geldimm hugommm geldimmmmmmiyilesmedimm hala ama evde duramadım pekk.. dün gittim accık alısveris yaptım bebeme. bugün ensem ve basım agrıyo. bi postahaneye gittim sonra evdeydim ama inan gü nasıl gecti ne olu anlamadım odun gibiyim:26::26: bi yarım saat sonra arkadasa gidicemm. kociş maca gitcek bu aksam bende beraber gittigi arkadasının esine gidicem. bi baskasının eside gelcek. öle vakit öldürcem.. bebegi varr 5_6 aylıkk bi kızz tospikkk cok güzell.. onla oynarım diye hayall ediyorum ama cocuk hep uyuyo masallah
bu arada üzerinize afiyet 72 + gramlara geldim.. daha kac kg alıcem ben yafff.. kocam bana kadir abi diyo80 olcam heralde bu gidisle
canım benim hoş geldin.iyi olmana sevindim..bende kimsecikler yok sanıyordum faceden okey oynuyordum..
yok bana bu fiyata bulamazsın iyi bir yer istiyorsan 750 yi gözden çıkaracaksın diyiyor emlakçılar.şakamı yapıyorsunuz satın almıyorum dedim bende..sinirlendim..
huşgeldinnmerakk etmiştimm neysekii iyisinn
nelerr aldın bakiyim kızınaaa
evde oturup durmaaa eşin bu seferr sen sıkılmışsındırr hadi anneme götüreyim seni derrrheh böyle arkadaşş filann takılınn beraberrr
hugom sen biberon aldın mı?? ben nuby ninn yumusak bi biberonu varr cok datlu anne memesi ucludün buldum onu. 35 liraydı. 0_6 ay. dedim ki kıza ben bunu 2 ay sonra falan gelip degiştirebilir miyim kullanmazsak ambalajıyla. sadece 1 aymıs süresi. e ya bebek emmezse dedim memesi degişiyo onu degiştirirsiniz dedi. e 6 ayılık bebege bunun sisesi, kücük gelmez mi dedim.. kafam karıstı almadım bende
çok tatlılarr canımmm
ya zatenn all all bitmiyoo benimdee epeyce çıtçıtlı kollu body ve tulum almam lazımm
10 tane çıtçıtlı kollu body 5 tanede ayaklı tulum alayım diyorumm
saol cnm.bizde 5 tane penye tulum var. 2 tane kadife tulum var. tek altlar var. 5 li bi paket uzun kollu body alcam. bide altlara üst.. yazlık hiç bakmıyorumm. o zaman gelsinn kızımla bir gider alırımmam cok eksik var haketten.. neyse cnmm ben cıkıyorumm gideyim artık kız da aradıı.. öptüm seni yarın görüsürüz
750 miiibu nedirrr böyle yawww orda evlerrr çokkk pahalııı
bu gidişlee zor olacak taşınmanızz allah kolaylık versin canımm
valla ben senin yerinde olsam bi soba alırr otururumm bu ne böyle yaa nerde aidatı filann 1000 lirayı vereceksiniz
valla siz en güzeli kredi çekin bi ev alın canım daha hesaplı valla
saol cnm.bizde 5 tane penye tulum var. 2 tane kadife tulum var. tek altlar var. 5 li bi paket uzun kollu body alcam. bide altlara üst.. yazlık hiç bakmıyorumm. o zaman gelsinn kızımla bir gider alırımmam cok eksik var haketten.. neyse cnmm ben cıkıyorumm gideyim artık kız da aradıı.. öptüm seni yarın görüsürüz
ahhhhh canım azıcık birikmişimiz olsaydı bir şekilde ev alırdık ama malesef yok.şimdi gene emlak aradım ellerinde 2 tane daire varmış biri 600 diğeri 650 öğleden sonra belli olacakmış.birileri bakmaya gitmişler onlar tutmazsa siz gelip bakın dediler..inşallah tutmazlar en azından gider görürüm..
