60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy keşke daha önceleri gelseydim bu topiğe birlikten güç doğar diye boşuna dememişler. iş yerinde herkes yediğime içtiğime göbişime takmış durumda. hayır kendi göbişlerine bakmıyorlar bana sarmış durumdalar. yiyosam kendime şişiyosam kendime hele bi 55 kiloya düşeyim görsünler ozaman benii

Böyle sınavlardan hepimiz geçioruz be canım :)) Sıkarsın biraz dişini hafif şeylerden bir iki lokma alırsın.. Bak kendine hakim olduğunu görünce daha çok hırs yapıcaksın :)))

evde boza varr çok faydalıymışş onu içiyorum 1 bardak günde bitince bomba yaparımm hee çok severim eşim sevmez ama içine şeker koyup içiriyorumm anlamıyo sıpa
tarifi verem
1 şekerpancarı
1 havuç
1 greyfurtt
1 limon
meyve sıkacağında sıkılıp içilirr
içine suda ekliyorum bazeenn ama bunu içerken ilaç kulanmamak gerekiyoo malum greyfurt var içinde
greyfurt ve limonun ekşiliği pancar ve havucun şekerini dengeliyooo kış günü iyi giderr

işte bu tarz şeylerle bebeğin gelişiminin iyi olmasını sağlamaya çalışıyorumm karnım tıka basa doymuyoo otuurp poğaça kek pasta yemiyorumm ama işte bu tarz içeceklerr sonraa sebze meyveyle etle dengeliyorumm hiç sorun yaşamadım bu zamana kadarr
bazen aniden karnım acıkıyo 1 ceviz kırıp yiyorumm
şimdi fıstık ezmesi alıcam marketten bulabilirsemm bazen çok acıkıyorum esmer ekmeğe sürerim azcukk yerimm diyorumm

oohh ne güzel topik şenlenmişşşşş
dım tıs dım tıs dım dım tısss .. sefam olsunnnnnn
işe ara verip arada bakıyorum da müthişiz kızlarrrrr

bence çok güzel gidiyorsun o 10 kg nun bi kilosu bebiş büyük kısmı su bence sen yagdan çok almamışsındır. zaten emzirme döneminde dengeli beslenirsen o yaglar süt oluyo. yani gebelikte yaglanmak birazda gerekli bebek açısından. o yaglar onun yiyeceği o yüzden dert yok. umarım normal dogurursun canım ben bebek düşünmüyorum ama hep gönlüm normalden yana. sezaryende anne bakım istiyo bebege bakacakken annenin bakıma ihtiyacı oluyo oysa normalde hemen ayaga kalkıyorsun

afiyet olsun güzel menü. bu menü ile ara ögün gerekir ? ne yiyecen

bende dün akşam tartıldım ve kilom 62,1 öle sinir oldum ki aldım 1 kase yoğurtun içne bir çorba kaşığı makarna koyup yedim sadece...

bu hastalık beni mahvettii,iyileşmeyeliyim bir an önce

canımcım dediğim gibi akşam tartılma. akşam ve sabah arasında 500-600 gr fark oluyo. bizzat denedim. sabah aç karna olabildiğince az giysi ile tartıl. moralinde bozulmasın
özledik seni canım merak ettik. arkadaşının babasına da geçmiş olsun umarım ciddi bişiyi yoktur.

üzme kendini canan zamanla oturacak. bol bol ayran içip pidenin üçte birini de yiyeblirdin. bir daha başına böyle bişi gelirse öyle yaparsın. yada dışardan söylemen gerekirse kebab söylersin yanında salatalık filan ohh miss.. ofistekiler evet yaglı oluyo bende çogu zaman yemek getiriyorum evden.. çoğumuz öyle .. bazı arkadaşlarımız gibi yemek firması diyet menü getirmiyor ne yazık ki
ahh sen bi et yesen dünyan değişecekkk
bencede
nugi tospiği kitap okumaya vermiş kendini uğradığı yokk
başımıza prof kesilcek haspa

sen sagda solda kg aldım filan dersen seni dalgaya alırlar. bence kimseye diyet yaptığını belli etme yemediğinde canım istemiyo filan de. bi kaç ay sonra hepsi ne kadar kg verdiğinden bahsedecek. tecrübe ile sabit. ben 13-14 kg verdim düşün bizimkilerdeki şaşkınlığı

