60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi saat önce 1 bardak boza içtim
aslında sevmiyorum fazla ama çok faydalıymış hamilelikte diye aldımm yarın biter zaten bidaha almam
1 portakal iki mandalina yemiştim şimdide 1 fincan şekersiz türk kahvesi içiyorumm

selam kızlarr sabah 1 dilim kepek ekmeği 4 zeytin bir dilim peynir ve şekersiz çay içtim bol su egzersiz zayıflama kemeri az öncede 1 elma yedim akşamda bol bol yeşillik dolu salata yicem

eşim kpss için dersaneye gidiyo temmuzda sınav varr dua edin kazanalımda topuklayalım burdan kızlarr
zati kayınvalide gitcez diye ödü kopuyoo
akşamları tv bile açmıyorum yeterki eşim kazansınn gidelimm

afferim bak sevaba girmişsin..
benim görümce eşimle aynı işyerinde çalışabilir. bana ablam için bizim dairenin karşısı boşalıyo orayı tutarız annem de yalnız kalmasın o da gelir ablamla kalır dedi.

bu adam evlenmeden önce bana " ayrılan boşanan arkadaşlarım hep aileleri yüzünden ayrılıyorlar, biz ailelesi işimize karıştırmayalım bizden uzak otursunlar" diyen adam. tabi benim annem gelemez uzakta yaa o rahat. bende zinhar olmaz öyle şey. bi kaç sokak ötede de olsa uzakta olacaklar dedim. neden diyo? bende yukarıdaki lafını hatırlattım bişi diemedi.

onu da anlıyorum babası yok anası yalnız ablasının da kocası ile araları limoni ama ben de aramız limoni olsun istemiyorum. yakında olunca yüzgöz olunuyo buda sorun oluyo olur biliyorum o yüzden yakına gelmelerini kabul etmedim. tavrımı koydum zaten şu anda kesi bişi yok ama ben tüm tarafların iyiliği için bunu diyorum zaten

selam kızlarr sabah 1 dilim kepek ekmeği 4 zeytin bir dilim peynir ve şekersiz çay içtim bol su egzersiz zayıflama kemeri az öncede 1 elma yedim akşamda bol bol yeşillik dolu salata yicem

menü güzel canım ama daha kuvvetli olmalı sabah bi yumurta da yiyebilirdin.
akşam için de salatanın yanına muhakka balık tavuk et bişi ye. yada üstüne peynir dilimleri at protein olsun tok tutar ot tutmaz.
kemeri filanda boşver bence faydası yok öle şeylerin

eşim kpss için dersaneye gidiyo temmuzda sınav varr dua edin kazanalımda topuklayalım burdan kızlarr
zati kayınvalide gitcez diye ödü kopuyoo
akşamları tv bile açmıyorum yeterki eşim kazansınn gidelimm

canım allah gönlüne göre versin.

Son düzenleme:

dualarımız seninle..ama birde şöyle düşün kimse dört dörtlük değil herkes bir konudan sınanır seninkiside kayınvalidenler olsun..başka birşeyden sınansan daha mı iii olur sence?sağlığın sıhhatin ii mi?eşinle mutlumusun sorun yokk bence:))

doğrusunn kimse kızmasın bu böylee ayrıca bizim ailelerimiz yakın olsa devamlı gelse gelin dese herşeye karışsa eşlerimde rahatsız olurr ama bizimkilerr karışmıyo zatenn çoğunluk hep erkek tarafının ailesinden kaynaklanan sorunlarr oluyo farkındaysanız kızz aileleri sorun çıkarmıyoo
sanki bizim eşlerr ailelerimizle çok ilgileniyomuş gibi bizden ailelerine karşı aşırı ilgi bekliyorlarr
bide işin gıcık tarafıı senn ne kadar ilgilenirsen ilgilen oğlan tarafı asla memnun oolmaz hep daha fazlasını isterr ne yapsan yaranamazsınn
ama onlara bi işin düştümü özellikle para konusunda zırnık koklatmazlarrr

evet haklısın ama bende artık gerçekten bıktımm kalp kırmakta istemiyorum sessizce gitsek burdan süper olacakk
benimde oğlum olacakk gelinimde beni yanında istemezz haklı çünkü
hayat zorr oğlum çalışcak izinleri az olcak o günlerde eşinin başbaşa kalmak istemesi çok normall kızmam gücenmem arasın hal hatır sorsunlar yeter
sevmezse gelinim beni aramasın oğlum arasın sorsun yeterr
nazla kaprislee gelinleri bıktırmak bezdirmeye çalışmak ne oluyoki kendilerinden soğutuyorlar haberleri yok

