60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canımm ara öğünlerde meyve 5-10 tane badem ante fıstığı yiyebilirsinn
hergün 3-4 porsiyon meyve yeki canın tatlı istemesinn
çayı şekersiz içiyosun dimi

afiyet olsun canımm ara öğünlerde meyve 5-10 tane badem ante fıstığı yiyebilirsinn
hergün 3-4 porsiyon meyve yeki canın tatlı istemesinn
çayı şekersiz içiyosun dimi

Teşekkürler canım :) kuruyemişlerle ilgili bi problemim var. Başlayınca bırakamıorum :26: o sebepten hiç yemiorum anca şöyle bişe yaparım. Eve alırım kuruyemişi ofiste ne yiceksem 5 badem 5 fındık mesela peçeteye sarar getirirm. İstesem de fazla yiyemem zaten :) Meyveyi zaten ara ara yiyorum muz mandalina bu ara favorilerim ama değiştirmek şart hep aynı olmaz. Canım tatlı çekmio çünkü bi macun var onu kullanıorum yemeklerden once bi kaşık. İçinde yeşilçay, funda yaprağı, mate yaprağı, biberiye, nar ekşisi ve adaçayı var. Ekşi ama hafif tatlı sanırım o yüzden tatlı krizleri geçirmiorum. Yoksa çikolata aşığı bir insanım ben Bir de gün içerisinde içtiğim çaya şeker koymuorum ama sabah kahvaltıda mutlaka bi kaşık şeker atıorum kupama.. Kahvaltıda şekersiz çayı asla içemem azda olsa olcek be kuzum

öğleyin bir tabak taze fasulye bir tabak yağsız salata 1 dilim ekmek
ikindi de 2adet pasta gibi çıbuklar ve çay
akşamda 1 tabak kapuska 1kase çorba ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim
şimdide yeşilçayımı içiyorumk

canım ya ben pilavların yanında ekmek yemiyorum

bu arada bende sabah kahvaltısında 3 tane biber kızartması yedim pişmanımm amaaaa 2 dilim ekmekle beraber
akşamda 3 yemek kaşığı madımak ,2 yemek kaşığı makarna salata
çayın yanındada bir tane lokumm yedimm((((((((

benimde yeşil çay içmem gerekioo(((önceden günde 4 brdak falan içiodumm bayağğ faydasını görmüştümm en kısa zamanda başlamam gerekkk..bu arada süpermiş menünn tatlım

merhaba kızlar...ben bugün kahvaltıda

1 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1 yumurta buharda pişmiş
bir dilim ekmek
bir fincan çay içtim...

öğle bir türk kahvesi

akşam bir kase çorba
2-3 lokma kavurma et yedim...

az öncede 4-5 adet badem yedim...bugünkü menümü hiç beğenmedim çok az yemişim..şimdi açım ama su çay içicem

belki dayanamazsam makarna yerim bir küçük kase...haftasonu diyet tutmuyor ya

sadece öğle yemeğini aksatmışsın bence..bence makarna yerine meyve falan ye yada nescafe falan iç beni tok tutuoo nescafe..yoksa bence herşey çok normal az yememişsin canım

sadece öğle yemeği yememişsin geçiştirmişsin bence güzel yani ama bence makarna yerine meyve yada nescafe içebilirsin nescafe eni tok tutuyor canım

günaydınlarr
eşimi yolcu ettim salonu sildim şimdi kahvaltı yapıcam
5 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği 1 haşlanmış yumurta 2 ceviz 2 dilim peynir 1 tatlı kaşığı tahinpekmez

saol canancım bişey soracam şu beşi bir yerde çayları zayıflatır mı içsem mi yada ek olarak ne kullanıyorsunuz ?

ara öğünde 1 portakal 2 minik mandalina yicem öğleye 3 köfte kadar tavuk sote yağsız pişmiş
ayran 1 tabak sebze çorbası 5 kaşık sebzeli bulgur pilavı yicem

