ben onu daha önce denediydim cnmm midemi bulandırdıı.. simdi zaten kötü midem o riski göze alamadımdr fizyolojik su verdiydii onu sıkayım bulayım da nemli dursun sürekli didiydi. gerci simdi ayaktayım ya tıkanıklık yok basımı yastıga koydum mu tıkanıyo
tombul kelabak git anneme baksın sana demedimi
ateşine dikkat ett ateşin çıkmasınn
ama bakk hugocumm günaha girmiyimm diyorumm sen beni türtüyosunn.ben o gün ilk hastalandıgımda kayınvalidem aradı beni tesadüf aksam esimin amcasına gitcektikk..napıyosunuz dedi. ben biraz hastayımm demeye kalmadı bende cok hastayımm sırtlarım agrıyo öksürüyorum, bogazlarım vs diye basladıı allah versin yani. dinledim dinledim kapattım bende. görümcem de hastaydı o gece. bide ben kayınvalidemin evinde rahat edemiyorum öyle bi durumda. kanamam oldugunda adam kıpırdamıcaksın dedi bana sadece tuvalete kalk dedi. görümcem yanımda olmasa söylemezdim öle dedigini ama duymus bulundu. cıktık gece gece kayınvalidemin evine gittik. oturma odasına yatak yapmıs bana.. tuvalete kalkıyorum 2 dk bi bakıyorum carsafı yastıgı düzeltiyo.. anne yatıcam yine bozulcak diyorum olsun ben sen boz diye yapıyorum zaten diyo. düzen hastalıgı var.. yanımda sehpada su duruyo mesela yanında cayy.. gözü bardakta biter bitmezz kapıp götürcekk diye elimden bardagı bırakmıyorum strese giriyorum kendi kendme ertesi gün hemen eve gittim zatii
heeee ben dürtüyorumm senii
bende hastaykenn evde yatarımm ses istememm
aynenn valla istiyorum kii işim gücüm bitmiş olsunn, hastalancaksam o zaman hastalanayım, alayım battaniyemii yatayımm kociş te benden bişi istemesinn. dinlene dinlene iyilesirim benn yeter ki dokunmasınlar bana
aynen canımm bendee işim gücüm bitsinn öyle yatayım isterimm
bugünn pazara gittikk nasıl soğuk varr allahtan eşim evdeydii arabayla çabucak gittik geldikk
gelir gelmezz yemek yaptımm duş aldımm eşimin dersanesi var bugünnn birazdan gidecekk alırım battaniyemi yatar dinlenirimm bendee
ayy bende koydum yemek pişiyo. karnıbahar mücver yapıcimm insallah kociş karnıbaharı bu haliyle yerkuru börülce salatası, patatesli köfte vericim fırına.. accık da pilav yaparım ama yapmasam daha iyi neyse bakıcizz artıkınn.. ortalıgı topladım güzelcene salonun tozunu aldım baska bi yeri ne sildim ne süpürdüm.. ama gayet temiz duruyo suan.. bu gece de uyuyamadım sabaha kadar.. pastil alıyorum yatarken.. bide o fizyolojik sudan sıkıyorum bi acılır gibi oluyo yumusuyoo.. sonra yine tıkanıyo kociş te hasta. kaynana da hastaymıs,görümcem hasta.. ama suclu kim onu bilmiyorumm
yok balım saglam kimse kalmadı:26::26: msjını okudum ama 10 dk dolmadıgından sana yazamadım:26::26: kayınpederin olmasa neyse dicem de kocası da varmıs yalnız degilbosver sen takma kafana.. bak esin ikinizi de idare etmiş sonucta elinden geldigince.. bide cimcimenin kocası gibi davransa ne yapardın.. sahi o yok nerelerde acaba
cimcimcikk izinli sanırımm :44:
pazartesi gelirr
yaww ne olacak cemaat yine biyerde toplanmıştır cimcimcikte onlarladırr
kayınvalidesine gitmişş olabilirr
amann kötü bişi olmasında varsın kaynanasında olsunbu kızı lohusayken de yatırmazlar
40 günn yatırmazlarr kesinn
40 gün cok degil mi zaten yaff:44::44: ay ne bilimm diyorum ya hayatımda igne olmaktan baska tıbbi operaton gecirmedim ben.. bilmiyorum dikişş dedigin kac günde gecer.. kac gün yatılır?? bendee hiç sıkılmam hee yatabildigim kadar yatabilirm valla kuzumu da alırımm koynuma
sezeryansa belli olmaz arkadaşım 3 hafta oldu hala acıyo dikkat ediyorum diyooo
hiç ev işi yapmıyo süpürge bile tutmuyoo zatii kızıda çok emiyoo hiç bırakmıyoo
o kadar emince gaz problemide çok oluyoo onla uğraşıyo hepp
ikinci sezeryandan sonra 5 ay geçti,göbeğim benden önce lömbür lömbür yürüyor.68 kiloyum şu an.bu iştaha göre az bile bence bu kiloda olmam.nasıl gider bu göbek bilmiyorum,kadınlar kulübü fayda eder belki....
insallah benimkinin kolik agrıları olmaz.. ısıtılmıs havlu iyi geliyomus ayak altlarına koyunca. bide rezene diyolar cok yerde okudum sen içince bebikte de gaz olmuyomus:44::44: bakıcez artıkınn
herkese selamm...
70-79 topiginden geliyorumm
nasılsınız??
Artıık fırsat buldukca aranıza qelip motive olmaya calisacagim
şuan 67.8 kiloyum hedefim 57 olmak insallah
şu 10 kiloyu vermemde bana yardimci olurmusunuzzzzz
biran önce vermek istiorum sabırsızlanıorumm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?