kesinlikle sana katılıyorum ama bence bunu sen ben düşünürüz büyük konuşmak istemiyorum ama asla gelin kahrı çekmek istemem oda benim kahrımı çekmek zorunda değil eşim olsun yanımda yeter bayramlarda senede birkaç defa görüşsek yeter gibi geliyoo bana ama henüz çocuğum yokk o yüzden buyukte konuşmak istemiyorum arada resmiyetin lması herzaman iidir sewgi saygı açısından ben birde eşlere büyük görev düşüyor die düşünüyorum arayı o yapcak senide tanıyoo ailesinide ailesiyle onun yüz göz olması gerekiooo

ay benim gelinim olursa özgür ben napacam gelirse ağırlarım gelmezse kendi bilir..insanların hayatına yapışmanın bir anlamı yok...bak büyüğündür seversin sayarsın ama herkes haddini yerini bilecek...saygısızlığı büyükler kendileri istiyor..çünkü herşeye bıd bıd bıd konuşurlarsa senin yeni kurduğun hayatına limon sıkarlarsa e insanda bir yere kadar...
hee hatanın en büyüğü kocalarda...bekarken eve uğramayana evlenince anası pek bi kıymetli olur...karşıya marşıya gelmesin sonra çat kapı başlar...eğer saygılı insan olsalar problem değil ...herşey anlayış ve saygıda...insan hergün gördüğü biriyle ne konuşabilir hemde bu insan senden 40 yaş büyükse...nene muhabbetimi yapıcam...kendisi bizimkilerde 1-2 saat zor duruyor...bizimkilere onların yarısı kadar gitsek ortalarından ikiye çatlarlar...ne laflar yeriz...

canım ben yukarıda yazdıklarının bir çoğuna katılmıyorum. benim görümcemle ve annesi ile sorunum yok. uzakta olsunlar yeter ama yakın olurlarsa sorun olur biliyorum.
tek şikayetim eşim artık kendisi bir ailenin reisi olduğu halde durmadan ablasına zırt pırt öle böle diye para yolluyo. ihtiyaçları varmış?? o zaman harcamalarını dengelesinler yaa. ben istanbulda oturuyorum evimizdeki herşeyin parasını biz ödedik bir çekirdek bile geçmedi onlardan bize.. tamam okey beklemedim ama hala eşimin sırtında ablası. ortak bi arabaları var eşimle, görümcenin kocası canını çıkardı arabanın son üç senedir onlardaydı adam arabayı mahvetmiş arabayı getirdi eşim ve biz 3000 liraya yakın masraf ettik araba oldu gıcır hoop yine gitti görümcemlere. tamam eşim bekarken etsin yardım eyvalla ama görümce ne iş yaa? anne olsa anlarım da ben enayimiyim? o arabanın vergisini bile ben kredi çekip ödedim yani bunları söleyince de eşim bana paragözsün diyo. benim gelemediğim haksızlık.

o parayı geri istedim bana diyo ki ben arabayı biz araba alcaz diye gönderdim. anası bize araba alcekmiş daha gıcırından. hala alacak. artık sesimi çıkarıcam valla varsın kavga çıksın cam çerçeve insin bu kadar salak yerine koymaz insan karısını dimi

canımcım yine de umarım bunlar bir 25-30 sene sonra da hatırlarsın.

sorun orda zatenn bizim kayınvalide eşinle sorunluymuştu hepp şimdide kayınpederr eve gelir yemek yerr kahveye giderr hal böyle olunca bize yapışıyo amaaan konuşmaya bile gerek yok kherkes ne yaptığının farkında ve hala inatla yapmaya devam ediyosa diyecek bişey yokk çocuğumuz yoktu bu zamana kadarr zaten kayınvalidede istemedi hiçç ilgi alaka kendi üzerinde olsun diye şimdi hamileyim nasipse 3 ay sonra oğlum olacakk o zaman eşlerr sanırım eskisi kadar anneci olmazlarr büyürler belkii çocuklarını özlerlerr onlarla olmak isterler belkii

Amanınnnnn.. Ortalıkk karışmış gelin kaynana muhabbetlerinee.. Aman kızlar yaa gözüm korktu daha ortada bişe yokkenn.. :104:

hergün hergün sevmediğin insanı görmekk çok zor olurr yokmu bi orta yoll daha seyrek gitsen eşinle problem olurmu aranızda

Allah gönlüne göre versin tatlım bak çocuğun olduğunda herşey daha güzel olcak onla zaman geçirceksin bazı şeyleri görmeyecek duymayacaksın

görümcenin yaptıklarına bakılırsa yakında olursa aranızda sorun yaşanacak gibi duruyoo
senin eşinde yumuşak yüzlüü yakın olursanızz zorr

tabiki olur...annesi babası fitler...bak bir karına bile laf geçiremiyosun...bilmemne derler..bizi yine birbirimize düşürürler...anlamadığım kendi kültürlerinden alsalardı evin içine bir tane...böyle o tarzda bir kızı...sömürüp dursalardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…