ne keyifçi adamlar bunlar yahu..hamam sauna kebap kadınlarıda birine postalıyorlar...onlar kendileri keyif yapıyorlar..bazen hiç düşünmüyorlar bile acaba eşim arkadaşımın eşiyle anlaşabiliyormu diye...benim eşimde urfalı..ben trabzonluyum....
eşimle kızım öyle horul horul yatarlarken sinirlerim dahada bozuluyor.Olay beyninde bitiyor.. İstersen başarırsın..
Hoşgeldin bu arada..
Cimcim merhaba canım.. Son 2 ay ben hiç uyumamıştım neredeyse..
Zaten ben çok yasaklı bir diyetle başarılı sonuç olacağına inanmıyorum..
Yasak deyince bünye daha çok istiyor çünkü..
Olayı beyninde bitiremiyorsun ve de 1-2 gün sonra bi bakmışsın ucu kaçmış..
Benim listemde de herşey var.. sadece miktarını ayarlıyorsun o kadar..
Gerçi henüz pastalara, tatlılara geçmedik ama 3 kilo sonra onlara da geçeceğiz..
kadınbudu kofte ve borek vardı oglen yemegınde onlar bana baktı ben onaa
zaten alışmışlar eşleri bir yere sallamaya...evlendiğimde benim bundan haberim yoktu3 sene sabrettim patladım sonra...karadenizden almayaydınız ozaman dedim sizin adetiniz size...ozaman bende bizdeki adetleri çıkarayım dedim...biz istanbulda yaşıyoruz ve burda tanıştık ozaman ortak noktada olacaksın dedim...babası hala evimizi yönetmeye çalışır o ayrı...beni artık ben istemedikçe biryere yollayamıyor..ozaman bende onun adına program yapayım ne ala ...ayh oha rahatladım ...bir kilo daha verdim
ne keyifçi adamlar bunlar yahu..hamam sauna kebap kadınlarıda birine postalıyorlar...onlar kendileri keyif yapıyorlar..bazen hiç düşünmüyorlar bile acaba eşim arkadaşımın eşiyle anlaşabiliyormu diye...benim eşimde urfalı..ben trabzonluyum....
yiyebilirsin canımcım neden üzülüyorsun ye 2-3 köfte...yarım dilimde börek mis gibi öğle yemeği...üzerinede yeşil çay...
benimki birde dibimde...arıyorlar akşam 8-9 napıyorsunuznasıl bir cevap istiyor anlamadım...evde ne işimiz varmış oraya gideceğiz...kadının aklı bizde...ama ona sorarsan hiçbirşeyimize karışmıyorlar...ama arada lafını söyler kenara çekilir..oğlu gelince zaten melaaaike...sanki o hareketleri o yapmıyor o lafları odemiyor...
bak o konuda çok haklısın aileler ne kadar uzakta olsalar herşeye burunlarını sokup evi yönetmeye çalışıyorlar benimde bu aralar tek sıkıntım o zaten..
abboww eşin urfalı sen trabzonlusunn evde kan çıkarr vallaaa
oflu yada farozlu değilsindir inşallah
tonyalıyım trabzonda mafyalar tonyadan çıkar
annemlerde trabzonlu....
ama allah korkum bana birçok şeyi yapmama engel oluyor...hayatında kene gibi 2 insan sürekli tepende bir yere gitsen laf...ana aşığı bir evlat ...bizde herkes özgürdür...bunlarda yapışık ayrılmıyorlar bari kendileri ayrılmasınlar beni ne sürüp duruyorlar...ama bizimkilere gelince damat oluyor değer görüyor...onlarda gelin evin kızı..kendi kızı misafir..başlarım böyle işe...dedimbak sinirlendim şimdi...bana kilo al kilo al çocuğun olur bilmemne dediler az kilo aldım...oda 65 boyum 170 duba gibi olucan diye oğluyla dalga geçmeye başladılar...şimdi fit olayımda kıskanç olan kocamın kıskançlığı tavan yapsın ...el mi yaman benmi görürler onlar...kadınlar mıymıntı gibi olcak sesi çıkmıcak anasına bakacak...üniversiteyi bunun için okudum ya ben...işin garip tarafı bekarken nişanlıyken kimse yoktu ortada...eşimde modern bir tarz sergiledi..keleğe geldik
ayol onlarda evlat verilir mi hiç ??? ben de kızımı vermem bir yere hamile filan kalırsam ama kesin bizimkilerde arıza çıkarıröff annemle atıştım şimdii kuşları ver bebek olacak deyip duruyoo bıktım valla dır dır dır
bıkmadıda
vermicemi biliyo hala ısrar ediyo
korma canım 6 kilo ne ki verirsin hem daha yeni almışsın ya oturmuş bi kg değil daha çabuk verirsin dert etme .. hoşgeldinkızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.şubat ayından bu yana baya bir kilo aldım59 kilodan 65e çıktım ilaçta kullanıyorum aynı zamanda ve son zamanlarda iştahım çok açıldı.bugün 3 kişi ayrı ayrı kilo aldığımı söyledi ailemde sürekli iyi değil bak az ye zayıfla diyor.bende bu gün diyet tarzı bir uygulamaya başladım kızlar başaramayacağım diye çok korkuyorum.
