yaa yecale farkında mısın ikimizin de verilecek beş kg su kalmış. önümüzde koccaa bi kış var veririz dimi şu beş kilocuğu da
hoşgeldin december topikimize
hemen yorum yapayım :
bakıyorum genel olarak çok az yiyorsun. sabahtan az başlıyor akşama çogaltıyorsun tam tersi yapacaksın sabah saglam, öglen daha az saglam,akşam fakir bir menün olacak. sende ise tam tersi.
grissini zayıflatmaz sadece midendeki suyu alır. yogurt iyi bir seçim günde bir bardak süt ve - veya yogurt mutlaka olmalı. ve az yeme. yiyeceksin ki motor çalışsın yag yaksın aç kalırsan kg versen bile diyeti bırakınca hoop geri gelir. tecrübe ile sabit
ve mutlaka hareketi artır. ben hala spora başlayamadım hem çalışıyorum hem evhanımıyım ikisi bir arada araya sporu sıkıştıramadık hala sen şanslısın vakit bulursun sanırım hem de gençsin enerjiksin
ya valla insan çok kilolu olunca kilo verebiliyo ama vücudun gördüğü kiloya gelince işler değişiyo.ben şu anda düştüğün en düşük kg dayım onyıllardır. en düşüğü 63 idi ama sanki o 76 ları gören ben değilim kendimi çok şişman hissediyorum.. olmayan bişi vardı o oldu artık bi göbegim varBu kadar kilo verdik. Veremezsek yuh derim bize yani...
Ama tabi buralarda olup birbirimize destek olmamızın payı büyük olacak bence...
hoşgeldin canan. yaşın daha çok genç kilo verirsin canım. sadece düzenini oturtmalısın. öncelikle hayatından abur cubur ve gereksiz kalori demek olan kola vs içecekleri çıkar. akşam yemegini erken ye ve kahvaltını asla ihmal etme. günde en az 20 dk yürümeye çalış ve en önemlisi sevgilin için değil kendin için incel ve ince kal. kilo fazlan aşırı değil o yüzden çokta dert etme. asla o hap-çay bant vs ye bel bağlama. bu topik bütün o şeyleri deneyip uzun vadede başarısızlığa uğrayanlarla doluBeni de aranıza kabul eder misiniz...
3 yıldır kilo alıp duruorum başım dertte.. Sanırım yeme bağımlısıyımistiyorum ki hep bişiler yiyimm hep gözümün önünde bişiler olsun.. daha 22 yaşındayım. 1,68 boyum ve 67 kg var (( Pazartesii basşlar salı bırakırım diyeti.. Erkek arkadaşım çok sorun etmese de benim için ciddi bir durum. Onun da desteği oluyor bana. Ben hep diyorum ki "diyete başladım sana sözz veriyorum bu sefer olucak.." oda sağolsun inanıyorum sana başarıcaksın diyo beni destekliyo gaz veriyo ben istediğim için.. Ama 3. günü sağ elimde ucunda soslu peynirli makarna dolanmış çatal ve sol elimde büyük bardakta soğuk kola ile buluorum kendimi... Dümdüz karnım olsun istiyorum... Hap kullandım bant kullandım çay kullandım ekmek yemedim su içtim spor yaptım ama yokkk :S Umutsuz vakkayım ya tam tammm :S:S:S:S Bi macun gördüm onu denicem şimdi inş. işe yarar... :26:
oo december gördün mü ilk kg nu vermişsin harikaaa. regl zamanı çok salma ama o kadar da dert etme regl dönemi yediğin o tatlılar eger çok abartmazsan pek kg olarak geri dönmüyor. çok kasma kendini .. ekleri yerken kutu kutu yemek yerine bir tane ye ama yavaş yavaş tadını alarak ilk kez yiyormuşsun gibi. inan tadını daha çok çıkarmış olursun ve az kalori almış olursun.hayatımda herşeyin hep tersini yapmışımdır:)
haftasonu bbırakmak zorunda kaldım regl olunca tatlı krizim tuttu, ekler pastaları götürdüm.çarş. akşamı 62 idim,perş.bi baktım 61,100 gr omuşujm:)
ve şimdide çok hastayım öksürük,halsizilik o yüzden yemeğe sağlamlaştırmalıyım.gerçi pek bişeyde yiyemiyorum
sabah bişe yemedim öğlen 1 kase çorba,3-4 çatal pilav yoğurtlu o kadar,karnımda aç değil
bende bisiklet veya koşu bandı almak istiyorum ama annem nereye koycaz diye aldrmıyor.iyileşince devam edeceğim diyete
