60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eşyan çokmuuu toplaması yerleştirmesi uzun sürermii

canım benim havuçlu kek yapabilirsin,un kurabiyesi,poğaça,birde bir salata çeşidi olabilir patates salatası ,rus salatası,yada kısır..

yemekten sonra geleceklerr hemenn
havucum kalmamışş pazara gitmedimm markette varsa havuç alırımm yoksa keki cevizli kuru üzümlü yapıcamm
sigara böreği yapıcamm yanına bişey bulmam lazımm

çamaşır attım makinaya karnıbaharım vardı az onu haşladımm kızartıp yoğurtlarım akşamaa
toz aldımm filan topladım evii
yarın oturma odamı silerrr akşama hazırlarımm
sigara böreği sardım yarına hazırrr
kekte yapıcamm
yanına içli köfte yapayım diyorummm olurmukii :44:

canım benim kolay gelsin.olur neden olmasın..
ya hugom ya evin 650 olanı tutmuşlar.600 olanda kayınvalidemlarin hemen yanında bir yandan yakın olsa bebek için iyi olur bırakmak kolay olur bir yandanda dip dibe istemiyorum sonra bütün gün iç içe geçirmek zorunda kalırım..ne yapsam ki bilemedim.

tutmuşlarmıı şansa bakk yaa
valla bilmemkii çıkmazlarr sizden hiçç ev sil süpürr dağınıklık topla çay koyy ağırla böyle geçerr zamann
beklesenn biraz daha acaba başka ev çıkmazmı veya 100 lira daha gözden çıkartsa 750 liraya başka ev tutsan olmazmı maddi yönden ağır gelirmi acabaa

günaydınn ecrincikk
yarın akşam arkadaşımız misafir gelecek bizee nişanlısıylaa akşam çayınaa
sigara böreği kuruüzümlü cevizli kek yapacağımm başka ne yapsamkii :44:

sigara böreginden vazgecc onun yerinee simdi tam mevsimi ıspanaklı mantarlı börek yap pişman olmazsınn hem farklı olur cevzli kek süper.. bide hardallı patates yapp.. bitttiiii ben aksam caylarına bayılırımm.. insanlarr azcık ac gelsin isterimm.. seker mayalıı pogaca yaparım mesela.kurtarıcı resmen hemde puf oluyo..bak sen bana cevizli kek in tarifini ver bende sana ıspanaklı mantarlı böregin

Ablalarım kardeşlerim yaşıtlarım birisi benim durumuma da el atsın Ben ilk defa bir hışımla karar verip diyet yapmaya başladım 5 günde 5 kilo verdiren diyeti geçen hafta uyguladım ama uygulamaya başlamadan önce kilomu bilmiyordum sadece bundan 4 5 ay önce tartılmıştım ve 63 kiloydum diyeti bitirip tartıldığımda 60 çıktım.Dedim heralde 3 kilo vermişim sevindim.Ama dediğim gibi başta kaç kilo olduğumdan emin değildim sadece 5-6 ay önceki kiloma göre buna karar verdim bilemiyorum.Bu haftada devam ediyorum,Bu zamana dek kilo vermeyi öyle aman aman veriyim diye düşünmedim çünkü hep imkansız geliyordu ilk defa verebilceğime inandım hiç diyete girmedim ömrüm boyunca,son 2-3 senedir bi tansiyon problemi çekiyorum bu yüzden yaz aylarında çok dışarı çıkma ihtimalim olmuyordu ayrıca bi spor merkezine yazılmıştım fakat 2 gün gidemedim her defasında bayılacak gibi oluyordum tüm kan testlerini yaptırdım ama sonuç normal.Çok hoplamalı zıplamalı sporlar yapamıyorum ama kendimi zorluyorum spor yaptıkça sanki tansiyon problemimde ortadan kalkacak yavaş yavaş,yürümeye korkan ben 40 dk spor yapmaya başladım çünkü,
Neyse diyette hiç bi sıkıntı yok ama ben daha bilinçli şekilde hareket etmek istiyorum ve aranıza katılmak istiyorum yapmış olduklarımı sıralayayım eğer yanlış varsa düzeltirseniz sevinirim
- 18 yaşındayım boyum 1.48 kilom 60,2
- Şuan 5 günde 5 kilo verdiren diyeti uyguluyorum,Saat 5.30 dan sonra hiçbirşey yemiyorum bazen meyve yiyorum çünkü meyveyi çok severim dayanamadığım zamanlar oluyor ama abartmıyorum.
- Her sabah bir bardak greyfurt suyu içip 40 dk spor yapıyorum,daha sonra zaman bulursam yürüyüş yapıyorum.Bazen spor yapmadan direk yürüyüşe çıkıyorum gelince sporumu yapıyorum.Vakit bulduğum ve canımın istediği her an ip atlayıp mekik çekiyorum.
- Çok tatlıya düşkünümdür ama önümde börekler,kekler,en sevdiğim yemekler oluyor ama ben yemiyorum çünkü gerçekten azimliyim.-Yaptıklarım bunlar :))) Bilmiyorum yanlış mı yapıyorum doğru mu eksiklerim vardır mutlaka :) Sizin vereceğinizi ip uçlarını merak ediyorum,hayatımda ilk kez ciddi anlamda zayıflamak istiyorum.Herkese bu yolda başarılar diliyorum

