60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar 63.8 rakamını gördüm bu sabah tavuk sinitzel yenilebiliyor mu 1 dilim öglenleyin kızlarr kızartma degil cunku dimi

Valla helal olsunn süper süper süperr bize de motive oluyorsunuz tebrik ederimmm

canım muzu bıraktım aralarda yiyodum ne yalan söleyeyim ama hiç çikolata veya tatlı bişe de istemedi canım. bugün zaten niyetliyim. Çok daha dikkat etmem gerekiyor. Erken kalkma işine de bir an önce başlamalıyım. Ayrıca ben gümrük müşavirliğinde çalışıorum asistan olarak sen ihracattan sorumluymuşsun okudum da acaba bilio muyum firmanı istanbulsa tabe

ilk diyetisyene gittigimde 73.3 dü kilom simdi bu rakamları gördüm Allaha şükür hedef 55 inşaallah yarabbimmmm.........ama zorlanıyorum gözüm yemeklerde kalıyor ne yalan söyliyim ...

Canım çok uzun ve verimli bir yol kat etmişsin. Buraya kadar gelmişken sakın bırakma kendini.. Azar azar lokmalık yani nefsini körelticek kadar yersin.. Bak çok güzel iş çıkarmışsın yaa :)))

Son düzenleme:
ilk diyetisyene gittigimde 73.3 dü kilom simdi bu rakamları gördüm Allaha şükür hedef 55 inşaallah yarabbimmmm.........ama zorlanıyorum gözüm yemeklerde kalıyor ne yalan söyliyim ...

valla hepimizin gözü yemeklerde kalıyor yalnız değilsin canım. bu arada 73 ten 68 e çok iyi yol almışsın tebrik ederim ne kadar zaman oldu? umarım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın. başarılar..

tabi muzu yiyince tatlı bişiye gerek kalmaz. ben sana yeme demiyorum ama muz ve yaş üzüm diğer meyvelerden çok daha fazla şeker ihtiva ediyor uyarayım dedim.
yok canım bizim firma istanbulda değil kocaelinde.. bildiğini sanmam..

bu arada arada 10.30 :
1 kuru incir
1 ceviz
8 badem 1 küçük mandalina yedim

ögleyin :
iki yemek kaşığı dolusu ciğer kavurma
bol salata

yedim

cuma günü tatryıldım 62.100 çıktım dün akşam 61.100.evet bugün başlamış bulunmaktayım:)

kısır 4 çatal
4 çatal pilav
2 kaşık etli bezelye yemeği.

bugün biraz kaçırdım pilavı felan,akşama 1 dilim tavuk şinitzel 4 tane patates kızartması yicem o kadar.kendimi öle şartlandırdım.

Afiet olsun sazan.. güzel bi menü..

Bize öğle yemeği kabak dolma ve börek gelmiş ıspanaklı ya yemek firmaları dolmanın yanına börek göndermemeye ne zaman başlıcaklar acabaa neyse ben dolmayı yemicem tabiki yemek saatim 16.45. Bir dilim börek yer ve bir fincan çay içerim. Öncesinde de yarım kase çorba içsem yeterli.. Su içmeye alıştım sanırım susuyorum. akşama ise peynirli salata var aklımda. yada karalahana salatamdan yaparım çok güzel oluo yoğurt ile Akşam dediğim saat 8 gibi. 9 dan sonra da sudan başka bişe girmez ağzıma.

Midemi iyice küçülttüm. İstesemde çok yiyemicemi biliorum hemencik rahatsız oluorum hissediorum yani. Bu akşam kesin tartılmam lazım ya..

60 kg olduğum zamanlarımı görücem inşallah ve inşallah herkes görmek istediği kiloyu görürr.. Herkese iyi günler kızlarr ara ara gelirim yine :)

Bir de yılbaşı çekilişini kaçırmışım çok üzüldüm yaaaaaa ((

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım hayırlısı olsun her gün ne yediğini ye yiyeceğini yaz ki destek verelim sana da.. boyun yaşın nedir onları da öğrenebilir miyiz? 61 iyi bir kilo bana göre

Merhaba kızlar...
haftasonu kaçamaksız geçti desem inanmayım tabi..
Ama çok abartmadığım için pişman değilim..

sabah da klasik kahvaltımdan daha az yedim, canım istemedi hiç...
1 domates, 1 kırmızı biber
öğlen
6 yk barbunya, 1 dilimm denge ekmek

hiç iştahım yok ama tartıda pazar sabahı 1 kilo fazla çıktım..
gözlerime inanamadım.. salı tekrar tartılacağım.. ödemdir diye umut ediyorum..

