- 30 Eylül 2011
- 567
- 2
- 318
kızlar 63.8 rakamını gördüm bu sabahtavuk sinitzel yenilebiliyor mu 1 dilim öglenleyin kızlarr kızartma degil cunku dimi
canım muzu çok tavsiye etmem yersen de günde yarım muzu geçirme çok şeker ihtiva ediyor çünkü. sabah kahvaltıda şekeri bıraksan iyi olurdu ama madem zorlanıyorsun sadece sabah olmak kaydı ile az şekerli çay içebilirsin bence. ama zamanla bırakman şartıyla
badem fındık fıstık çok tok tutuyor. ama bence günde 15 taneyi filan geçmemelisin. ben ekmek makarna pilav bulgur yemiyorum onun yerine karbonhidratı yemişlerden alıyorum ve inan benim de durmam çok zor oluyor.
işlerin yoğunluğu beni yormaz be cnaım insanlar yoruyo. ben biliyorsun ihracattan sorumluyum bizim firmada ve gümrükcü ve nakliyeci arasında koordinasyonu ben saglıyorum. ama gümrükçü acayip şımarık bir adam ve siz bana hesap soramazsınız dedi adam bana yaabenim işim bu iki tarafın işlerini iyi yapıyor mu onu takip etmek adam ise bana hesap soramazsınız diyo. patronun tanıdığı olduğu için bu havalarda ama ben onun havasın almayı bilirim. şimdilik sabrediyorum ben bi punduna getirip bunu patrona ileticem. bakalım elemanlarını yani beni böylesine işin dışında tutulması hoşuna gidicek mi patronun? hiç sanmıyorum
daha iyiyim sagol canım ama cuma akşamı resmen barut gibidyim. bütün haftasonum düşünmekle geçti bu olayı fakat şimdi daha iyiyim o kadar kızgın değilim konuyu farklı algılıyorum. ne demişler öfke ile kalkan zarar ile oturur vedeee intikam soguk yenen bi yemektir
tebrik ederimm ghs.. kaçtan kaça düştün ? kızlar şu tikır yapmayı ögrenin artık yaff. bi bakim linki vardı
ahanda burda
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
ilk diyetisyene gittigimde 73.3 dü kilom simdi bu rakamları gördüm Allaha şükür hedef 55 inşaallah yarabbimmmm.........ama zorlanıyorum gözüm yemeklerde kalıyor ne yalan söyliyim ...
ilk diyetisyene gittigimde 73.3 dü kilom simdi bu rakamları gördüm Allaha şükür hedef 55 inşaallah yarabbimmmm.........ama zorlanıyorum gözüm yemeklerde kalıyor ne yalan söyliyim ...
canım muzu bıraktım aralarda yiyodum ne yalan söleyeyim ama hiç çikolata veya tatlı bişe de istemedi canım. bugün zaten niyetliyim. Çok daha dikkat etmem gerekiyor. Erken kalkma işine de bir an önce başlamalıyım. Ayrıca ben gümrük müşavirliğinde çalışıorum asistan olarak sen ihracattan sorumluymuşsun okudum da acaba bilio muyum
cuma günü tatryıldım 62.100 çıktım dün akşam 61.100.evet bugün başlamış bulunmaktayım:)
kısır 4 çatal
4 çatal pilav
2 kaşık etli bezelye yemeği.
bugün biraz kaçırdım pilavı felan,akşama 1 dilim tavuk şinitzel 4 tane patates kızartması yicem o kadar.kendimi öle şartlandırdım.
cuma günü tatryıldım 62.100 çıktım dün akşam 61.100.evet bugün başlamış bulunmaktayım:)
kısır 4 çatal
4 çatal pilav
2 kaşık etli bezelye yemeği.
bugün biraz kaçırdım pilavı felan,akşama 1 dilim tavuk şinitzel 4 tane patates kızartması yicem o kadar.kendimi öle şartlandırdım.
sagol canancım. bizim yemek firmasıda böyle yapıyo ya. ben etli kabak dolması olsa yerdim ama başka yemem yememem lazım pirinç tüketmiyorum çünkü. bugün ciger vardı ama yine de yedim kzıartma olmasına ragmen salata ile. yanında patates kızartması ve iç pilavda vardı pilavı sevmeme ragmen almadım sadece salata ile yedim. ynaımda tavuk butları getirdim ızgara onları yiycem saat üçten sonra çünkü acıkıcamı biliyorum bu kadar az ögle yemegi ile.Afiet olsun sazan.. güzel bi menü..
Bize öğle yemeği kabak dolma ve börek gelmiş ıspanaklı ya yemek firmaları dolmanın yanına börek göndermemeye ne zaman başlıcaklar acabaaneyse ben dolmayı yemicem tabiki yemek saatim 16.45. Bir dilim börek yer ve bir fincan çay içerim. Öncesinde de yarım kase çorba içsem yeterli.. Su içmeye alıştım sanırım susuyorum. akşama ise peynirli salata var aklımda. yada karalahana salatamdan yaparım çok güzel oluo yoğurt ile Akşam dediğim saat 8 gibi. 9 dan sonra da sudan başka bişe girmez ağzıma.
Midemi iyice küçülttüm. İstesemde çok yiyemicemi biliorum hemencik rahatsız oluorum hissediorum yani. Bu akşam kesin tartılmam lazım ya..
