60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim teşekkür ederim gideceğim yarın uyanınca giderim.tabi uyuyabilirsem.hem tam doğum tarihinide belirleriz.

geçmiş olsun canımm git yarınn artık senin zamanın azaldı geri sayım başladı çok çok dikkat etmen lazımmm

evet sancılarımda arttı dikkat etmk lazım erken doğum yapmak istemem..

mide yanmalarım başladı hemde çokk sanırım midemede vuruyo zor tutuyorum kendimi
şimdi ılık süt içiyorumm

bende sana katılıyorum bu ilaçlar insanı hayattan koparıyoo

arkadaşlar merhaba kadınlar kulübüne yeni katıldım geçen sene ağustosta 53 kilo idim bir depresyon fırtınası ve ilaçlar ben 64 kiloyum inanın yemedim ilaçda hiç işe yaramadı azaltarak bırakın dedi doktorum doğru çöpe inanın şimdi güçlüyüm kilo vermek istiyorum.(( ayrıca en iyi doktor beynimiz diyorum aranızda olmaktan mutluyum

Merhaba arkadaşlar.9 aylık bebegim var.Dogumda 18 kilo aldım.20 kilo verdim.Ama buruşuk koca b ir göbegim ve kalın kollar bana kaldıZayıflamak istiyorum.Şuanda aç62 tok 63 üm.Aranıza katılmak istiyorum zininiz olursa tabi:26:

hpşgeldinn
sadece zayıflamak çözüm değilll öncelikle karnını toparlaman lazımm pilates çok işe yarar
öncelikle karnını toplayacaksınn kollarındada problem varr sanırım kollarında sarkma oluyosa kaldırınca alttan sallanıyosa kolda çalışmalısınn
merak etme toplarlarsın ama disiplinli çalışmalısınn

Karnım için mekik çekmeye başladım.Kollarım sarkmadı kalınlaştı hamileyken.Onları nasıl inceltebilirim?3 gündr dikkat ediyordum ama dün gece oglum çok agladı.Gögüslerim adeta boşalmıştı.Yavrum acıktı çekiyo gelmeyince agladı.Bende ögünlerimi arttırmaya azda olsa tatlı bişiler yemeye karar verdim.Tatlı süt yapıyor çünkü.

canım tatlı süt filan yapmazz
sen zaten emzirmeye uygun bi diyet yapmalısınn
internette emziren anne diyeti varr doktor vermiş onu incele ona uygun yaparsın öğünlerinii
kilo verince kolların incelir sarkmaması içinde ağırlıkla kol çalışırsın

cimcimecikk nerelerdesin çok merak ettim seni
hafta sonu hiç gelmedinn
doktora gitcem diyodun inşallah olumlu geçmiştirr

Hemen netten bakayım canım şu diyete nasılmış.

günaydınlarr
erken kalktım bugün işlerim var dışarı çıkıcimm
limongillere petshop alışverişi yaptımm bankaya gidip para yatırıcimm

cimcimecim özelden yazamadımm mesaj kutun dolu
bugün işte olman lazımdı işte olsaydın girerdin muhakkak bişey oldu
umarım iyisindir kötü bişey yokturr erken doğum filan
sen yoksun ecrininde hala cezası bitmemişş topiğe kimse uğramaz oldu

slm kızlar bende katılmak istiyorum aranıza.kilom 67

sabah yediklerim 08.00
2dilm çavdar ekmeği.onunla beraber domates.salatalık.peynir.2brd şekersiz çay,biraz acılı ezme.1çay kaşığı kadar çokokrem

şimdide 1 elma yiyeceğim.sağlıklı kilo vermeye ihtiyacım var kızlar yardımcı olurmusunuz

merhaba ben de geldim.
bugün yeniden başladım size günlük olarak rapor vericem. en kısa zamanda spora da başlamalıyım ama nasıl?

çikolata olmamış azda yesen sonra yine canın isterr onun yerine arada bitter çikolata yiyebilirsinn

başla spora alışkanlık haline getirr

merhaba hugocukcum cevabın için teşekkürler. bir ara çok güzel başlamıştım. 3-4 ay devam ettim aralıksız. ama yaz gelince ter sıcak ben koptum bi daha başlayamadım. en kısa zamanda kendimi sürükleyerek başlicam zaten en zor olanı o. sonra başlayınca hep yapılıyor biliyorum. bugün ki menümde çok hatalar var mesela çayıma şeker katmamaya bir türlü alıştıramadım kendimi. geri kalan herşey şekersiz. neyse ben yavaş yavaş diyet moduna sokayım kendimi. pat diye olmuyor çünki.

nikin çokk eğlenceli tedirgin sazan
herşeye alışırsın diyet menülerin bile bi süre sonra sana çok lezzetli gelirrr şeker kullanmamayada alışırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…