60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun..
Çok güzel menün..
Peynir kutusu kadar peynir ne
Kibrit kutusu demek istedin herhalde..

mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza...

böyle bir forumun varlığı bile güç veriyor insana..

zayıflamak adına :)

ya ben 3 ay önce 55 kiloydum simdi 62 oldum..

üstelik tamamen kilom göbek ve gıdık yaptı..

ne yapmalıyım..

şeker tüketimini bırakamadım..

ve kahve tüketimim de çok

bunlara alternatif ne tüketebilirim..

yada siz ne yapıyorsunuz..

bölgesel kilo için bazı hareketler öğrendim.

ancak yürüyüş yapmaya vaktim yok.

sizce sadece bölgesel hareketten netice alabilir miyim...

bende sabah yedide kalkıyorum ama kahvaltı hazırla günlük ymeegi hazırla derken spora imkanı yok zaman ayıramam.
bu arada karbo işini sabah halletmen çok mantıklı akşam makarna bile yeme bence hiç karbo tüketme akşamları.

bende herşeyinize karışıyorum kaynananın yanında dura dura kaynana gibi oldum :13:
karışacaksın tabi yaa
kızlar ben gidiyorum malum yere...kendinize iyi bakınnnn ..öpüldünüüzzz :) mujuks
kolay gelsin aman sabır tamam mı
Afiyet olsun..
Çok güzel menün..
Peynir kutusu kadar peynir ne
Kibrit kutusu demek istedin herhalde..

ahahhaha bende yeni farkettim yaa
hatuna yetmiyo kutusu ile götürüyo peyniri sanırım

hoşgeldin liruba. bu göbek ve gıdık kardiyo ile erir. yani buda seni nefes nefese bırakan kalp atışlarını 120 ye vurduracak kadar tempolu bi aktivite ile olur. yürüyemiyorsan dans edebilirsin. bölgesel hareketlerde işe yarar. şekerli şeyleri kesmelisin göbek yapan bişi o. onun yerine kuru meyve tercih edebilirsin. ben mesela türk kahvesinin yanında incir filan yiyorum acısını hissetmiyorum bile
kahveyi de azaltsan iyi olur su tutar çünkü. içecem illa dersen türk kahvesini öneririm zira granül kahve işlenmiş kahvedir. mümkün olduğunca işlenmiş yiyeceklerden uzak durmalıyız:26:

teşekkür ederim cnm..

dans etmeyi seviyorum tavsiyene uyucam..

türk kahvesi tüketiyorum genelde ama şekerli :)

şekersiz içmeye çalışacağım..

sağol cnm tekrar.

teşekkür ederim cnm..

dans etmeyi seviyorum tavsiyene uyucam..

türk kahvesi tüketiyorum genelde ama şekerli :)

şekersiz içmeye çalışacağım..

sağol cnm tekrar.

ben günde iki adet türk kahvesi tüketiyorum. sınırdayım yani. ama şekersiz. zor oldu ama alıştım hep şekersiz içiyorum artık şekerli içimi bayıyo

pazara gittim geldimm çok acıktım yemekte yetişmedi 1 sokak simidi 1 dilim peynir yedim öğlen yemeği niyetine
ama akşama balık yapıcam fırında hamsi yanına mercimek çorbası varr ekmeksiz yerim artık 1 kepçe çorba balık ve bol salata yerimm
bugün balkabağı aldım pazardan doğranmış eşime tatlısını yapıyorum kendim içinde bikaç dilim ayırdımm çorbasını yapıcamm çok güzel oluyo içine havuç rendelenmiş pırasa ne bulursam sebze atıp karmakarışık sebze çorbası yapıcamm

öff annemle atıştım şimdii kuşları ver bebek olacak deyip duruyoo bıktım valla dır dır dır
bıkmadıda
vermicemi biliyo hala ısrar ediyo

kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.şubat ayından bu yana baya bir kilo aldım59 kilodan 65e çıktım ilaçta kullanıyorum aynı zamanda ve son zamanlarda iştahım çok açıldı.bugün 3 kişi ayrı ayrı kilo aldığımı söyledi ailemde sürekli iyi değil bak az ye zayıfla diyor.bende bu gün diyet tarzı bir uygulamaya başladım kızlar başaramayacağım diye çok korkuyorum.

