60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet toplanırlar bu kim diye ayy çok komik olur bende hayvanları çok seviyorum ama eşim evde börtü böcek hayvan istemem diyiyor bir tek balığa evet diyiyor..
cimcime döneri yaptım çok güzel oldu hamurumda mayalandı patatesli açma yapıcam
sende dene döner evinde dicem ama nasılsa sizin dükkanda döner vardırr

evet ama et döner yok dün akşam mesela eve tavuk döner getirmişti..ondan önceki gün lahmacun bir önceki günde kabap kardeşim var diye hergün birşey getiriyor.

hoş geldin aramıza canım benim..

o zaman döneri evde kend,n yapabilirsin benim gibii
eşim çok seçicidir öyle herşeyi sevmez mesela dana etini sevmezz dana etli yemekleride sevmez kuzu etini sever annemler dana keserr bizede veriyo bende böyle değerlendiriyorum seviyo beyeniyo tabağı silip süpürüyoo
bende bu tarifi bi kasaptan almıştımm çok güzel oluyo pidede oluyo sizde aslında pideyi tavada tereyağında soteleyeceksin tabağa koyacaksın üzerine döner üzerine salça kavurup sulu dökeceksin ve yoğurt al sana üskender işte
yapılmayacak değill

merhaba kızlarrrr;
3-4 ay önce gruba dahil olmuştum ama maalesef diyeti devam ettiremedim. hala 60 kiloyum. şimdi yeni bir diyete başlıyorum.
dukan diyeti. tam bana göre oldugunu düşünüyorum protein ağırlıklı oldugu için.
3 gün atak evresiyle başlıyorum yarın sabah. 3 gün boyunca protein agırlıklı beslencem.
hayırlısı ile şu fazlalıklardan kurtulsam da rahatlasam.

eşin gelir gelmez hemencik fırsatı değerlendirr kreşe gidiyoo oğlunn aralarında yaş farkı olmaz beraber büyürler oynarlarr belkim kızın olurrr sever abisi onuu

[COLOR="#FF0000"]canım merhaba. çok hayırsız oldum ben değil mi yaa bizim bebek işi sonraya kaldı eşimle ertelemeye karar verdik. şu an ki ortamımız müsait değil eşim uzun zaman evden uzak tek başıma büyütmek zorunda kalırım. hayırlısı olsun artık.. [/COLOR]

oh cimcimecim senin adına sevindim.. güneydoğuda evler hep büyük. benim mardin de ki evimde han gibiydi halı yetiştiremedim halıfleks kaplattırmıştık.. Allah daha bol uykulu huzurlu günler nasip etsin güzel arkadaşım..

1.53 canım kısacık mini minnacık

Vay be Nugim benden kısaymış.. dimek kiiiiii tek dıknaz ben diğilim yaşasıııııınn

Kızlar nasılsınız ? uzun zamandır girmiyorum nete bunu yazışımda klasikleşti artık. bütün gün masanın üzerinde kapalı duruyor bilgisayar içimden açmak gelmiyor. herkesin geçmiş bayramını kutluyorum. ben bayramı oğlumla yanlız geçirdim. sırf oğlumla kendim için dolma sardım , tatlı yaptım börek yaptım kurabiye yaptım.. oğlumla yedik ne yapalım

bu aralar içimden hiçbir şey yemek gelmiyor. canım hiçbir şey çekmiyor. önceden kendim için çeşitli salatalar menüler hazırlıyordum.. biraz da kullandığım hapın etkisiyle sanırım iştahsızlaştım. yemek yapmak zoruma gidiyor. depresyon ilacı hem iyileştiriyor hemde böyle yapıyor hele sabahları üzerimden kamyon geçmiş gibi kalkıyorum. gözlerimi zor açıyorum mahvoluyorum. bugün resmen sürünerek ev işi yaptım kendime yuh dedim.

geçen gün tartıldım 47.3 kg geldim. canım yemek yemek istemiyor ama yumurtamı - sütümü - peynirimi meyvemi mutlaka tüketiyorum. işte böyle tatlı hatunlar. Hugocum sen fazla mı kahve tüketiyorsun oğlun anne karnında uykusuzluğa alışır.. sen bol bol ıhlamur papatya çayı içte içerde uyumaya alışsın. bu arada evine alışmana çok sevindim. Allah daha güzel günler tattırsın İnşallah evinizde.

bende kefir yapıcam bakalım haftaya alıp denemeyi düşünüyorum.

canım selam. bu yaşta yanlış diyet yapıyorsun. tabii ki kilo ver ama doğru ve sağlıklı şekilde. bir kere sabah önce kuvvetli kahvaltı sonra spor yapmalısın. abur cubur ekmek hamur işi fazla tatlı dışında herşeyden yemelisin. her türlü diyeti deneyip vücudunu yıpratma.

