60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok zaten izin vermicem canım ablası geçen gelişinde sordu karşıdaki daireyi benim uyarmama gerek kalmadı eşimi o kendisi söylemiş ablasına" orasını ısıtamazsın dogaldaz çok yakarsın " demiş. yada bana öle diyo sonradan ne olcaa belli olmaz tetikteyim. valla allah biliyo ya umarım görümcemin o işi olmaz gelmesin istanbula istemiyorum yaa. ben mi kötüyüm neyim

görümcenin yaptıklarına bakılırsa yakında olursa aranızda sorun yaşanacak gibi duruyoo
senin eşinde yumuşak yüzlüü yakın olursanızz zorr

yakın makın olmicaz eşime söledim iyilikle. bizim için iyi olmaz ailemiz için dedim. kendi bilir valla bu konuda taviz yok kusura bakmasın. o yumuşak yüzü konusunda da aklını başına devşirsin biz merkez bankası diiliz parayı kolay kazanmıyoruz

kızlarrr ben geldim. sabah giremedim ama bugünki menülerimi özet geçiyim.
sabah
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 domates
2 dilim salam
1 dilim kepek ekmek

öğle
1 kase mercimek çorba
yarım tabak mantı
1 ince dilim rosto et

akşam (henüz yemedim ama birazdan yicem)
1 tabak lahana sarması
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

ya bugün su içemedim çok. 4 bardak ancak içmişimdir. 1 bardakta yeşil çay içtim hepsi bu. fakat bel bölgemde gözle görülür bir incelme gördüm göbeğim sanki artık sarkmıo gibi bunun sebebini çözdüm kızlar. ben gece yatmadan önce yemek yemeği adet edinmiştim. iki elim kanda olsa uyuyor bile olsam uyanıp muhakkak ya ekmek arası, yada akşamki yemekten kalanı yer öle yatardım. 2 hafta oldu bunu bıraktım. kilomda çok fark yok 69 -70 arasında gidip geliyordum şiimdi tartıldım 68 çıktım. aslında sabah aç karnına tartılmam lazım ama işe zor yetişiyorum birde ona vakit bulamıyorum. neyse böyle yavaş yavaş daha kalıcı kilo vermiş olacağım için çok sıkmıyorum kendimi.

menün güzel bence..ben adet olarak yiyorum lahana sarmasından 4 tane felan yerdim senin yerinde olsam .yeşil çay ben içemiyorum keşke bende içsem çok faydalı bir ara günde 4 tane içiyordum bayağ faydasını görmüştüm.maşallah 68 çıkmışsın..demek ki sabah aç karnına 66 67 arası çıkarsın istersen yarın sabah bir dene

Bu akşam yine mesai var :44: Daha doğrusu toplantı.. Yemek söylenicek. Ama ben gidip özellikle salata alıcam kendime :) Karnımda azcıkın azcıkın acıkıverdi..

Bide canım tost çekti yaa.. Böle ince kaşar salam ve ketçap mayonez.. Yağsız bi şekilde tost yapıcaksın onu yanına da kolaa.. Offfff

kepekli sandviç ekmekleri var onlardan alıp yapabilirsin arada

Sanırım öyle yapıcam ama önce evdeki tost makinesinin tamir edilmesi gerek :))

Akşam yemeğim.. Kocaman bir antrikot salata.. Millet içerde nelerr nelerr yiyorr. Ama salatam gözümü bile doyurdu çok şükür

bende sarmaları adet olarak sayarsam 10 adet yemişimdir hatta çerez niyetine gidip gelip atıyorum bitane 2 tanede muz yedim şimdi bugünde bozdum sayılır anlıyacağınız bugün işyerinde arkadaş demezmi sen ayrı yağların ayrı yürüyüp gidio diye tabi ağzının payını verdim o ayrı. bide kendisi oturduğu kollu sandalyeye yapıştı kilosundan kendisi 100ün üstünde kilodaa. kalktığında sandalyede onla kalktı tabi dilime düştü. sana ayrı sandalye yağlarına ayrı sandalye verelim böle sığamıyosunuz birlikte dedim. ahhh ahhhhh çoluk çocuğun maskarasıda olduk yaaa ne diyim benim eski halime rastlamadılar onlar fizikse fizik, 90-60-90sa 90-60-90 amaaa şimdii nerde 110-90-100 offfff offfffffffff yaşamak çok zor gelioooo

