanımda kaldıı sonra onlarr geçç saatte geldilerr annemi alıp tekrar ilçeye döndülerr
eltimle görümcem yıkadılar.bende onları izledim hiiççç birşey yapmadım.oturacak yer bulmak zor oluyordu.bende kurbanı ben kestim bir sevap işlenecekse ben yapmak istedim.etin büyük bölümünü kavurma yaptık gelip yediler kalanıda gelmeyenlerede et yollandı.hiç eve ayırmadık.
bende biraz sonra kayınvalideye gideceğim dün gitmedik onlar evde yoktu ama bugün akşam çiğköfte yapacaklar birde benim için şıllık tatlısı yapacaklar..o yüzden gideceğim.kızımı amcası götürdü gezmeye bende evde tv izliyorum kaynımın gelmesini bekliyorum..
iştahta değişmeler olurr
şimdi ne kadarlık olduu
dünden yemeğim vardı evimi sildim işimde kalamdı sana gelem bugünn :107:
eşim paluğa gitti yine
görmen lazım tam techizat gittigece geç dönecek iki kazak giydii kalın bere aldıı naylon çizmede almışş yemlerini dolaba koymuşş haberim yok dolapta bi koku varr bulamadım meğer oymuşş aldı gitti
kocaman motor çantasını kaskını motor montunuda giydii gitti
afiyet olsun makarnacım benimmgell cnm cayy içerizz karsılıklııayyy balık kokusundan da nefret ederimnm hele o sekilsizz yem hayvancıklarının kokusundann ekstra nefret ederim. :120::120::120: bizim ailedede 2 balıkcı var.. biliyorum ben o sahneleri
bu arada kahvaltım:
tavada peynirli yumurta
10_12 zeytin yesil
1 simit az tereyagı ve bal
öglen
1 elma (saat gec oldu diye ögğn yapmadım)
aksam 1 kase tarhana corba 3 etimekle
2 saat sonra, 2 sk fırında kıymalı kasarlı patlıcan
2 sk peyniirli makarna
sabah kalktıgımdada sütten nescafe (kasıgın burnuyla)
tünaydınnnnaslında ben iyilesmiştimm ama dün aksam dus aldım almaz olaydımm bi anda yine burnum tıkandı bogazım kurudu:26::26: sabaha kadar nefes alamadım.. ayaga kalkınca acılıyo yatınca tıkanıyo:26: esim bi ara türttü nefs alamıyo musun sen diye.. alamıyorum dedimm. rezalett 11 de kalktık ama bütün gece uyumamıs gibiyim:2::2::2::2: sabah 2 kase tarhana içtim etimekle cok iyi geldi bogazım acıldı resmen simdi dinleniyorum ama cok da ütüm var gözlerim kapanıyo yahuu uykudan
hugom afiyet olsun cnm
sağol bebişimm
tuzlu su gargara yaptınmı tuzlu suyu burnuna çektinmii
çek burnuna açılsınn burnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?