60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen bende keleğe geldim...

ben hiç bir zaman anlamadım zaten yeni gelin hangimiz biz nazlar..benden oğlunun yanında isteklerde bulunmalar
biliyor çünkü inatım bana kızına yaptırmadığı hiç birşeyi artık yaptıramaz..önceden kendi kızı gelince ay sen yorgunsun
ben mutfağa ayaklarına hizmet...yapmazdım ama lafı sağlam bir sokuşturdum ahaha hizaya geldiler biraz...en azından kızı artık gelince oturamıyor...benim gibi saygılı bir insanıda zıvanadan çıkardılar helal olsun..pazar günü aramayın dedim kavınvalideme...hergün geliyoruz zaten dedim ozaman 1.5 yıllık evliydim hiç saygıları yok illa ilişecekler dibimize...bunlar başbaşa kalmak ister...yokk sonrada çocuk sorarlar...sanki pazar aramayın diyen ben değilim sabah 9 da uyandırılıyoruz...benim kocamda tamam anam...yallah gidelim...birde ordaki kahvaltıyıda ben hazırlıyım...verin dabançamı ben gidiyorum

aynen bende keleğe geldim...

yaa bak beni sen iyi anlıyosun sazanımm
verilmiyo veremiyosun canından bi parça gibi mümkün değil yanii
hem versem bile kim onları bizim kadar sever ilgilenirr herşeylerini dört dörtlük yapmaya çalışıyorumm 3 yıl oldu artık bizleler etle tırnak gibi oldukk kopamayızz
onlar giderse çok kötü olurum dayanamam
hem bebekte artık onların sesine sabahları tepki veriyo onlar sayesinde hareketleniyo
beraber yaşayıp gidecez işte allahım yaa ne abartıyorlarr

ya tabiki zaman vermiyorum gönül ister hemen zayıflayım ama bu kiloyu kısa zamanda almadım ki..bu arada yeni üye olduğum için biraz yardımcı olursanız sewinirim mesela bana cvp veren arkadaşa alıntı ile cvp veremedim bu alıntı falan nasıl oluyooo biraz bahsederseniz sewinirim..

uyyyyyy buda laz kızı bundan korkulurr. sen de az diilsin heeeeee

alıntı ile cvp yazdığımda birçok kişinin yazısını gördüm bana cvp veren arkadaşın yazısınıda gördüm ama cvp veremedim

ayh pardon konuya kaptırmışım kuşlar la başka şeyi karıştırdım annem 3 aylık civcivi öldü diye yas ilan etti...3 yıllık kuşu zor gönderir annen

Son düzenleme:

çocuun hayvan sevgisini ögrenir işte fena mı ? ama artık seninkiler de üremesinler yaa
ben kedime bi ara bakamıyordum vericektim nete resimlerini koydum ama iki saat sonra sildim veremem ki ben ona kıyamam çok baglandım. ondan sonra da başka kedi almam sanırım

kimin gönlü hemen zayıflamak istemez ki. ama çabuk giden çabuk geri geliyo bende öyle oldu bi çok arkadaşta aynısını yaşamıştır.
ya sen şubattan bu güne bu kg yu aldım diyen değil miydin ? karıştırdım sanırım. son bi senedeki kg yeni kgdur ben mesela liseden beri 67 lerdeydim bu kglar benim için 20 senelik filan oluyo o yüzden ellinin altına inemiyorum işiniz daha kolay dimek istedim
canım mesajın yanında alıntı ile cevaplar var oraya tıkla. eger çoklu cevaplama yapacaksan o yazının yanında artı işareti var oratı tikle yeter.

onu bunu bilmem onlara yüz vermeye gelmiyoo artık bende bıktım umursamıyorumm heleki kurnazlığından bıktım bana derdi eskiden zayıflama boşverr oğlumun dediklerini ilerde akıllanır derdi eltiye demişki oğlum haklı çok kilolu gayret etsin demiş bunu duyunca zatenn koptu herşeyy
bana ne diyo arkamdan ne diyoo tabii ben kilo vermicem oğlu kızcak kendi gezcek tozcak ben onun başını beklicem evdee
neee olduu tüm kilolarımı bir yılda verdim burdaa
gel dedi etti kulak bile vermediimm kendime zaman ayırdım sporumu yaptımm hiçç takmadımm kilolarımı verdimm hamile kaldımm doğum olsunn eskisinden daha zayıf olacağımm ne eşine ne anasına yaranamazsınn istediğin kadar fedakarlık ett zayır noktandan vurulursunn
kendini asla ihmal etmeyeceksin sporunu yapacaksın kendine bakacaksın saldınmı kendini önce oğlu sonra anası üzerr seni
akşam bu lafların aynısını eşime dedimm bişeycik diyemedi sende çakal olmuşun dedii
öyle dedim bundan sonra oğluma sana bakarım kendime zaman ayırırım kimse kusura bakmasın kimse benden fayda beklemesin dedim
ohhhhhh canıma deysinn aklım başıma geç geldii bundan sonraa beeennn kendimle yarışırım artıkk

