öyle kötü huyları yokk sevecendirlerr çünkü çok seviyoruz çok ilgileniyoruz onlarla ama çocuktan sonra ne olur bilemem ilk zamanlar kıskançlık yapabilrilerr
ilk eve getirdiğimizde çok komik olacak meraklı meraklı toplanacaklar etrafına bakacaklar bu ne diye
biz hayvan sevgisi olsun hayvanlarla büyüsün istiyoruz çünkü eşim hayvanlarla büyümüş hep der hayvanla büyüyen yanlız hissetmez kendini kimseye ihtiyacı olmazz hayvanını sever onun sevgisi ilgisi yeter deerrr
bende katılıyourm bu fikree çünkü kuşlar bizim tüm stresimizi üzüntümüzü alıyoo evde çok huzurluyuz onlarlaa
cimcime döneri yaptım çok güzel oldu hamurumda mayalandı patatesli açma yapıcam
sende dene döner evinde dicem ama nasılsa sizin dükkanda döner vardırr
hoş geldin aramıza canım benim..79 kiloya fırladığım anda artık şişman biri olarak yaşayıp şişman öleceğimi kabullenmiştim. Sonra dansa başladım 1.5 sene salsa yaptım. Hiç bir rejim olmaksızın şuan 65 kiloyum. Aslında 61e düşmüştüm ama dansa ara verdim ve 4 kilo geri döndü. Şimdi dans edemiyorum. Ama rejim yaparak hedefim 55e düşmek. Bu gruba dahil olabilmek benim için çok önemliydi artık mutluyum ama durmak yok :)
evet toplanırlar bu kim diye ayy çok komik olur bende hayvanları çok seviyorum ama eşim evde börtü böcek hayvan istemem diyiyor bir tek balığa evet diyiyor..
evet ama et döner yok dün akşam mesela eve tavuk döner getirmişti..ondan önceki gün lahmacun bir önceki günde kabap kardeşim var diye hergün birşey getiriyor.
eşin gelir gelmez hemencik fırsatı değerlendirrkreşe gidiyoo oğlunn aralarında yaş farkı olmaz beraber büyürler oynarlarr belkim kızın olurrr sever abisi onuu
yok ya canım ev gayet iyi tabi kendisi sıfır yer arıyordu ondandır..önce kullananlar biraz kirli kullanmış ama temizlenince gayet iyi duruyordu dün eşyalarda yerleşince çokta güzel oldu..bir odaları biraz küçüktü diğer 3 oda han gibiydi hele mutfak içine 2 tane 6 metre kare halı birde 3 metrekale halı serdilerde kapandı okadar büyük yani.gayet iyi duruyordu.neyse gelen giden artık onlarda kalır kafam rahatladı.ohhhhhhhhh dün gece bir huzurla uyudumki sorma sabaha kadar deliksiz...
1.53 canımkısacık mini minnacık
taşınırken kefir mayamm kaybolmuş bulamadımm
burdada yok bulamadımm hazır kefir aldımm evelsi gün 1 bardak içtimmm
gün aşırı 1 bardak içilirsee bebeğin sindirimini bağırsaklarını filan düzenliyormuşşş
bugün yine içicemm
Ablalarım kardeşlerim yaşıtlarım birisi benim durumuma da el atsınBen ilk defa bir hışımla karar verip diyet yapmaya başladım 5 günde 5 kilo verdiren diyeti geçen hafta uyguladım ama uygulamaya başlamadan önce kilomu bilmiyordum sadece bundan 4 5 ay önce tartılmıştım ve 63 kiloydum diyeti bitirip tartıldığımda 60 çıktım.Dedim heralde 3 kilo vermişim sevindim.Ama dediğim gibi başta kaç kilo olduğumdan emin değildim sadece 5-6 ay önceki kiloma göre buna karar verdim bilemiyorum.Bu haftada devam ediyorum,Bu zamana dek kilo vermeyi öyle aman aman veriyim diye düşünmedim çünkü hep imkansız geliyordu ilk defa verebilceğime inandım hiç diyete girmedim ömrüm boyunca,son 2-3 senedir bi tansiyon problemi çekiyorum bu yüzden yaz aylarında çok dışarı çıkma ihtimalim olmuyordu ayrıca bi spor merkezine yazılmıştım fakat 2 gün gidemedim her defasında bayılacak gibi oluyordum tüm kan testlerini yaptırdım ama sonuç normal.Çok hoplamalı zıplamalı sporlar yapamıyorum ama kendimi zorluyorum spor yaptıkça sanki tansiyon problemimde ortadan kalkacak yavaş yavaş,yürümeye korkan ben 40 dk spor yapmaya başladım çünkü,
Neyse diyette hiç bi sıkıntı yok ama ben daha bilinçli şekilde hareket etmek istiyorum ve aranıza katılmak istiyorum yapmış olduklarımı sıralayayım eğer yanlış varsa düzeltirseniz sevinirim
- 18 yaşındayım boyum 1.48 kilom 60,2
- Şuan 5 günde 5 kilo verdiren diyeti uyguluyorum,Saat 5.30 dan sonra hiçbirşey yemiyorum bazen meyve yiyorum çünkü meyveyi çok severim dayanamadığım zamanlar oluyor ama abartmıyorum.
