tonyalıyım trabzonda mafyalar tonyadan çıkar
annemlerde trabzonlu....
ama allah korkum bana birçok şeyi yapmama engel oluyor...hayatında kene gibi 2 insan sürekli tepende bir yere gitsen laf...ana aşığı bir evlat ...bizde herkes özgürdür...bunlarda yapışık ayrılmıyorlar bari kendileri ayrılmasınlar beni ne sürüp duruyorlar...ama bizimkilere gelince damat oluyor değer görüyor...onlarda gelin evin kızı..kendi kızı misafir..başlarım böyle işe...dedimbak sinirlendim şimdi...bana kilo al kilo al çocuğun olur bilmemne dediler az kilo aldım...oda 65 boyum 170 duba gibi olucan diye oğluyla dalga geçmeye başladılar...şimdi fit olayımda kıskanç olan kocamın kıskançlığı tavan yapsın ...el mi yaman benmi görürler onlar...kadınlar mıymıntı gibi olcak sesi çıkmıcak anasına bakacak...üniversiteyi bunun için okudum ya ben...işin garip tarafı bekarken nişanlıyken kimse yoktu ortada...eşimde modern bir tarz sergiledi..keleğe geldik
kayınvalideye giderkenn oğluma bez bağlamıcammm
ödüllendirsin babaannesini
aynen bende keleğe geldim...
kayınvalideye giderkenn oğluma bez bağlamıcammm
ben hiç bir zaman anlamadım zaten yeni gelin hangimizbiz nazlar..benden oğlunun yanında isteklerde bulunmalar
biliyor çünkü inatım bana kızına yaptırmadığı hiç birşeyi artık yaptıramaz..önceden kendi kızı gelince ay sen yorgunsun
ben mutfağa ayaklarına hizmet...yapmazdım ama lafı sağlam bir sokuşturdumahaha hizaya geldiler biraz...en azından kızı artık gelince oturamıyor...benim gibi saygılı bir insanıda zıvanadan çıkardılar helal olsun..pazar günü aramayın dedim kavınvalideme...hergün geliyoruz zaten dedim ozaman 1.5 yıllık evliydim hiç saygıları yok illa ilişecekler dibimize...bunlar başbaşa kalmak ister...yokk sonrada çocuk sorarlar...sanki pazar aramayın diyen ben değilim sabah 9 da uyandırılıyoruz...benim kocamda tamam anam...yallah gidelim...birde ordaki kahvaltıyıda ben hazırlıyım...verin dabançamı ben gidiyorum
yaa bak beni sen iyi anlıyosun sazanımm
verilmiyo veremiyosun canından bi parça gibi mümkün değil yanii
hem versem bile kim onları bizim kadar sever ilgilenirr herşeylerini dört dörtlük yapmaya çalışıyorumm 3 yıl oldu artık bizleler etle tırnak gibi oldukk kopamayızz
onlar giderse çok kötü olurum dayanamam
hem bebekte artık onların sesine sabahları tepki veriyo onlar sayesinde hareketleniyo
beraber yaşayıp gidecez işte allahım yaa ne abartıyorlarr
yaa bak beni sen iyi anlıyosun sazanımm
verilmiyo veremiyosun canından bi parça gibi mümkün değil yanii
hem versem bile kim onları bizim kadar sever ilgilenirr herşeylerini dört dörtlük yapmaya çalışıyorumm 3 yıl oldu artık bizleler etle tırnak gibi oldukk kopamayızz
onlar giderse çok kötü olurum dayanamam
hem bebekte artık onların sesine sabahları tepki veriyo onlar sayesinde hareketleniyo
beraber yaşayıp gidecez işte allahım yaa ne abartıyorlarr
ya tabiki zaman vermiyorum gönül ister hemen zayıflayım ama bu kiloyu kısa zamanda almadım ki..bu arada yeni üye olduğum için biraz yardımcı olursanız sewinirim mesela bana cvp veren arkadaşa alıntı ile cvp veremedim bu alıntı falan nasıl oluyooo biraz bahsederseniz sewinirim..
