60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama seni çok özledikk akşamları azda olsa yazsan memnun oluruzz

canım benim hoş geldin özledik ya arada da olsa girsen çok mutlu oluruz..kilo almamanada sevindim.gerçekten çelışınca çok zor spora vakit eyırmak birde çocuğun olsa daha zor oluyor...
cimcimcikk izinli sanırımm :44:
pazartesi gelirr
yaww ne olacak cemaat yine biyerde toplanmıştır cimcimcikte onlarladırr
kayınvalidesine gitmişş olabilirr
ben geldimmmmmmmmm..evet kayınvalideme gittim gene ev işlerimi bitiriyorum tam dinleneceğim eşim arıyor hazırlan annemlere gidiyoruz diye yorgunum diyiyorum sanki orda işmi yapacaksın diyiyor.bende uzanamayacağım ama diyince surat asıyor.gidiyorum mecburen..
senin için şıllık tatlısımı yapacaklarr pek kıymetlisinn bu araa

yaaaaaaa yapacağız dediler ama gittim yapmadılar kaynım malzeme almayı unutmuş.antakya künefesi söylediler ama benim aklımda şıllıkla gidince onu yiyesim gelmedi.zorla bir baklava dilimi kadar yedim sadece.
sonra yaparız dediler gerek yok dedim.canımız birşey çekti daha sonrada istemem dedim nazlandım..tuaf tuaf bana baktılar.
benimde c.tesi erkek kardeşim geldi.evde bilgisayarın başında o olunca giremedim pek fazla.sıkılmasın diye karışmadım..

hoşgeldin cimcimcim bugünn çok işimiz vardıı minik kızım minnoş ishal olmuşş geçmedii veterinere gittikk onu götürmedik ama
şırıngayla antibiyotikk verdii veterinerr suya karıştırıp içiriyoruzz
eşim içiriyoo onu çok severr içiyoo ama daha geçmedi
limonda meraktan bende içicem diyee koşup geliyoo ona içirmiyoruzz ama zor oluyoo çaktırmadan içmeye çalışıyooo hep gözümüz üzerindee
arkadaşım gelecek bu akşam çay içmeye eşiyle çocuğuylaa tatlım vardıı yanına poğaça yaptımmm
evi topladımm sildim malum eşim evdee çok dağılıyo evv
yemek yedikk şimdi oturdumm

canım benim minnoşuna çok geçmiş olsun.yaramaz kuşlar.inşallah bebek doğuncada ilgilenebilirsin.ilgiyi tamamen bebek alaırsa çok kıskanır bunlar bilgin olsun.seni çok seviyorlar çünkü kıyamam ya...
benimde dünden beri gözlerim kupkuru olmuş çok kaşınıyor birde kıpkırmızı soğuklardanmı bilemedim.
hugom dün eşim ennemlere gidelim dedi.gitmekte istemiyordum kardeşimden dolayı.çünkü kardeşim görümceme aşık ve bunu yazın tüm kayınlarıma faceden mj atarak söylemişti..kayınlarımda dua etsin yenge senin kardeşin yoksa şimdi çoktan bitirmiştik biz onu demişlerdi.görümcemde birşeye benzese bari ama ailece çok seviyorlar tek bacıları çünkü.ben kayınvalidem bilmiyor sanıyordum meğerse biliyormuş.eltimle sürekli mutfakta fısır fısır konuşuyorlardı ben gidince sustuklarını görünce dedim kesin benimle alakalı dedim çıktım yanlarından.baktım çıkınca tekrar konuşmaya başlıyorlardı.daha sonra onlar içeride çay içerken bende eltimle mutfakta otururken sordum ne konuşuyordunuz dedim.oda kardeşinle ayşe hakkında dedi.kayınvalidem olmaz demiş meslek sahibi ya da dini eğitimini tamamlamış birine verireceğini söylemiş.başka şehredevermem demiş.boşuna umutlanmış demiş.benim hatrıma susuyormuş güya.ne yapayım ben ne desemde kardeşim seviyorum diyip duruyor.birde küçükken sadece 2 gün gördüler.ne aşksa kardeşimi sarmış.birbirlerini gördüklerinde kardeşim 14 yaşında görümcem 11 yaşındaydı.görümcemin haberi yok bilse oda o modlarda gezerdi kesin.. ne yapacağımı şaşırdım.kardeşime söz dinletemiyorum..

