Selamm kk'ın güzell bayanlarııııı...
Nasılsınız bakalım? Bugün yeni bi gün vee hava da çok güzel burdaa:119:
Yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldinizzzzzz :118: :119: diyorummYardım isteyen tüm arkadaşlar için hepimiz buradayızz. Bana da çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar Daha sık takip etmeliyim buray kaçırıorum bazı şeyleri :26:
Öncelikle dünümü anlatayım. Dün öğle yemeğinden sonra araya 1 muz ve 1 bardak form çayımı sıkıştırdım.
Akşam ise;
Marul, havuç, yarım soyulmuş domates, karalahana(elma sirkesinde yatırdım birazcık süper oluo.. ), 1 adet salatalık turşusundan oluşan bol limonlu salata
2 çorba kaşığı kadar boncuk makarna
2 çorba kaşığı yoğurt yedim. Saat 11 gibi limonlu yeşil çayımı içtim. 11,30 gibi de taktım zayıflama kemerimi 20 dakika bi o yana bi bu yana sallandı göbişim
Spora da yavaştan başladım çok şükür.. 15 mekik çektim. Bacak hareketleri yaptım. Dün güzeldi yani.
bugün ise kahvaltımda
bir bardak çay,
küçük bir domates,
peynir kutusu kadar peynir
6-7 adet zeytin
3 incecik tam tahıllı ekmek
2 parmak boyunda incecik bir su böreği yedim.
bugün karbonhidrata dair başka hiç bişe yemicem :))
Öğlene baharatlı tavuk göğsü ve ayranım var sadece
birde sabah 06,45'te kalkmayı başarabilirsem hergün dışarı çıkıp 30dk yürücem bende ama bi türlü kalkamıorumm( bi alışamadım gitti erken kalkmaya.. Eminim bunu yapınca çok daha iyi olacak... İnş. bu haftasonu yapmaya başlıcam onu da :))) Herkesee bol şanssssss..
Selamm kk'ın güzell bayanlarııııı...
Nasılsınız bakalım? Bugün yeni bi gün vee hava da çok güzel burdaa:119:
Yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldinizzzzzz :118: :119: diyorummYardım isteyen tüm arkadaşlar için hepimiz buradayızz. Bana da çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar Daha sık takip etmeliyim buray kaçırıorum bazı şeyleri :26:
Öncelikle dünümü anlatayım. Dün öğle yemeğinden sonra araya 1 muz ve 1 bardak form çayımı sıkıştırdım.
Akşam ise;
Marul, havuç, yarım soyulmuş domates, karalahana(elma sirkesinde yatırdım birazcık süper oluo.. ), 1 adet salatalık turşusundan oluşan bol limonlu salata
2 çorba kaşığı kadar boncuk makarna
2 çorba kaşığı yoğurt yedim. Saat 11 gibi limonlu yeşil çayımı içtim. 11,30 gibi de taktım zayıflama kemerimi 20 dakika bi o yana bi bu yana sallandı göbişim
Spora da yavaştan başladım çok şükür.. 15 mekik çektim. Bacak hareketleri yaptım. Dün güzeldi yani.
bugün ise kahvaltımda
bir bardak çay,
küçük bir domates,
peynir kutusu kadar peynir
6-7 adet zeytin
3 incecik tam tahıllı ekmek
2 parmak boyunda incecik bir su böreği yedim.
bugün karbonhidrata dair başka hiç bişe yemicem :))
Öğlene baharatlı tavuk göğsü ve ayranım var sadece
birde sabah 06,45'te kalkmayı başarabilirsem hergün dışarı çıkıp 30dk yürücem bende ama bi türlü kalkamıorumm( bi alışamadım gitti erken kalkmaya.. Eminim bunu yapınca çok daha iyi olacak... İnş. bu haftasonu yapmaya başlıcam onu da :))) Herkesee bol şanssssss..
karışacaksın tabi yaabende herşeyinize karışıyorumkaynananın yanında dura dura kaynana gibi oldum :13:
kolay gelsin aman sabır tamam mıkızlar ben gidiyorum malum yere...kendinize iyi bakınnnn ..öpüldünüüzzz :) mujuks
Afiyet olsun..
Çok güzel menün..
Peynir kutusu kadar peynir ne
Kibrit kutusu demek istedin herhalde..
mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza...
böyle bir forumun varlığı bile güç veriyor insana..
zayıflamak adına :)
ya ben 3 ay önce 55 kiloydum simdi 62 oldum..
üstelik tamamen kilom göbek ve gıdık yaptı..
ne yapmalıyım..