- Her sabah bir bardak greyfurt suyu içip 40 dk spor yapıyorum,daha sonra zaman bulursam yürüyüş yapıyorum.Bazen spor yapmadan direk yürüyüşe çıkıyorum gelince sporumu yapıyorum.Vakit bulduğum ve canımın istediği her an ip atlayıp mekik çekiyorum.
- Çok tatlıya düşkünümdür ama önümde börekler,kekler,en sevdiğim yemekler oluyor ama ben yemiyorum çünkü gerçekten azimliyim.-Yaptıklarım bunlar :))) Bilmiyorum yanlış mı yapıyorum doğru mu eksiklerim vardır mutlaka :) Sizin vereceğinizi ip uçlarını merak ediyorum,hayatımda ilk kez ciddi anlamda zayıflamak istiyorum.Herkese bu yolda başarılar diliyorum
döner ocağım yok ama gerek yokk çok güzel yapılabiliyo şöylekii ince kesilmiş dana etini biftek kadar filan böyle parça parça biftekleri süt sıvıyağ baharat soğan rendesi karışımında 1 gün buzdolabında bekletiyosunn ertesi gün bu parçaları mesela 3 parçayı üstüste koyuyosun sarıp buzluğa atıyosun en az 1 gün bekletip pişireceğin zaman çıkartıp kesmeye başlıyosun zaten böyle incecik yaprak yaprak kesiliyo
tavaya koyuyosun suyunu çekince tereyağı koyuyosun birazda kekik kızarınca tamamdırrr çok nefis oluyoo
Kızlar nasılsınız ? uzun zamandır girmiyorum nete bunu yazışımda klasikleşti artık. bütün gün masanın üzerinde kapalı duruyor bilgisayar içimden açmak gelmiyor. herkesin geçmiş bayramını kutluyorum. ben bayramı oğlumla yanlız geçirdim. sırf oğlumla kendim için dolma sardım , tatlı yaptım börek yaptım kurabiye yaptım.. oğlumla yedik ne yapalım
bu aralar içimden hiçbir şey yemek gelmiyor. canım hiçbir şey çekmiyor. önceden kendim için çeşitli salatalar menüler hazırlıyordum.. biraz da kullandığım hapın etkisiyle sanırım iştahsızlaştım. yemek yapmak zoruma gidiyor. depresyon ilacı hem iyileştiriyor hemde böyle yapıyorhele sabahları üzerimden kamyon geçmiş gibi kalkıyorum. gözlerimi zor açıyorum mahvoluyorum. bugün resmen sürünerek ev işi yaptım kendime yuh dedim.
geçen gün tartıldım 47.3 kg geldim. canım yemek yemek istemiyor ama yumurtamı - sütümü - peynirimi meyvemi mutlaka tüketiyorum. işte böyle tatlı hatunlar. Hugocum sen fazla mı kahve tüketiyorsun oğlun anne karnında uykusuzluğa alışır.. sen bol bol ıhlamur papatya çayı içte içerde uyumaya alışsın.bu arada evine alışmana çok sevindim. Allah daha güzel günler tattırsın İnşallah evinizde.
bende kefir yapıcam bakalım haftaya alıp denemeyi düşünüyorum.
canım selam. bu yaşta yanlış diyet yapıyorsun. tabii ki kilo ver ama doğru ve sağlıklı şekilde. bir kere sabah önce kuvvetli kahvaltı sonra spor yapmalısın. abur cubur ekmek hamur işi fazla tatlı dışında herşeyden yemelisin. her türlü diyeti deneyip vücudunu yıpratma.
Hımm dimek evde döner yapıyorsun. bu etleri ince ince kasap keser mi :44: bu tarifi senden sonra isteyebilirim canım..
