60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam yatmadan 30 dk önce yapılan yürüyüş vücuttaki şekeri yakıyormuş(uyurkende yakmaya devam ediyormuş)
sabah aç karnına yapılan yürüyüşte yağları ....

en az 20 dk en fazla 45 dk yapalım ki kendimizide zorlamamış oluruz...

haydi kızlar hareket zamanı...canlanın kımıldayın haydii

birde arada iş yaparken 10 kere yarı çömelip kalkıyorum ...
birde devreye yarından itibaren yan yatıp bacak açıp kapatmayıda ekliyorum...

biri beni durdursun

inşallah o günlerde gelicek canımm
bu ıslama köfteyi diyete uyduramazmıyızkii
yalnız geçen günlerden sonra birde bana ve hogucuuma bide ycl ye yani gediklilere sor

Yaaa iki saat bakmıorumm topic almış başını gidiorrr gelen gelene yazan yazanaaa süper yaaa

ohh oh yandan yandan..
benim de bu akşam spor yapmam lazım akşam çıkışta bankaya gidicem belki yolu uzatırım eger çok soguk olmazsa dışarısı. yoksa eve gelince eliptik

yürürken kalçayı sıkmakta iyi birşey ..sonra eliptik yaparsın oohh cila miss miss

eliptiği önerirmisin canımcım yoksa koşu bandı yetermi ...

yürürken kalçayı sıkmakta iyi birşey ..sonra eliptik yaparsın oohh cila miss miss

eliptiği önerirmisin canımcım yoksa koşu bandı yetermi ...

bence koşu bandı daha keyifli. eliptik acayip yoruyor ve koşu bandından daha iyi diyorlar ama aheste aheste yürümenin tadı da başka bence. bende koşu bandı alacam niyetlendim

bence koşu bandı daha keyifli. eliptik acayip yoruyor ve koşu bandından daha iyi diyorlar ama aheste aheste yürümenin tadı da başka bence. bende koşu bandı alacam niyetlendim

aslında artık eşinde evde sporu zevkli hale getirebilirsinn hertürlü tempolu aktivite spoordurr

canlarım nasılsınız.en son sancılarım vardı.doktora gittim doğum sancılarımın başladığını söyledi.sancıları önlemek için ilaç vede iğne yaptı allahtan sancılarım eskiye oranla azaldı.19 kasım itibari ile doğum öncesi izne ayırdı doktorum dinlenmem gerektiğini söyledi.1 hafta dinlendim.tabi bu arada nette kesilmişti.taşınırız umuduyla açtırmamıştım.ama oda kısmet olmadı.bu kışıda burda geçireceğiz.yatak odasıyla oturma odasını değiştirdik.elektirikli sobayla idare edeceğiz mecburen oldu artık bahara nasipse.
eşim akşam geldi neti açtırdığını söyledi çok mutlu oldum sizleri çok özlemiştim..

hugom canım benim beni çok merak etmişsin ama günlerce kıppırdayamadım sancım çoktu daha sonrada net kesilmişti.mecburiyetten giremedim.ycl ve nilmısra sizlerde merak etmişsiniz teşekkür ederim.ayrıca tekrar gelmenize sevindim..vakit buldukça burdayım.sizleri çok özledim artık evdeyim zaten...

ooofff ooofffffff hiç yapmamam gereken bişi yaptım. 3 dilim börek, 5 küçük pizza (poğaça boyunda) ve 4 afyon lokumu akşam yemeğim bunlardı. ve çok uykum var hemen yatıcam ip atlamayı planlıyordum ama yapamıcam malesef bu günlük böyle oldu artık önümdeki maçlara bakıcam

cimcimemmm seni çok merak ettim dedim acaba erken doğummu oldu dedimm
neyseki bişey yokmuşş
iznede ayrılmışsın çok iyi olmuşş evde dinlenirsin bende dün kontrole gittim şeker yüklemesi yapıldı yokmuşş çok şükürr gayet düşük çıktı
bebek 1 kilo olmuşş artık dönmüşşş ters değill normal doğum şansım varr artıkk
cinsiyeti erkek artık rahat görüyo doktorr yine poposunu dikmiş havaya öyla yatıyodu

selam arkadaşlar..61 kilo ile ben geldim..3 yıl önce dogum yaptım hala yapışıp kalan 10 kiloyu veremedim..hedefim 52 şimdilik..arada ugrarım..ögretmenim günlerim yogun geciyor..pazartesiden beri dikkat ediyorum..spor yapamıyorum ev iş çok yoruyor beni..okuyorum sürekli inşallah gider şu kilolar artık ya çok rahatsızıımmmmm...

merhaba arkadaşlar 24 yaşındayım 63 kiloyum ve 160 boyundayım bende zayıflamak istiyorummm zayıflama kemeri aldım kendime şimdide sıkı bir diyetle ocak ayına kadar 55 olmayı hedefliyorum

allaaa canım çektiii afiyet olsun sıkma canını yarın bişi yemessin olur biter

evet canım istirahat daha iyi geldi ama karnımın artık esneyecek yeri kalmadı davul gibiyim yürümekte çok zorlanıyorum.seninde şeker düşük çıkmış sevindim..
cimcime iyi olmana cok sevindim canım
kaç gündür girmeyince bu kız kesin doğurdu diye düşündüm
teşekkürler canım benim.
allah korusun doktorum çok korktu erken olacak diye ama allahtan olmadı.

amanınnn az kalmışş eksiklerini almaya başladınmı çantanı yavaş yavaş hazırlıyomusunn

canım benim bu c.tesi gidip alacağım alabileceğim kadarını geri kalanıda artık 15 de alırım.haaaaaa bu arada eltimde hamile dün öğrendi..ilk günden kendisini naza çekti yerinden kalkmadı.ya benim gibi olsa çok merak ediyorum..

nsıl krtulabildinmi onlardann yoksa hala çatkapı devamlı geliyorlarmı yada eşin sürekli gidelim diyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…