60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar
bende 62 kiloyum,

kahvaltım 1 dilim ekmek ,1 dilim salam öğlen 1 kase yoğurt ve 2 tane grissini az öncede 1 tane mandalina yedim.

Selam kızlar
bende 62 kiloyum,

kahvaltım 1 dilim ekmek ,1 dilim salam öğlen 1 kase yoğurt ve 2 tane grissini az öncede 1 tane mandalina yedim.

hoşgeldin december topikimize
hemen yorum yapayım :
bakıyorum genel olarak çok az yiyorsun. sabahtan az başlıyor akşama çogaltıyorsun tam tersi yapacaksın sabah saglam, öglen daha az saglam,akşam fakir bir menün olacak. sende ise tam tersi.
grissini zayıflatmaz sadece midendeki suyu alır. yogurt iyi bir seçim günde bir bardak süt ve - veya yogurt mutlaka olmalı. ve az yeme. yiyeceksin ki motor çalışsın yag yaksın aç kalırsan kg versen bile diyeti bırakınca hoop geri gelir. tecrübe ile sabit

ve mutlaka hareketi artır. ben hala spora başlayamadım hem çalışıyorum hem evhanımıyım ikisi bir arada araya sporu sıkıştıramadık hala sen şanslısın vakit bulursun sanırım hem de gençsin enerjiksin

Geçen ayda 3.9 kilo verdim ama daha verilecek 4 kilom var. Ve şu an durma haftasındayım, tartıda rakam kesinlikle değişmedi.. çok moralim bozuldu.

Sizleri okuyarak moralimi yükselttim.

Gidecek bu kilolar! Hatta yılbaşına kadar 4 kilo vereceğim tekrar!

hepinize teşekkürler :)

Selam arkadaşlar...
Sabah:2 ısırık ekmek,kk peynir,açık çay.
Ara:türk kahvesi,1 tane mandalina.
Ögle:tarhana çorbası,1dilim ekmek.
Ara:1 kuru kayısı,1 incir,5-6 badem.
Akşam:nohut,2kaşık tavuklu pilav,1dilim ekmek,bolca salata.
Ara:1 küçük tas yogurt.
45 dk.yürüdüm,60 mekik çektim ve bütün gün emirin peşinde koşturmaca2buçuk litre su içtim.Yatana kadar 3ü geçer herhalde

Günaydın cici kızlar...
Gene kayboldun demeyin..
Ben burdayım..

Hugocuk diyete devam etmedim bu kadar zaman ama tam bozdum da denemez..
Kilo almadım sanırım..
Bu sabah itibariyle tekrar peynir listeme geri döndüm..
2 hafta bunu yapıp sonra listemin son haline döneceğim..
2 hafta da o listeye uyar sonra da diyetisyenime bi ziyarette bulunurum..

Tedirginsazan yollimiş... Naber arkadaşım.. özledim valla sizi ...
Fambık da geri dönse aramıza ne güzel olir...
hadi buralardayım ben..

Kahvaltımı da yazayım bari..
1 domates
1 kırmızı biber
1 çarliston
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek

az sonra da 1 fincan yaseminli yeşil çay la devam edeceğim..

günaydınnnnnn günaydınlar herkeseeeee

öncelikle tebrik ederim. ayda 3,9 kg çok büyük bir başarı ben hiç bu kadar kg vermedim bir ay içerisinde
dört kiloyuda inşallah kolaylıkla verirsin ebnim de verilecek bi 5 kilom var ama sanki o kadar kg yu veren ben değilim çaptan düştüm resmen yaw aynen devam biz buradayız kilo verdikçe gel bize de haber ver kutlayalım hep beraber gaza gelelim

gayet güzel bir menü başarılı ve sporlar da harika. tebrikler aynen devam
kızlar bende 25 yaşında67kiloyum 3gündür xl-s medikal kullanıyorum çünkü ddiyet yapamayanlardanım normal kilom56ken doğumdan sonra kaldı kilolar ama çok memnunum ilaçtan bilgilerinize

biz kesinlikle ilaç kullanmaya karşıyız. bende zamanında kullandım hepsi fazlası ile geri geliyor kg versende. burada bizde diyet yapmıyoruz sadece saglıklı besleniyor ve bizim için yararlı olan şeyleri yiyip zararlılardan uzak duruyoruz. ben bu kadar kg yu diyetsiz verdim desem inanır mısın ?

hu huuu yecalem hoşgeldin.. evet ismim değişti ama ben hala aynı kişyim.. ben koptum epeydir diyetten 59 a kadar inmiştim ama salınca üç kg geri geldi yine de çok kg almadım diyorum. diyet moduna giremedim bir türlü bende kendimi spor konusunda zorlicam o kadar ugraşınca insan zararlı bişi yemekten de kaçınır diye düşünüyorum evet keşke fambukito da gelseydi ama napalım onlar yoksa da biz devam edicez
Kahvaltımı da yazayım bari..
1 domates
1 kırmızı biber
1 çarliston
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek

az sonra da 1 fincan yaseminli yeşil çay la devam edeceğim..

