60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

peynir ekmekle zayıfladın nenn

o ekmek kırıntıları benim de ulu zıddım ( en sinir olduğum şey demek. annemin lafı heheh )
hadi sen evdesin bi cumartesi sabahı bu dert var sende benim her akşam yerleri elektrik spürgesi ile süpürmem lazım. ama yapamıoyurm dogal olarak. o yüzden haftasonları temizleyebiliyorum:26: umrunda değil ki adamın kanepede yan gelip yemek yiyen biri benim eşim yaaaa

çok güzel menü tebrikler.
bende iki kepçe kremalı mantar çorbası ( normalde kremalı şeyleri tavsiye etmiyoruz arkadaşlar bu çorba kaçamaktır tasvip etmiyoruz ama ben çok severim dayanamadım )
iki kepçe susuz yeşil fasulye
şimdide yarım ayva yiyorum

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende :) alın benide yanınıza ...sabah 30 dk yürüyüş koşu yaptım...
kahvaltı

1 yumurta az pişmiş haşlama
1 biber
2 çeri domates
1 dilim keçi peyniri
4 siyah zeytin
1 fincan yeşil çay içtim..

öğle yemeğim

brokoli..karnıbahar...havuç..buharda pişirdim üzerine bir kase yoğurt döktüm...koca bir bardak su ile yiyorum şimdi :)

şu an 62 kiloyum başladığımda 65 kiloydum...devam

kızlar birkactane yorumunuzu okudum süpersiniz vallahi çok eğlenceli sizin gurup inş bende fazla kiloları verince sizin aranıza katılırım

hoşgeldin aramıza.
menün sporun herşeyin son derece başarılı. aynen devam

kızlar birkactane yorumunuzu okudum süpersiniz vallahi çok eğlenceli sizin gurup inş bende fazla kiloları verince sizin aranıza katılırım

neden katılamak için bekliyorsun ki şimdiden hoşgeldin ..

off keşke bende sarmısaklı yoort yiyebilsem. işyerinde kokarım korkusu ile yiyemiyorum yaf. benimkide kızartma olarak seviyo karnıbaharı aslında bende öyle severim ama işte yiyemiyorum.
bu arada canım çekti ya
ohhhhhhhhhhhhh sen anlat anlat bi tarafımız şişicek kızım şimdi bol ekmekli ıslama köfte olaydı adapazarı usulu. eşim alıştırdı buna da beni çok güsel oluyo o ekmekler altta. yani ben iskender yerine onu tercih ederdim yani eger 45 kg filan olsaydım hehehhe

öğle menüm 1 kase cacık
1 kase süzme mercimek çorbası
yagsız salata
hani hiç et sebze yok mu ? acıkırsın sen bu menüyle ama

inşallah o günlerde gelicek canımm
bu ıslama köfteyi diyete uyduramazmıyızkii

herkes katılabiliyoo canım yediğimizi içtiğimizi sporumuzu yazıyoruzz birbirimize destek oluyoruz

10 gündür derin bir grip geçirdim ama diyete devam ettim 63,4 düştüm kıpırdamıyor allahım bugün sıkı diyet derken dukan diyetini okudum almadım yarın sabah alacağım alıp yapan var mı?İstanbuldaki arkadaşım plates rejim ile muhteşem form tutmuş bana yardım edin lütfen birbirimizi şevklendirelim(aslında beni şevklendirin demem lazım)

burdan bi arkadaş yapmıştıı sana cevap yazacaktırr geçmiş olsun bu arada

Evde ki spor aletlerine merhaba deme zamanı lbacakları iki yana kaydıran ve merdiven çıkıyormuşum gibi iki aletle başlayacağım kendimi savaşa giden komutan gibi hissediyorum kendimi yılbaşaı beni bekle diyorum :)))

Yaaa iki saat bakmıorumm topic almış başını gidiorrr gelen gelene yazan yazanaaa süper yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…