Hımm dimek evde döner yapıyorsun. bu etleri ince ince kasap keser mi :44: bu tarifi senden sonra isteyebilirim canım..

arkadaşlar merhaba bu sayfaya katılmış bulunmaktayım şayet artık şu kilo meselesinin önüne geçmek istiyorum
63 kiloyum ben boyum da 172 .kilolu görünmüyorum fazlada ama bölgesel olarak incelmem lazım göbek ,basen bölgesi vs..
üniversite öğrencisi olduğum için yok şu saatte şunu yiyeyim gibi takip etme şansım fazla yok . öğlen okula gidiyorum öğle yemeğini de atlıyorum genelde .
yediklerime dikkat etme kararı aldım fast food yememeye dikkat edeceğim inşallah :)
dansa da başladım onun dısında kalori yakmak için ne önerirsiniz ? günde 45 dk tempolu yürüyüş + mekik çekmek yararlı diyorlar

canım doktorum günde bir fincan türk kahvesi içebilirsin dedii bende içiyorum
şimdilerde çayda içemiyorum artık midemde yanma yapıyiii

çok inceltmeye gerek yokk ben kendim kesiyorum hazırlıyorum buzluktan çıkarınca ince ince kesiliyo yaprak gibi
hemen çıkarır çıkarmaz kesme donar ellerinn 15-20 dakika sonra kess yani ne taş gibi buz olsun nede etler tamamen koyuversin
zaten et sosu çekiyo şişiyo yumuşuyo incecik kesiliyo

nugide panik atak ilacı kullanıyo doğru dürüst gelmiyo
bu ilaölarr sanırım hayattan koparıyo sabahları uyanma güçlüğü çekiyosan metabolizmanıda yavaşlatıyo demektirr
ilaçları ne zaman bırakacaksınn
bide o ilaçlarr sahte bi mutluluk huzur veriyo insana
çok eskiden doktor banada vermişş kullandım bilmiyodum 1 yıl kullancan dedi 3 ayy kullandımm salak gibi oldumm baktım olacağı yokk ilacı bıraktım tamamen dine yönelerek allaha sığınarak depresyondan kurtuldumm

günaydın minişlerrr eşimi yolcu ettim sonra limongiller yem yedii uzun uzun onları beklerken uykum kaçtı
bugün arkadaşımla pazara gidicez erken

günaydın cimcimcik napinnn

günaydın canım benim.simit almıştım onu yiyiyordum.dün gece benim için kabus gibiydi.çok fena sancım vardı doğum yapacağım sandım 3 tane ağrı kesici felen içtim 4 saatte bir kasılma hapıda 2 tane.miğdem de çok fenaydı afedersin feci ishalde vardı.ağladım bütün gece.şimdi ağrım halen var ama geceki kadar değil.ben tekrardan yürümeye başladım ondan bence bayram öncesi arabayla gelip gidiyordum rahatlamıştım.ama adam karı yokmuş diye gelemeyeceğini söyledi bıraktı.neyse 2 gün dinlenir daha sonrada haftayada gelirim bitiyor.inşallah bu günü rahat geçiririm..

geçmiş olsun canımm otobüs yokmu binsenn hafta sonu dinlenirsinde haftaya 1 hafta nasıl gelip gideceksinn
allah göstermesin erken doğum olurr

dünn akşam misafirlerimiz geldiii kek mayalı patatesli poğaça verdimm şaşırdılarr sen hmile halinle nasıl yaptın bunları dedilerr
pasta almışlarr getirmişlerr
eşimde pastayı ben yaptım sanmışş
pat diye poğaça kek çok iyi pasta iyi olmamış dedii
arkadaşta pastaıyı biz aldıkk dedii

geçmiş olsun canımm otobüs yokmu binsenn hafta sonu dinlenirsinde haftaya 1 hafta nasıl gelip gideceksinn
allah göstermesin erken doğum olurr
canım benim dolmuşa biniyorum ama genede evden durağa kadar 10 dak.yürüyorum.binince dolmuşla geçen süre 5 dak.inincede 5 dak.yürüyüp kız kıreşe bırakıyorum.daha sonra kreşle iş yeri arası 20 dak.yürüyorum.dolmuşun çokta faydası yok yani...üfff bakalım belki yarın bir doktoruma gider görünürüm olmaz böyle çünkü.

ayyy çok komik olmuş gerçekten pasta kötü
demekki pastaneler bile senden iyi yapamıyor bu işi..

yok canım estafurullah ben pasta yapmam eşim beyenmez işte böylee
hazır krema sevmiyo ev yapımı seviyo ondan beyenmiyoo

canım doktora gitt ilaç verir 1 hafta daha rahat edersin

yok canım estafurullah ben pasta yapmam eşim beyenmez işte böylee
hazır krema sevmiyo ev yapımı seviyo ondan beyenmiyoo

canım doktora gitt ilaç verir 1 hafta daha rahat edersin

benim eşimde pastane ürünlerini pek sevmez benim yaptıklarımı sever.gerçi eşimin bütün akrabaları yaptığım hamur işlerini vede yemeklerimi çok severler.ama 1 yıldan fazladır evimde kek bile yapmadım.çünkü hep diyetteydim yaparsam yerim diye yapmıyordum.ama şimdi bebek olunca gelen gidene gene yapmak lazım.
canım benim bu akşamda gene sancım olursa ya acile giderim yada sabah hemen hastaneye giderim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…