hoşgeldinn istedikten sonra başarırsın elbette

ben geldim.saat 12 de uyandık kızımla geceleri uyuyaıyorum ama sabah 7 den sonra uykuya dalıyorum kızım ne zaman uyanırsa artık bende o saatte uyanıyorum.kahvaltı yaptım.evi toparladım toz aldım mutfağı temizledim.makinaya çamaşır attım kızımada kek çırptım şimdi pişiyor.saat 4 gibide eşimin arkadaşına gideceğim eşlerimiz hamama gideceklermiş ordanda bizim dükkandan kebap yapıp geleceklermiş orda yiyip eve geleceğiz hiçte gidesim yok ama eşim ısrar etti..mecburen kabul ettim.

yine geldim kaçtım resmen bırakmıyor kadın yaw ne istiyorsa benden gel burda dur ...kaleci oyuncu gibi evle ora arasında mekik dokuyorum...üniversite mezunu olduk yine kurtaramadık bunlardan ne iş yaw...

benden sonra gelen arkadaşlar hoşgelmiş :)

bi ara benimde iştahım deli gibi artmıştı..hatta gece 12 de salçalı spagetti koca bir kase yediğimi biliyorum...kafaya koydum beynime sinyali gönderdiimm...ve sıcak su içiyorum...şuanda elimde sıcağa yakın ılık su var..çünkü bu şekilde midede daha uzun duruyormuş...ben ortaya karışık diyet yapıyorum...biraz karataydan okuduğum..biraz eşimin diyetisyeninden kopya çektim...beni en iyi ben bilirim ayol.. valla yediğinden çok yakarsan kilo verirsin...yok pilav ağzına sürme...yok ekmek hiç yeme...ne o vebalı gibi...canım çok çekiyorsa bir lokma ekmek yerim...çok canım makarna istiyorsa yağsız küçük bir porsiyon yerim ama öğleye kadar yerim...artık akşam 8 den sonra katı birşey geçemez boğazımdan özel günler hariç ...zaten sindirim sistemi 8 demi ne uyuyormuş sonrasında yediklerimiz midede birikiyormuş...ertesi sabah yakılmaya başlanıyormuş...akşam yiyimde midemdemi mayalansın....

geceleri uyku zor oluyo artık

senin eşindemi urfalı yoksa canım

geceleri uyku zor oluyo artık

evet canım brnim çok zor oluyor..nefes alamıyorum dönemiyorum.dün gece gene biraz sancım vardı.allahım kabus gibiydi..bacak arasına yastık koyuyorum.belle karın arasınada bir tane yumuşaçık koyuyorum boşluğu kapatmak için ekstradanda bir tanede yine başımın altına koyuyorum yüksek olsunki nefes alayım ama genede olmuyor..karnım çok gergin artık sanki esneme payı kalmamış gibi yürüyünce patlayacakmış gibime geliyor..

ne keyifçi adamlar bunlar yahu..hamam sauna kebap kadınlarıda birine postalıyorlar...onlar kendileri keyif yapıyorlar..bazen hiç düşünmüyorlar bile acaba eşim arkadaşımın eşiyle anlaşabiliyormu diye...benim eşimde urfalı..ben trabzonluyum....

Olay beyninde bitiyor.. İstersen başarırsın..
Hoşgeldin bu arada..

Cimcim merhaba canım.. Son 2 ay ben hiç uyumamıştım neredeyse..

Zaten ben çok yasaklı bir diyetle başarılı sonuç olacağına inanmıyorum..
Yasak deyince bünye daha çok istiyor çünkü..
Olayı beyninde bitiremiyorsun ve de 1-2 gün sonra bi bakmışsın ucu kaçmış..
Benim listemde de herşey var.. sadece miktarını ayarlıyorsun o kadar..
Gerçi henüz pastalara, tatlılara geçmedik ama 3 kilo sonra onlara da geçeceğiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…