eskiden doyuyordum.. Şİmdi biraz mide büyüdü sanırım doymuyorum ama sürünmüyorum da..
hatta ara öğünlerde üşenmesem de elma yesem bi tane daha da süper olacak..
ya şu aldığım 2 kiloyu vereyim diye bu ilk listemi yapıyorum.aslında yeni listem süper..
ayy sorma benimkide cumartesi evde oluyo vallahi atasım geliyo kendimi camdan dışarıı açıyo televizyonu otutuyo masaya 1 saat kahvaltı keyfi yapıyo
limongillerde geliyo hep beraberr yiyip içiyorlarr yerlere ekmek kırıntısı döküyorlarrr sehpalar ortada heryer döküntü kırıntıı çıldırcekk gibi oluyorumm
ayy şuan sölemiyorum kimseye şok olsunlar aha böleeeöğle yemeğinde çorba içtim haşlanmış et yedim azcık, haşlanmış karnıbahardan tattım 2 dilim kepek ekmeği ile birlikte. çok ağır yedim bunu 2 - 3 gündür yapıyorum ve doyarak kalkıyorum masadan. zaten en büyük sorunum çok hızlı yememdi. birazdan yeşil çayımıda afiyetle içtimmii erisin yağlar, gitsin kilolarr lililiili
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende :) alın benide yanınıza ...sabah 30 dk yürüyüş koşu yaptım...
kahvaltı
1 yumurta az pişmiş haşlama
1 biber
2 çeri domates
1 dilim keçi peyniri
4 siyah zeytin
1 fincan yeşil çay içtim..
öğle yemeğim
brokoli..karnıbahar...havuç..buharda pişirdim üzerine bir kase yoğurt döktüm...koca bir bardak su ile yiyorum şimdi :)
şu an 62 kiloyum başladığımda 65 kiloydum...devam
kızlar birkactane yorumunuzu okudum süpersiniz vallahi çok eğlenceli sizin gurup inş bende fazla kiloları verince sizin aranıza katılırım
afiyet olsunn karnıbahar çok tok tutarr lifi boldurr ben kendime haşlanmış karnıbaharı sarımsaklı yoğurtla yoğurtlarrr öyle yerimm eşime kızartırım öyle seviyo o :93:
bende öylen yemeğinde 1 dilim tam buğday ekmeği 1 keçpe mercimek çorbası ve kendi yaptığım dönerden yedimm yağsız pişirdimm 1 bardakta ayran içtimm
ohhhhhhhhhhhhh sen anlat anlat bi tarafımız şişicek kızımdönerden eşime akşama iskender yapıcam şimdi pidesini yapıcam beyaz undan kendimede tam buğday unundan pide yapsam pişirsem böylece kendimede iskender yapabilirim yiyebilirimm :119:
esmer ununda mayaladımmı kabarır aynı olur aslında akşama tavada yağsız çeviririm ısınır üzerine döner koyarım üzerine salçalı sos yapar yanınada yoğurt ve kızılcık suyu süper olur bencee
hani hiç et sebze yok mu ? acıkırsın sen bu menüyle amaöğle menüm 1 kase cacık
1 kase süzme mercimek çorbası
yagsız salata
hoşgeldin aramıza.
menün sporun herşeyin son derece başarılı. aynen devam
hoşbuldum :)
şimdide tek esmer şekerli türk kahvesi...metabolizmamı ateşliyim...
akşam balık yiyeceğim inşallah yanındada bol yeşil salata..yarım kase balık çorbası..belki yersem bir dilim ekmek yerim
sonrasında bir meyve yerim..bol su ve yeşil çay...
ve yatmaya 1 saat kala 30 dk koşu+yürüyüş ( koşu bandının kendi programı var birden koşturuyor sonra dinlendiriyor)
yalnız aklıma takılan birşey var ben böyle vucudum sıkılaşsın kilom azalsın diye sabah akşam spor yapıyorum istediğim
kiloya geldiğimde bunu günaşırı spora çevirirsem kilo alırmıyım :S
off keşke bende sarmısaklı yoort yiyebilsem. işyerinde kokarım korkusu ile yiyemiyorum yaf. benimkide kızartma olarak seviyo karnıbaharı aslında bende öyle severim ama işte yiyemiyorum.
bu arada canım çekti ya
ohhhhhhhhhhhhh sen anlat anlat bi tarafımız şişicek kızımşimdi bol ekmekli ıslama köfte olaydı adapazarı usulu. eşim alıştırdı buna da beni çok güsel oluyo o ekmekler altta. yani ben iskender yerine onu tercih ederdim yani eger 45 kg filan olsaydım hehehhe
hani hiç et sebze yok mu ? acıkırsın sen bu menüyle ama
hoşgeldin aramıza.
menün sporun herşeyin son derece başarılı. aynen devam
hoşbuldum :)
şimdide tek esmer şekerli türk kahvesi...metabolizmamı ateşliyim...
akşam balık yiyeceğim inşallah yanındada bol yeşil salata..yarım kase balık çorbası..belki yersem bir dilim ekmek yerim
sonrasında bir meyve yerim..bol su ve yeşil çay...
ve yatmaya 1 saat kala 30 dk koşu+yürüyüş ( koşu bandının kendi programı var birden koşturuyor sonra dinlendiriyor)
yalnız aklıma takılan birşey var ben böyle vucudum sıkılaşsın kilom azalsın diye sabah akşam spor yapıyorum istediğim
kiloya geldiğimde bunu günaşırı spora çevirirsem kilo alırmıyım :S
gün aşırı sporla almazsın ama tabikide yine yedikelrine dikkat edeceksinn eskisi gibi yemeği unutacaksınn
herkes katılabiliyoo canım yediğimizi içtiğimizi sporumuzu yazıyoruzz birbirimize destek oluyoruz
boza çok kalorili birşey değilmi ...üzerinede sarı leblebioohh mis
10 gündür derin bir grip geçirdim ama diyete devam ettim 63,4 düştüm kıpırdamıyor allahım bugün sıkı diyet derken dukan diyetini okudum almadım yarın sabah alacağım alıp yapan var mı?İstanbuldaki arkadaşım plates rejim ile muhteşem form tutmuş bana yardım edin lütfen birbirimizi şevklendirelim(aslında beni şevklendirin demem lazım)
hımm senin ozaman özel durumun var bilmediğim için söyledim kusura bakma :) allah bağışlasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?