60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet buralarda biraz öyle eşim pek gitmiyor hamama ama bu defa kandırmışlar.eşinde bize gitsin akşam birlikte yemek yeriz demişler eşimde kıramamış.bende eşimi kıramadım..kadında benden 12 yaş felan büyük ama o hep bize özeniyor o yüzden zorlanmıyorum ama pek sevmem kendisini..

eşimle kızım öyle horul horul yatarlarken sinirlerim dahada bozuluyor.

zaten alışmışlar eşleri bir yere sallamaya...evlendiğimde benim bundan haberim yoktu 3 sene sabrettim patladım sonra...karadenizden almayaydınız ozaman dedim sizin adetiniz size...ozaman bende bizdeki adetleri çıkarayım dedim...biz istanbulda yaşıyoruz ve burda tanıştık ozaman ortak noktada olacaksın dedim...babası hala evimizi yönetmeye çalışır o ayrı...beni artık ben istemedikçe biryere yollayamıyor..ozaman bende onun adına program yapayım ne ala ...ayh oha rahatladım ...bir kilo daha verdim

Öğlen yemeğim
2 kk beyaz peynir, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 1 dilim denge ekmek..

Bu arada 2 hafta sadece bu peynir menüsünü yapacağım kızlar..
Vücudumu ve midemi diyete hazırlamak için yapıyorum..
Sonra yeni süper listeme geçeceğim..

bak o konuda çok haklısın aileler ne kadar uzakta olsalar herşeye burunlarını sokup evi yönetmeye çalışıyorlar benimde bu aralar tek sıkıntım o zaten..

bende kahvaltımı yazayım.
1,5 y.kaşığı tahin pekmez,
3 kaşık yoğurt,
1 kiprit kutusu kadar peynir
5 adet yeşil zeytin,
yarım yumurta yağda,
yarım lavaş ekmek akşamdan kalmıştı fırında kapalıydı mecburen bunu yedim..

abboww eşin urfalı sen trabzonlusunn evde kan çıkarr vallaaa
oflu yada farozlu değilsindir inşallah

bende yeni üye oldum yazıştıklarınızı okudum banada sizden bir azim geldi 63 kiloyum 53 kiloya inmeyi düşünüyorum 10 kiloyo nasıl verceksem oda ayrı bir muamma..

benimki birde dibimde...arıyorlar akşam 8-9 napıyorsunuz nasıl bir cevap istiyor anlamadım...evde ne işimiz varmış oraya gideceğiz...kadının aklı bizde...ama ona sorarsan hiçbirşeyimize karışmıyorlar...ama arada lafını söyler kenara çekilir..oğlu gelince zaten melaaaike...sanki o hareketleri o yapmıyor o lafları odemiyor...

bak o konuda çok haklısın aileler ne kadar uzakta olsalar herşeye burunlarını sokup evi yönetmeye çalışıyorlar benimde bu aralar tek sıkıntım o zaten..

ımmmm meshur konuuu aynı dertten muzdarıbım canlarımmmm

abboww eşin urfalı sen trabzonlusunn evde kan çıkarr vallaaa
oflu yada farozlu değilsindir inşallah

tonyalıyım trabzonda mafyalar tonyadan çıkar
annemlerde trabzonlu....
ama allah korkum bana birçok şeyi yapmama engel oluyor...hayatında kene gibi 2 insan sürekli tepende bir yere gitsen laf...ana aşığı bir evlat ...bizde herkes özgürdür...bunlarda yapışık ayrılmıyorlar bari kendileri ayrılmasınlar beni ne sürüp duruyorlar...ama bizimkilere gelince damat oluyor değer görüyor...onlarda gelin evin kızı..kendi kızı misafir..başlarım böyle işe...dedim bak sinirlendim şimdi...bana kilo al kilo al çocuğun olur bilmemne dediler az kilo aldım...oda 65 boyum 170 duba gibi olucan diye oğluyla dalga geçmeye başladılar...şimdi fit olayımda kıskanç olan kocamın kıskançlığı tavan yapsın ...el mi yaman benmi görürler onlar...kadınlar mıymıntı gibi olcak sesi çıkmıcak anasına bakacak...üniversiteyi bunun için okudum ya ben...işin garip tarafı bekarken nişanlıyken kimse yoktu ortada...eşimde modern bir tarz sergiledi..keleğe geldik

