hugocuk 1 kg bugday için ne kadar nohut fasulye ve şeker gerekiyor bunların ölçülerinide yazar mısın canım
ben bu akşam 6 gibi kaşarlı gözleme yedimçok pişmanım...ama regl olucam ondan midemde bir canavar var...ama başkada birşey yemedim dahada yemem anca çay içerim limonlu su...
çünkü sabah 62.5 i gösterdi tartı ...şiştimmi ne...yarın yine başlıyor maratonum...
saol canancım bişey soracam şu beşi bir yerde çayları zayıflatır mı içsem mi yada ek olarak ne kullanıyorsunuz ?
oyyy bi ara işler hiç bitmicek sandımm buzdolabını boşalttım karbonatlı suyla temizledim kuruladımm parçalarını filan derkenn saatler sürdüü bulaşık makinasınıda mikrodalgayı hepsini karbonatlı suyla sildimm parlattımm tertemiz oldu ama belim ağrıdı valla
yarında allah nasip ederse aşure yapıcamm
Aldığım aktar düzenli kullanırsan ayda 4-5 kilo verdirir demişti canım. Her gün içiorum ama saat bakımından pek düzenli sayılmaz. Bide günde 3 bardaktan fazlası zararmış.. Ben ek olarak kullanıorum. Metobolizmam çok fazla yavaş. Ek bişilere psikolojik olarak ihtiyaç duyuyorum belki bi işe yaramıcak ama ben kendimi daha iyi hissediorum içince. Bide lavaboya çok çıkarıo melet :))) Tavsiye edebilirim :)
karbonatın temizlikte kullanıldığını ilk kez duydum.. :26: biz buzdolabını falan cifleriz annemle.. Tabi cif olunca en az 4 kere geçmek gerekior aynı yerden. KArbonatlı su nası oluo ki hugocukk :26:
günaydın kızlar
işle ilgili çok canım sıkılıyor bugünlerde yaa. ama yine burayım. sabah kahvaltım
3 haşlanmış ufak yumurta
iki dilim çemensiz pastırma
üç adet yeşil zeytin
bi kaç fırt çay
şimdi bi geçmişe döneyim bakalım
biraz ılık suya karbonat etkliyorum karıştıırıyorumonla siliyorumm hem çok güzel temizliyo hemde parlatıyo özellikle beyazsa
ben artık yavaş yavaş bu deteryan işlerini bırakıcamm ev temizliğindede sabun tozu çamaşır sodası kullanıcam özelllikle perdeler sabuntozuyla makinada süper oluyoo
banyo tuvalet temizliğindede en iyisi çamaşır sodası sabuntozu
bide sağlık içinde iyi
günaydın kızlar
işle ilgili çok canım sıkılıyor bugünlerde yaa. ama yine burayım. sabah kahvaltım
3 haşlanmış ufak yumurta
iki dilim çemensiz pastırma
üç adet yeşil zeytin
bi kaç fırt çay
şimdi bi geçmişe döneyim bakalım
günaydın kızlar
hugocuk sana bişey sorcam :))
bebeğin hareketlerini kaçında haftada hissetmeye başladın
canımm 20. haftadan itibaren nett hissettim öncesinde hafif kelebek çırpınışları gibi arada oluyodu
20. haftadan itibaren tekmeler başladı ama o zamanlar elimi tekmelediği yere koyuyodum bidaha vurmuyodu artıkk tekmelediği yere elimi koyuyorumm kaçmıyo devam ediyoo
artık bu haftadan sonra hareketleri azalacak ama tekmeleri daha kuvvetli olacak
herkeste farklı oluyomuşş bazen geç hissediyormuşsun
aslında o hareket ediyo ama sen hissetmiyosunn
bebekten bebeğede fark varr kimisi çokkk hareketli oluyoo kimi daha sakinn
seninki sakindir belki doğunca rahat edersinn benimki sakin filan değill hiç durmuyooo daha uyuduğunu hiç anlamadımmm devamlı uyanıkk sayılırr
sadece bazı haftalarrda sakin oluyo bikaç günn büyümesi için uykuya ihtiyacı varr endişelenmee 25. haftada en geç hissedersinn
canım muzu çok tavsiye etmem yersen de günde yarım muzu geçirme çok şeker ihtiva ediyor çünkü. sabah kahvaltıda şekeri bıraksan iyi olurdu ama madem zorlanıyorsun sadece sabah olmak kaydı ile az şekerli çay içebilirsin bence. ama zamanla bırakman şartıylaTeşekkürler canım :) kuruyemişlerle ilgili bi problemim var. Başlayınca bırakamıorum :26: o sebepten hiç yemiorumanca şöyle bişe yaparım. Eve alırım kuruyemişi ofiste ne yiceksem 5 badem 5 fındık mesela peçeteye sarar getirirm. İstesem de fazla yiyemem zaten :) Meyveyi zaten ara ara yiyorum muz mandalina bu ara favorilerim ama değiştirmek şart hep aynı olmaz. Canım tatlı çekmio çünkü bi macun var onu kullanıorum yemeklerden once bi kaşık. İçinde yeşilçay, funda yaprağı, mate yaprağı, biberiye, nar ekşisi ve adaçayı var. Ekşi ama hafif tatlı sanırım o yüzden tatlı krizleri geçirmiorum. Yoksa çikolata aşığı bir insanım ben Bir de gün içerisinde içtiğim çaya şeker koymuorum ama sabah kahvaltıda mutlaka bi kaşık şeker atıorum kupama.. Kahvaltıda şekersiz çayı asla içemem azda olsa olcek be kuzum
hayırdır ne olduu işler yoğunda ondanmııı
daha iyiyim sagol canım ama cuma akşamı resmen barut gibidyim. bütün haftasonum düşünmekle geçti bu olayı fakat şimdi daha iyiyim o kadar kızgın değilim konuyu farklı algılıyorum. ne demişler öfke ile kalkan zarar ile oturur vedeee intikam soguk yenen bi yemektirHayırdır, iyisiniz değil mi :26:
kızlar 63.8 rakamını gördüm bu sabahtavuk sinitzel yenilebiliyor mu 1 dilim öglenleyin kızlarr kızartma degil cunku dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?