benn geldimm
bugünn elektrikler tüm gün kesikti
şantiye elektriği kullanıyoduk bugün kestilerr eşim evdeydi izin aldı elektrik işlemleriyle uğraştıkk şimdi geldi elektriklerr
doğalgazda şimdi yandı elektrik olmayınca
bu arada benim yaramaz kızım yumurtlamıştı 6 tane kuluçkadaydı 2 yavrusu çıktıiyi bakabilecek sevecek bi aile bulursak veririz ama sanırım kuşları seven çok ilgilenecek bi aile bulamıcaz heralde bu yavrularda kalacak bizdee
ama bu sonn valla kuluçka makinası gibi yumurtluyo yaramazz artıkkk yok yavru filan yeterrr artıkkk evi ele geçirdilerrr
öff öffff bide tatlı yavrucaklarr insan kıyamıyo mıyk mıyk yuvada ötüp duruyolarr
bu arada bugün hareketlenmiş topik çok sevindim hep böyle olsun eski günlerdeki gibi yine yediğimizi içtiğimizi yazalımm bu şekilde elele hep beraber kilo vermedikmi başarmadıkmı yine yaparızz yeterki beraber olalımm
offf benimde zayıflamam lazım boyum 1.66 kilom sanırım 64 olmalı bugünlerde çok yedim ve adet oldum şuan aşırı şişkinim tartıya çıkmaya cesarertim yok
afiyet olsun canım ayrıca geçmiş olsun benim kahvaltım ise.günaydınlarr
sabah uyanınca 1 bardak suu
az yağlı menemen 1 dilim peynirr 4 zeytinn 2 dilim kepek ekmekk ve limonlu şekersiz ıhlamur çayıı
üşütmüşümmm
selam millet kiloma bir baktım bende burdayım sanırım ee ne anlatıyorduk.nasıl zayıflıyoduk demi hemen ben başlayım ozman .abi ben öyle şu rejim bu tarifmiş tanımam işimde olmaz zaten istesemde beceremem.benim yaptığım şu "herşeyden ye ama yaşayacak kadar ye kusacak kadar değil" yani sihirli sözcüğüm doğru miktar vallaha bence en sağlıklısı bu ne hapa inanırım nede diyete ben bu şekilde ortalma hafta 1kg mutlaka veririm bakın hem 20 kg verdim toplamda.haaa birde bua arada tembel değilseniz(ben çok tembelim) spor yapın derim ben bu aralar yapıyorum bu dediğim yeme düzeniyle birde spor yaptımmı hafta 1.5 2 kg arasında veriyorum.
yediklerimden bir örnek vereyim.
beyaz ekmek yemem zaten ekmeği aramam aslında benim baş düşmanım tatlı çikolata dır ah hayatta bunlar olmasa benimde kilo sorunum olmaz zaten .
sabah rutin bir hkahvaltı 1 dl kepek ekmekle sofrada ne varsa yerim bal dahil yanında illaki süt veya portakal+greyfurt suyu( çay sevmem içmem)
ara öğün asla atlamam(elma mandalina portakal badem fıstık kayısı --sayı ile bunlar,birini yerim
öğlen yemeğim mutlaka vardıryağlıda olsa etlide olsa sadede olsa 5-6 kaşık arası yerim bazen ekmek olur bazen olmaz bazen yanında yoğurt olur bazen olmaz üstüne sütlü tatlı bazen yer bazen yemem duruma bakar yani
eve geldimmi araöğün yani 1 br maden suyu içerim seviyorum ne edim:))çok aç olursam atıştırım ama genelde yememye çalışırım akşam yemeğindede ne varsa az ölçüile yerim
***öğle akşam yemeklerinde yemek yoksa ancak ozman hazır gıda tüketirim(cornflex müsli gibi)
*****kahvaltı yapacak zamanım yoksa illaki süt içerim bakkaldan alırım evden yanıma alırım ama içerim.
****light ürün asla kullanmam faydasınada inanmam bana posa yiyormuşum gibi geliyor.hiçbir besin değeri yok.ligh yiyeceğime o üründen azcık yerim
***haftada bir gün misafirliğe gitmişsem pastamı yerim .abi kendime eziyet edemem yada kendi kendimin hırsızı olamam.ama becerebiliyosam pastalrın yarısını yerim.
**elimden su şişem düşmez düşmemeli.
***ve en önemlisi hafata bir günüm bana özeldir hediyemdir.istediğim herşeyi sınırsız yerim.ama ertesi güne toplanmak ve o hafta içinde 1 kg verm,iş olmak şartıyla kendmle anlaşma yaptım ver kiloyu al hediyeyi nasıl ama.