Tebrik ederim decemberciğim. ama akşam tartılma 500 gr civarı fazla çıkıyorsun bence bu sabah aç karna tartılsaydın 60 küsürü görürdün. bu araba geçen haftaya göre 300 gr gitmiş benden az önce tıkırımı yeniledim 62,1 den 61,8 düşmüştüm cumartesi sabahı. haftasonu diyete hiç uyamıyorum o yüzden hep haftasonları cuma-cumartesi tartılıyorum. geçen çarşamba dikkat etmeye başladığıma göre iyi gidiyorum sayılır. pazartesi ve ben yine dikkat ediyorum haydi bakalım

sagol canancım. bizim yemek firmasıda böyle yapıyo ya. ben etli kabak dolması olsa yerdim ama başka yemem yememem lazım pirinç tüketmiyorum çünkü. bugün ciger vardı ama yine de yedim kzıartma olmasına ragmen salata ile. yanında patates kızartması ve iç pilavda vardı pilavı sevmeme ragmen almadım sadece salata ile yedim. ynaımda tavuk butları getirdim ızgara onları yiycem saat üçten sonra çünkü acıkıcamı biliyorum bu kadar az ögle yemegi ile.

çok iyi gidiyorsun bence sen su içmeye de alışmışsın aynen devam kızlar

ah be canım çalışnalar olarak hepimizi haftasonları hep abartıyoruz takma. beni biliyorsun her haftasonu salmama ragmen 9-10 ayda bu kglara inmiştim o yüzden bence yine de kg veriliyo ama yavaş gidiyo ayrı. mühim olan haftaiçini sabote ettirmemek ne kendimize ne başka birine..

pazar sabahı tartılman iyi olmamış bence benim gibi haftasonları tartılma cuma yada cumartesi tartıl pazar-pazartesi çok çıkarsın ödem olabilir.

saol canım,oyy oyyy sende vermişsin 300 300 dür yani iyi gidiyor,hepimiz haftasonu bozuyoruz nedense,nasıl bir yöntem uygulamalıyım kızlar,bende haftasonu zaptedemiyorum:)

bu arada ne çekilişi kızlar?

hepmiz istediğimiz kiloya ulaşalım,

evet dimi 300 gr 300 gr dır.
yeni gelen arkadaşlar bilmez onlar da ögrenmiş olur burada kg verenlere don sütyen sallarız veeeee bugün december ghs ve benim için geliyor don sütyenler oleey :92::92::92::92:gitsin kg laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr

haftasonu zaptedebilmeyi ben bi senedir başaramadım bana sorma valla :))
çekilişte sanırım cananların işyerinde yapılan bişi bilemiycim biz bilmiyik :))

hahaha:)kg vermek isteyenler don sütyen için can atacaklar ahaha:92:

haftasonu zaptedebilmeyi ben bi senedir başaramadım bana sorma valla :))
çekilişte sanırım cananların işyerinde yapılan bişi bilemiycim biz bilmiyik :))

en güzeli kahvaltı ve ara öğünlerde odadan dışarı çıkılsın ,diğer zaman diliminde kiap okunsun:)tv izlediğinde o muhteşem masaları seriyorlar ımmmmmmmmm ,içim giidyor yaw:)

en güzeli kahvaltı ve ara öğünlerde odadan dışarı çıkılsın ,diğer zaman diliminde kiap okunsun:)tv izlediğinde o muhteşem masaları seriyorlar ımmmmmmmmm ,içim giidyor yaw:)

sizin evde masayı başkaları hazırlıyo heralde. ben yemegi yapan da kuranda toplayan kişide olduğum için ben kaçamıyorum canım. ama haftasonu eşimle yaptığım kahvaltıda da kendimi kasamıyorum valla ne yapim şimdiye kadar beceremedim şimdiden sonra da denemem sanırım

Hahahahahaha

don ssüdyen olayına bittim yaa koptum

Gitsin kilolarrrrrr :118::118:

Çekiliş sitede oldu kızlar yılbaşı çekiliş kk'nın.. Ona katılcaktım. Okudum topic çoşmuş o kadar eğlenceli kii Ama kaçırdık işte...

Son düzenleme:

valla kimi zaman ben,ablam ,annem değişiyor ama şöyleki tv deki gibi masa hazırlamıyorum normal klasik yan,ii:))ayy olsun o gününde ödülü de ,geç git,sonuçta sadece 2 günlük kahvaltıyla alcak değilsin,en azoından öğle ,akşam yemeklerini az yersen sorun olmaz.:)

bend eöle valla canım,hadi ya nerede olmuş ,hangi topicte bizde geçen sene yapmıştık:)çk eğlenceli oluyor.

ben öğlen akşamı da salıyorum öyle olunca heheh.. dışarıda oluyorum ve o hamburger yerken ben salata yiyemiyorum napim suçsa suç

akşam yemegim
bir kase salata
3 adet tavuk budu

akşam eve gidince de tavuk suyuna çorba içicem sadece..

yeeecaaaleeemmm neyle kaçamak yaptınn yaff
iskenderr adana urfamı yedinn

Kıslaarr kıslarrrrr ..

Allah'ım kabul etsin açtım orucumu. 1 bardak şu hazır mantar çorbalardan içtim. Bir buçuk börek yedim ve bir bardak çay içtim. Bi bardak su içtim daha çokk içmem gerekli... saat 8 gibi de yoğurtlu ve ya peynirli salata yapıcam. Yarın tutup tutmamakta kararsızım. Ama tutarım heralde. Mübarek gün die tutuorum ofiste benle birlikte 5 kişiyiz. Hadi bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…