Günaydın kızlar,
sabah ilk iş topikimizi açıyorum acil işlerim vardı bişi yazamadım size hemen. işlere ara verdim şimdilik birazdan yine dönücem.
burada bir arkadaş dukanı sormuştu evet ben dukan yaptım. dukan diyeti ile 30 ya kadar kg verebilen insanlar tanıyorum ama ben üç aydan sonra bana göre olmadığını anladım. bana ögrettiği güzel şeylerde var mesela protein agılıklı beslenmenin yag yaktığı tok tuttuğu ve yulafın faydaları gibi ama ben adı bilmemne diyeti olan şeyleri yapamıyorum onu anladım. bir de saf Protein günleri oluyordu meyve yok sebze yok hiçibşi yok ben yapamıyorum öyle zamanları. şimdi her gün sebze bol et ve biraz da meyve kuru yemişlerle filan bi listem var kendime göre onu yapıyorum şimdilik iyi gidiyo son zamanlarda gelen artılarım gitti şimdi önceki artılara geldi sıra. yavaş gitsin ama devamlı gitsin benim düsturum birde spor çok önemli her ne kadar düzenli yapamasam da.. off ne yazdım be
demek kaynana fena.. off sana allahtan sabır diliyorum aşırı ilgi isteyen kaynana modeli zor olmalı benim ki uzakta allahtan annem babam gibi.hamile kalmadan iyi kilo vermeliyim ondan böyle gaza bastım
ev hanımı olmam avantaj evet ama bende bir kaynana var işe gider gibi hergün gidiyorum...
çalışıpta sporu araya sıkıştırmayı tercih ederdim yani
sabah tartırdım 61.9 dedi galiba yakında alt gruba geçicem kızlarsizde gelin ama olurmu..
Sazancık hoşgeldin..
Ben de diyorum bu kız nerelerde..
sporda bittiiii...şimdi yeeeeemmmeeek zamanıııı
Ben de ara öğün saatimi geciktirmiş olsam da atlamamak adına yarım elma yiyorum ve de doğadan form çay içiyorum..
zaten herbiryan atıyor pıt pıt bacağım baldırım kalçam kendimi sıkıyorum hızlı yürürkende...
bende gitmem bi yere ozaman bende buradayım isterse 48 kilo olsun heheheeeyytttverdim gazı kendimi bu gazla
55 e düşerimyok yok 58 yeter insaf demi
bende yarım ayva bir adet kuru incir bi kaç badem yidim
1 kuru incirin kalorisini biliyinmi
yalnız bunları kür kür yapmak lazımmış ben çocukken babam sabahları düzenli greyfurt suyu içiyordu 3 ay sonra doktor bıraktırdı vucudundaki yağ oranı neredeyse kalmamıştı
zayiflama VE METABOLİZMA HIZLANDIRMA ÇAYI
3 adet limon
2 greyfurt
4 su bardağı su
3 çorba kaşığı bal
limon ve greyfurtlar kabuklarıyla 4-5 parçaya bölünüp 4 bardak suda 15 dk. kaynatılır. Soğuduktan sonra limon ve greyfurtlar suları sıkılarak çıkarılır bal eklenir.. sabah ve akşam yemeklerden sonra 1 su bardağı içilir...
zayiflama VE YAĞ YAKICI FORMÜL
1 çay bardağı limon suyu
1 çorba kaşığı su
1 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın
hepsi karıştırılır günde 2 kere aynı şekilde hazırlayıp yemeklerden sonra içilir...
ÖDEM SÖKÜCÜ, YAĞ YAKICI VE BAĞIRSAK TEMİZLEYİCİ ÇAY
4 su bardağı kaynar su
1 çorba kaşığı ufalanmış papatya
1 çorba kaşığı rezene
1 limon suyu
4 subardağı kaynamış suyun içine bütün malzemeler karıştırılır 4-6 saat bekletilir sonra sabah ve öğle yemeklerinden 1 saat sonra 1 su bardağı içilir...
günaydınlarr
kahvaltıda 1 dilim tam tahıllı ekmek 1 dilim peynir 5 zeytin 3 dilim pastırmadan 1 yumurtadan pastırmalı yumurta yaptımm yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?