***birde rafine edilmiş ürünler yerine az rafine edilmiş olanlar tercihimdir.
işte böyle arkadaşlar biraz espri dille yazdım umarım bu tarz kimseyi rahatsız etmemiştir.
hepinize günaydın kızlar nasılsınız ? ben üşümem dışında iyiyim
ya valla insan çok kilolu olunca kilo verebiliyo ama vücudun gördüğü kiloya gelince işler değişiyo.ben şu anda düştüğün en düşük kg dayım onyıllardır. en düşüğü 63 idi ama sanki o 76 ları gören ben değilim kendimi çok şişman hissediyorum.. olmayan bişi vardı o oldu artık bi göbegim varinşallah bu kalan kgları da vericez yecaleciğim ben buradayım sen de buradasın yeni arkadaşlarda geliyor umarım tekrar kalabalık cıvıl cıvıl günlerimize döneriz haydiiiiiii yaza kadar incelelelim
hoşgeldin canan. yaşın daha çok genç kilo verirsin canım. sadece düzenini oturtmalısın. öncelikle hayatından abur cubur ve gereksiz kalori demek olan kola vs içecekleri çıkar. akşam yemegini erken ye ve kahvaltını asla ihmal etme. günde en az 20 dk yürümeye çalış ve en önemlisi sevgilin için değil kendin için incel ve ince kal. kilo fazlan aşırı değil o yüzden çokta dert etme. asla o hap-çay bant vs ye bel bağlama. bu topik bütün o şeyleri deneyip uzun vadede başarısızlığa uğrayanlarla dolu
oo december gördün mü ilk kg nu vermişsin harikaaa. regl zamanı çok salma ama o kadar da dert etme regl dönemi yediğin o tatlılar eger çok abartmazsan pek kg olarak geri dönmüyor. çok kasma kendini .. ekleri yerken kutu kutu yemek yerine bir tane ye ama yavaş yavaş tadını alarak ilk kez yiyormuşsun gibi. inan tadını daha çok çıkarmış olursun ve az kalori almış olursun.
şimdi ara ver bu kilo olayına ve sağlıklı yiyeceklerden bol bol ye. geçmiş olsun.. yine yeniden tebrikler kilo vermişsin süper hemde 900 gr birden !
hoşgeldin canım ayrıca torunların hayırlı olsunyeniden beraberiz inşallah ecrinle cimcimeyi bende merak ettim umarım iyilerdir
hoşgeldin candan. bende şu günlerde tartılma. bitsin ve üç gün geçsin öyle tartıl. aşağı yukarı aynı kglarda bi iki arkadaş daha var burada yalnız değilsin bende 165 boyundayım
afiyet olsun canım ayrıca geçmiş olsun benim kahvaltım ise.
bir dilim ekmek
iki yumurtadan sucuklu yumurtalı omlet
bir parça peynir
iki zeytin
bir kupa çay
şimdi de şekersiz kahvemi içiyorum
hoşgeldin canan. yaşın daha çok genç kilo verirsin canım. sadece düzenini oturtmalısın. öncelikle hayatından abur cubur ve gereksiz kalori demek olan kola vs içecekleri çıkar. akşam yemegini erken ye ve kahvaltını asla ihmal etme. günde en az 20 dk yürümeye çalış ve en önemlisi sevgilin için değil kendin için incel ve ince kal. kilo fazlan aşırı değil o yüzden çokta dert etme. asla o hap-çay bant vs ye bel bağlama. bu topik bütün o şeyleri deneyip uzun vadede başarısızlığa uğrayanlarla dolu
Hoşbuldukk
Öncelikle ben burasını çok sevdim.. Şimdi kendi kendime şöyle bir şey geliştrdim. Burada çok kişi var. Kim ne yazarsak okuyor görüyor kendi kendine eleştiriyor, ihtiyaç duyarsa yazıyor dimiii? Bende bunu göz önünde bulundurarak Kadınlar Kulübüne "İRADEM ve VİCDANIM" diyeceğim.. Ne yersem yazacağım ne geçirirsem aklımadan hemen haberiniz olacak. Böylece yaptığım şeyden aklımdan geçenden sadece benim haberim olmayacak. Eğer irademi kaybedecek duruma gelirsem vicdanen burayı düşüneceğim ve vazgeçeceğim.. "Foruma yazdım, bunu yiyemem.. Kendime hakim olmalıyım.. O kadar bayana rezil olmak var pes etmek yokk!!! Herkes yediğimi öğrenirse ne duruma düşerimm" deyip vazgeçeceğim. Buna eminim. Beynimde bitiriyorum herşeyi. Çok sıkıldım artık yarım kalan başlayıp bi çırpıda biten diyetlerden rejimlerden... Kendime söz verdim bu sefer.. Acayip adapte oldumm yaa
Başarıcazzzz kızlaaarrr
Sabah aç karnıma ılık bi bardak su içtim..
