60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nsıl krtulabildinmi onlardann yoksa hala çatkapı devamlı geliyorlarmı yada eşin sürekli gidelim diyomu

onlar 3 gün önce akşam geldiler odaları değiştirmeye yardım ettiler bizde dün oraya gittik eltim müjdemi vereceğim sizde gelin birlikte döneriz dediler gittik.eşim balık almıştı temizledim kızarttım yedik.çayımızı içtik geldik.eşim git desede gitmiyorum.her gün ne işim var soğuk zaten havalar bütün gün kızımlayım.ohhh 11 e kadar uyuyorum sonra kahvaltı ev işlerini yapıp kızımla oynuyoruz.tv izliyoruz akşam oluyor.eşimde 7 gibi geliyor..

arkadaşlar uyguladığınız herhangi bir liste var mı sürekli bu topiğe takılanlar birlikte elele yola çıkalım ne dersiniz???:))) sabah ve şu anda burada olan arkadaşlar bu arada benim metobolizmam yavaş siz ne yapıyorsunuz hızlandırmak için

hoşgeldin aramıza.
menün sporun herşeyin son derece başarılı. aynen devam

neden katılamak için bekliyorsun ki şimdiden hoşgeldin ..

mersi canım ama aramızda çok kilo farkı var ben 78 kiloyum hedefim suanda 68 olabilmek yani ben size göre biraz ağırım :)

yalnız bunları kür kür yapmak lazımmış ben çocukken babam sabahları düzenli greyfurt suyu içiyordu 3 ay sonra doktor bıraktırdı vucudundaki yağ oranı neredeyse kalmamıştı

zayiflama VE METABOLİZMA HIZLANDIRMA ÇAYI
3 adet limon
2 greyfurt
4 su bardağı su
3 çorba kaşığı bal
limon ve greyfurtlar kabuklarıyla 4-5 parçaya bölünüp 4 bardak suda 15 dk. kaynatılır. Soğuduktan sonra limon ve greyfurtlar suları sıkılarak çıkarılır bal eklenir.. sabah ve akşam yemeklerden sonra 1 su bardağı içilir...

zayiflama VE YAĞ YAKICI FORMÜL
1 çay bardağı limon suyu
1 çorba kaşığı su
1 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın
hepsi karıştırılır günde 2 kere aynı şekilde hazırlayıp yemeklerden sonra içilir...

ÖDEM SÖKÜCÜ, YAĞ YAKICI VE BAĞIRSAK TEMİZLEYİCİ ÇAY
4 su bardağı kaynar su
1 çorba kaşığı ufalanmış papatya
1 çorba kaşığı rezene
1 limon suyu
4 subardağı kaynamış suyun içine bütün malzemeler karıştırılır 4-6 saat bekletilir sonra sabah ve öğle yemeklerinden 1 saat sonra 1 su bardağı içilir...

canım metabolizmanın yavaş olduğunu nasıl öğrendinn
sporla dengeli beslenmeyle hızlandırabilirsin metabolizmanı
ben diyetisyene gşdiyodum her ayy kontrolum vardı o zaman ölçüm yapıyodu ne kadar yağ kas kaybı var diyee
her ayy listemi yeniliyodu vücudum alışıyo aynı listeye diye
sporda devamlı yaptımm
vücut herşeye alışıyoo diyete spora o yüzden arada listede sporda ufak değişiklikler yapmak işe yarıyo

günaydınlarr
kahvaltıda 1 dilim tam tahıllı ekmek 1 dilim peynir 5 zeytin 3 dilim pastırmadan 1 yumurtadan pastırmalı yumurta yaptımm yedim

Ayy Cimcim seni gördüğüme ne kadar sevindiğimi anlatamam...
Erken doğum olmamış olmasına da çok sevindim..
Evi falan yaşıyamamışsın ama olsun bahara taşınırsın inşallah..
Ara ara gel gerçi 15 ocaktaymışl doğum, az kalmış..

Akşam yeni gelen arkadaşlar varmış, herkes hoşgelmiş..
Hadi bakalım gelin yazın yediklerinizi içtiklerinizi, konuşalım destek olalım, zayıflayalım..
Ben de akşamdan başlayayım yazmaya

Akşam
6 kk kadar ıspanak mücveri
1 dilim denge ekmek
1 su bardağı yoğurt

ara 1 muz

daha sabah kahvaltımı etmedim çay bekliyorum ama zaten benim sabah, öğlen menüm hep aynı.. peynir ekmek

Bugün kimse gelmeyecek anlaşılan..
Ben kendi kendime yazayım bari..
Sabah
1 kk beyaz peynir, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 1 dilim denge ekmek..