ahhhh canım ya bende artık sesimi çıkarıyorum hiç umrumda değil isterlerse kırılsınlar geçen izne ayrıldın hiç gelmez oldun dediler.bende adı üstünde istirahatteyim hergün geleceksem ne anladım ben burda rahat etmiyorum sürekli uzanmak istiyorum dedim.sen bilirsin dediler.birde balık alacaktık alırsanız babanızıda çağırın oda çok sever dedi.eşim geçen alayım çağıralım dedi.bende bizim ev küçük koku dışarıçıkmıyor birde artık oda küçük gidip orda yapalım kokuda orda daha çabuk çıkar dedim iyi dedi.kayın validem bu son bir daha balığı eviinizde yapın dedi.ozaman istemeyeceksiniz.benim odam küçük milleti orda ağırlayamam isterseniz sizde yaparım istemezseniz tabiki evde yapar yerim ne olacak dedim..çok bozuldu..hak etti..heee evlenmeden modern oluyorlarr evlenince değişiyorlarr eşimde çanakkaleli güya batılıyızz valla doğulu olsada aynı olurmuşş suyu ayağına isterr yemeklerr güzel olmalı hepp beyenmezse arıza çıkarır akşam beyenmedi yemeği bi saat dırdır yaptıı sonrada küstü bende eerkenden çayını demledim verdim yanınada tost yaptım yedi bende gidip yattım uyudum
anne konusunda hepsi aynı benimki bide uyanıklık yapar beni anasına götürür bırakırr kendi usulca kaçar gider balık tutmayaaa anasının dırdırından kurtuluyo böylecee
bende artık gitmiyorum kaynana dırdır ediyo kulak vermiyorum 5 yılık evliyiz 1 gün iznimiz var onuda orda geçirelim isterr benle arkadaşlık yapmak isterr naz kapris delirtcek beni
benim biyanım terstir harlayıveririm naz kapris nefret ederimm sorun sıkıntı hiç uğraşamam bitmez nazı kaprisi hiçç kulak vermiyorumm
kendi anam babam yapmazz bu nazlarııı
kış geçsin yazın bende bağlamayacağım iyi fikir.canlarım ben yavaş yavaş hazırlanıyorum.çıkacağım karanlık erken oluyor.karanlığa kalmadann çıkalım...kayınvalideye giderkenn oğluma bez bağlamıcammm
çocuun hayvan sevgisini ögrenir işte fena mı ? ama artık seninkiler de üremesinler yaa
ben kedime bi ara bakamıyordum vericektim nete resimlerini koydum ama iki saat sonra sildim veremem ki ben ona kıyamam çok baglandım. ondan sonra da başka kedi almam sanırım
kimin gönlü hemen zayıflamak istemez ki. ama çabuk giden çabuk geri geliyo bende öyle oldu bi çok arkadaşta aynısını yaşamıştır.
ya sen şubattan bu güne bu kg yu aldım diyen değil miydin ? karıştırdım sanırım. son bi senedeki kg yeni kgdur ben mesela liseden beri 67 lerdeydim bu kglar benim için 20 senelik filan oluyo o yüzden ellinin altına inemiyorum işiniz daha kolay dimek istedim
canım mesajın yanında alıntı ile cevaplar var oraya tıkla. eger çoklu cevaplama yapacaksan o yazının yanında artı işareti var oratı tikle yeter.
ayh pardon konuya kaptırmışımkuşlar la başka şeyi karıştırdım annem 3 aylık civcivi öldü diye yas ilan etti...3 yıllık kuşu zor gönderir annen
ewet karıştırdın be yemek yemeyi çok sewiyorum tatlıdan vazgeçersem herşey rayına oturcak
seninde mi kuşun var ben pek gelemiyorum kuşlara çok gevezeler cır cır cır.. hele biri yüksek sesle konuşsun bagırsın tartışsın yanlarında hepten abartıyorlar cak cak cak cak
alıntı yapmayı ögrenmişsin hehe. şimdi kaç kilosun kaçtan kaça çıktın ayy tıkır yapın kızlar nasıl yapcanıza dair link bende yok burdaki diger arkadaşlar belki verebiir. sabit konuların içinde olması lazımdı forumda ama bilmiyorum nerdedir.
ewet karıştırdın be yemek yemeyi çok sewiyorum tatlıdan vazgeçersem herşey rayına oturcak
ohh mis menü bence. güzel..bu arada ara öğünüm
2 orta boy havuç rendelendii...yağsız tavada kavruldu...yoğurt ve pul biber sonra booll suu ...
canım sende iiki varsın çokk teşekkür ederim çok yardımcı oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?