Ofiste macunumu yedim. 10 dakika sonra 5 adet zeytin yarım domates az biraz peynir, 3 ince dilim tam tahıllı ekmek yedim çay ile birlikte. Bir saat sonra da form çayımı içtim şekersizz ıyyyy
Şimdilik bu kadar, aklımdan yemek yemek falanda geçmio macun iyice yeme isteğimi öldürdüü harika bişeeee
Teşekkürkler kızlarrrrrr
Ofiste öğle menüsünü kendime uyarlıcam..
Ispanak - yoğurt
makarna ve mantar çorbasıı.
çok az makarna ıspanak ve yoğurt yicem. bu kadar :)
çok saol.bende pek mutluyum ve halada aynı kilodayım çok şükür,artık iyilrştiğimde tekrarlıcam,dediğin gibi tadıını çıkartırarak yiyince gözün doyuyor:)
hadi bakalım bundan sonrada hep birlikte zayıflıcaz:)
rica ederim canan
hani yukarıda bahsetmişsin ya " ne yersem yiyeyim yazıcam diye " işte yapman gereken aynen bu. onu yediğini buraya yazmamak için yemiyeceksin ve bir süre sonra bir bakmışsın ki zararlı şeylerden uzak kalmışsın. kahvaltını begendim ama o macun nedir? bence hiç gerek yok macuna filan. iştahın kesilsin diye ise bunun için iraden yeter bir de yeşilçayı öneririm. açlık ve tatlı krizlerin için kuru yemiş kuru meyve yiyebilirsin. hadi kolay gelsin
bence menün güzel tebrikler. afiyet olsun.
bugün menüde. pilav nohut ve patates çorbası vardı. ben nohut severim ama bizim yemek firması çok kötü yapıyor. pilav almadım gereksiz karbonhidrat almak istemiyorum. o yüzden iki kase patates çorbası bir dilim ekmek ve salata yedim işyerinde secenek pek yok ama iyi bir menü deildi. :26:
haftada bir gün tartılmanı tavsiye ederim her gün tartılırsan sık kg değişiklikleri seni yanıltır bence. ben cumaları tartılıp tickerimi yeniliyorum. evet inşallah hep beraber yakında ellili kg ları görücez
günaydınlarr
sabah uyanınca 1 bardak suu
az yağlı menemen 1 dilim peynirr 4 zeytinn 2 dilim kepek ekmekk ve limonlu şekersiz ıhlamur çayıı
üşütmüşümmm
afiyet olsun canım ayrıca geçmiş olsun benim kahvaltım ise.
bir dilim ekmek
iki yumurtadan sucuklu yumurtalı omlet
bir parça peynir
iki zeytin
bir kupa çay
şimdi de şekersiz kahvemi içiyorum
yattım uyudumm dinlenmişiimm ar öğün 1 portakal yidim şimdide şekersiz türk kahvesi içiyorumm
öğlen mevlüt varr arkadaşımın üst katta bebek mevlütü pide ayran baklava vereceklermişş
baklavaya dokunmadan eşime getiririmm
pide ayran yirim akşama kurufasulye veya börülce yemeği yapıcamm ekmek yemem salata yoğurt tamamdırr
bende tam onu sorucaktm:)bu tickerleri ben bir türlü beceremiyorum,bu kilo tickerlarını yapamıyorum.ayy inşallah inşallah:)
canan arkadaşım yaz sende yediklerini,birbrimizi motive ederiz.
benimde menüm 1 kaseden az çorba,nohut ve pilav azar ve 1 çorba kaşığı denecek kadar mevsim salatası o kadar.
merhaba kızlar biraz yoğundum bugün ancak gelebilidim..
Ama topik gene durulmuş..
Akşamdan başlayayım yazmaya
akşam:
4 yk pırasa yemeği
1 dilim denge ekmek
ara 10 tane fındık
sabah
1 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 1 kk beyaz peynir, 1 dilim denge ekmek
öğlen
1 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 2 kk beyaz peynir, 1 dilim denge ekmek
Bu arada kilo almışım tabi.. hemen tickerımı güncelleyeyim.. Böyle ileri sarmayı sevmiyorum ama ne yapalım..
sen bana şunları yaz ben sana tıkır yaparım december
boy
başlangıç kg
şimdiki kg
hedef kg
yediklerin az ama yiyemiyorum demiştin sanırım az yememelisin iyi beslenmelisin mümkünse süt yogurt tüket et ye sebze meyve ye bol bol ..
Afiyet olsun balım ama sanki sabah ve ögle kopi peyst gibi olmuş yaa. Gerçi diyetisyen menüleriydi bunlar dimi.
Sen de mi kg aldın görünüşe göre sana da üç kg gelmiş ne diyeyim geçmiş olsun aramıza hoşgeldinsil baştan devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?