yine geldim kaçtım resmenbırakmıyor kadın yaw ne istiyorsa benden gel burda dur ...kaleci oyuncu gibi evle ora arasında mekik dokuyorum...üniversite mezunu olduk yine kurtaramadık bunlardan ne iş yaw...
benden sonra gelen arkadaşlar hoşgelmiş :)
bi ara benimde iştahım deli gibi artmıştı..hatta gece 12 de salçalı spagetti koca bir kase yediğimi biliyorum...kafaya koydum beynime sinyali gönderdiimm...ve sıcak su içiyorum...şuanda elimde sıcağa yakın ılık su var..çünkü bu şekilde midede daha uzun duruyormuş...ben ortaya karışık diyet yapıyorum...biraz karataydan okuduğum..biraz eşimin diyetisyeninden kopya çektim...beni en iyi ben bilirim ayol..valla yediğinden çok yakarsan kilo verirsin...yok pilav ağzına sürme...yok ekmek hiç yeme...ne o vebalı gibi...canım çok çekiyorsa bir lokma ekmek yerim...çok canım makarna istiyorsa yağsız küçük bir porsiyon yerim ama öğleye kadar yerim...artık akşam 8 den sonra katı birşey geçemez boğazımdan özel günler hariç ...zaten sindirim sistemi 8 demi ne uyuyormuş sonrasında yediklerimiz midede birikiyormuş...ertesi sabah yakılmaya başlanıyormuş...akşam yiyimde midemdemi mayalansın....
kadınbudu yiyebilirdin bence de o kadar abartma canım bıkkınlık gelir sonra yavaş yavaş alıştır kendini bencekadınbudu kofte ve borek vardı oglen yemegınde onlar bana baktı ben onaa
ya aslında en iyisi iki tarafın aileisni de karıştırmamak ve iki tarafı da uzak tutmak aileden. siz artık bi ailesiniz onlar ayrı siz ayrı senin ailen ayrı. işte erkekler geç olgunlaştığından bunun ayrımına varamıyo bide dogulu ailede daha zor. allah sabır versinzaten alışmışlar eşleri bir yere sallamaya...evlendiğimde benim bundan haberim yoktu3 sene sabrettim patladım sonra...karadenizden almayaydınız ozaman dedim sizin adetiniz size...ozaman bende bizdeki adetleri çıkarayım dedim...biz istanbulda yaşıyoruz ve burda tanıştık ozaman ortak noktada olacaksın dedim...babası hala evimizi yönetmeye çalışır o ayrı...beni artık ben istemedikçe biryere yollayamıyor..ozaman bende onun adına program yapayım ne ala ...ayh oha rahatladım ...bir kilo daha verdim
bende yeni üye oldum yazıştıklarınızı okudum banada sizden bir azim geldi 63 kiloyum 53 kiloya inmeyi düşünüyorum 10 kiloyo nasıl verceksem oda ayrı bir muamma..
benimki birde dibimde...arıyorlar akşam 8-9 napıyorsunuznasıl bir cevap istiyor anlamadım...evde ne işimiz varmış oraya gideceğiz...kadının aklı bizde...ama ona sorarsan hiçbirşeyimize karışmıyorlar...ama arada lafını söyler kenara çekilir..oğlu gelince zaten melaaaike...sanki o hareketleri o yapmıyor o lafları odemiyor...
tonyalıyım trabzonda mafyalar tonyadan çıkar
annemlerde trabzonlu....
ama allah korkum bana birçok şeyi yapmama engel oluyor...hayatında kene gibi 2 insan sürekli tepende bir yere gitsen laf...ana aşığı bir evlat ...bizde herkes özgürdür...bunlarda yapışık ayrılmıyorlar bari kendileri ayrılmasınlar beni ne sürüp duruyorlar...ama bizimkilere gelince damat oluyor değer görüyor...onlarda gelin evin kızı..kendi kızı misafir..başlarım böyle işe...dedimbak sinirlendim şimdi...bana kilo al kilo al çocuğun olur bilmemne dediler az kilo aldım...oda 65 boyum 170 duba gibi olucan diye oğluyla dalga geçmeye başladılar...şimdi fit olayımda kıskanç olan kocamın kıskançlığı tavan yapsın ...el mi yaman benmi görürler onlar...kadınlar mıymıntı gibi olcak sesi çıkmıcak anasına bakacak...üniversiteyi bunun için okudum ya ben...işin garip tarafı bekarken nişanlıyken kimse yoktu ortada...eşimde modern bir tarz sergiledi..keleğe geldik
bende kahvaltımı yazayım.
1,5 y.kaşığı tahin pekmez,
3 kaşık yoğurt,
1 kiprit kutusu kadar peynir
5 adet yeşil zeytin,
yarım yumurta yağda,
yarım lavaş ekmek akşamdan kalmıştı fırında kapalıydı mecburen bunu yedim..
bende yeni üye oldum yazıştıklarınızı okudum banada sizden bir azim geldi 63 kiloyum 53 kiloya inmeyi düşünüyorum 10 kiloyo nasıl verceksem oda ayrı bir muamma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?