ayy sohpette pek güzel ama üst kata arkadaşıma gitcem tepsi mantı yaptım fırında arkadaşıma onu götürcemm müsaitse otururum değilse verir gelirimm

ahhhh canım ya bende artık sesimi çıkarıyorum hiç umrumda değil isterlerse kırılsınlar geçen izne ayrıldın hiç gelmez oldun dediler.bende adı üstünde istirahatteyim hergün geleceksem ne anladım ben burda rahat etmiyorum sürekli uzanmak istiyorum dedim.sen bilirsin dediler.birde balık alacaktık alırsanız babanızıda çağırın oda çok sever dedi.eşim geçen alayım çağıralım dedi.bende bizim ev küçük koku dışarıçıkmıyor birde artık oda küçük gidip orda yapalım kokuda orda daha çabuk çıkar dedim iyi dedi.kayın validem bu son bir daha balığı eviinizde yapın dedi.ozaman istemeyeceksiniz.benim odam küçük milleti orda ağırlayamam isterseniz sizde yaparım istemezseniz tabiki evde yapar yerim ne olacak dedim..çok bozuldu..hak etti..
kayınvalideye giderkenn oğluma bez bağlamıcammm
ödüllendirsin babaannesini
kış geçsin yazın bende bağlamayacağım iyi fikir.canlarım ben yavaş yavaş hazırlanıyorum.çıkacağım karanlık erken oluyor.karanlığa kalmadann çıkalım...

ewwet karıştırdın:)ben 52 53 arasında mekik dokuyordum sigarayı bıraktım aldım kiloları ..ben yemek yemeyi gerçekten çoookk sewiyorummm tatlıyı çok sewiyorumm tatlıdan vazgeçersem herşey rayına oturcak ama bakalımm

ewet karıştırdın be yemek yemeyi çok sewiyorum tatlıdan vazgeçersem herşey rayına oturcak

ahahah benim eşimde bana çakal oldun sen dedi...dedim gözümü açmayaydınız..ben entrika bilmezdim neysem oydum ama insanlar beni zorla böyle yaptı uğraşsınlar şimdi dedim..tabi enayi yerine koyduğunda güzel oluyormuş senin için dedim...nede olsa inanan bi saftirik vardı dimi dedim..ama şimdi allah biliyor ya bir şey dese altında başka şey arıyorum....tatlı dille söylerdi onu etçez bunu etçez şuraya gitçez bi bakıyorum anasına gitmişiz saatlerce orda sonra hava kararmış bizim beyin hali kaçmışmış yemek orda yiyelim ne olcakmış mış...ta mış mııışşş...en azından şimdi yemediğimi görüyorya tam pişmesine 1-2 sene daha var sanırım

ayh pardon konuya kaptırmışım kuşlar la başka şeyi karıştırdım annem 3 aylık civcivi öldü diye yas ilan etti...3 yıllık kuşu zor gönderir annen
seninde mi kuşun var ben pek gelemiyorum kuşlara çok gevezeler cır cır cır.. hele biri yüksek sesle konuşsun bagırsın tartışsın yanlarında hepten abartıyorlar cak cak cak cak

ewet karıştırdın be yemek yemeyi çok sewiyorum tatlıdan vazgeçersem herşey rayına oturcak

alıntı yapmayı ögrenmişsin hehe. şimdi kaç kilosun kaçtan kaça çıktın ayy tıkır yapın kızlar nasıl yapcanıza dair link bende yok burdaki diger arkadaşlar belki verebiir. sabit konuların içinde olması lazımdı forumda ama bilmiyorum nerdedir.

bekarken kuşum vardı...biri yüksek sesle konuşunca senle ses yarıştırıyorlar psikopata bağlaıyorlar

bu arada ara öğünüm

2 orta boy havuç rendelendii...yağsız tavada kavruldu...yoğurt ve pul biber sonra booll suu ...

canım sende iiki varsın çokk teşekkür ederim çok yardımcı oldun

arkadaşımın annesi grip olmuşş yatıyoduu arkadaşımdaa yazık daha kahvaltı yapamadım bebekle uğraşmaktan dedii mantıyı götürünce sevindi bebeğinde gaz sorunu varr hiç durmuyoo arkadaşım kucağından bırakamıyo

eminol burada yemek yemeyi ve tatlıyı sevmeyen yoktu hehehhe

bu arada ara öğünüm

2 orta boy havuç rendelendii...yağsız tavada kavruldu...yoğurt ve pul biber sonra booll suu ...
ohh mis menü bence. güzel..

bende öglen yediklerimi yazim
bi kase alaca çorbası
bir bardak ayran
bol domates salatalık salata
üç yemek kaşığı susuz tavuklu mantarlı sote
bir yemek kaşığı patates püresi

canım sende iiki varsın çokk teşekkür ederim çok yardımcı oldun

rica ederim canım her zaman

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…