60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sizin oda hamam gibi bide maalesef diyorsun sıcacık işte daha ne ? o zaman sende soguk su iç ohhh serin serin işte senin daha çok içebilmen lazım.
ayrıca patatesin herşeyine aşık olmayan da yok gibidir ama ben yaptığı göbeğe aşık değilim maalesef. o ve pirinç basit karbonhidrat onun yerine tam tahıllı ekmek daha saglıklı

sıcak odada insan maşıyorsun canım ,hararet basıyor.ben aşık değilim o göbeğe malesef.::)

sıcak odada insan maşıyorsun canım ,hararet basıyor.ben aşık değilim o göbeğe malesef.::)

Eevet oda başka bir dert o yüzden ben bol bol şekersiz türk kahvesi içiyorum yoksa uykum geliyor
göbegine aşık olanlar olsa olsa balkon göbekli türk erkegidir hehhee

eevet oda başka bir dert o yüzden ben bol bol şekersiz türk kahvesi içiyorum yoksa uykum geliyor

göbegine aşık olanlar olsa olsa balkon göbekli türk erkegidir hehhee

hahahaha :)doğru sölüyorsun vallahi:)
en iyisi yoksa masaya başımıza koyar uyuruz :)
bn çıkıyorum sonra görüşrüz canım

benn geldimm
tüm gün hastanedeydimm şeker yüklemesi yapıldıı sonuçlarr çok iyi çıktıı olması gereken en alt seviyede çıktıı
sabahh biişey yiyemedimm öğlen en son aç karnına 1 de kan alındıı ondan sonrada 3 e kadar tahlil sonuçlarını bekledimm
hastane merkeeze epeyy uzak kalıyoo dışarı çıkıp bişey yeme şansı olmuyoo
hastane kantinine gittim mecburenn yiyecek olarak sadece tost soğuk sandviç kalmışş ton balıklı
ton balıkk zararlı gebelikte diyee mecburenn kaşarlı tost yedimm şekersiz çayy içtimm
şimdi eve geldimm 1 bardakk tarçınlı boza içtim ve 1 dilim tam buğday ekmeği ile 1 dilim peynir yedimm
elim ayağım titredi valla bugünnn

merhaba arkadaşlar yeni diyetisyenden geldim bende ilk diyetisyene 73.3 kiloda gitmiştim 65 olmuşum hedefe devam yaniii ama tatlılarda pilavda cok gözüm kalıyor acil motivasyona ihtiyacım var listemi şaşmaya iş imkanlarında ara ogunlerede dikkat ederek devam etmeye calısıyorum ama açım yani belkide tokum ama ruhum aç :2:

tebrik ederimm canımm tatlı istiyosann haftada bi kere iki parmak kalınlığında bitter yiyebilirsinn ama bitter olmalı

Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. :92::92:Öncelikle hikayemi anlatayım kısaca. Üniversitenin ilk senesine kadar herkesin Safinaz diye zayıflığıyla dalga geçtiği bir kızdım. Öyle hırs yapmıştım ki yaz tatilinde çok düzensiz beslendim zorladım kendimi resmen gece yiyip yattım falan ve yavaş yavaş kilo almaya başlamıştım. İlk başlarda hoşuma gidiyordu ama bukez midemin genişlediğinden heralde bir türlü doymak bilmemeye başladım ve ipin ucunu epey kaçırdım. 1.70 boyundayım düşünün bundan 5 sene önce 48 kilo olan ben bugün itibari ile 69 kiloyum. Şuan tek istediğim 55 kiloya inebilmek ama benim kilodanda önce şuanki tek sorunum göbek bölgem. Göbeğimi eritmiş olsam kilolu durmam çünkü inceyim hala ama göbek bölgem aşırı geniş. Defalarca diyet yaptım ama irademe sahip olamıyorum sonunu getiremedim hiç. Kısa süreli diyetlerle hızlı kilo verip tekrar aynı hızla geri aldım hep. Spor yapmayıda hiç sevmiyorum daha doğrusu üşeniyorum. Masa başında oturarak çalışan biriyim gün içinde hareket halinde olamıyorum. Pazartesi gününden itibaren akşam 7 den sonra yemeği bıraktım. Meyve, soda, su dışında yemiyorum. Sabah 1 dilim kepek ekmek bir kibrit kutusu beyaz peynir ve 1 haşlanmış yumurta yiyorum. Öğlende işyerinde çıkan yemekten çorba ve sebze veya et yiyorum pilav, makarna veya börek almıyorum. Akşamda evde annemin yaptığı yemekten gene sebze veya et, çorbayı tercih ediyorum günde 1.5 litreye yakın su içiyorum. pazar akşam tok karnına tartılmıştım 70 kilo idim buakşam gene tok karnına tartıldım 68.5 çıktım. BU şekilde dikkat ederek yersem ve günde 1.5 litre su içerek devam edersem inanıyorumki daha vericem. En büyük avantajım çabuk kilo veren bir bünyem var. Sizdende destek alarak bu fazlalık 14 kiloyu vermek istiyorum. Yanlız bırakmayın beni olurmuuu

