60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada üzerinize afiyet 72 + gramlara geldim.. daha kac kg alıcem ben yafff.. kocam bana kadir abi diyo 80 olcam heralde bu gidisle

huşgeldinn merakk etmiştimm neysekii iyisinn
nelerr aldın bakiyim kızınaaa
evde oturup durmaaa eşin bu seferr sen sıkılmışsındırr hadi anneme götüreyim seni derrr heh böyle arkadaşş filann takılınn beraberrr

750 miii bu nedirrr böyle yawww orda evlerrr çokkk pahalııı
bu gidişlee zor olacak taşınmanızz allah kolaylık versin canımm
valla ben senin yerinde olsam bi soba alırr otururumm bu ne böyle yaa nerde aidatı filann 1000 lirayı vereceksiniz
valla siz en güzeli kredi çekin bi ev alın canım daha hesaplı valla

aslında bişi almamısım eve gelnce farkettimm:26: bak ekliyimm sana

bunları halaları hediye etti ama gri olanın sapkasını ben buldum cok uyumlu olmadı ama olsun

bunları da dün ben aldım

hugom sen biberon aldın mı?? ben nuby ninn yumusak bi biberonu varr cok datlu anne memesi uclu dün buldum onu. 35 liraydı. 0_6 ay. dedim ki kıza ben bunu 2 ay sonra falan gelip degiştirebilir miyim kullanmazsak ambalajıyla. sadece 1 aymıs süresi. e ya bebek emmezse dedim memesi degişiyo onu degiştirirsiniz dedi. e 6 ayılık bebege bunun sisesi, kücük gelmez mi dedim.. kafam karıstı almadım bende

çok tatlılarr canımmm
ya zatenn all all bitmiyoo benimdee epeyce çıtçıtlı kollu body ve tulum almam lazımm
10 tane çıtçıtlı kollu body 5 tanede ayaklı tulum alayım diyorumm

bende chiccodan aldım cam yenidoğan biberonla emziğini emzik askısını diş kaşıyıcısını bide çıngırak oyuncak aldımm

çok tatlılarr canımmm
ya zatenn all all bitmiyoo benimdee epeyce çıtçıtlı kollu body ve tulum almam lazımm
10 tane çıtçıtlı kollu body 5 tanede ayaklı tulum alayım diyorumm

saol cnm.bizde 5 tane penye tulum var. 2 tane kadife tulum var. tek altlar var. 5 li bi paket uzun kollu body alcam. bide altlara üst.. yazlık hiç bakmıyorumm. o zaman gelsinn kızımla bir gider alırımm am cok eksik var haketten.. neyse cnmm ben cıkıyorumm gideyim artık kız da aradıı.. öptüm seni yarın görüsürüz

güle güle bebişimmm

günaydın herkese gerçi henüz kimsecikler gelmemiş.ya benim iştahım bir açılmış bu son bir buçuk ayı çok almadan bitirsem bari.allahım 72,200 gr olmuşum.bu sabah bir türlü doymadım gerçi adam gibi kahvaltı yapamıyorum iş yerinde arkadaşlar fırından ekmek biber birde peynir almışlardı 2 adet közde kırmızı biber.2 ince dilim peynir.1 adette tırnaklı ekmek yedim.ekmek bayağı çok ama doymadım bir türlü artık öğlen yada akşam telafi etmeliyim.bu bebek ilk defa iştahımı açtı.74 kiloyla bitirsem çok iyi olacak inşallah daha fazla almam..

ahhhhh canım azıcık birikmişimiz olsaydı bir şekilde ev alırdık ama malesef yok.şimdi gene emlak aradım ellerinde 2 tane daire varmış biri 600 diğeri 650 öğleden sonra belli olacakmış.birileri bakmaya gitmişler onlar tutmazsa siz gelip bakın dediler..inşallah tutmazlar en azından gider görürüm..

ben nezaman gidip alsam bilmiyorumki bu ev işini bir halletseydik üffffff ya bebişimin gelmesinede 1,5 ay kaldı ama halen ben birşey almadım
eşime dün dedim birşey kalmadı ne yapacağız ne ev bulduk nede bebişimize birşey aldık dedi bende düşünüyorum canım benim ama sonuçta ev olmasa bile bebğe şart dedi bir şekilde bu ay içinde alacağız hazırlayacağız ne olu ne olmaz şaşırdım.meğer oda düşünüyormuş...

inşallah onlar tutmaz siz tutarsınızz canımm
cimcime sen işte değilmisinn bi varsın bi yoksunn kayboluveriyosunn :44:

doğuma çok az kalmışş ama dert etmee nasılsa beşik araba varrr sadece kıyafet alman lazımm onlarıda topluca alırsın biyerdenn

ahhhhh ahhh bende 72 oldum cnmmmm:26::26: üstelik senden gerideyimm bende doymuyorum yani doymuyorum derken yedigim seyler tatmin etmiyo beni. degişik bişiler istiyorum ve doymamıs hissediyorum. mesela tırnaklı ekmek yerdim sende basla cnmm.. gerci senin dogum tarihin belliymiş. kendine güveniyosan 2 hafta önce bile cık al. ama ben güvenemedim acıkcası. :26: cünkü wc aramaktan dolanamıyorum işkence gibi. bide tansiyonum düsüveriyo sokaklarda rezalet.. tasınma işi olursa olur zati. sen o arada bebege hazırlan. zaten tasınsan evle ugrasacaksın. alısveriş düsünemezsin

günaydınn ecrincikk
yarın akşam arkadaşımız misafir gelecek bizee nişanlısıylaa akşam çayınaa
sigara böreği kuruüzümlü cevizli kek yapacağımm başka ne yapsamkii :44:

taşınırken kefir mayamm kaybolmuş bulamadımm
burdada yok bulamadımm hazır kefir aldımm evelsi gün 1 bardak içtimmm
gün aşırı 1 bardak içilirsee bebeğin sindirimini bağırsaklarını filan düzenliyormuşşş
bugün yine içicemm

inşallah onlar tutmaz siz tutarsınızz canımm
cimcime sen işte değilmisinn bi varsın bi yoksunn kayboluveriyosunn :44:
canım benim işteyim ama bu hafta sürekli internet gidip geliyor anlamadım bilgisayarımda çok yavaş tekrar açılması zaman alıyor ondan be canım.bende sinir oluyorum ama yapacak birşey yok..
doğuma çok az kalmışş ama dert etmee nasılsa beşik araba varrr sadece kıyafet alman lazımm onlarıda topluca alırsın biyerdenn
öyle bir ev taşınsa dizmeyle uğraşmayacağım evim çok soğuk valla odada ısınıyorum mutfağa gitmek istemiyorum.bir an önce taşınırsam hemen çıkıp bebişime kıyafet alacağım hem izinlide olurum daha rahat alış veriş yaparım kız kayınvalideyede bırakırım..
canım benim benide tatmin etmiyor yediklerim sürekli birşeyler vede farklı şeyler istiyorum aynı şeyleri yemek istemiyorum..
evi bir taşısam bebeişim için alacağım yerler belli burda gider direk toptan alırım hepsinide bir çıkabilsem tabi..

günaydınn ecrincikk
yarın akşam arkadaşımız misafir gelecek bizee nişanlısıylaa akşam çayınaa
sigara böreği kuruüzümlü cevizli kek yapacağımm başka ne yapsamkii :44:

canım benim havuçlu kek yapabilirsin,un kurabiyesi,poğaça,birde bir salata çeşidi olabilir patates salatası ,rus salatası,yada kısır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…