nsıl krtulabildinmi onlardann yoksa hala çatkapı devamlı geliyorlarmı yada eşin sürekli gidelim diyomu
hoşgeldin aramıza.
menün sporun herşeyin son derece başarılı. aynen devam
neden katılamak için bekliyorsun kişimdiden hoşgeldin ..
arkadaşlar uyguladığınız herhangi bir liste var mı sürekli bu topiğe takılanlar birlikte elele yola çıkalım ne dersiniz???:))) sabah ve şu anda burada olan arkadaşlar bu arada benim metobolizmam yavaş siz ne yapıyorsunuz hızlandırmak için
hugom canım benim beni çok merak etmişsin ama günlerce kıppırdayamadım sancım çoktu daha sonrada net kesilmişti.mecburiyetten giremedim.ycl ve nilmısra sizlerde merak etmişsiniz teşekkür ederim.ayrıca tekrar gelmenize sevindim..vakit buldukça burdayım.sizleri çok özledim artık evdeyim zaten...
günaydınlarr
kahvaltıda 1 dilim tam tahıllı ekmek 1 dilim peynir 5 zeytin 3 dilim pastırmadan 1 yumurtadan pastırmalı yumurta yaptımm yedim
bugün işlerim var öğleye kadar fatura yatırcam pazara gidicemm
Bugün kimse gelmeyecek anlaşılan..
Ben kendi kendime yazayım bari..
Sabah
1 kk beyaz peynir, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 1 dilim denge ekmek..
sen iyisin..ben kilo alcam diye yemiyorum iyice bozuyorum bünyeyi..sadece yogurt kasikladim biraz simdide yesil cay iciyorum
ben geldiiim :) günaydın herkese
bende az önce ballı sirkeli karanfilli sıcak suyumu içtiimm..şimdi sıra yürüyüş + koşu ya geldi
30 dk sürecekk
sonra kahvaltım şöyle
1 yeşil biber
1 kırmızı köz biber
2-3 çeri domates
2 salatalık(miniklerden)
1 dilim keçi peyniri ( yağ oranı düşükmüş)
5-6 adet zeytin
1 yumurta
3-4 taze ceviz
2 kuru kayısı
yarım dilim çavdar ekmeği ve yeşil çay....
maşallah ne yazmışım listeye bak eee kahvaltı sağlam olmalı ekmeği kesiyorum yavaştan... ben koşmaya gider :)
aslında artık eşinde evde sporu zevkli hale getirebilirsinn hertürlü tempolu aktivite spoordurr
canlarım nasılsınız.en son sancılarım vardı.doktora gittim doğum sancılarımın başladığını söyledi.sancıları önlemek için ilaç vede iğne yaptı allahtan sancılarım eskiye oranla azaldı.19 kasım itibari ile doğum öncesi izne ayırdı doktorum dinlenmem gerektiğini söyledi.1 hafta dinlendim.tabi bu arada nette kesilmişti.taşınırız umuduyla açtırmamıştım.ama oda kısmet olmadı.bu kışıda burda geçireceğiz.yatak odasıyla oturma odasını değiştirdik.elektirikli sobayla idare edeceğiz mecburen oldu artık bahara nasipse.
eşim akşam geldi neti açtırdığını söyledi çok mutlu oldum sizleri çok özlemiştim..
selam hoşgeldin ögretmen olman avantaj . hareketli bir hayatın olmalı ..selam arkadaşlar..61 kilo ile ben geldim..3 yıl önce dogum yaptım hala yapışıp kalan 10 kiloyu veremedim..hedefim 52 şimdilik..arada ugrarım..ögretmenim günlerim yogun geciyor..pazartesiden beri dikkat ediyorum..spor yapamıyorum ev iş çok yoruyor beni..okuyorum sürekli inşallah gider şu kilolar artık ya çok rahatsızıımmmmm...
hoşgeldin deniz bence kemeri filan boşver spora bak ve yediklerini yaz.merhaba arkadaşlar 24 yaşındayım 63 kiloyum ve 160 boyundayım bende zayıflamak istiyorummmzayıflama kemeri aldım kendime şimdide sıkı bir diyetle ocak ayına kadar 55 olmayı hedefliyorum
bence bişi yemezse daha çok kg alır. yiyecek ama az az sık sık yiyecek ki metabolizması yavaşlamasın.allaaa canım çektiii afiyet olsunsıkma canını yarın bişi yemessin olur biter
amaaaan olsun. burada ellilerde olan arkadaşlarda var. bende o kglardan geliyorum dert etme sende yaz.mersi canım ama aramızda çok kilo farkı var ben 78 kiloyum hedefim suanda 68 olabilmek yani ben size göre biraz ağırım :)
tabi. hoşgeldin. yediklerini yazmakla işe başlayabilirsin.arkdaşlr selam ben buraya yeni üye oldum ve konuları çokbeğendim bende zayıflamak istiyoum banada yardımcı olurmusunuz
olur mu yaw ben haftaiçi her gün burdayım. kahvaltın da her zaman ki gibi ressim gibi yawBugün kimse gelmeyecek anlaşılan..
Ben kendi kendime yazayım bari..
Sabah
1 kk beyaz peynir, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 1 dilim denge ekmek..
bence çok yememişsin yediklerini tek tek yazınca çok gibi görünüyor. şeytan detayda gizliben geldiiim :) günaydın herkese
bende az önce ballı sirkeli karanfilli sıcak suyumu içtiimm..şimdi sıra yürüyüş + koşu ya geldi
30 dk sürecekk
sonra kahvaltım şöyle
1 yeşil biber
1 kırmızı köz biber
2-3 çeri domates
2 salatalık(miniklerden)
1 dilim keçi peyniri ( yağ oranı düşükmüş)
5-6 adet zeytin
1 yumurta
3-4 taze ceviz
2 kuru kayısı
yarım dilim çavdar ekmeği ve yeşil çay....
maşallah ne yazmışım listeye bak eee kahvaltı sağlam olmalı ekmeği kesiyorum yavaştan... ben koşmaya gider :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?