Sabah
1 kk beyaz peynir, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 1 dilim denge ekmek..

sen iyisin..ben kilo alcam diye yemiyorum iyice bozuyorum bünyeyi..sadece yogurt kasikladim biraz simdide yesil cay iciyorum

ben geldiiim :) günaydın herkese

bende az önce ballı sirkeli karanfilli sıcak suyumu içtiimm..şimdi sıra yürüyüş + koşu ya geldi
30 dk sürecekk

sonra kahvaltım şöyle
1 yeşil biber
1 kırmızı köz biber
2-3 çeri domates
2 salatalık(miniklerden)
1 dilim keçi peyniri ( yağ oranı düşükmüş)
5-6 adet zeytin
1 yumurta
3-4 taze ceviz
2 kuru kayısı
yarım dilim çavdar ekmeği ve yeşil çay....

maşallah ne yazmışım listeye bak eee kahvaltı sağlam olmalı ekmeği kesiyorum yavaştan... ben koşmaya gider :)

sen iyisin..ben kilo alcam diye yemiyorum iyice bozuyorum bünyeyi..sadece yogurt kasikladim biraz simdide yesil cay iciyorum

Şöyle söyleyeyim yemediğim zaman kilo alıyorum ben.. Çünkü yemediğin için metobolizma yavaşlıyor ve vücut kıtlık var gibi düşünüp yediğin herşeyi depoluyor..
Mesela ara öğünlerimi yemediğim zaman da kilo veremem olduğum yerde sayarım..
Bu zayıflama işinde doğru beslenme ve saatinde beslenmenin çok önemli olduğunu öğrendim ben..

Günaydın...
Süper menü, çok başarılı...
Sabah koşusu ise tadından yenmez..

Günaydın kızlar,

sabah ilk iş topikimizi açıyorum acil işlerim vardı bişi yazamadım size hemen. işlere ara verdim şimdilik birazdan yine dönücem.

burada bir arkadaş dukanı sormuştu evet ben dukan yaptım. dukan diyeti ile 30 ya kadar kg verebilen insanlar tanıyorum ama ben üç aydan sonra bana göre olmadığını anladım. bana ögrettiği güzel şeylerde var mesela protein agılıklı beslenmenin yag yaktığı tok tuttuğu ve yulafın faydaları gibi ama ben adı bilmemne diyeti olan şeyleri yapamıyorum onu anladım. bir de saf Protein günleri oluyordu meyve yok sebze yok hiçibşi yok ben yapamıyorum öyle zamanları. şimdi her gün sebze bol et ve biraz da meyve kuru yemişlerle filan bi listem var kendime göre onu yapıyorum şimdilik iyi gidiyo son zamanlarda gelen artılarım gitti şimdi önceki artılara geldi sıra. yavaş gitsin ama devamlı gitsin benim düsturum birde spor çok önemli her ne kadar düzenli yapamasam da.. off ne yazdım be
aslında artık eşinde evde sporu zevkli hale getirebilirsinn hertürlü tempolu aktivite spoordurr

:26::26::26::26:delüüüüüüü

hoşgeldin cimicim ben eski yoli iyi olmana sevindim tatlım allah bir avazda kurtarsın sende aramıza dön inşallah kilo vermek için tek adresimizi burası zaten

selam hoşgeldin ögretmen olman avantaj . hareketli bir hayatın olmalı ..

merhaba arkadaşlar 24 yaşındayım 63 kiloyum ve 160 boyundayım bende zayıflamak istiyorummm zayıflama kemeri aldım kendime şimdide sıkı bir diyetle ocak ayına kadar 55 olmayı hedefliyorum
hoşgeldin deniz bence kemeri filan boşver spora bak ve yediklerini yaz.
allaaa canım çektiii afiyet olsun sıkma canını yarın bişi yemessin olur biter
bence bişi yemezse daha çok kg alır. yiyecek ama az az sık sık yiyecek ki metabolizması yavaşlamasın.
mersi canım ama aramızda çok kilo farkı var ben 78 kiloyum hedefim suanda 68 olabilmek yani ben size göre biraz ağırım :)
amaaaan olsun. burada ellilerde olan arkadaşlarda var. bende o kglardan geliyorum dert etme sende yaz.
arkdaşlr selam ben buraya yeni üye oldum ve konuları çokbeğendim bende zayıflamak istiyoum banada yardımcı olurmusunuz
tabi. hoşgeldin. yediklerini yazmakla işe başlayabilirsin.

Sabah
olur mu yaw ben haftaiçi her gün burdayım. kahvaltın da her zaman ki gibi ressim gibi yaw
bence çok yememişsin yediklerini tek tek yazınca çok gibi görünüyor. şeytan detayda gizli
ayrıca seni çok motive görüyorum bu sevindirici süpersin valla. spor filan harika gidiyo ama ev hanımı olman avantaj ben zaman bulamıyorum akşam eve dokuza dogru geldim ama dışarda yürümüştüm spor yapamadım

hamile kalmadan iyi kilo vermeliyim ondan böyle gaza bastım
ev hanımı olmam avantaj evet ama bende bir kaynana var işe gider gibi hergün gidiyorum...
çalışıpta sporu araya sıkıştırmayı tercih ederdim yani
sabah tartırdım 61.9 dedi galiba yakında alt gruba geçicem kızlar sizde gelin ama olurmu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…