hugocum merhaba , nasılsın ?
cimcimeyi bende nerak ettim. belki hastaneye yatmıştır. aslında doğuma kadar hastanede yatsa riski azalır gözetim altında olur.
nikin çokk eğlenceli tedirgin sazan
herşeye alışırsın diyet menülerin bile bi süre sonra sana çok lezzetli gelirrr şeker kullanmamayada alışırsın
yecale nasılsın canımcım ? ben epey kopmuştum diyet olayından uzun zamandır aynı kg dayım bi beş kg kaldı onu veremiyorum sanki o kadar kg yu veren ben değilim. bu geçen neruşla konuştum çok iyi dogumgününü kutladı geçenlerde kilosu iyi 55 civarında oda benim gibi son beş kg için mücadele veriyor. hepinizi çok özledim herkesi olmasada bir kısmınızı görmek beni çok mutlu etti evimdeyim yenidenGünaydın cici kızlar..
Çok uzun zaman oldu biliyorum ama yoğunluk falan giremedim bi türlü.
Hugocuk, cimcime ve ecrin i merak ettim bi bakayım, hamişlerimiz nasılmış dedim..
Ama sanırım cimcimeden haber yok..
Bak ben de merak ettim şimdi..
Hugocuk sen buralardasın herhalde..
Nasılsın nasıl gidiyor .. bebiş nasıl..
alışmıştım da yine bozdum. bu arada ben eski yolanda nikim değişti tatlım. cimicimi bende merak ettim ecrin de en kısa zamanda döner umarım. burası hamiş topiki oldu zaten
yecale nasılsın canımcım ? ben epey kopmuştum diyet olayından uzun zamandır aynı kg dayım bi beş kg kaldı onu veremiyorum sanki o kadar kg yu veren ben değilim. bu geçen neruşla konuştum çok iyi dogumgününü kutladı geçenlerde kilosu iyi 55 civarında oda benim gibi son beş kg için mücadele veriyor. hepinizi çok özledim herkesi olmasada bir kısmınızı görmek beni çok mutlu etti evimdeyim yeniden
yaa desene ben yoliyim diyeee
bende bakıyorum arkadaş listemde yoli kaybolmuş tedirgin sazan yazıyoo diyorumm bu da kimmm
herkess gitti famirr karataya gitti nugyaa ilaçlar yüzündennn koptuu ycl işleri yoğunmuş gelemiyo
nerudayı kaç aydır görmüyorumm nilmısrada arada giriyoo kalanchoe çalışıyoo vakit bulamıyoo
kimselerr kalmadıki biz kaldıkk 3 hamilee
eee böyle onunca hamilelikle alakalı konuşuyoruzz bizden başka kimse kalmadı düzenli girenn
herkes toplansa eskisi gibi olsakk yine süper olurduu
kimse gelmiyoo
hee ben yoli
hepsinin farkındayım canım ara ara okuyordum offline olarak. ben buralardayım yecale mi de beklerim belki hamile mhabbetinden girmiyordur şimdilik ben hamile değilim
yavaştan diyet moduna girmeye çalışıyorum abur cubur bile yiyordum ama onları bırakıyorum ben kışın diyet yapaibliyorum yaa yazın çok fazla baştan çıkaran unsur oluyoooo
fambukta dönsün karataydan ben de dukanı bıraktım herkes evineeeeeeeeeeee
selam arkadaşlar ben yeni üyeyim 68 kiloyum zayıflamak ve hırslanmak için buradayım yarışmacı arkadaşlarıma başarılar:)
selam arkadaşlar ben yeni üyeyim 68 kiloyum zayıflamak ve hırslanmak için buradayım yarışmacı arkadaşlarıma başarılar:)
valla biz konuşcak konu bulamıyoruz artık kaynana çekiştiriyoruzz bebek konuşuyoruzz kimse yokki
başkaları olsaa konu değişirr eskisi gibi olurr ama yok
herkese rehavet çöktü belkidee diyetten bıkkınlık geldii
sen dukanı bıraktınmı
hoşbuldum inşallah bu site yardımcı olur bana
selam krizantem hoşgeldin. sana da başarılar. sık sık gir emi
canım valla herkes bi yere kayboldu ben dukanı bıraktım et yemekten öğğ geldi yapamıyorum. ama şimdi yine et agırlıklı bi diyet yapıyorum tek farkı içinde meyve filanda var zira meyvesiz yaşayamam ölürümmm
diyetten bana da geldi bıkkınlık bi ara bıraktım ama 3 kg olarak geri geldi gidenler.öyle bir lüksüm yok yani anında gelirler bırakınca biliyorum..
ben buradayım artık her gün girmeye calışcam söz tımam mı
spor yapamazsın zaten yapmada yaptıkların yeter. bebek olunca eskisi gibi olmasada belki o uyuyunca koşu bandında filan yürürsün şimdi dert kg almamak fazla ama eminim bu hamile iken çok daha zordur.tatlımm benim doğuma az kaldı sayılırr ama son 3 ayy çok önemlii o aylar çok kilo alınıyoo o yüzden çok dikkat etmem lazımm
yine hergün yediğimizi içtiğimizi yazalımm eskisi gibi olsunn
spor yapamıyorum ama hergünn sil süpür toz al vs.. oluyoo hiç oturmuyorumm bazen yorgun düşüyorumm ev işlerimi yapıyorum güzelcee o kadarr bikaç günde dışarda oluyorum geziyorumm filann böyle ama şiimdilik
sonrasında eskisinden daha iyi koşacağımm
yolinin kafasına karpuz kabuğumu geçirdinn
tabi canım hoşgeldin :Merhabalar bende gelebilir miyiiiiimmmmm???? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?