60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cimcime akşam sancılanınca eşin naptı ilgilendimi
bu arada sen şimdi kaç haftalık oldun

Günaydın sabah şekerleri :)

Diyetimde ilk günüm. Bir haşlanmış yumurta, şekersiz çay, bi dilim peynir ve yağsız boyozla başladım :) aslında boyoz kötü biliyorum ama yağsız olması biraz rahatlatıyor beni

günaydın afiyet olsun ama boyoz beyaz undan yapılıyo beyaz unlu gıdalar çabuk acıktırır sen esmer unlu karbonhidrata yönel alış seveceksinn
kepekli makarna kabuklu pirinç bulgur pilavı çavdar yulaf çok tahıllı tam buğday vs.. esmer unlu gıdalara yönell

cimcime akşam sancılanınca eşin naptı ilgilendimi
bu arada sen şimdi kaç haftalık oldun

canım benim dün yemek getirmişti hazırladı sofrayı daha sonra gene topladı çay demledi ilaçlarımı getirdi iç dedi.farkındaydı çok ağrım vardı.kızın karnını doyurdu.onu uyuttu.gece her uyandığımda ağladığımda ilaç getirip duruyordu..dün bir alakalıydı yani.ben şuan 30+5 günlüğüm yani 31. haftadayım..

canımm az kalmışş 30 haftalıkk
ya iişte yanlız olunca ilgileniyoo annesi filan oldumu ilgilenmiyo

benn geldimm
pazara gittim arkadaşın bebeğine tunik pijama aldımm çok tatlıı
oğluşum içinde polar pijama aldım beyaz üzerine çok açık mavi benekli birde üzerinde havuçlar varr
sonra 3 tanede uzun kollu çıtçıtlı body aldımm toplam 4 tane olduu 10 taneye tamamlıcamm
kısa kollu body varda martta doğacak soğuk olurrr
bilmeden yazlık almışımm üstelikte büyük almışımmm
şimdi ufak uzun kollu alıyorumm

ecrinciik banlanmışş kapsama alanı dışındaa
inşallah çabuk gelir

ne oldu acaba tartışma falan mı oldu..

canım bu ilacı 1 yıl kullanmam gerekiyormuş. ben artık yanlız kala kala hastalandım üzerime garip bir heyecan geliyor kalp çarpıntısı geçiriyorum. yoksa hapın bana mutluluk huzur verdiği yok.. bu arada regl oldum birkaç gündür bu yüzden çok yorgundum yeni anladım. hugom buranın havası çok ağır hala alışamadım. hep kasvetli Almanya gibi yaw hiç güneş yok insanın canı yataktan kalkmak istemiyor. Bide dün çok dinç uyandım ama arkasından geri yattım uyumuşum sonrası feci oldu aptal gibi oldum bütün gün uyur gezer gibiydim.

Kızlar bugün yoğurt çorbası , kuru fasülye , zeytinyağlı pırasa pişirdim. şimdi de yemeğin üzerine çayımı içeceğim.

canımm az kalmışş 30 haftalıkk
ya iişte yanlız olunca ilgileniyoo annesi filan oldumu ilgilenmiyo
evet canım annesi giller yokken ilgilide onlar yokken ilgisiz..şimdi ev baktım geldim.ev çok büyük değil fenada değil.ama çok uzak eşim sorun etmezse aslında tutulabilir.daha dolaplar takılmamış gerçi.şimdi adamın bir evin yerini söyledim biz o daireyi geçen hafta tuttuk dedi şok oldum hemde 500 tl ye tutmuşlar.aynı yerden gerçekten bahsediyor.hayırlıysa olsun eşim şimdi arasın bir gidip onunlada bakarız ne derse yeri onun için sorun olmazsa tutarız..

ohhhh gene cicileri almış oğluşuna güle güle sağlıkla giyer inşallah.büyük aldıklarınıda yaza giyer artık..

canım eşinden ayrısın ama allah bağışlasınn çok tatlı bi oğlun varr o sana destek olurrr
kolay değil anlıyorum evlisin ama bekar gibisin tümm ev herşey sana bakıyoo ama gücünü kaybetmemelisinn

bende evi merak ediyodum nasıl iyimi
180 metrekare dedindi epey geniş o zaman büyük bi çocuk odası vardırr
inşallah sorun etmezz yeni ev sonuçta ama bakk iyi bakın elektriği suyu açılmışmı sonra üzerinize yıkmasınlarr ilk açılış ücretini
apartman dolumu
mutfak dolaplarını takmamışlar daha inşaatı bitmemişmi ondanmı takmamışlar acep

merhaba canım çok çok geçmiş olsun.
doktor değilim ama bir arkadasım vardı o da sürekli panik atak ilaç kullanıyordu. 7-8 senedir tanırım kendini hiç düzelme olmadı hep daha kötüye gitti. o yüzden insana ilaçtan çok pozitif düşünce iyileştirir diye düşünüyorum. bulundugun yerin güzel oldugunu inandırmaya çalış kendini. ve hayatındaki olumsuz şeyleri düşünmek yerine olumlu şeyleri düşünmeye çalış

bende sana katılıyorum bu ilaçlar insanı hayattan koparıyoo

canım benim 180 metrekare ama çoğunu balkonlara vermişler bayağı büyük balkonları var ama genede ev çok küçük değil çok büyükte değil.eşime şimdi söyledim dedi sor 550 olursa tutalım yoksa uzak dedi.600 çok dedi.adamı aradım ev sahibiyle görüşecek 20 dak.kadar dönerim ev sahibi kabul ederse tamam başkasına göstermem direk size veririm dedi.sıfır bina daha mutfak dolapları vestiyeri takılmamış.elektirikler çekilmiş ama ampulleri yok.asansör bile devrede değil.sorarım onların hepsini sonuçta evi satın almayacağız ev sahibi onları yapar herhelde.bir haber gelsinde eşimlede gider bakarız olmazsa..

slm herkese eve geldim kardeşimde evde yok eniştesinin yanına gitmiş.benide arkadaşım eve bıraktı.çok sancım var..sabah doktora gideceğim.

merhaba , teşekkür ederim. ilaçlar kişiden kişiye fark gösteriyor. ilacı kullanmaya başlayalı 3 ay oldu henüz faydasını yeni görmeye başladım. benimki si öyle bişey ki kalabalıkta duramıyorum herkesten sıkılıyorum kalbim çarpıyor elime ayağıma titreme geliyor. bunlar pozitif düşünce ile geçecek şeyler değil.. yoksa çok şükür sağlığımız yerinde yine sağlıklı evladım var şükredecek birçok şeyim var.. ama olmuyor işte. fakat şu an kendimi gerçekten iyi hissediyorum. arkadaşın için üzüldüm. umarım oda iyileşir

slm herkese eve geldim kardeşimde evde yok eniştesinin yanına gitmiş.benide arkadaşım eve bıraktı.çok sancım var..sabah doktora gideceğim.

canım geçmiş olsun. doktora git aman ihmal etme bu sancılar pek hayırlı değil galiba. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın kurtulursun arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…