60 kg olduğum zamanlarımı görücem inşallah ve inşallah herkes görmek istediği kiloyu görürr..Herkese iyi günler kızlarr ara ara gelirim yine :)
Bir de yılbaşı çekilişini kaçırmışım çok üzüldüm yaaaaaa((
Merhaba kızlar...
haftasonu kaçamaksız geçti desem inanmayım tabi..
Ama çok abartmadığım için pişman değilim..
sabah da klasik kahvaltımdan daha az yedim, canım istemedi hiç...
1 domates, 1 kırmızı biber
öğlen
6 yk barbunya, 1 dilimm denge ekmek
hiç iştahım yok ama tartıda pazar sabahı 1 kilo fazla çıktım..
gözlerime inanamadım.. salı tekrar tartılacağım.. ödemdir diye umut ediyorum..
Tebrik ederim decemberciğim. ama akşam tartılma 500 gr civarı fazla çıkıyorsun bence bu sabah aç karna tartılsaydın 60 küsürü görürdün. bu araba geçen haftaya göre 300 gr gitmiş benden az önce tıkırımı yeniledim 62,1 den 61,8 düşmüştüm cumartesi sabahı. haftasonu diyete hiç uyamıyorum o yüzden hep haftasonları cuma-cumartesi tartılıyorum. geçen çarşamba dikkat etmeye başladığıma göre iyi gidiyorum sayılır. pazartesi ve ben yine dikkat ediyorum haydi bakalım
sagol canancım. bizim yemek firmasıda böyle yapıyo ya. ben etli kabak dolması olsa yerdim ama başka yemem yememem lazım pirinç tüketmiyorum çünkü. bugün ciger vardı ama yine de yedim kzıartma olmasına ragmen salata ile. yanında patates kızartması ve iç pilavda vardı pilavı sevmeme ragmen almadım sadece salata ile yedim. ynaımda tavuk butları getirdim ızgara onları yiycem saat üçten sonra çünkü acıkıcamı biliyorum bu kadar az ögle yemegi ile.
çok iyi gidiyorsun bence sen su içmeye de alışmışsın aynen devam kızlar
ah be canım çalışnalar olarak hepimizi haftasonları hep abartıyoruz takma. beni biliyorsun her haftasonu salmama ragmen 9-10 ayda bu kglara inmiştim o yüzden bence yine de kg veriliyo ama yavaş gidiyo ayrı. mühim olan haftaiçini sabote ettirmemek ne kendimize ne başka birine..
pazar sabahı tartılman iyi olmamış bence benim gibi haftasonları tartılma cuma yada cumartesi tartıl pazar-pazartesi çok çıkarsın ödem olabilir.
saol canım,oyy oyyy sende vermişsin 300 300 dür yani iyi gidiyor,hepimiz haftasonu bozuyoruz nedense,nasıl bir yöntem uygulamalıyım kızlar,bende haftasonu zaptedemiyorum:)
bu arada ne çekilişi kızlar?
hepmiz istediğimiz kiloya ulaşalım,
saol canım,oyy oyyy sende vermişsin 300 300 dür yani iyi gidiyor,hepimiz haftasonu bozuyoruz nedense,nasıl bir yöntem uygulamalıyım kızlar,bende haftasonu zaptedemiyorum:)
bu arada ne çekilişi kızlar?
hepmiz istediğimiz kiloya ulaşalım,
evet dimi 300 gr 300 gr dır.
yeni gelen arkadaşlar bilmez onlar da ögrenmiş olur burada kg verenlere don sütyen sallarız veeeee bugün december ghs ve benim için geliyor don sütyenler oleey :92::92::92::92:gitsin kg laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr
haftasonu zaptedebilmeyi ben bi senedir başaramadım bana sorma valla :))
çekilişte sanırım cananların işyerinde yapılan bişi bilemiycim biz bilmiyik :))
en güzeli kahvaltı ve ara öğünlerde odadan dışarı çıkılsın ,diğer zaman diliminde kiap okunsun:)tv izlediğinde o muhteşem masaları seriyorlar ımmmmmmmmm ,içim giidyor yaw:)
sizin evde masayı başkaları hazırlıyo heralde. ben yemegi yapan da kuranda toplayan kişide olduğum için ben kaçamıyorum canım. ama haftasonu eşimle yaptığım kahvaltıda da kendimi kasamıyorum valla ne yapim şimdiye kadar beceremedim şimdiden sonra da denemem sanırım
Hahahahahaha
don ssüdyen olayına bittim yaa koptum
Gitsin kilolarrrrrr :118::118:
Çekiliş sitede oldu kızlar yılbaşı çekiliş kk'nın.. Ona katılcaktım. Okudum topic çoşmuş o kadar eğlenceli kiiAma kaçırdık işte...
valla kimi zaman ben,ablam ,annem değişiyor ama şöyleki tv deki gibi masa hazırlamıyorum normal klasik yan,ii:))ayy olsun o gününde ödülü de ,geç git,sonuçta sadece 2 günlük kahvaltıyla alcak değilsin,en azoından öğle ,akşam yemeklerini az yersen sorun olmaz.:)
Merhaba kızlar...
haftasonu kaçamaksız geçti desem inanmayım tabi..
Ama çok abartmadığım için pişman değilim..
sabah da klasik kahvaltımdan daha az yedim, canım istemedi hiç...
1 domates, 1 kırmızı biber
öğlen
6 yk barbunya, 1 dilimm denge ekmek
hiç iştahım yok ama tartıda pazar sabahı 1 kilo fazla çıktım..
gözlerime inanamadım.. salı tekrar tartılacağım.. ödemdir diye umut ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?