1.68 boy
62 kg başlangıç
61 kg şimdiki
55 kg hedef
hasta olduğum için iştahım yok açıkcası,evet haklısın az yiyince daha çok acıkıyorum ,yoğurtu bol yiyorum da süt içmiyorum sevmiyorum,kırmızı et değilde beyaz et hastasıyım.diyete başladığımdan beri meyve yiyorum valla yoksa ağzıma sürmüyorum meyve aklıma hiç gelmiyor:)
selam minişlerrr
mevlütteyd,m yeni geldimm ayrann nohutlu tavuklu pilav 4 dilimde baklava verdilerr
benn 1 koca bardak ayrann 4 kaşık pilav yedimm ayran doyurdu zatii
baklavayı ellemedim bile eşime getirdimm
akşama pastırmalı kuru fasulye salata 1 dilimde kepek ekmek yerimm
sonrada ara öğün 1 bardak kakaolu süt 1 portakal bir elma yirimm
şimdi 3 ceviz yicemm
hugooooo
beni takip etmeyi bırak kızım görüyorum görmüyorum sanma hee
bu arada saat 16.00 da iki dilim ekmekle biraz zeytin üç ceviz bir kuru incir yedim.
ögle yemegim zayıf olunca acıkıyorum bu saatlerde ve bişi yemezsem eve gidene kadar açlıktan başım agrıyo ve çok abanabiliyorum akşam yemegine
heee ben geldimm sen gittin dedim bakiyim nirelerde dolanıyo didim
öğlen yemeği hep karbonhidrat çıkmışş acıkman normall bende acıkırdımm
geçen protein ağırlıklı yeni bir diyet uyguluyorum demiştinn ne diyeti buu
bu arada herkes karatayda farkındamısın ondanda topik boşaldı diyet yapanların çoğu artık ordaa zayıflama takımları boşaldı
hamile olduğun halde baklavayı yemediğin için bu alkış sana
evet öglen karbo yedim evde olmadığım için işyerinde ne çıkarsa onu yiyorum yoksa yemek getirmem lazım buraya.
yani bulursam protein agırlıklı bi diyet yapacam da öglen et yoktu napim.
o bir diyet değil aslında protein tok tutuyo yag yakılmasına etkisi de var o yüzden dedim yoksa adı karatay dukan bilmem ne değil. eski diyetimizi yapacam ben yine sıkıldım o şunu yiyebilirsin bunu yiyemezsin diyetlerinden. varsın gitsinler karataya şimdi o popüler yarın başka bi diyet çıkar herkes o topike gider biz burdayız
nöbetçi topikçiniz geldi haaaaaaaaaaanııııııııııııııııımmmmm
mesai bitti ben kaçar arkadaşlar. bu akşam ki planım artık şeytanın bacağını kırıp spor yapmaya başlamak. bana şans dileyin
yaa o yasak bu yasak oluncaa insan sıkılıyoo yarım kalıyoo ben tek tatlıdan uzak duruyorumm ama alternatifim bitter çikolata bu şekilde çözdüm işii
karatay yapanlarda nasıl irade var bilmem ben yapamam kesinlikle
2 gün yapıp 2 günn sonraa bozarımm bi ileri iki geri gider gelirimm
ayrıca karbonhidratıda severimm bulguruu severimm simiti severimm işlenmemiş karbonhidratı yerimm
benn yapamam o diyetii
heleki sporla hiç olmazz karbonhidrat eksik gelirr pat bayılırım valla
tatlı yemiyorum ama hergün 2 parmak kalınlığında bitter çikolata yiyorum bu tatlı isteğimi kesiyoo bu şekildee tatlıdan kurtuluyorumm
yaa o yasak bu yasak oluncaa insan sıkılıyoo yarım kalıyoo ben tek tatlıdan uzak duruyorumm ama alternatifim bitter çikolata bu şekilde çözdüm işii
karatay yapanlarda nasıl irade var bilmem ben yapamam kesinlikle
2 gün yapıp 2 günn sonraa bozarımm bi ileri iki geri gider gelirimm
ayrıca karbonhidratıda severimm bulguruu severimm simiti severimm işlenmemiş karbonhidratı yerimm
benn yapamam o diyetii
heleki sporla hiç olmazz karbonhidrat eksik gelirr pat bayılırım valla
Hadi kolay gelsiiiinnnnnBende bu akşam başlıyorummm. Evde mekik bacak hareketleri ve dambıllarımla başlıcamm sporaaa..
Evett iş yoğunluğundan az biraz girebildim bugün. Vicdanen çok rahatım çünkü kendimee ihanet etmedimm sözümde durdum
Öğlen 2 kaşık ıspanak+ 2 kaşık yoğurt + 2 kaşık makarna aldım. Çatalımla didik didik edip anca yedim 1 dilimde tam tahıllı ekmeğim vardıı :26:
Ara menümde muzum vardı. Dilimledim ince ince ara ara ağzıma atıverdim. Böylelikle tatlı krizimi de yenmiş oldumm. Saat 5 gibi yine form çayımdan içtim bi güzel.. Akşama bakalım annecik neler yapmış güzel elleriyle bakıcazz
Çok teşekkürler kızlaaarrrrrr acayip motive oluyorum bendee. Aklımda "Gizli gizli bişe yersem kk beni görür" ifadesi çıkmıo bi türlü şaka gibi :))) Bu akşam tartılıcam bakalım diyetimin ilk günüydü bu. İlerde neler başardığımı görmem lazımmm
su içememen çok kötü o zaman meyve çayı iç şekersiz? kışın su içmek zor oluyor bende ılıtıp içiyorum zaten. peki başlangıç için macununu ye ama inan ihtiyacın yok. bırakınca ne olacak? ömür boyu kullanamazsın ki. bence bırak ama madem başlangıç diyorsun sen bilirsin.Tedirginsazan Çok sağol tatlım önerilerini dikkate alıyorummMacun dediğim şey aktarlarda satılıo.. Şimdi ben kesinlikle yeme bağımlısı bir insanım. Buna kanaat getirdim. Ayrıca asla su içmem. Bu macun hem susamamı sağlıo hemde iştahımı kesio. Bi şeyden destek almam gerekli. en azdından başlangıç için... :26: İlkten midem küçülmeli. Midemi küçültük su içme alışkanlığını edindimmmii bu iş tamamdır Tekrar teşekkürler canımmmm..
