60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah bende öyle düşünüyorum artık çok teşekkür ederim :)

canım benim geldim..canım bebeğinin hareketlerini hissediyormusun peki şuan..o çok önemli..yada kahvaltıda sana dokunan birşeymi oluyorki..dikkat et devam ederse bir doktora görün yada sağlık ocağı yakınsa telefon aç yada gidebiliyorsan bir git allah korusun dikkat et..

yemekte,
4-5 kaşık kadar etli bamya,
1 minik sandiviç ekmek,
yarım kase cacık,
1 kaşıkta p.pilavı yedim.muz vardı onuda ilerleyen dakikalarda yerim..

bi tane sigara böreği yedim sıcak kızartma ondan oldu sanırımm daha öncede 2 tane patates kızartması yemiştimm kızartma yapıyoo
bebeğim tekmeliyo şuan

bi tane sigara böreği yedim sıcak kızartma ondan oldu sanırımm daha öncede 2 tane patates kızartması yemiştimm kızartma yapıyoo
bebeğim tekmeliyo şuan

iyi canım çok sevindim.kızartma türü şeyleri uzun süre tüketmediğin içindir dokunmuştur.
canım bebnim seni korkutmak istemdim önce o yüzden sordum hareket ediyormu diye.geçen yıl bir arkadaşımda 2 gün boyunca sürekli ne yese kusmaya başlamıştı rengi sapsarı olmuştu aşırı ishali vardı.bebeği hareket etmiyordu.bulantılardan kastığı için etmediğini sanıyordu ama bebişi karnında kordon dolanması yüzünden ölmüştü.ben o yüzden koktum.şükür hareket ediyormuş.böyle belirtilerde çok dikkat etmek lazım hareketlere..allah korusun hepimizi.bazen bebğim çok çırpınıyor gibi hissediyorum acaba kordon dolandıda kurtulmayamı çalışıyor diyiyorum bir süreden sonra daha sakin vurunca rahatlıyorum..

geçen cumartesi sabah kahvaltısından sonra olmuştu bikaç yudum cola içtim karın ağrımda ishalde geçmişti şimdi oldu bide o zamanda kızartma vardı şimdide böyle canım çekiyo az yiyorum filan ama ollmuyo hasta ediyo bidaha yemicem nettede baktım kızartma yemeyin diyo ishal yapabilirmişş
ya sorma o konu bazen benimde kalıma geliyoo insan korkuyo
işte hareketlerini duydukça rahatlıyo insan geçen hafta çok hareketliydii bu hafta az ama kuvvetli oluyo tekmeleri
bu hafta minnoş hastalandı üzüldüm bişey olur diye korktumm pek neşem yoktu bebekte pek vurmuyo ama neşeliolursam çok vuruyo

bikaç yudum cola içtim geçti cimcime
valla kendime geldimm ayayklarım bile buz gii oldu rengim geldi
yatsam yatamam misafir gelecek allahtan dün yaptım kek bugünde poğaça yapıcam yemek yapıcam salonuda sil süpür ancak olur yavaş yavaşş
eşimde dönerimi çok seviyo dün dedim gözleri parladı yapmasam mızmızlanır
neyse geçti allahtan iyiyim şimdi

birşey soracağım gazi hastanesinin sitesine baktım da diabet-obezite ve endonkronoliji bölümü var ilk önce endokrinden mi randevu alayım,yoksa direk diabetten mi ? sanırsam endokrin gerekli testleri yapıp oraya sevk ediyor.

endokrinolojiye gidiyosun orda söylersin kilo vermek istiyorum diye onlar gereken tesler varsa isterlerr ordan diyetisyene yollarlar ben bu şekilde yapmıştım 1 yılda 83 kilodan 65 e düştüm heray gidiyodum kontrole
ne kadar yağ verdim ne oldu hep ölçüyodu diyetisyen
şimdi hamileyim doğumdan sonra yine gideceğimm kaldığım yerden devamm
ben üniversite hastanesine gittim araştırma ve uygulama hastanesine ama çok memnun kaldım diyetisyenim çok çok iyi

inşallah benimde öyle bi diyestisyenim olur,yeterki verdiğim kiloyu geri almayayım sağolun :)

evet kızartmalar yapıyor bende geçen gün yaprım biraz yedim diye wc den çıkamıyordum.insan korkuyor ama dediğin gibi azıcık hareket etmesi dahi iyi 7. 8. aylarda hareketleri daha sert oluyor bir vuryor yerimdem zıplıyorum bazen vursun annesinin pirensesi.bu aralar büyük kızım beni çok yoruyor.çok mızmız olmuş allahım baş edemiyorum.herşeye ağlıyor.geceleri uyurken bez takıyorum kaçırsa diye ama beni dün tekmeliyor ben ablayım takma bebekmiyim diyip duruyordu.bir bağırarak ağlaması vardı sanırsınızki yağlı kayışla annesi onu dövüyor.işim çooooook zor ne yapacağımı bilmiyorum..

off kızlar bugün diyete baslamıstım kahvaltı falan her sey çok dengeliydi ama öğlen annemin elinde yas pastayı görünce yine hırtlağımı tutamadımm.. bildiginiz evde hazırlanabilecek iştah kesen bir karışım var mı ?

şimdiden başlamış kıskançlıklarr dikkat çekmeye çalışıyo
bende ne zaman karnımı sevsemm konuşsam limon çok arıza çıkarıyo tepemde bağıra bağıra dönüp duruyo çok kıskanıyo hep onu seveceksin o zaman çok iyiyiz
bakalım bebek doğunca ne olacak seveceklermi bebeği

aaaaaa düşünsene bir bakıyorsun bebeğin tepesindeler onu gagalıyorlar kıskançlıklarından..
benimkide zaten parmakları ile oyar gözlerini babasıda tüm gün işte olacak nasıl olacak bende bilmiyorum ikisiyle nasıl baş ederim allah yardımcım artık..

öyle kötü huyları yokk sevecendirlerr çünkü çok seviyoruz çok ilgileniyoruz onlarla ama çocuktan sonra ne olur bilemem ilk zamanlar kıskançlık yapabilrilerr
ilk eve getirdiğimizde çok komik olacak meraklı meraklı toplanacaklar etrafına bakacaklar bu ne diye
biz hayvan sevgisi olsun hayvanlarla büyüsün istiyoruz çünkü eşim hayvanlarla büyümüş hep der hayvanla büyüyen yanlız hissetmez kendini kimseye ihtiyacı olmazz hayvanını sever onun sevgisi ilgisi yeter deerrr
bende katılıyourm bu fikree çünkü kuşlar bizim tüm stresimizi üzüntümüzü alıyoo evde çok huzurluyuz onlarlaa

cimcime döneri yaptım çok güzel oldu hamurumda mayalandı patatesli açma yapıcam
sende dene döner evinde dicem ama nasılsa sizin dükkanda döner vardırr

79 kiloya fırladığım anda artık şişman biri olarak yaşayıp şişman öleceğimi kabullenmiştim. Sonra dansa başladım 1.5 sene salsa yaptım. Hiç bir rejim olmaksızın şuan 65 kiloyum. Aslında 61e düşmüştüm ama dansa ara verdim ve 4 kilo geri döndü. Şimdi dans edemiyorum. Ama rejim yaparak hedefim 55e düşmek. Bu gruba dahil olabilmek benim için çok önemliydi artık mutluyum ama durmak yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…