- 10 Mart 2010
- 2.462
- 3.233
- 723
Nudancım hoşgeldinn.. Bende bu gruba 3 gün önce katıldım. Seninle aramızdaki tek fark benim hızlı kilo veremio olmam. Ama doğru yerdesinn. Destek ve motivasyon istiyosan tam da yerine gelmişsin :)))) 1,68 boy, 67 kg ve yaşım 22. en fazla 58 olmak istiyorum ve benimde sorunum bel bölgem.. Kollarım, bacaklarım ve göğüs bölgem gayet ideal. Armut gibi işteee...Neyse ama insanlar nelerrr başarıyor.. Bir kaç kilo veremiyeceksek terkedelim buraları yahuu.. :) Hadi iş başına.. Her gün ne yiyip ne içtiğini yazarsan sana yardımcı oluruz. :) Başarılar tatlım bu yolda yalnız değilsinnn :)
günaydınlarrr herkeseeeee. Sabah kahvaltım 5 zeytin 1 dilim kepek ekmek ve 2 kibrit kutusu beyaz peynir. öğle yemeğinde patlıcan varmış hiç sevmem ya diyet menüden alırım büyük ihtimalle. 4 - 5 bardak su içtim öğlenden sonra yeşil çayımı içicem. bugün annemin günü var eve gidince büyük bir sınavdan geçicem pastalar börekler tatlılar gözümün önündeyken kendimi nasıl tutucam bilemiyorum
aşkitona söyle senin için ızgara salata ayran sipariş etsin bundan sonraa
saat 11 olmuş koçiş yemege gelecek 12 de ben gidip yemeğimi yapim
evde boza varr çok faydalıymışş onu içiyorum 1 bardak günde bitince bomba yaparımm hee çok severim eşim sevmez ama içine şeker koyup içiriyorumm anlamıyo sıpa
tarifi verem
1 şekerpancarı
1 havuç
1 greyfurtt
1 limon
meyve sıkacağında sıkılıp içilirr
içine suda ekliyorum bazeenn ama bunu içerken ilaç kulanmamak gerekiyoo malum greyfurt var içinde
greyfurt ve limonun ekşiliği pancar ve havucun şekerini dengeliyooo kış günü iyi giderr
evi temizledimm şimdi oturdumm banyo tuvalet kaldı onlarıda öğleden sonra yaparımm
sazanımm 25. haftamdayım yani 6 ay bitiyo 7. aya giricem bebek 1 kiloymuş maşallah toplamda 10 kilo almış gözüküyorum ama tahlillerde ödem çıktı yürüyüş yapabilirsin dedi
son 3 ayy kilo açısından çok önemliymiş çok kilo alınıyomuşş bebeğe zararı varmış canım doktor dediki 8. ayda allah korusun tansiyon bi çıkıyo bebek ölümleri yaşanıyo dedi
korktum bende
arkadaşım çok kilo almıştı zaten 8 ayda ve son ayında bianda 10 kilo birden almışş doktor sezeryanı uygun görmüş sezeryanla doğum yaptı
işte ben normal doğum istiyorumm doktorla anlaştıkk şimdi ayda bi kilo olarak anlaştık artı yürüyüş yani hareketli geçecek günler tabiki yormadan geçecek ben bunları yapıcam doktorda normal doğum yaptıracak
tabiki bi sorun çıkmazsa
ben herşeyi yapayımda sonra üzülmeyeyim
bu arada arkadaşlar ben 24 yasına giriyorum 65 kiloyum 163 boyum var.
doktorum verdigi listeye göre devam ediyorum sizinde motivasyonlarınızla
sabah kahvaltım
yarım domates salatalık
yeşil çay
5 zeytin
2 ince dilim tam tahıllı ekmek
2 kk lıght peynir
bende dün akşam tartıldım ve kilom 62,1 öle sinir oldum ki aldım 1 kase yoğurtun içne bir çorba kaşığı makarna koyup yedim sadece...
bu hastalık beni mahvettii,iyileşmeyeliyim bir an önce
özledik seni canım merak ettik. arkadaşının babasına da geçmiş olsun umarım ciddi bişiyi yoktur.Selam kızlar
dün bi arkadaşım babası hastalandı, bütün gün hastanedeydim..
O yüzden buralara uğrayamadım..
Yediğim içtiğim aynen devam ediyor..
Yeni gelen bi sürü arkadaş olmuş, hoşgeldiniz kızlar..
üzme kendini canan zamanla oturacak. bol bol ayran içip pidenin üçte birini de yiyeblirdin. bir daha başına böyle bişi gelirse öyle yaparsın. yada dışardan söylemen gerekirse kebab söylersin yanında salatalık filan ohh miss.. ofistekiler evet yaglı oluyo bende çogu zaman yemek getiriyorum evden.. çoğumuz öyle .. bazı arkadaşlarımız gibi yemek firması diyet menü getirmiyor ne yazık kiEvvvetttt!!