burda birbirine destek ve fikir veren herkese teşekkürlerrrr
Haklısın vallaa... O tarz diyetler bana göre de değil.. Ben herşeyden azar azar yicemmm
Tabi bu duruma en çok erkek arkadaşımla yemek yerken zorlanıcam. O piizzaları götürürken ben tavuklu salata ile yetinmeliyimama sorun var mı hayırrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin togiş aramıza. değil 55 58 bile çok düşük bi kg senin boyuna göre. bence 60 ideali. sekiz kg fazlan var.bende 68 kiloyum 1,70boyundayım en az 58 55kılo olmak ıstıyorum
Sevgili kk,
Dün akşam iki tabak sebze yemeği yedim. Ama sadece sebze yemeği..
Ara öğün die bişe yemedim. Yediğim bi avuç çekirdeği saymassak :26:
Vee bu sabah sıkı bir kahvaltı yaptım. Bir kaç adet zeytin, iki parmak kalınlığında iki dilim peynir, bi kaç dilim domates ve salatalık, bir lokmalık reçel ve bir adet sıcacık simitÇayımızı da unutmayalım tabi. Sıkı bir kahvalı yaptığım için ara öğünde bişe yemeyi düşünmüorum, sadece form çayımı içicem o kadar.. Öğlen ofis menümüzde makarna fırın tavuk ve meyve suyu var. Yarım tavuk ve 4 yemek kaşığı kadar makarna alırsam yeterli olucaktır. Meyve suyumu da yemekle içmezsem araya sıkıştırıveririm Şimdilik bu kadar.. Aklımdan geçen hiç bişe de yok. Sadece spora başlayamadım dün o da ofisten geç çıkmamla ilgiliydi... Sabah ve öğle yemeğim düzenli ama akşamları düzene girmio bi türlüü.. Onu da halledicem elbettt Şimdilik bu kadar kk ara ara yazarımmmm
selam canan
kk adına ben cvp vereyim. akşam yemegin güzel umarım yemegin suyunu ayırmışsındır çünkü yagı kalorisi onda. bir tabak sebze yemegi yanına bi kase yogurt ideal olurdu ama buda iyi.
çekirdek çok yaglı bence dogru bir seçim değil ama başlangıçta olur böyle .. zamanla ögreneceksin...
kahvaltı içinyarım simit yeterli idi çok fazla karbo ile doldurma bedenini.benden sana tavsiye. işini zorlaştırır. gerisi ise güzel en azından abur cubur pek yok.
öglen için makarna yerine iki dilim tam tahıllı ekmek yiyebilirsin. meyve suyunu da tavsiye etmem içinde tatlandırıcı olarak mısır şurubu oluyor. bu tür bir şeker basit şekerdir kana çabuk karışık insülinini yükseltir ve bunun üzerine kısa sürede acıkırsın. suyu yerine posası ile meyveyi tercih etmelisin.
bol şans
selam kızlar;
akşam yemeğimi 10 da yedim malesef,akşam kursum vardı, patates yemeği ile ekmek yedim o kadar
dün 1.5 litre su içtim
bugün tost yedim 1 bardak içtim o kadar daha yarım litre su içemedim bile.pet şişesi elimden düşmüyor :)
sen ne çabuk 1,5 litre suyu içiyorsun akşama kadar ne kadar içiyorsun canım sen tedirginsazan
Merhaba canımm :))
Dün ilk gündü bugün ikinci günümdeim. Önerilerin benim için altın niteliğinde. dün yemeğin suyunu süzdüm tabi ama yoğurt aklıma gelmedi ne yalan söliyim. Ayrıca çekirdek yedikten sonra bende kendimi kötü hissettim. KArdeşim yiyodu öyle güzel koktu kii :26:
Su da içmiodum ama düne kadar :) artık içiorum her saat başı bi bardak su içççççç die not yazdım karşıma her saat başı bi bardak su içsem iş saatimde 9 bardak eder dimi ama :)))) bugünki mönüyü senin etkinle değiştiriorum. Şekersiz çay + tavuk ve ince bir dilim kepek ekmeği bu kadar :))) ben yemeğe geçtim kızlarrrrrrrr
akşam yemegi saati talihsizlik ama yemek seçimin daha da talihsizlik. patates yemegi karbonhidrat ekmek te öyle. bence yogurt ve patates yemegi yiyebilirdin. neyse zamanla oturacak.
dün ki su tüketimin bence güzel. çay kahve meyve çayını da sayarsan iki litreyi geçer ama meyve çayını tavsiye ederim sıvı tüketiminde..
ben içiyorum çünkü bugün protein alıyorum daha çok buda susatıyor. bide ben cam sürahimi ısıtıyorum kaloriferin üstünde ve ılık içiyorum. bugün iki litreyi geçicek gibiyim
ögle yemegim.
tavuk ve salata bol bol
işte zamanla ögreniceksin. diceksin ki yogurt yiyeyim şunun yarına ekmege daha güzel alternatif. tabi bunlar imkan dahilinde ve evde imkanlar daha geniş.
afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?