Selam arkadaşlar!
Aranıza katılmaya karar verdim :)
21 yaşındayım 1.67 ve 64 kiloyum. hedefim 55 kilo ve tabii ki yaza kadar sıkılaşmak :)
Hepinize bol şans diliyorum umarım hepimiz amacımıza ulaşırız :)))

hoşgeldinn
yediğini içtiğini hergün düzenli yaz yardımcı oluruz canımm

günaydınn minişlerrr
kahvaltım:2 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurtadan menemenn 2 dilim peynir 4 zeytincikk
ara öğünde 1 portakal 1 şekersiz türk kahvesi içicem öğleye 1 kepçe mercimek çorbası, yağsız kendi yaptığım dönerr 2 dilim ekmek 1 bardak ayran
ara öğünde 2 dilim ananas 1 bardak sıcak süte eklenmiş kakao 1 ceviz
akşam: 1 kepçe çorba, dönerr şekersiz kızılcık suyu 1 dilim ekmek salata
ara öğün: 1 dilim ananas 1 portakal veya elma 1 ceviz

günaydın kızlar ;
kahvaltım 07.30
bir domates
iki parça çemensiz pastırma
bir kupa şekersiz çay
iki haşlanmış yumurta

iki gün önce 64 ü bile görmüştüm bu sabah nihayet yine 62,2 geldim ümidim yarın sabah 61 leri yeniden görmek ve tıkırımı eksi yöne yenilemek. hep artıya geçtim son aylarda çok üzüldüm artık sevinme zamanı inşalla.. koca göbegimde biraz olsun düzleşti çok mutluyummmm... hedefim ilk etapta 59 a inmek çünkü inmiştim zaten geri almıştım

canım testlerinin iyi çıkmasına çok sevindim. uzun süre aç kalınca insanın eli ayagı titrer bide sen iki canlısın daha çok olmuştur sende.

hoşgeldin ghs. hugocukun dediği gibi kendini tamamı ile güzel tatlara kapama yoksa uzun vadede diyetten sogursun. iki parça bitterden bişi olmaz ama sakın gerisi gelmesin abartma. diyetisyenine sölemeyis söz

selam nurdan hoşgeldin. göbeğinin olmasının en büyük sebebi bol bol şekerli yiyecekler ve basit şeker olan karbo tüketmen ve ayrıca bedenindeki yag kas dengesinin yagların lehine olmasındandır. senin de dediğin gibi pek fazla kilon yok sadece göbek var. benim sana tavsiyem şekeri ve unlu yiyecekleri tamamı ile hayatından çıkarman. bol bol et süt yogurt sebze tüket ekmek makarna pilav mercimek vs yeme. bir de spor yapmaya çalış inan hepimiz üşeniyoruz spora ama fit olmanın pekte başka yolu yok. ayrıca 55 kg senin boyuna göre çok düşük bence en az 60 kg olmalısın. boy ile kilo arasında 10 basamak yeterli. kolay gelsin. benim boyum 165 ve uzun vadedeki hedefim 55 ama öncelikle 57 olmalıyım hayde bakalım herkese kolay geleee

ohh oh yeni arkadaşlar geliyor ne güzel. hoşgeldin next. 57 de senin için ideal ama yaşın itibari ile 55 ide kaldırırsın. kolay gelsin. yediklerini ve sporlarını yaz yardımcı olalım

afiyet olsun tatlım çok dengeli süper bir menü. bu arada kaç aylık oldun ve kaç kg aldn? bebek kaç kg? doktora sorsana merak ettik

Son düzenleme:
evi temizledimm şimdi oturdumm banyo tuvalet kaldı onlarıda öğleden sonra yaparımm
sazanımm 25. haftamdayım yani 6 ay bitiyo 7. aya giricem bebek 1 kiloymuş maşallah toplamda 10 kilo almış gözüküyorum ama tahlillerde ödem çıktı yürüyüş yapabilirsin dedi
son 3 ayy kilo açısından çok önemliymiş çok kilo alınıyomuşş bebeğe zararı varmış canım doktor dediki 8. ayda allah korusun tansiyon bi çıkıyo bebek ölümleri yaşanıyo dedi
korktum bende
arkadaşım çok kilo almıştı zaten 8 ayda ve son ayında bianda 10 kilo birden almışş doktor sezeryanı uygun görmüş sezeryanla doğum yaptı
işte ben normal doğum istiyorumm doktorla anlaştıkk şimdi ayda bi kilo olarak anlaştık artı yürüyüş yani hareketli geçecek günler tabiki yormadan geçecek ben bunları yapıcam doktorda normal doğum yaptıracak
tabiki bi sorun çıkmazsa
ben herşeyi yapayımda sonra üzülmeyeyim

bu arada arkadaşlar ben 24 yasına giriyorum 65 kiloyum 163 boyum var.

doktorum verdigi listeye göre devam ediyorum sizinde motivasyonlarınızla

sabah kahvaltım
yarım domates salatalık
yeşil çay
5 zeytin
2 ince dilim tam tahıllı ekmek
2 kk lıght peynir

afiyet olsunn listene uyabiliyomusun

Ya bende korkarım böle şeylerden sen iki canlısın lütfen dikkat et kendine bebişe ve sana bişe olmasınn Ama gördüğüm kadarı ile güzel şeyler yiyosun çok takdir etiim seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…