60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sazancık hoşgeldin..
Ben de diyorum bu kız nerelerde..

demek kaynana fena.. off sana allahtan sabır diliyorum aşırı ilgi isteyen kaynana modeli zor olmalı benim ki uzakta allahtan annem babam gibi.
ellileri görsem de elli topikine gitmem gibi gleiyor ben bir seneden fazla zamanı burada geçirdim dostlarımdan ayrılamam sanırım. yani oraya gitsem bile buraya yine gelirim ben

Sazancık hoşgeldin..
Ben de diyorum bu kız nerelerde..

yettiim gıııııııııııııııı yettimmmmmmm

Ben de ara öğün saatimi geciktirmiş olsam da atlamamak adına yarım elma yiyorum ve de doğadan form çay içiyorum..

zaten herbiryan atıyor pıt pıt bacağım baldırım kalçam kendimi sıkıyorum hızlı yürürkende...
bende gitmem bi yere ozaman bende buradayım isterse 48 kilo olsun heheheeeyyttt verdim gazı kendimi bu gazla
55 e düşerim yok yok 58 yeter insaf demi

Gitme zaten.. Ne farkeder kilon gönüller bir olsun..

Selamm kk'ın güzell bayanlarııııı...

Nasılsınız bakalım? Bugün yeni bi gün vee hava da çok güzel burdaa :119:

Yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldinizzzzzz :118: :119: diyorumm Yardım isteyen tüm arkadaşlar için hepimiz buradayızz. Bana da çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar Daha sık takip etmeliyim buray kaçırıorum bazı şeyleri :26:

Öncelikle dünümü anlatayım. Dün öğle yemeğinden sonra araya 1 muz ve 1 bardak form çayımı sıkıştırdım.

Akşam ise;

Marul, havuç, yarım soyulmuş domates, karalahana(elma sirkesinde yatırdım birazcık süper oluo.. ), 1 adet salatalık turşusundan oluşan bol limonlu salata
2 çorba kaşığı kadar boncuk makarna
2 çorba kaşığı yoğurt yedim. Saat 11 gibi limonlu yeşil çayımı içtim. 11,30 gibi de taktım zayıflama kemerimi 20 dakika bi o yana bi bu yana sallandı göbişim

Spora da yavaştan başladım çok şükür.. 15 mekik çektim. Bacak hareketleri yaptım. Dün güzeldi yani.

bugün ise kahvaltımda
bir bardak çay,
küçük bir domates,
peynir kutusu kadar peynir
6-7 adet zeytin
3 incecik tam tahıllı ekmek
2 parmak boyunda incecik bir su böreği yedim.
bugün karbonhidrata dair başka hiç bişe yemicem :))

Öğlene baharatlı tavuk göğsü ve ayranım var sadece

birde sabah 06,45'te kalkmayı başarabilirsem hergün dışarı çıkıp 30dk yürücem bende ama bi türlü kalkamıorumm ( bi alışamadım gitti erken kalkmaya.. Eminim bunu yapınca çok daha iyi olacak... İnş. bu haftasonu yapmaya başlıcam onu da :))) Herkesee bol şanssssss..

Ya bunlar gerçekten işe yarar mı ki acep yaa.. Metobolizma için gerekli her şey elimizin altında zati.. Çok güzel bi paylaşım teşekkürler. :))))))

süpermiş bu formüller ya bayıldım şimdi greyfurtada başlarım sirkeli su ...tarçınlı bilmemne ...sonra greyfurt..çöplüğe döndü midem

günaydınlarr
kahvaltıda 1 dilim tam tahıllı ekmek 1 dilim peynir 5 zeytin 3 dilim pastırmadan 1 yumurtadan pastırmalı yumurta yaptımm yedim

yaa ne hoşş.. erkenden kalkıp kahvaltı hazırlamışsınız, yemişsiniz ve buraya girip yazmışsınızz. Erken kalkma işini bi de ben halledebilsem :) Afiet olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…