Slm kızlar ogluş ben kaç gündür hastayız.Çok şükür son igneden sonra yavrum kendine geldi.
12gün oldu dikkat etmeye başlayalı.2 kilo vermiş gösteriyor tartı.Acilen dijital tartı ile onaylamam lazımÇizelge yapmak stiyorum ama bi türlü başaramadım

benimde yeşil çay içmem gerekioo(((önceden günde 4 brdak falan içiodumm bayağğ faydasını görmüştümm en kısa zamanda başlamam gerekkk..bu arada süpermiş menünn tatlım

canım bende yeşil çaya yeni başladım arkadasım kullanıyor çok faydası var

kızlar kahvaltımı biraz geç yaptım 1 dilim çavdar ekmeği
1 adet domates 1 dilim peynir 7 adet zeytin ve 1 kaşık kavurma yedim pazar diye :)
ara öğün bir portakal
öğleyin de 1 tabak çorba 1 tabak yeşil fasulye salata ve 2 dilim ekmek bugün biraz fazla kaçtı şimdide spor yaptım biraz

dün çok yoğun geçti.arkadaşım sabah süpriz yaptı geldi kahvaltı yaptık birlikte bebişim için alışverişe gittik.bebişim için:
4 adet uzun kollu çıtçıtlı atlet aldım,
2 adet ayaklı alt,
2 takım alt üst takım,
5 li hastane çıkışı bir adet aldım,
6 adet çorap,
2 adet eldiven,
3 adet bere,
3 adet ağız bezi,
1 minik biberon,
1 adet emzik,
1 büyük boy dalin şampuan,
1 adet dalin sabun,
bebek yağı,
1 adet dalin pişik kremi aldım.hepsi 120 tl tuttu ama biz indirim yaptık 95 tl verdik.

daha almam gereken çok şey var ama arkadaşın eşi bizi arabayla bırakacaktı diye erkenden bitirdik alış verişi bu hafta birgünde eltimle tekrar çıkarız.kalanları alırız.bu sabah kaltım bebişimin balkonda duran beşiğini yıkadım,pusetini yıkamıştım taktım.beşiğin örtülerini yıkamıştım ama tekrar yarın yıkarım ki mis gibi koksun.sonra kurar kaldırırım bir tarafa hazır olmuş olur.

dün daha sonra kayınvaideme gittim ama çok kalmadım yarın saat olmadan çıktık eşimin teyzesinin oğlu bugün nişanlanıyor.dün onlara tüm akrabalar gelmişti yemek yediler daha sonra müzik çalıp halaydı çiftetelliydi oynadılar.daha sonra kalktık arabayla giderken yolda kaynımın benzini bitti.eltim görümcem kayınvalidem ve kaynım arabayı iteklediler bayağı ama çıkmaz yola girince akrabaları aradılar gelip çektiler benziliğe kadar..bayağı hareketli bir gündü..bu akşamda nişan var..

oyyy bi ara işler hiç bitmicek sandımm buzdolabını boşalttım karbonatlı suyla temizledim kuruladımm parçalarını filan derkenn saatler sürdüü bulaşık makinasınıda mikrodalgayı hepsini karbonatlı suyla sildimm parlattımm tertemiz oldu ama belim ağrıdı valla
yarında allah nasip ederse aşure yapıcamm

hugocuk bu kadar yorma canım kendini
bende de çarşamba kuran var bende aşura yapıp ikram edim diyorum sen nasıl yapıyorsun canım tarif eder misin

hugocuk bu kadar yorma canım kendini
bende de çarşamba kuran var bende aşura yapıp ikram edim diyorum sen nasıl yapıyorsun canım tarif eder misin

buğdayı nohutu fasulyeyi bi gece önceden ıslatıyorum kaloriferin üzerine koyuyorum yatarken orda sabaha kadar duruyo sabah 6 da eşimi yolcu edince alıyorum kaloriferin üzerinden bikenara koyuyorumm yapacağım zaman hepsini ayrıı tencerede pişiriyorumm buğdayı en büyük tencerede pişiriyorumm sonra buğday pişince fasulye ve nohutun suyunu süzüp ekliyorumm beraberr bikaç dakika daha kaynatıp bu karışımdan 5-6 kepçe ayırıyorumm aşure çorbası yapmak için ve bi tencereye koyuyorum kenarda duruyo
sonra şeker ekliyorum aşureye karıştırıyorum ve kuru meyveler ekliyorum kuru kayısı kuruüzüm eklerim ama önce kurukayısıları doğrarım kuru üzümleride eklerr sıcak suda bekletirim aşureyi karartmasın diyee sonra eklerim aşureye
yerfıstığı kuşüzümüde eklerim portakal kabuğu rendeside eklerimm biraz ceviz fındıkla ve narla süslerim ikram ederkenn
kendimede aşure çorbası yaparımm kenara ayırdığım aşureliğe süt ekler tuz ekler kaynatırımm tavada tereyağı az sıvıyağ yemeklik doğranmış soğan kurunane pulbiber kavurup çorbanıın üzerine gezdiririm çorbada çok güzel oluyoo

akşam yemeğinde 5 kaşık kıymalı pırasa 4 kaşık bılgur pilavı 1 kase sebze çorbası yoğurtlu turp olacakk
sonra meyve yatarkende süt içerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…