Hoşgeldin canımm aramıza, tabiki yardım ederiz ne yediğini ne içtiğini üzenli bi şekilde yaz buraya.. Öncelikle iş sende bitio beyninde bitio. bunu gerçekten istemelisin ve baştan aşağı değiştirmelisin tüm alışkanlıklarını ama zamanla tabi. Kimseden mucize beklemioruz dimi ama :))) Tekrar hoşgeldin canımm
Afiyet olsun hugocukk.. Kahvaltın hergünki gibi çok dikkatli seçilmiş çok hoş
Ben de dün akşamdan sonra sudan başka bişe içmedim. Akşam 20 dk zayıflama kemerimi taktım. Sabah kalktım ve bende şeytanın bacağını kırıp spora başladım :))) 30 dakika tempolu yürüdüm. Daha sonra küçük bir domates, bir adet haşlanmış yumurta, yarım yeşil biber1 bir kk kadar peynir ve bir kupa çay içtim. İki saat sonra bel kemerimi yine taktım 25 dakka bi oyana bi bu yana sallandı göbecik :)) Öğlen bi tabak ıspanaka yemeği yedim. İçinde bulgur olduğu için ekmeğe ihtiyaç duymadım. Yanına yarım kase yoğurt yedim zaten :)) Şimdilik bu kadar. Birazdan form çayımı içicem şu an su içmekteim.. Kolay gelsin kızlarr
afiyet olsun canımm ara öğünlerde meyve 5-10 tane badem ante fıstığı yiyebilirsinn
hergün 3-4 porsiyon meyve yeki canın tatlı istemesinn
çayı şekersiz içiyosun dimi
öğlen yemeğinde 3 kaşık kuru sebzeli bulgur pilavı 5 kaşık kıymalı pırasa 2 kaşık yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 kepçe kış sebzeleri çorbası vardıı
çorba çok değişik olduu ne bulursam kattım içine
pırasa balkabağı patates pancar karnıbahar brokoli kerevizz kaynattım blendırdan geçirdim içine 1 kaşık un 1 yumurta çırptım azda et suyu koydumm kaynadı kapattım üzeriine azcık zeytinyağı gezdirdimm nefis oldu çok faydalı
bulgur pilavınıda yazdan kuruttuğum patlıcan sivribiber kabak koydumm çokk güzel olduu tavsiye ederimm
öğleyin bir tabak taze fasulye bir tabak yağsız salata 1 dilim ekmek
ikindi de 2adet pasta gibi çıbuklar ve çay
akşamda 1 tabak kapuska 1kase çorba ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim
şimdide yeşilçayımı içiyorumk
merhaba kızlar...ben bugün kahvaltıda
1 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1 yumurta buharda pişmiş
bir dilim ekmek
bir fincan çay içtim...
öğle bir türk kahvesi
akşam bir kase çorba
2-3 lokma kavurma et yedim...
az öncede 4-5 adet badem yedim...bugünkü menümü hiç beğenmedim çok az yemişim..şimdi açım ama su çay içicem
belki dayanamazsam makarna yerim bir küçük kase...haftasonu diyet tutmuyor ya
sadece öğle yemeği yememişsin geçiştirmişsin bence güzel yani ama bence makarna yerine meyve yada nescafe içebilirsin nescafe eni tok tutuyor canımmerhaba kızlar...ben bugün kahvaltıda
1 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1 yumurta buharda pişmiş
bir dilim ekmek
bir fincan çay içtim...
öğle bir türk kahvesi
akşam bir kase çorba
2-3 lokma kavurma et yedim...
az öncede 4-5 adet badem yedim...bugünkü menümü hiç beğenmedim çok az yemişim..şimdi açım ama su çay içicem
belki dayanamazsam makarna yerim bir küçük kase...haftasonu diyet tutmuyor ya
Hoşgeldin canımm aramıza, tabiki yardım ederiz ne yediğini ne içtiğini üzenli bi şekilde yaz buraya.. Öncelikle iş sende bitio beyninde bitio. bunu gerçekten istemelisin ve baştan aşağı değiştirmelisin tüm alışkanlıklarını ama zamanla tabi. Kimseden mucize beklemioruz dimi ama :))) Tekrar hoşgeldin canımm
Afiyet olsun hugocukk.. Kahvaltın hergünki gibi çok dikkatli seçilmiş çok hoş
Ben de dün akşamdan sonra sudan başka bişe içmedim. Akşam 20 dk zayıflama kemerimi taktım. Sabah kalktım ve bende şeytanın bacağını kırıp spora başladım :))) 30 dakika tempolu yürüdüm. Daha sonra küçük bir domates, bir adet haşlanmış yumurta, yarım yeşil biber1 bir kk kadar peynir ve bir kupa çay içtim. İki saat sonra bel kemerimi yine taktım 25 dakka bi oyana bi bu yana sallandı göbecik :)) Öğlen bi tabak ıspanaka yemeği yedim. İçinde bulgur olduğu için ekmeğe ihtiyaç duymadım. Yanına yarım kase yoğurt yedim zaten :)) Şimdilik bu kadar. Birazdan form çayımı içicem şu an su içmekteim.. Kolay gelsin kızlarr
benimde yeşil çay içmem gerekioo(((önceden günde 4 brdak falan içiodumm bayağğ faydasını görmüştümm en kısa zamanda başlamam gerekkk..bu arada süpermiş menünn tatlım
oyyy bi ara işler hiç bitmicek sandımm buzdolabını boşalttım karbonatlı suyla temizledim kuruladımm parçalarını filan derkenn saatler sürdüü bulaşık makinasınıda mikrodalgayı hepsini karbonatlı suyla sildimm parlattımm tertemiz oldu ama belim ağrıdı valla
yarında allah nasip ederse aşure yapıcamm
hugocuk bu kadar yorma canım kendini
bende de çarşamba kuran var bende aşura yapıp ikram edim diyorum sen nasıl yapıyorsun canım tarif eder misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?