Son düzenleme:
cimcime göz kurumasıı gebeliktenmişş bendede yeni başladıı
kardeşin kırk yılın başı geliyooo idare ettt yeni bi kız bulurr unuturrr o zamann
kardeşin burdaykenn gitmee kayınvalidene bişeyy çıkmasınnn eşine anlatt ne varki bundaaa

ya zaten artık gitmem gerçi eşimde biliyor ama ne bileyim gidelim dedi ısrarla.ama ben çok huzursuz oldum.ya kardeşimde öyle asık suratla oturuyor sürekli hiç konuşmuyor üzülüyorumda.eltimin söylediğine göre görümcem onun kardeşini seviyormuş.kardeşide onu ama kimse bilmiyormuş..üfffffff oda dedi söyle başkasını seviyor diye belki vaz geçer ama bilemedim..

çok sinirim bozuk arkadaşlar, eskiden haftada 1,5 1 kilo garanti verirdim artık veremiyorum. yaşım 27!
gayet bilinçli besleniyorum, sporda yapıyorum. acaba bir hastalık olabilir mi?

ne yapmam gerekiyor???

çok sinirim bozuk arkadaşlar, eskiden haftada 1,5 1 kilo garanti verirdim artık veremiyorum. yaşım 27!
gayet bilinçli besleniyorum, sporda yapıyorum. acaba bir hastalık olabilir mi?

ne yapmam gerekiyor???

belki eskidenn yanlış diyetlerle kas kaybediyordunn şimdii bilinçli besleniyorumm spor yapıyorum diyosunn kas miktarın artıyodurr tartıyaa yansırr normall yanii ama sen yinedee bu durumdan rahatsızsann diyetisyene gitt düzenli kas yağ ölçümü yaptırırsınnn için rahat olurr

kardeşinn görümcene aşık görümcende eltinin kardeşinemi aşıkmışş :44: kızz dallas gibi haa

kardeşinn görümcene aşık görümcende eltinin kardeşinemi aşıkmışş :44: kızz dallas gibi haa

aynen anladığın gibi dallas ortamı var..neyse kardeşim bu hafta burda zaten gidince ortam yumuşar.
sabahtır net bir gidip geliyor.bende bu arada elimdeki tüm emlakçıları aradım kiralık daire için 650 tl ye bile bulamazmışım şaka gibi ya...

650 liraya yokmuu urfada ev sıkıntısımı varr evmi yokk urfada

kızlar nediyonuz bakayım ben iyiyim dün başladım yine dikkat etmeye akşamda 20 dk yürüdüm koşu bandında hugooooooo

evet devamı gelecek gelmek zorunda çünkinem gidişat iyi olmii

kızlar nediyonuz bakayım ben iyiyim dün başladım yine dikkat etmeye akşamda 20 dk yürüdüm koşu bandında hugooooooo
canım benim hoş geldin.iyi olmana sevindim..bende kimsecikler yok sanıyordum faceden okey oynuyordum..
650 liraya yokmuu urfada ev sıkıntısımı varr evmi yokk urfada

yok bana bu fiyata bulamazsın iyi bir yer istiyorsan 750 yi gözden çıkaracaksın diyiyor emlakçılar.şakamı yapıyorsunuz satın almıyorum dedim bende..sinirlendim..

geldimm hugommm geldimmmmmm iyilesmedimm hala ama evde duramadım pekk.. dün gittim accık alısveris yaptım bebeme. bugün ensem ve basım agrıyo. bi postahaneye gittim sonra evdeydim ama inan gü nasıl gecti ne olu anlamadım odun gibiyim:26::26: bi yarım saat sonra arkadasa gidicemm. kociş maca gitcek bu aksam bende beraber gittigi arkadasının esine gidicem. bi baskasının eside gelcek. öle vakit öldürcem.. bebegi varr 5_6 aylıkk bi kızz tospikkk cok güzell.. onla oynarım diye hayall ediyorum ama cocuk hep uyuyo masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…