yalnız geçen günlerden sonra birde bana ve hogucuuma bide ycl ye yani gediklilere sorinşallah o günlerde gelicek canımm
bu ıslama köfteyi diyete uyduramazmıyızkii
10 gündür derin bir grip geçirdim ama diyete devam ettim 63,4 düştüm kıpırdamıyor allahım bugün sıkı diyet derken dukan diyetini okudum almadım yarın sabah alacağım alıp yapan var mı?İstanbuldaki arkadaşım plates rejim ile muhteşem form tutmuş bana yardım edin lütfen birbirimizi şevklendirelim(aslında beni şevklendirin demem lazım)
Yaaa iki saat bakmıorumm topic almış başını gidiorrr gelen gelene yazan yazanaaa süper yaaa
ohh oh yandan yandan..akşam yatmadan 30 dk önce yapılan yürüyüş vücuttaki şekeri yakıyormuş(uyurkende yakmaya devam ediyormuş)
sabah aç karnına yapılan yürüyüşte yağları ....
en az 20 dk en fazla 45 dk yapalım ki kendimizide zorlamamış oluruz...
haydi kızlar hareket zamanı...canlanın kımıldayın haydii
birde arada iş yaparken 10 kere yarı çömelip kalkıyorum ...
birde devreye yarından itibaren yan yatıp bacak açıp kapatmayıda ekliyorum...
biri beni durdursun
yürürken kalçayı sıkmakta iyi birşey ..sonra eliptik yaparsın oohh cila miss miss
eliptiği önerirmisin canımcım yoksa koşu bandı yetermi ...
bence koşu bandı daha keyifli. eliptik acayip yoruyor ve koşu bandından daha iyi diyorlar ama aheste aheste yürümenin tadı da başka bence. bende koşu bandı alacam niyetlendim
ooofff ooofffffff hiç yapmamam gereken bişi yaptım. 3 dilim börek, 5 küçük pizza (poğaça boyunda) ve 4 afyon lokumu akşam yemeğim bunlardı. ve çok uykum var hemen yatıcam ip atlamayı planlıyordum ama yapamıcam malesef bu günlük böyle oldu artık önümdeki maçlara bakıcam
evet canım istirahat daha iyi geldi ama karnımın artık esneyecek yeri kalmadı davul gibiyim yürümekte çok zorlanıyorum.seninde şeker düşük çıkmış sevindim..cimcimemmm seni çok merak ettim dedim acaba erken doğummu oldu dedimm
neyseki bişey yokmuşş
iznede ayrılmışsın çok iyi olmuşş evde dinlenirsin bende dün kontrole gittim şeker yüklemesi yapıldı yokmuşş çok şükürr gayet düşük çıktı
bebek 1 kilo olmuşş artık dönmüşşş ters değill normal doğum şansım varr artıkk
cinsiyeti erkek artık rahat görüyo doktorr yine poposunu dikmiş havaya öyla yatıyodu
teşekkürler canım benim.cimcime iyi olmana cok sevindim canım
kaç gündür girmeyince bu kız kesin doğurdu diye düşündüm
cimcime ecrinn hala kapsama alanı dışında cezası bitmemiş daha ne zaman bitecekki özledikk
ya bu ceza ne cezası..kıyamam onuda özledim.benim doğum 15 ocakta olacak...doktorum o güne tarih verdi..
amanınnn az kalmışş eksiklerini almaya başladınmı çantanı yavaş yavaş hazırlıyomusunn
canım benim bu c.tesi gidip alacağım alabileceğim kadarını geri kalanıda artık 15 de alırım.haaaaaa bu arada eltimde hamile dün öğrendi..ilk günden kendisini naza çekti yerinden kalkmadı.ya benim gibi olsa çok merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?