60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocuk 1 kg bugday için ne kadar nohut fasulye ve şeker gerekiyor bunların ölçülerinide yazar mısın canım

hugocuk 1 kg bugday için ne kadar nohut fasulye ve şeker gerekiyor bunların ölçülerinide yazar mısın canım

canım ben bardak ölçüsü yaptım hepp 1 bardak buğdaya 1 bardak fasulye 1 bardak nohut 1 kiloya yakın şeker koyuyorumm sende 1 kiloluk buğdaydan kaç bardak çıkacak ona göre ayarlarsın

ben bu akşam 6 gibi kaşarlı gözleme yedim çok pişmanım...ama regl olucam ondan midemde bir canavar var...ama başkada birşey yemedim dahada yemem anca çay içerim limonlu su...

çünkü sabah 62.5 i gösterdi tartı ...şiştimmi ne...yarın yine başlıyor maratonum...

canın çok istediğinde tam buğday unundan veya kepek undan hamur işleri yapıp yiyebilirsin
evde esmer un bulunsunn az yağlı yapıp yiyebilirsin ıspanaklı peynirli filan

iyi geceler kızlarr.. Dün akşamdan beri uğrayamadım ama hepsi aklımda tek tek yazıorum hemen..

Dün saat 5 gibi benimkiylen buluştuk. O gözümün önünde hamburgerleri götürürken ben tavuklu salatamı yedim ve küçük boy light kolamı içtim.(Onun da 3'te 1'ini içtim zaten. )

Saat 5 gibi yediğim için akşam sadece bi kase yoğurt yedim. Bol bol su içtim ve saat 10'da form çayımdan içtim. Bu sabah kahvaltım şöyleydi.

1 haşlanmış yumurta,
1 kk büyüklüğünde peynir
1 küçük domates,
1 yarım biber
2 dlim tam tahıllı ekmek ve kupa çay (bi çay kaşığı şekerli..)

Öğlen yemeğimde;

4 zeytin
1 kutu ton balığı
1 karper peynir
2 yemek kaşığı kadar mısır
Çeyrek beyaz ekmek ve light kola. (Sanırım biraz ağır oldu.. )

Akşam yemeğime kadar sadece su ve bir fincan form çayımı içtm.. Akşam yemeğim;

Izgara tavuk,
Bol salata ve bir kase yoğurt. Ekmeğe dair hiç bir şey sürmedim ağzıma.

Yarın oruçlu olucam kızlar. Bu sebepten gece hafif ama tok tutucu şeyler yemem gerekicek. Beyaz peynr ve haşlanmış yumurtalar gözlerimin önünden geçiyorrrr Oruçlu olcam ama takip ederim sizi buralarda olurum yanii kilomu hala ölçmedim ama alt komşumuz dün sende değişiklik var süzülmüş yüzün dedi :)) çok mutlu oldum

Son düzenleme:
saol canancım bişey soracam şu beşi bir yerde çayları zayıflatır mı içsem mi yada ek olarak ne kullanıyorsunuz ?

Aldığım aktar düzenli kullanırsan ayda 4-5 kilo verdirir demişti canım. Her gün içiorum ama saat bakımından pek düzenli sayılmaz. Bide günde 3 bardaktan fazlası zararmış.. Ben ek olarak kullanıorum. Metobolizmam çok fazla yavaş. Ek bişilere psikolojik olarak ihtiyaç duyuyorum belki bi işe yaramıcak ama ben kendimi daha iyi hissediorum içince. Bide lavaboya çok çıkarıo melet :))) Tavsiye edebilirim :)

karbonatın temizlikte kullanıldığını ilk kez duydum.. :26: biz buzdolabını falan cifleriz annemle.. Tabi cif olunca en az 4 kere geçmek gerekior aynı yerden. KArbonatlı su nası oluo ki hugocukk :26:

biraz ılık suya karbonat etkliyorum karıştıırıyorumonla siliyorumm hem çok güzel temizliyo hemde parlatıyo özellikle beyazsa
ben artık yavaş yavaş bu deteryan işlerini bırakıcamm ev temizliğindede sabun tozu çamaşır sodası kullanıcam özelllikle perdeler sabuntozuyla makinada süper oluyoo
banyo tuvalet temizliğindede en iyisi çamaşır sodası sabuntozu
bide sağlık içinde iyi

günaydın kızlarrr kahvaltıda 1 tatlı kaşık tambuğday unu 1 yumurta az süt maydonoz ve 2 dilim peynirle omlet yaptım yanında 1 tatlı kaşığı tahinpekmez 3 zeytin 1 dilimde kepek ekmek yedimm
bugün nasipse aşure yapıcam akşamada aşure çorbası yaparımm
akşamdan suda ıslamış kaloriferin üzerinde bekletmiştim aşurelikleri şimdi ateşe koydumm
öğleyede yemeğim yokk şimdi yapmalıyım sonra aniden acıkıveriyorumm
ara öğünde 2 porsiyon meyve 1 şekersiz türk kahvesi içerim öğlen fırında köfte patates varr yanına ayran 1 dilim kepek ekmek olurr
arada 1 minik kare bitter çikolata 2 ceviz olurr akşama
1 kepçe aşure çorbası köfte patates karışık salata ve 4 kaşık nohutlu pirinç pilavı olurr
2 saat sonra 2 meyve 1 bardak süt olurr