tatlımm senin yas itibariylee böyle diyetler yapmanın uygun olmadıgını düsünüyorum ben.. cünkü hala yavas da olsa gelişimin devam ediyor. burda bizim yaptıgımız saglıklı beslenerekk zayıflamak ve bende dahil bir cok arkadas diyetisyen destegi aldı. bence sende mutlaka bi uzmanla görüsmelisin önce. boyum 148 yazmıssın. genetik bişi mi bilemem tabi ama yanlıs beslenmen boyunu da etkileyebilir. zaten o 5 günde kilo verdiriyor dedikleri sana sadece su vs kaybettirir. gercek bi kilo verimi degil.. onun dısında hergün yediklerini buraya ögün ögün yazarsann yorum yaparız uyarırız.. kolay gelsin simdiden

GÜNAYDIN CANLARIM....nasılsınız ben 2 gündür 10 dak.işe geç kalıyorum şansta müdür erken geliyor şimdi sanacakki herzaman böyleyim gerçi birşey demedi ama dersede desin.zaten onun korkusundan biraz hızlı yürüdüm diye sağ yanıma sancı girdi halen geçmedi.haftaya son zaten ayrılacağım..

canım benim şimdiki evimizde 400 tl veriyoruz bu ay 440 oldu.bu durumda dahi herşeye yetişamiyoruz.birde 650 lik ev tutsak zaten 210 tl fazladan vermiş olacağız 750 de olsa hiç ödeyemeyiz doğalgazdı elektirikti suydu birde evin ihtiyaçları çocuklar derken çok zorlanırız birde ücretsiz izin olursa dahada zor olacak çünkü..bugün bir ev var öğlen gidip bakacağım inşallah beğenirim.sıfır daire 600 tl 180 metre kareymi emlakçı sizden başkasına göstermem önce siz dedi inşallah olur bakalım...artık emlakçılarda benden bıktı..

canım benim yaşın daha küçük bu tar diyetler yerine sağlıklı öğün atlamadan hamur işi vede tatlıları azaltsan ara öğünlerini düzenli yapsan çok çabuk verirsin.birde buna spor eklense ohhhhhhhhhh süper.ama sakın hızlı kilo vereyim diye 3-5 -7 günlük diyetler yapma sonra çok pişman olursun.bende bir zamanlar çok yaptım sağlığımdan oluyordum çok halsiz oluyordum sık sık hastalanıyordum.daha neler neler.gelişim dönemindesin sakın canım benim.çok ki vermek istiyorsun bir diyetisyen yardımı alarak daha çabuk vede sağlıklı verebilirsin.aç kalmak zayıflatmıyor sadece su kaybı.bir kaç gün sonra yemeye başlayınca tekrar alırsın verdiklerini hemde fazlasıyla önemli olan sağlıklı şekilde vermek beslenme şeklini oluşturmak be daha sonra geri almamak canım benim.sen günlük menülerini yediğn oranları bize yazarsın biz sana fazla yada eksik der uyarırız daha iyi verirsin emin ol...