sarma iştah açarr piirinçli olduğundan dolayıı
bulgurlu olsa olurduu az yağlıı
hamurişi tatlı şekerli içecekler fastfooddan uzak dur sebze meyve et kuruyemiş şekersiz içeceklerr esmerr ekmeklerr tükett

takma kilolarını canını sıkma boştan yere sonuçta verceksin kendini öle motive et ben barışığım kilolarımla..herkesin sölediğini takarsam günümü hatta hayatımı mafederim..gerek yok yani canımm takmaa kafana kaç kilosun bu arada ?

kızlar günaydın sabah 2 dilim çavdar ekmeği 1 dilim beyaz peynir salatalık domates
akşam ise bir atabak kapuska 1 kase çorba ve 3 kaşık kabak yoğurtlaması yedim ekmek yemedim.
tabiki saat 18:30 dan önce yedim.inşallah emeklerin sonucunu görürüz.

kızlar beni de aranıza alın ne olur birlikten kuvvet doğar şuan 69 kiloyum iyicede aldı başını gidiyor.Sauna eşofmanım var spor aletim var ama irade yok ne yazık ki beni teşvik edin bir türlü boğazımı tutamıyorum tembelim ama bu selülitli kilolu halimle hiç mutlu değilim birde dikkat ettim yarıklar yine başlamş galiba biraz daha almışım kızlar ne yiyorsununz ne içiyorsunuz neler yapıyorsunuz banada tavsiyelerde bulunun bende sizinle zayıflayım

yediğimizi içtiğimizi düzenli yazıyoruzz sende yazz yardımcı oluruz

kahvaltıda: 1 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim peynir 5 zeytin ve kaşarlı omlet yedimm
arada 2 porsiyon meyve 1 ceviz yerimm

öğlen yemeğinde 3 kaşık kuru sebzeli bulgur pilavı 5 kaşık kıymalı pırasa 2 kaşık yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 kepçe kış sebzeleri çorbası vardıı
çorba çok değişik olduu ne bulursam kattım içine
pırasa balkabağı patates pancar karnıbahar brokoli kerevizz kaynattım blendırdan geçirdim içine 1 kaşık un 1 yumurta çırptım azda et suyu koydumm kaynadı kapattım üzeriine azcık zeytinyağı gezdirdimm nefis oldu çok faydalı
bulgur pilavınıda yazdan kuruttuğum patlıcan sivribiber kabak koydumm çokk güzel olduu tavsiye ederimm

Hoşgeldin canımm aramıza, tabiki yardım ederiz ne yediğini ne içtiğini üzenli bi şekilde yaz buraya.. Öncelikle iş sende bitio beyninde bitio. bunu gerçekten istemelisin ve baştan aşağı değiştirmelisin tüm alışkanlıklarını ama zamanla tabi. Kimseden mucize beklemioruz dimi ama :))) Tekrar hoşgeldin canımm

kahvaltıda: 1 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim peynir 5 zeytin ve kaşarlı omlet yedimm
arada 2 porsiyon meyve 1 ceviz yerimm

Afiyet olsun hugocukk.. Kahvaltın hergünki gibi çok dikkatli seçilmiş çok hoş

Ben de dün akşamdan sonra sudan başka bişe içmedim. Akşam 20 dk zayıflama kemerimi taktım. Sabah kalktım ve bende şeytanın bacağını kırıp spora başladım :))) 30 dakika tempolu yürüdüm. Daha sonra küçük bir domates, bir adet haşlanmış yumurta, yarım yeşil biber1 bir kk kadar peynir ve bir kupa çay içtim. İki saat sonra bel kemerimi yine taktım 25 dakka bi oyana bi bu yana sallandı göbecik :)) Öğlen bi tabak ıspanaka yemeği yedim. İçinde bulgur olduğu için ekmeğe ihtiyaç duymadım. Yanına yarım kase yoğurt yedim zaten :)) Şimdilik bu kadar. Birazdan form çayımı içicem şu an su içmekteim.. Kolay gelsin kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…