Ben neler yaptım anlatayım kızlar.. Yanlız bunlar pek hoşunuza gitmicek.. Benimde gitmedi ama mecbur kaldımm
Dün saat 16.00 gibi yine bir muz dilimleyip ara ara atıverdim ağızıma. Akşam yemeği için bol salata düşünürken erkek arkadaşım çalıştığı ofise çagırdı beni. Ofisin yeri gereği salata vs. söylemem inkansızdı.. (Havaalanı gümrükte.. :26:) oraya anca hamburger pide kebap çeşitleri vs.. geliyor çünkü.. Erkek arkadaşım da ben gelmeden yemekleri söylemiş. (Ona henüz diyete başladığımı daha belirtmemiştim de..) Ofise gittiğimde koca bir pide bana bakıyordu.Üstelik abisi de ofisteydi. Ayranla bir güzel yarısını yedim.. :26: Kendimi çok kötü hissettim sanki benliğime ihanet ettim böyle hissettim varmı böle bşe yaa nasıl kendimi adapte ettiysem olaya..
Anlıcanız dün akşam pide ve ayranla mideme eziyet ettim. Daha sonra sudan başka bir şey koymadım ağzıma.. Bu sabah da ;
küçük bir domates,
5 adet zeytin,
kibrik kutusu kadar peynir (üzerine kekik döküverdim azcık :)
3 incecik dilim tam tahıllı ekmek yedim.
Öğlen için bamya yemeği getirdim evden. Ofistekiler çok yağlı oluyo yaaa.. :95:
Şimdi form çayımı içicem ve sevgilime diyete girdim die haber vericem :) ona göre davransın artık dimi amaa..
Herkese kolay gelsin hadi bakalımm
bencedeahh sen bi et yesen dünyan değişecekkk
başımıza prof kesilcek haspanugi tospiği kitap okumaya vermiş kendini uğradığı yokk
ayyy keşke daha önceleri gelseydim bu topiğe birlikten güç doğar diye boşuna dememişler. iş yerinde herkes yediğime içtiğime göbişime takmış durumda. hayır kendi göbişlerine bakmıyorlar bana sarmış durumdalar. yiyosam kendime şişiyosam kendime hele bi 55 kiloya düşeyim görsünler ozaman benii
sağol sazanımmm
bu arada eşin geldi artık demii berabersinizz
ev nasıl dağılıyomuu
evet canım eşim temelli geldi. agustos başından beri burada. off dagılmaz mı ev hemde nasıl? çıldırtıyor beni bazen yaa o kadar rahat ki. sabah kalkıp bi bakıyorum salonu bişiler götürüyooo ve o gideli diyette sarpa sardı da anca toparlıyorum şimdilerde
Valla benim gözüm aç :))) Böle herşeyi yemek istiyor insan değil mi ama? Yalnız üç gündür aburcuburdan vs. şeyden uzağım. Ofiste yemekle birlikte gelen mevyesuyunu bile içmedim. Sanlki temizleniyor içim ya.. Azmin için tebrik ederim seni .. Böyle şeyler görünce biz motive oluyorz ne güzel kaç kg vermişsin canım :))ne yiyeceğini yaz buralara da sana destek olalım bizde. Aklından geçeni de yaz mesela canım bunu çekti şunu çekti falan die.. Vicdanen rahatlıo insan :)
Kolay gelsinn :)
Selam kızlar
dün bi arkadaşım babası hastalandı, bütün gün hastanedeydim..
O yüzden buralara uğrayamadım..
Yediğim içtiğim aynen devam ediyor..
Yeni gelen bi sürü arkadaş olmuş, hoşgeldiniz kızlar..
ayyy keşke daha önceleri gelseydim bu topiğe birlikten güç doğar diye boşuna dememişler. iş yerinde herkes yediğime içtiğime göbişime takmış durumda. hayır kendi göbişlerine bakmıyorlar bana sarmış durumdalar. yiyosam kendime şişiyosam kendime hele bi 55 kiloya düşeyim görsünler ozaman benii
ayy şuan sölemiyorum kimseye şok olsunlar aha böleeeöğle yemeğinde çorba içtim haşlanmış et yedim azcık, haşlanmış karnıbahardan tattım 2 dilim kepek ekmeği ile birlikte. çok ağır yedim bunu 2 - 3 gündür yapıyorum ve doyarak kalkıyorum masadan. zaten en büyük sorunum çok hızlı yememdi. birazdan yeşil çayımıda afiyetle içtimmii erisin yağlar, gitsin kilolarr lililiili
ayy şuan sölemiyorum kimseye şok olsunlar aha böleeeöğle yemeğinde çorba içtim haşlanmış et yedim azcık, haşlanmış karnıbahardan tattım 2 dilim kepek ekmeği ile birlikte. çok ağır yedim bunu 2 - 3 gündür yapıyorum ve doyarak kalkıyorum masadan. zaten en büyük sorunum çok hızlı yememdi. birazdan yeşil çayımıda afiyetle içtimmii erisin yağlar, gitsin kilolarr lililiili
Öğlen yemeğini yiyenlere afiyet olsun..
Bugün biraz yoğunum tek tek alıntı yapamıyorum, iadere edin bugüncük..
Sabah:
1 kk beyaz peynir, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 1 dilim denge ekmek
arada 1 fincan yeşil çay içtim
öğlen
2 kk beyaz peynir, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 1 dilim denge ekmek
işte bu kadar...
yeecaaaleem sen bunlarla doyuyonmu yafff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?