şeker tüketimini bırakamadım..
ve kahve tüketimim de çok
bunlara alternatif ne tüketebilirim..
yada siz ne yapıyorsunuz..
bölgesel kilo için bazı hareketler öğrendim.
ancak yürüyüş yapmaya vaktim yok.
sizce sadece bölgesel hareketten netice alabilir miyim...
kızlar ben gidiyorum malum yere...kendinize iyi bakınnnn ..öpüldünüüzzz :) mujuks
hoşgeldin liruba. bu göbek ve gıdık kardiyo ile erir. yani buda seni nefes nefese bırakan kalp atışlarını 120 ye vurduracak kadar tempolu bi aktivite ile olur. yürüyemiyorsan dans edebilirsin. bölgesel hareketlerde işe yarar. şekerli şeyleri kesmelisin göbek yapan bişi o. onun yerine kuru meyve tercih edebilirsin. ben mesela türk kahvesinin yanında incir filan yiyorum acısını hissetmiyorum bile
kahveyi de azaltsan iyi olur su tutar çünkü. içecem illa dersen türk kahvesini öneririm zira granül kahve işlenmiş kahvedir. mümkün olduğunca işlenmiş yiyeceklerden uzak durmalıyız:26:
teşekkür ederim cnm..
dans etmeyi seviyorum tavsiyene uyucam..
türk kahvesi tüketiyorum genelde ama şekerli :)
şekersiz içmeye çalışacağım..
sağol cnm tekrar.
kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.şubat ayından bu yana baya bir kilo aldım59 kilodan 65e çıktım ilaçta kullanıyorum aynı zamanda ve son zamanlarda iştahım çok açıldı.bugün 3 kişi ayrı ayrı kilo aldığımı söyledi ailemde sürekli iyi değil bak az ye zayıfla diyor.bende bu gün diyet tarzı bir uygulamaya başladım kızlar başaramayacağım diye çok korkuyorum.
öff annemle atıştım şimdii kuşları ver bebek olacak deyip duruyoo bıktım valla dır dır dır
bıkmadıda
vermicemi biliyo hala ısrar ediyo
ben geldim.saat 12 de uyandık kızımla geceleri uyuyaıyorum ama sabah 7 den sonra uykuya dalıyorum kızım ne zaman uyanırsa artık bende o saatte uyanıyorum.kahvaltı yaptım.evi toparladım toz aldım mutfağı temizledim.makinaya çamaşır attım kızımada kek çırptım şimdi pişiyor.saat 4 gibide eşimin arkadaşına gideceğim eşlerimiz hamama gideceklermiş ordanda bizim dükkandan kebap yapıp geleceklermiş orda yiyip eve geleceğiz hiçte gidesim yok ama eşim ısrar etti..mecburen kabul ettim.
ben geldim.saat 12 de uyandık kızımla geceleri uyuyaıyorum ama sabah 7 den sonra uykuya dalıyorum kızım ne zaman uyanırsa artık bende o saatte uyanıyorum.kahvaltı yaptım.evi toparladım toz aldım mutfağı temizledim.makinaya çamaşır attım kızımada kek çırptım şimdi pişiyor.saat 4 gibide eşimin arkadaşına gideceğim eşlerimiz hamama gideceklermiş ordanda bizim dükkandan kebap yapıp geleceklermiş orda yiyip eve geleceğiz hiçte gidesim yok ama eşim ısrar etti..mecburen kabul ettim.
geceleri uyku zor oluyo artık
senin eşindemi urfalı yoksa canım
kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.şubat ayından bu yana baya bir kilo aldım59 kilodan 65e çıktım ilaçta kullanıyorum aynı zamanda ve son zamanlarda iştahım çok açıldı.bugün 3 kişi ayrı ayrı kilo aldığımı söyledi ailemde sürekli iyi değil bak az ye zayıfla diyor.bende bu gün diyet tarzı bir uygulamaya başladım kızlar başaramayacağım diye çok korkuyorum.
yine geldim kaçtım resmenbırakmıyor kadın yaw ne istiyorsa benden gel burda dur ...kaleci oyuncu gibi evle ora arasında mekik dokuyorum...üniversite mezunu olduk yine kurtaramadık bunlardan ne iş yaw...
benden sonra gelen arkadaşlar hoşgelmiş :)
bi ara benimde iştahım deli gibi artmıştı..hatta gece 12 de salçalı spagetti koca bir kase yediğimi biliyorum...kafaya koydum beynime sinyali gönderdiimm...ve sıcak su içiyorum...şuanda elimde sıcağa yakın ılık su var..çünkü bu şekilde midede daha uzun duruyormuş...ben ortaya karışık diyet yapıyorum...biraz karataydan okuduğum..biraz eşimin diyetisyeninden kopya çektim...beni en iyi ben bilirim ayol..valla yediğinden çok yakarsan kilo verirsin...yok pilav ağzına sürme...yok ekmek hiç yeme...ne o vebalı gibi...canım çok çekiyorsa bir lokma ekmek yerim...çok canım makarna istiyorsa yağsız küçük bir porsiyon yerim ama öğleye kadar yerim...artık akşam 8 den sonra katı birşey geçemez boğazımdan özel günler hariç ...zaten sindirim sistemi 8 demi ne uyuyormuş sonrasında yediklerimiz midede birikiyormuş...ertesi sabah yakılmaya başlanıyormuş...akşam yiyimde midemdemi mayalansın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?