- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Selam kızlar
bende 62 kiloyum,
kahvaltım 1 dilim ekmek ,1 dilim salam öğlen 1 kase yoğurt ve 2 tane grissini az öncede 1 tane mandalina yedim.
Geçen ayda 3.9 kilo verdim ama daha verilecek 4 kilom var. Ve şu an durma haftasındayım, tartıda rakam kesinlikle değişmedi.. çok moralim bozuldu.
Sizleri okuyarak moralimi yükselttim.
Gidecek bu kilolar! Hatta yılbaşına kadar 4 kilo vereceğim tekrar!
hepinize teşekkürler :)
Selam arkadaşlar...
Sabah:2 ısırık ekmek,kk peynir,açık çay.
Ara:türk kahvesi,1 tane mandalina.
Ögle:tarhana çorbası,1dilim ekmek.
Ara:1 kuru kayısı,1 incir,5-6 badem.
Akşam:nohut,2kaşık tavuklu pilav,1dilim ekmek,bolca salata.
Ara:1 küçük tas yogurt.
45 dk.yürüdüm,60 mekik çektim ve bütün gün emirin peşinde koşturmaca2buçuk litre su içtim.Yatana kadar 3ü geçer herhalde
kızlar bende 25 yaşında67kiloyum 3gündür xl-s medikal kullanıyorum çünkü ddiyet yapamayanlardanım normal kilom56ken doğumdan sonra kaldı kilolar ama çok memnunum ilaçtan bilgilerinize
Günaydın cici kızlar...
Gene kayboldun demeyin..
Ben burdayım..
Hugocuk diyete devam etmedim bu kadar zaman ama tam bozdum da denemez..
Kilo almadım sanırım..
Bu sabah itibariyle tekrar peynir listeme geri döndüm..
2 hafta bunu yapıp sonra listemin son haline döneceğim..
2 hafta da o listeye uyar sonra da diyetisyenime bi ziyarette bulunurum..
Tedirginsazan yollimiş... Naber arkadaşım.. özledim valla sizi ...
Fambık da geri dönse aramıza ne güzel olir...
hadi buralardayım ben..
Kahvaltımı da yazayım bari..
1 domates
1 kırmızı biber
1 çarliston
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
az sonra da 1 fincan yaseminli yeşil çay la devam edeceğim..
kızlarrrrrr günaydınnnnnnn nasılsınız ben iyiyim kendimi kitap okumaya adadımsağlıklı beslenmeye devam koşu bandına biniyorum sürekli yalnız ben bunu akşam yemekten bir saat sonra yapıyorum faydası olur değilmi hemen binmiyorum nasıl olsa hamileler nasıl bu arada hergün azar azar şişiyosunuz değilmi sağlıklı olunda gerisi önemli değil doğumdan sonra yine azar azar gider kilolar
günaydınnnnnn günaydınlar herkeseeeee
hu huuu yecalem hoşgeldin.. evet ismim değişti ama ben hala aynı kişyim.. ben koptum epeydir diyetten 59 a kadar inmiştim ama salınca üç kg geri geldi yine de çok kg almadım diyorum. diyet moduna giremedim bir türlü bende kendimi spor konusunda zorlicam o kadar ugraşınca insan zararlı bişi yemekten de kaçınır diye düşünüyorumevet keşke fambukito da gelseydi ama napalım onlar yoksa da biz devam edicez
afiyet olsun güzel menü canım. bende şimdi yeşil çay içiyorum bugün kahvaltıyı evde yapamadım akşam misafirim vardı bende ofiste peynir ekmek yedim
kızlarrrrrr günaydınnnnnnn nasılsınız ben iyiyim kendimi kitap okumaya adadımsağlıklı beslenmeye devam koşu bandına biniyorum sürekli yalnız ben bunu akşam yemekten bir saat sonra yapıyorum faydası olur değilmi hemen binmiyorum nasıl olsa hamileler nasıl bu arada hergün azar azar şişiyosunuz değilmi sağlıklı olunda gerisi önemli değil doğumdan sonra yine azar azar gider kilolar
Merhaba Nugi...
Buraları boşlamışız hepberaber..
hadi artık geri dönelim yahu...
bende çok sevindim canım inan. bi süre ayrı kalmak durumunda kaldım siteden cezalar vs. den dolayı ama döndüm şükür ki. kaldığımız yerden devam edelim. benim de bu kilom geçen cuma gününden . haftasonu yine abarttım korktum tartılmaya cumadan cumaya tartılıcam artık:18::18:sana da günaydın canım...
Sizi kaybettim sanmıştım, bulduğuma sevindim..
Nugi de gelmiş ...
sana da afiyet olsun.. ben de tartılmadım ..
yarın tartılır kilo mu da güncellerim.. 55 falan değilimdir vardır 1-2 kilo fazlası..
öğle yemeğim
taze fasülye 6-7 yk
yoğurt 1 su bardağı
2 dilim kepek ekmeği
ve bir nolmal eköeğin dışı
bu arada ben 2 dilim sabah 2 dilim akşam kepek ekmeği yada tam tahıllı ekmek yiyorum akşam yemiyorum
bende çok sevindim canım inan. bi süre ayrı kalmak durumunda kaldım siteden cezalar vs. den dolayı ama döndüm şükür ki. kaldığımız yerden devam edelim. benim de bu kilom geçen cuma gününden . haftasonu yine abarttım korktum tartılmaya cumadan cumaya tartılıcam artık:18::18:
noldu bize yahu? hamile arkadaşlar hariç ugrayan olmamış ne zamandır. bari biz sıcak tutalım ortamı yecalecim
öğle yemeğim
taze fasülye 6-7 yk
yoğurt 1 su bardağı
2 dilim kepek ekmeği
ve bir nolmal eköeğin dışı
bu arada ben 2 dilim sabah 2 dilim akşam kepek ekmeği yada tam tahıllı ekmek yiyorum akşam yemiyorum
Bugün hiç kimse yok nedense..
Evet evet ortamı sıcak tutalım ve yaza kadar bitsin bu kilo derdi..
Öğle yemeğim
1 domates
1 kırmızı biber
1 çarliston
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
Kızlar sLm .:)
Bende siteye yeni katılanlardanım :)
1 ay sonra düğünüm var ve aciiiiiiil zayıflamam lazım yardım Pls :)
evet bugün hugoda yok. bizbizeyiz yine. evet bitsin ya az kaldı ama yapıştııı
afiyet olsun çok güzel menü.
bende yazim ögle yemeemi :
2 kaşık mercimek çorbası
4-5 kaşık bulgur pilavı
bi kase salata
iki tavuk budu haşlaması + suyu + bir orta boy haşlanmış patates
1 dilim ekmek
vöehhh amma da yemişim dimi ?
şimdiye kadar 1,5 litre su içtim şimdi kahvemi bekliyorum acaiyp uykum geldi ya yemekten sonra :44::44:
Kızlar sLm .:)
Bende siteye yeni katılanlardanım :)
1 ay sonra düğünüm var ve aciiiiiiil zayıflamam lazım yardım Pls :)
sana da afiyet olsun.. Yoo çok olmamış aslında ama hem pilav hem ekmek hem patates olmuş..
Ay ben gene su içemiyorum ya...Daha 1 litre olmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?