afiyet olsun güzel menü canım. bende şimdi yeşil çay içiyorum bugün kahvaltıyı evde yapamadım akşam misafirim vardı bende ofiste peynir ekmek yedim

kızlarrrrrr günaydınnnnnnn nasılsınız ben iyiyim kendimi kitap okumaya adadım sağlıklı beslenmeye devam koşu bandına biniyorum sürekli yalnız ben bunu akşam yemekten bir saat sonra yapıyorum faydası olur değilmi hemen binmiyorum nasıl olsa hamileler nasıl bu arada hergün azar azar şişiyosunuz değilmi sağlıklı olunda gerisi önemli değil doğumdan sonra yine azar azar gider kilolar

Merhaba Nugi...
Buraları boşlamışız hepberaber..
hadi artık geri dönelim yahu...

sana da günaydın canım...
Sizi kaybettim sanmıştım, bulduğuma sevindim..
Nugi de gelmiş ...

sana da afiyet olsun.. ben de tartılmadım ..
yarın tartılır kilo mu da güncellerim.. 55 falan değilimdir vardır 1-2 kilo fazlası..

nügüüüüüü kız nerdesin geri dönnn

Merhaba Nugi...
Buraları boşlamışız hepberaber..
hadi artık geri dönelim yahu...

eve dönelimya artık eski günlerimize. yoksa şişiyoruz valla :26::26::26:

bende çok sevindim canım inan. bi süre ayrı kalmak durumunda kaldım siteden cezalar vs. den dolayı ama döndüm şükür ki. kaldığımız yerden devam edelim. benim de bu kilom geçen cuma gününden . haftasonu yine abarttım korktum tartılmaya cumadan cumaya tartılıcam artık:18::18:
noldu bize yahu? hamile arkadaşlar hariç ugrayan olmamış ne zamandır. bari biz sıcak tutalım ortamı yecalecim

öğle yemeğim

taze fasülye 6-7 yk
yoğurt 1 su bardağı
2 dilim kepek ekmeği
ve bir nolmal eköeğin dışı
bu arada ben 2 dilim sabah 2 dilim akşam kepek ekmeği yada tam tahıllı ekmek yiyorum akşam yemiyorum

Afiyet olsun Nugi.. Ekmek işi de süper olmuş..

Bugün hiç kimse yok nedense..
Evet evet ortamı sıcak tutalım ve yaza kadar bitsin bu kilo derdi..

afiyet olsun nugito çok güzel menü. bir ara spor yapıyordun aynen devam mı ? ben eşim geleli çok koptum spordan ya

Bugün hiç kimse yok nedense..
Evet evet ortamı sıcak tutalım ve yaza kadar bitsin bu kilo derdi..

evet bugün hugoda yok. bizbizeyiz yine. evet bitsin ya az kaldı ama yapıştııı

Öğle yemeğim
1 domates
1 kırmızı biber
1 çarliston
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek

afiyet olsun çok güzel menü.
bende yazim ögle yemeemi :
2 kaşık mercimek çorbası
4-5 kaşık bulgur pilavı
bi kase salata
iki tavuk budu haşlaması + suyu + bir orta boy haşlanmış patates
1 dilim ekmek
vöehhh amma da yemişim dimi ?
şimdiye kadar 1,5 litre su içtim şimdi kahvemi bekliyorum acaiyp uykum geldi ya yemekten sonra :44::44:
Kızlar sLm .:)

Bende siteye yeni katılanlardanım :)

1 ay sonra düğünüm var ve aciiiiiiil zayıflamam lazım yardım Pls :)

merhaba hoşgeldin.
kaç kilosun ? kaç kg vermek istiyorsun ? bir ayda ilk başladığında beş kg ya kadar kg verebilirsin ama sanki geç kalmışsın kg vermeye başlamaya.. bana öyle geldi

sana da afiyet olsun.. Yoo çok olmamış aslında ama hem pilav hem ekmek hem patates olmuş..
Ay ben gene su içemiyorum ya...Daha 1 litre olmadı...

Kızlar sLm .:)

Bende siteye yeni katılanlardanım :)

1 ay sonra düğünüm var ve aciiiiiiil zayıflamam lazım yardım Pls :)

Hoşgeldin..
Ama bizim sazanın da dediği gibi biraz geç kalmışsın.. 1 ay sağlıklıca kilo vermek istiyorsan kısa bir süre..
ben ilk ay 4 kilo vermiştim.. Daha fazlasının da sağlıklı ve kalıcı olacağını düşünmüyorum..
Ama şunu söyleyebilirim çook spor yapmalısın..

sana da afiyet olsun.. Yoo çok olmamış aslında ama hem pilav hem ekmek hem patates olmuş..
Ay ben gene su içemiyorum ya...Daha 1 litre olmadı...

ya bu ara karbonhidrat çok gidiyo. buda beni şişiriyo inanır mısın? bu ara ne bulursam yiyorum yaa asıl önemli olan zararlı şeylerden uzaklaşmak peyderpey.
benim de bir bucuk litre şimdi bitiyo canım. kışın su içmek daha zor soguk olduğu için o yüzden bende cam sürahiyi kaloriferin üzerinde ılıtıp içiyorum işe yarıyor tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…