Son düzenleme:

heee evlenmeden modern oluyorlarr evlenince değişiyorlarr eşimde çanakkaleli güya batılıyızz valla doğulu olsada aynı olurmuşş suyu ayağına isterr yemeklerr güzel olmalı hepp beyenmezse arıza çıkarır akşam beyenmedi yemeği bi saat dırdır yaptıı sonrada küstü bende eerkenden çayını demledim verdim yanınada tost yaptım yedi bende gidip yattım uyudum
anne konusunda hepsi aynı benimki bide uyanıklık yapar beni anasına götürür bırakırr kendi usulca kaçar gider balık tutmayaaa anasının dırdırından kurtuluyo böylecee
bende artık gitmiyorum kaynana dırdır ediyo kulak vermiyorum 5 yılık evliyiz 1 gün iznimiz var onuda orda geçirelim isterr benle arkadaşlık yapmak isterr naz kapris delirtcek beni
benim biyanım terstir harlayıveririm naz kapris nefret ederimm sorun sıkıntı hiç uğraşamam bitmez nazı kaprisi hiçç kulak vermiyorumm
kendi anam babam yapmazz bu nazlarııı

öff annemle atıştım şimdii kuşları ver bebek olacak deyip duruyoo bıktım valla dır dır dır
bıkmadıda
vermicemi biliyo hala ısrar ediyo
ayol onlarda evlat verilir mi hiç ??? ben de kızımı vermem bir yere hamile filan kalırsam ama kesin bizimkilerde arıza çıkarır ama cimicim gergin karnım filan dedi ya ben orda iyice bi sogudum şu bebek işinden yaf

korma canım 6 kilo ne ki verirsin hem daha yeni almışsın ya oturmuş bi kg değil daha çabuk verirsin dert etme .. hoşgeldin

yaw tabi ki hiç yeme diyen de yok. ben mesela hiç ekmek yemiyorum normalde ama dün gece canım çok pis kaymak - bal çekti. kopardım minik bi parça ekmek sürdüm balı kaymaa ohh cummmburluop mideyeee. ama öyle kaldı o parçadan sonrası gelmedi. ne oldu nefsim köreldi işte

evet yatmadan dört saat öncesinde yemek işini bitirseniz ii olur kızlar
kadınbudu kofte ve borek vardı oglen yemegınde onlar bana baktı ben onaa
kadınbudu yiyebilirdin bence de o kadar abartma canım bıkkınlık gelir sonra yavaş yavaş alıştır kendini bence

ya aslında en iyisi iki tarafın aileisni de karıştırmamak ve iki tarafı da uzak tutmak aileden. siz artık bi ailesiniz onlar ayrı siz ayrı senin ailen ayrı. işte erkekler geç olgunlaştığından bunun ayrımına varamıyo bide dogulu ailede daha zor. allah sabır versin

bende yeni üye oldum yazıştıklarınızı okudum banada sizden bir azim geldi 63 kiloyum 53 kiloya inmeyi düşünüyorum 10 kiloyo nasıl verceksem oda ayrı bir muamma..

ben nasıl verdiysem hugo nasıl verdiyse sende öyle verecen. ama zamana yayacan yok acilen kg vermem lazım yok ocak ayına kadar 10 kg vermem lazım filan bunlar gerçekçi değil. mesela ayda en az 1 kg bile versen on ayda on kg gider hem de kendini sıkmamış olursun.. nasıl

hihoooooo arkideş sen ne dolmuşsun yaff. napıyorsunuz'a o cevabı ver bakalım ne dicek kaynana dermişim
çok yüzgöz olmamak lazım resmiyet en iyisi bence ama olan olmuş

oo bi kıskanıyor bi kıskanıyorlar sorma. benim ki ben 76 dan ellilere inince ( evet bir ara 59 bile olmuştum ) iyice üstüme düşmeye başlamıştı. 3 kg aldım değişen bişi yok bana artık kg verme yüzün ufalıyo ben seemiyorum diyo ama ben rahat değilim en az beş kg en fazla 7 kg daha vericem

Afiyet olsun annecik..

Valla biz nasıl verdiysek sen de verirsin canım.. yeter ki istikrar olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…