günaydın kızlar
işle ilgili çok canım sıkılıyor bugünlerde yaa. ama yine burayım. sabah kahvaltım
3 haşlanmış ufak yumurta
iki dilim çemensiz pastırma
üç adet yeşil zeytin
bi kaç fırt çay
şimdi bi geçmişe döneyim bakalım

hayırdır ne olduu işler yoğunda ondanmııı

günaydın kızlar
hugocuk sana bişey sorcam :))
bebeğin hareketlerini kaçında haftada hissetmeye başladın

Çok teşekkür ederim hugocuk.. Kesinlikle denicem

Hayırdır, iyisiniz değil mi :26:

günaydın kızlar
hugocuk sana bişey sorcam :))
bebeğin hareketlerini kaçında haftada hissetmeye başladın

canımm 20. haftadan itibaren nett hissettim öncesinde hafif kelebek çırpınışları gibi arada oluyodu
20. haftadan itibaren tekmeler başladı ama o zamanlar elimi tekmelediği yere koyuyodum bidaha vurmuyodu artıkk tekmelediği yere elimi koyuyorumm kaçmıyo devam ediyoo
artık bu haftadan sonra hareketleri azalacak ama tekmeleri daha kuvvetli olacak
herkeste farklı oluyomuşş bazen geç hissediyormuşsun
aslında o hareket ediyo ama sen hissetmiyosunn
bebekten bebeğede fark varr kimisi çokkk hareketli oluyoo kimi daha sakinn
seninki sakindir belki doğunca rahat edersinn benimki sakin filan değill hiç durmuyooo daha uyuduğunu hiç anlamadımmm devamlı uyanıkk sayılırr
sadece bazı haftalarrda sakin oluyo bikaç günn büyümesi için uykuya ihtiyacı varr endişelenmee 25. haftada en geç hissedersinn

ben daha 17+5 im ama insan hissetmek istiyor en azından iyi oldugunu yaşadıgını hissediyorsundur hayırlısı bakalım aslında dediğin gibi arada bazı hareketler oluyor ama ben ayırt edemıyorum henüz bebek mi yoksa bagırsak hareketlerimi bilmiyorum

kızlar 63.8 rakamını gördüm bu sabah tavuk sinitzel yenilebiliyor mu 1 dilim öglenleyin kızlarr kızartma degil cunku dimi

canım muzu çok tavsiye etmem yersen de günde yarım muzu geçirme çok şeker ihtiva ediyor çünkü. sabah kahvaltıda şekeri bıraksan iyi olurdu ama madem zorlanıyorsun sadece sabah olmak kaydı ile az şekerli çay içebilirsin bence. ama zamanla bırakman şartıyla

badem fındık fıstık çok tok tutuyor. ama bence günde 15 taneyi filan geçmemelisin. ben ekmek makarna pilav bulgur yemiyorum onun yerine karbonhidratı yemişlerden alıyorum ve inan benim de durmam çok zor oluyor.

hayırdır ne olduu işler yoğunda ondanmııı

işlerin yoğunluğu beni yormaz be cnaım insanlar yoruyo. ben biliyorsun ihracattan sorumluyum bizim firmada ve gümrükcü ve nakliyeci arasında koordinasyonu ben saglıyorum. ama gümrükçü acayip şımarık bir adam ve siz bana hesap soramazsınız dedi adam bana yaa benim işim bu iki tarafın işlerini iyi yapıyor mu onu takip etmek adam ise bana hesap soramazsınız diyo. patronun tanıdığı olduğu için bu havalarda ama ben onun havasın almayı bilirim. şimdilik sabrediyorum ben bi punduna getirip bunu patrona ileticem. bakalım elemanlarını yani beni böylesine işin dışında tutulması hoşuna gidicek mi patronun? hiç sanmıyorum

Hayırdır, iyisiniz değil mi :26:
daha iyiyim sagol canım ama cuma akşamı resmen barut gibidyim. bütün haftasonum düşünmekle geçti bu olayı fakat şimdi daha iyiyim o kadar kızgın değilim konuyu farklı algılıyorum. ne demişler öfke ile kalkan zarar ile oturur vedeee intikam soguk yenen bi yemektir

kızlar 63.8 rakamını gördüm bu sabah tavuk sinitzel yenilebiliyor mu 1 dilim öglenleyin kızlarr kızartma degil cunku dimi

tebrik ederimm ghs.. kaçtan kaça düştün ? kızlar şu tikır yapmayı ögrenin artık yaff. bi bakim linki vardı
ahanda burda
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Son düzenleme:
ilk diyetisyene gittigimde 73.3 dü kilom simdi bu rakamları gördüm Allaha şükür hedef 55 inşaallah yarabbimmmm.........ama zorlanıyorum gözüm yemeklerde kalıyor ne yalan söyliyim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…