Kızlar nasılsınız ? uzun zamandır girmiyorum nete bunu yazışımda klasikleşti artık. bütün gün masanın üzerinde kapalı duruyor bilgisayar içimden açmak gelmiyor. herkesin geçmiş bayramını kutluyorum. ben bayramı oğlumla yanlız geçirdim. sırf oğlumla kendim için dolma sardım , tatlı yaptım börek yaptım kurabiye yaptım.. oğlumla yedik ne yapalım
bu aralar içimden hiçbir şey yemek gelmiyor. canım hiçbir şey çekmiyor. önceden kendim için çeşitli salatalar menüler hazırlıyordum.. biraz da kullandığım hapın etkisiyle sanırım iştahsızlaştım. yemek yapmak zoruma gidiyor. depresyon ilacı hem iyileştiriyor hemde böyle yapıyorhele sabahları üzerimden kamyon geçmiş gibi kalkıyorum. gözlerimi zor açıyorum mahvoluyorum. bugün resmen sürünerek ev işi yaptım kendime yuh dedim.
geçen gün tartıldım 47.3 kg geldim. canım yemek yemek istemiyor ama yumurtamı - sütümü - peynirimi meyvemi mutlaka tüketiyorum. işte böyle tatlı hatunlar. Hugocum sen fazla mı kahve tüketiyorsun oğlun anne karnında uykusuzluğa alışır.. sen bol bol ıhlamur papatya çayı içte içerde uyumaya alışsın.bu arada evine alışmana çok sevindim. Allah daha güzel günler tattırsın İnşallah evinizde.
bak sen hugocugaa kekinn kitabını yazmısssssdenicemm kızzzz söylücem sna yarınn.. hem yarın aksam kayınvalidemlerde gelcek onlara da veririmm.. benim kekimm hep kazık gibi oluyo cnm yaaa.. sadece 1 kere puff yapmayı basardım ondada damla cikolatalarr dibe cöktü. amaa korkuncc kabarıyoo kekimm bi görr yanii.. ilk yaptıgımda dibee cökmüştüü sok olmustummm
tabisi bebişimhamur işlerimm iyidirr yılların tecrübesii
sen bide böyle yap
günaydın cimcimciknapinnn
günaydın canım benim.simit almıştım onu yiyiyordum.dün gece benim için kabus gibiydi.çok fena sancım vardı doğum yapacağım sandım 3 tane ağrı kesici felen içtim 4 saatte bir kasılma hapıda 2 tane.miğdem de çok fenaydı afedersin feci ishalde vardı.ağladım bütün gece.şimdi ağrım halen var ama geceki kadar değil.ben tekrardan yürümeye başladım ondan bence bayram öncesi arabayla gelip gidiyordum rahatlamıştım.ama adam karı yokmuş diye gelemeyeceğini söyledi bıraktı.neyse 2 gün dinlenir daha sonrada haftayada gelirim bitiyor.inşallah bu günü rahat geçiririm..
canım benim dolmuşa biniyorum ama genede evden durağa kadar 10 dak.yürüyorum.binince dolmuşla geçen süre 5 dak.inincede 5 dak.yürüyüp kız kıreşe bırakıyorum.daha sonra kreşle iş yeri arası 20 dak.yürüyorum.dolmuşun çokta faydası yok yani...üfff bakalım belki yarın bir doktoruma gider görünürüm olmaz böyle çünkü.geçmiş olsun canımm otobüs yokmu binsenn hafta sonu dinlenirsinde haftaya 1 hafta nasıl gelip gideceksinn
allah göstermesin erken doğum olurr
dünn akşam misafirlerimiz geldiii kek mayalı patatesli poğaça verdimm şaşırdılarr sen hmile halinle nasıl yaptın bunları dedilerr
pasta almışlarr getirmişlerr
eşimde pastayı ben yaptım sanmışş
pat diye poğaça kek çok iyi pasta iyi olmamış dedii
arkadaşta pastaıyı biz aldıkk dedii
canım benim dolmuşa biniyorum ama genede evden durağa kadar 10 dak.yürüyorum.binince dolmuşla geçen süre 5 dak.inincede 5 dak.yürüyüp kız kıreşe bırakıyorum.daha sonra kreşle iş yeri arası 20 dak.yürüyorum.dolmuşun çokta faydası yok yani...üfff bakalım belki yarın bir doktoruma gider görünürüm olmaz böyle çünkü.
ayyy çok komik olmuş gerçektenpasta kötü
demekki pastaneler bile senden iyi yapamıyor bu işi..
yok canım estafurullah ben pasta yapmam eşim beyenmez işte böylee
hazır krema sevmiyo ev yapımı seviyo ondan beyenmiyoo
canım doktora gitt ilaç verir 1 hafta daha rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?