evet içildigini duymuştum ama senin ne için kullanacagını bilmedigimden sordum..ama ben pek sevmiyorum hint yagı falan aslında tırsıyorum gebe kadının biri içmişte bebegi erken dogru ve öldü..allahım evlerimizden uzak olsun..onun yerine başka şeyler yap kilo vermede faydası olacagını sanmam sadece bagırsak ları boşalttıgı için kilo verildigi sanılır birazcık ibrede degişiklik oldugundan..onun yerinde zeytin yagı iç...
ben birtek hacer arkadaşımızdan duymuştum, bir kereliğine içmişti sanırım oda bağırsakları çalıştırmak için.
sadece bunlarımı yedin başka bişey yok mu
bide hint yağından bahsedilmiş kızlar bunu emar çektireceğin zaman bir gece önceden içmeni söylerlerki mideni bağırsağını tamamen boşaltsın diye hint yağı diyette kullanılırmı ya hem bağırsaklarınızı mahvedersiniz hemde yediğiniz herşey hemen atılacağından vitaminsiz kalacaksınız hemde durmadan acıkacaksınız yani bu hiç sağlıklı bişe deil zayıflamaya çözüm deil yinede siz bilirsiniz
aman sogan suyu zor oluyor ama işte kesinlikle yapamayacagın bir şey degil bende ılıkken içebiliyorum burnumu sıkıp bitne kadarda açmıyorum mümkünse açmadan önce ya başka bir şey içerken yada agzıma birşey attıktana sonra açıyorum burnumu..bende pko için içmiştim akşamları 10 gün boyunca...
şuanda reglim peki bu yagı nasıl içiyorsun tadı nasıl ishal karın agrısı yapmıyormu?
önyargıyla yaklaşma lütfen canım
hint yağını kullanmış ve bağırsak düzensizliğine çözüm bulmuş biri olarak bu sözlerini önyargılı buluyorum
müshil etkisi yapmıyor ki hint yağı, sadece düzensizliği gideriyor
haa abartıp da kaşık kaşık içersen bile bile lades demiş olursun, o başka
ben 1 tatlı kaşığı içtim ve ertesi gün tuvalete çıkabildim
hiçbir şekilde gaz sıkıntısı ya da ishal durumu yaşamadığım gibi, yemeklerden uzun süre sonra tuvalete çıkabildim şutarafagitti
sürekli mi kullanıyosunn??
hcr koçum nerelerdesin yaa daha dogrusu koçlugumu kabul ettinmi onuda bilmiyorum ama..bende bugün içsemmi diye düşündüm de..ama topraksuda karın agrısı yapıyor diyor anlamadım ben..ya bu hint yagı şu bildigimiz aktarlarda satılanmı ben daha önce almıştım saçıma sürmek için oldu biraz o olurmu başka bir şeymi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?