Son düzenleme:
sağol sazanımmm
bu arada eşin geldi artık demii berabersinizz
ev nasıl dağılıyomuu

evet canım eşim temelli geldi. agustos başından beri burada. off dagılmaz mı ev hemde nasıl? çıldırtıyor beni bazen yaa o kadar rahat ki. sabah kalkıp bi bakıyorum salonu bişiler götürüyooo ve o gideli diyette sarpa sardı da anca toparlıyorum şimdilerde

ayy sorma benimkide cumartesi evde oluyo vallahi atasım geliyo kendimi camdan dışarıı açıyo televizyonu otutuyo masaya 1 saat kahvaltı keyfi yapıyo
limongillerde geliyo hep beraberr yiyip içiyorlarr yerlere ekmek kırıntısı döküyorlarrr sehpalar ortada heryer döküntü kırıntıı çıldırcekk gibi oluyorumm

ya benimde öyle cidden gözüm aç yani ama giderek daha motive oluyorum ama birde ciddi anlamda bişey kacırsıysam bende vicdan yapıyorum vicdan azabı cekiyorum

hoşbulduk canım

harbiden yaa banada öyle takanlar var en başta annem ama 73 den dusunce herkes cok farketti olumlu seyler duyuyorum süper bi duygu

sazancım sağolasın 11 30 dada 1paket probiyotik kuru kayısılı yogurt yedim yine doktorumun listesine göre

kızlarrrr birde sey dicem sizlere.... yılbası cekilişi yapıyoruz kk olarak katılmak isterseniz sizde buyrun cok zevkli bir yılbası cekilişi yapacağız isterseniz buyrunuz

ayy şuan sölemiyorum kimseye şok olsunlar aha böleee öğle yemeğinde çorba içtim haşlanmış et yedim azcık, haşlanmış karnıbahardan tattım 2 dilim kepek ekmeği ile birlikte. çok ağır yedim bunu 2 - 3 gündür yapıyorum ve doyarak kalkıyorum masadan. zaten en büyük sorunum çok hızlı yememdi. birazdan yeşil çayımıda afiyetle içtimmii erisin yağlar, gitsin kilolarr lililiili

Son düzenleme:

afiyet olsunn karnıbahar çok tok tutarr lifi boldurr ben kendime haşlanmış karnıbaharı sarımsaklı yoğurtla yoğurtlarrr öyle yerimm eşime kızartırım öyle seviyo o :93:
bende öylen yemeğinde 1 dilim tam buğday ekmeği 1 keçpe mercimek çorbası ve kendi yaptığım dönerden yedimm yağsız pişirdimm 1 bardakta ayran içtimm

evet .. söylediklerime sadık kaldım ve bir çorba kaşını ancak dolduracak makarna ve bir tabak bamya yemeği yedim öğlenleyin. Bir bardak da şekersiz çayımı araya sıkıştırıverdim. Midemi küçülttüm heralde 3 günde. Azcık ucunu kaçırsam rahatsız oluyorum yav :122:

dönerden eşime akşama iskender yapıcam şimdi pidesini yapıcam beyaz undan kendimede tam buğday unundan pide yapsam pişirsem böylece kendimede iskender yapabilirim yiyebilirimm :119:
esmer ununda mayaladımmı kabarır aynı olur aslında akşama tavada yağsız çeviririm ısınır üzerine döner koyarım üzerine salçalı sos yapar yanınada yoğurt ve kızılcık suyu süper olur bencee

Ofiste farkettirmeden yap uzunca masada oyalan kii ammaa da yedin desinler zayıflayınca görces hepsinii :))

Öğlen yemeğini yiyenlere afiyet olsun..
Bugün biraz yoğunum tek tek alıntı yapamıyorum, iadere edin bugüncük..

Sabah:
1 kk beyaz peynir, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 1 dilim denge ekmek
arada 1 fincan yeşil çay içtim
öğlen
2 kk beyaz peynir, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 1 dilim denge ekmek

işte bu kadar...

yeecaaaleem sen bunlarla doyuyonmu yafff

yeecaaaleem sen bunlarla doyuyonmu yafff

eskiden doyuyordum.. Şİmdi biraz mide büyüdü sanırım doymuyorum ama sürünmüyorum da..
hatta ara öğünlerde üşenmesem de elma yesem bi tane daha da süper olacak..
ya şu aldığım 2 kiloyu vereyim diye bu ilk listemi yapıyorum.aslında yeni listem süper..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…