ben nezaman gidip alsam bilmiyorumki bu ev işini bir halletseydik üffffff ya bebişimin gelmesinede 1,5 ay kaldı ama halen ben birşey almadım
eşime dün dedim birşey kalmadı ne yapacağız ne ev bulduk nede bebişimize birşey aldık dedi bende düşünüyorum canım benim ama sonuçta ev olmasa bile bebğe şart dedi bir şekilde bu ay içinde alacağız hazırlayacağız ne olu ne olmaz şaşırdım.meğer oda düşünüyormuş...
günaydın herkese gerçi henüz kimsecikler gelmemiş.ya benim iştahım bir açılmış bu son bir buçuk ayı çok almadan bitirsem bari.allahım 72,200 gr olmuşum.bu sabah bir türlü doymadım gerçi adam gibi kahvaltı yapamıyorum iş yerinde arkadaşlar fırından ekmek biber birde peynir almışlardı 2 adet közde kırmızı biber.2 ince dilim peynir.1 adette tırnaklı ekmek yedim.ekmek bayağı çok ama doymadım bir türlü artık öğlen yada akşam telafi etmeliyim.bu bebek ilk defa iştahımı açtı.74 kiloyla bitirsem çok iyi olacak inşallah daha fazla almam..
ben nezaman gidip alsam bilmiyorumki bu ev işini bir halletseydik üffffff ya bebişimin gelmesinede 1,5 ay kaldı ama halen ben birşey almadım
eşime dün dedim birşey kalmadı ne yapacağız ne ev bulduk nede bebişimize birşey aldık dedi bende düşünüyorum canım benim ama sonuçta ev olmasa bile bebğe şart dedi bir şekilde bu ay içinde alacağız hazırlayacağız ne olu ne olmaz şaşırdım.meğer oda düşünüyormuş...
canım benim işteyim ama bu hafta sürekli internet gidip geliyor anlamadım bilgisayarımda çok yavaş tekrar açılması zaman alıyor ondan be canım.bende sinir oluyorum ama yapacak birşey yok..inşallah onlar tutmaz siz tutarsınızz canımm
cimcime sen işte değilmisinn bi varsın bi yoksunn kayboluveriyosunn :44:
öyle bir ev taşınsa dizmeyle uğraşmayacağım evim çok soğuk valla odada ısınıyorum mutfağa gitmek istemiyorum.bir an önce taşınırsam hemen çıkıp bebişime kıyafet alacağım hem izinlide olurum daha rahat alış veriş yaparım kız kayınvalideyede bırakırım..doğuma çok az kalmışş ama dert etmee nasılsa beşik araba varrr sadece kıyafet alman lazımm onlarıda topluca alırsın biyerdenn
canım benim benide tatmin etmiyor yediklerim sürekli birşeyler vede farklı şeyler istiyorum aynı şeyleri yemek istemiyorum..ahhhhh ahhh bende 72 oldum cnmmmm:26::26: üstelik senden gerideyimmbende doymuyorum yani doymuyorum derken yedigim seyler tatmin etmiyo beni. degişik bişiler istiyorum ve doymamıs hissediyorum. mesela tırnaklı ekmek yerdim sende basla cnmm.. gerci senin dogum tarihin belliymiş. kendine güveniyosan 2 hafta önce bile cık al. ama ben güvenemedim acıkcası. :26: cünkü wc aramaktan dolanamıyorum işkence gibi. bide tansiyonum düsüveriyo sokaklarda rezalet.. tasınma işi olursa olur zati. sen o arada bebege hazırlan. zaten tasınsan evle ugrasacaksın. alısveriş düsünemezsin
günaydınn ecrincikk
yarın akşam arkadaşımız misafir gelecek bizee nişanlısıylaa akşam çayınaa
sigara böreği kuruüzümlü cevizli kek yapacağımm başka ne yapsamkii :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?