kek yaptımmm mayalıı poğaça yapıcam düğüm poğaça ve sigara böreği sardımm
ıspanağım yokk pazar yarınnn
keki verem
4 yumurta oda sıcaklığında 1 bardak süt 1 bardak sıvı yağ 2 bardakk un 1 çay kaşığı karbonaatt 1 şekerli vanilin 1 kabartma tozu ceviz kuru üzüm 1.5 bardak şekerr
şekerle oda sıcaklığındaki yumurtaları mikserle çırp beyazlaşana kadar sonra yağını sütünü eklee bi çırp sonra diğer bi yerde karıştırdığın un karbonat vanilya kabartma tozunu bu karışıma eklee yavaş yavaş ve çırpmaya devam ett
en son ceviz ve unlanmış kuru üzümleri eklee tahta kaşıkla karrıştırr sonra yağlanmış unlanmış tepsiye dök 150 vderecede en çok yarım saatte pişerr

günaydın minişlerr
bugün geç kalktıkk baktım limonlarda yanımda arıza çıkartmıyo bıcır bıcır onlara baka baka fazladan şekerleme yaptımm
akşama döner yapıcam yemeğe
zaten yemeği çarçabuk yeriz misafir gelecekk
dönerimi kendim yapmıştım buzlukta en zor yeride buzlu buzlu kesmek oluyoo
buzu çözülünce kesincede olmuyoo

dün gece allah hayır etsin rüyalar gördüm birincisinde 3 kadın hastanedeydikk doğum vaktimiz gelmiş kadının birinin suyu geldi aldılar doğumhaneye ben hala bekliyorumm neyse doktor geldi yokmu daha bişey dedi yok dedimm o zaman seni bayramdan sonra sezeryanla doğum yaptırıcaz şimdi gidebilirisin dedi
birinci rüya buydu
ikinciside evdeyimm oğlum yanımda nasıl kıkır kıkır gülüyoo 6 aylık filan bi erkek çocuğu ama çok tatlı
sevdim sevdimm oynadımm yerlerde yuvarladımm hep gülüyo hep oynuyoo işte diyorum benim oğlum buu kokusundan tanıdım deyip deyip sevdim onuu
bi ara dedimki limongiller nerdee
bana dediki boşver anne ben onları kapattım çok yaramazlık yapıyorlarr onlar dursun orda biz senle beraber oynayalım dedi
bi baktımm limongilleri akvaryuma kapatmış limongiller akvaryumda yüzüp duruyoo bıcır bıcır ve çıkarayım diye akvaryuma vuruyorlarr açtım akvaryumu çıkarttım onlarıı
ikinci rüyamda buydu

canım benim hayrolsun inşallah.oğluşunda maşşallah 6 aylıkken nelerde yapıyormuş birde konuşuyormuş.çok şekermiş ya.rüyalar bilinç altımızla alakalı bak ben önceki gün rüyamda amcam güya tefecilerden 200 milyar para almış senetlerin altınada babamın imzasını taklit etmiş.tefeciler peşinde birde babamı polisler yakalıyor 35 yıl hapse mahkum ediyorlar bende hamile hamile ağlıyorum karakolda aaaaaaa birden polisler yakalıyor o halimle hapse atıyorlar güya kaynım haciz parasını yatırmamış mahkemelik olmuşum.göz altındayken doğum yapıyordum.
dünde bu defa kayınvlidemi gördüm ikide bir ev yüzünden eşimi kışkırtıyor.eşimde bana kızıyor.şimdi boşansan kaç tane akraba kızı benimle evlenmek ister biliyon mu diyiyor.bende ozaman boşanda git evlen seni tutanmı var diyiyordum eve gidip valizini hazırlayıp kapıya koyuyorum alıp gidiyor.bakıyorum kayınvalide nasıl mutlu.eşim sonra pişman oluyor bende affetmiyorum.dayısının evi krediden dolayı benim üzerime bende evi satıyorum borçları kapatıyorum.kalan parayıda alıp urfayı terk ediyorum..
böyle tuaf tuaf rüyalar.hafta hafta gebeliklere baktım 31 haftalıkken en çok rüya bu dönemde görülürmüş.birde bilinç altımızdakiler rüyamızı belirliyor canım.2 gündür kabus gibi rüyalar gördüm anlayacağın..

kız döneri evde sen nasıl yaptın.döner ocapın mı var..:26:

döner ocağım yok ama gerek yokk çok güzel yapılabiliyo şöylekii ince kesilmiş dana etini biftek kadar filan böyle parça parça biftekleri süt sıvıyağ baharat soğan rendesi karışımında 1 gün buzdolabında bekletiyosunn ertesi gün bu parçaları mesela 3 parçayı üstüste koyuyosun sarıp buzluğa atıyosun en az 1 gün bekletip pişireceğin zaman çıkartıp kesmeye başlıyosun zaten böyle incecik yaprak yaprak kesiliyo
tavaya koyuyosun suyunu çekince tereyağı koyuyosun birazda kekik kızarınca tamamdırrr çok nefis oluyoo

aaaaaaaaaa süper denemek lazım...kız sen ne marifetli kadın çıktın böyle.herşeylerdende anlıyor.bana becerikli derlerdi tabi çokkkkkkkk eskilerde kaldı şimdilerde kimselere birşey yapmıyorum..
sende maşşallah marifetlisin allah nazardan korusun..
canikom ben yemeğe gidip geliyorum görüşürüz...

afiyet olsun canımm
ya bana iki seferdir acayip bişey oluyoo kahvaltıdan sonraa bianda midem bozuluyo ishal oluyoo soğuk terr bulantı oluyoo
aynı şey şimdi olduu sapsarı oldu yüzüm istifra edemiyorum korkuyorumm sıkıyorum kendimi

İyi niyetinize ve yorumunuza çok teşekkür ederim ,ama sizde bilirsiniz ki bu yaşta insanın üzerine beğendiği bir kıyafetin olmaması çok acı çevredekilerin 'ya biz seni böyle seviyoruz boy kilo önemli değil'diye takılması benim içime o kdar çok işledi ki anlatamam evet boyum genetik maalesef :))) Üniversitede olan biri olarak artık heyrol vermelisin kilo dedim dediğim gibi daha önce diyet uygulamadım.Ama zaten bu diyeti bu hafta bırakacağım burda sağlıklı beslenme adına birçok şey öğrendim artık hamur işi tatlı vs bıraktım diyetisyene gitmeyi düşündüm fakat üniv hastanelerinde diyetisyenler hakkında iyi şeyler duymadım,özellere de bilmiyorum güç yeter mi bu yolda tek başıma olduğum için kendim çok araştırma yaptım ama bişey elde edemedim eğer ankarada önerebileceğiniz bir diyetisyen hekim olursa gitmeye hazırım :) Bu gelişimim ne zaman bitecek ki ya :) gelişen bişeyde yok :))) Tamam artık ne yediğimi buraya yazacağım ve spora daha çok ağırlık vereceğim,tekrar ilginize teşekkür ederim.

Evet ablacığım bende bırakmayı düşünüyorum en azından bi deneyip görmüş oldum ama etten,patatesten nefret eder oldum.Sağlıklı olmadığının farkındayım elbette ama kendimi şartlandırdığım için sağlıklı sağlıksız umrumda değildi.Evet aç kalmak zayıflatmıyor çok haklısınız.İyi bir diyetisyen bulursam gideceğim inşallah,zaten evde hemen hemen her yiyeceğin kalori miktarını yazıp buzdolabına asmıştım haftsonu ona göre yiyordum yine o şekilde devam ederim ve spora ağırlık veririm.Çok teşekkür ederim yorumunuza,inşallah sizlerde ideal kilo hedeflerinize ulaşırsınız görüşmek üzere :)

heyrolcum daha çok gençsin bu yaşta bu şekilde sağlıksız diyetler yaparsann metabolizman yavaşlarr sonra hiç kilo veremezsinn
üstelik gelişiminide engellerrr diyetisyene gitmelisin diyetisyen yaşına uygun bi liste verir sende sağlıklı kilolarından kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…