60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allah kabul etsin canancım. ben de akşam tavuk suyu içtim yanına biraz tavuk parçası ile. şimdi de bi bardak süt içiyorum tarçın çubuklu. yarın yemekte kuru fasulye varmış ben nefret ederim o yüzden tavuk pişiriyorum. şimdi turşu koyarlar onun yanına ya salatada yıkamam lazım üşeniyorum pc den dizimi açtım izliyorum. az önce canım çok çekti bi tatlı kaşığı tahin pekmez attım agzıma ohh tadına vardım.. ama gerisi gelmedi

Teşekkürler tatlım amin, sana da afiet şeker olsun. Listen belirli tedbirini alıosun ne hoş bizimde belliydi ama bu ayı henüz getirmediler bende alırım tedbirimi. Ayrıca tavuk suyunun hazır çorbaları değil de böyle evde yapımı benim de çok hoşuma gider azcık şehriye atarım haşladığım tavuğu didikler içine atarım minik minik ve baharatlarla tatlandırırım bir güzel oh tam kış çorbası mis gibi... Canım çekti valla afiyet olsun canım yaa

Bende saat 8.30 ta domates ve azcık yeşillikle yaptığım salatama biraz peynir ve zeytin atıverdim. iki bardak su içtim yanında. Şimdi de form çayımı yeni bitirdim. Saat 11-11.30 arası yürücem evde evin içinde dolanıp durcam tempolu :))) canım tatlı bişiler istio şuan şeker almadım bugün hiç. acaba sizin gibi diorum bitter mi yesem bayramdan kalma şu kare çikolata dolu ev bitteride var tabi 2-3 tane yesem miiiii yemesem miiii... :26:

günaydın kızlar
kahvaltım
haşlanmış yumurta
3 dilim pastırma
bir dilim karper peynir
bir dilim ekmek
bol çay

şimdi de türk kahvemi içiyorum

aman iki kare bitterden bişi olmaz bide sen oruç tuttun dün. ama neyse zaman geçmiş belki de yemişsindir.
ben bir de ev yapımı tavuk suyunu bol limon ve karabiberle tüketiyorum sanki nasıl desem paça çorbası gibi oluyor bayılıyorum.
spor hala yok bende

Daha fena Hugocuk... Pizzayla yaptım kaçamak..

aman boşver üzme tatlı canını. bu hafta yeni bir hafta. birde başka bi topikte okudum ayın yeni halinden dolayı su tutabilirmişiz buda tartıya + olarak yansırmış. bu sabah dayanamayıp tartıldım ama resmen şok oldum yaa keşke tartılmasaydım

Günaydın kızlar...
Ben de yazayım menülerimi.
Akşam
5 yk patlıcan yemeği
1 kepçe toyga çorbası
yarım yk pilav

ama sonra ya sonra derseniz

dışarı çıktık ve koca bi bardak bol kalorili mocca yı götürdüm :))
Sabah da tartıda azıcık eksilmiş gördüm kendimi ama emin olamadığım için değiştirmeyeceğim tıkırımı :))

Sabah
1 kırmızı biber, 1 çarliston, 1 kk beyaz peynir, 1 dilim denge ekmek

öğlen için yemek getirmedim yanıma
yağsız kepek ekmeğine peyaz peynirli tost yemeği düşünüyorum..

gerçekten mi... ben sabah iyi çıktım ama iyi derken azıcık az..
neyse su tutuyorsak iyiymiş, nasıl olsa şiştiğimiz gibi ineriz

Afiyet olsun sazancım..
sagol yavlum

akşam menün de güzelmişte o mocca filan ne kız? haftaiçi bari biraz tikat et aaaaaaaa
tamam haftasonu sapıtıyoruz topikçene pek bogazını tutabilen yok emmee haftaiçi olsun tikat be yafrim neyse bi daa olmasın
ben tıkırımı sadece en hafif çıktığım gün olan cumartesi değiştiriyorum. bütün hafta tikat etmenin bedeli olaraktan. ama o gün ve pazar eccük sapıtıyorum. yine kg veririm ama sporu bıraktım en büyük derdim bu
gerçekten mi... ben sabah iyi çıktım ama iyi derken azıcık az..
neyse su tutuyorsak iyiymiş, nasıl olsa şiştiğimiz gibi ineriz
inşalla öyle olacak canım.. ben dün sabah tartılmadım öyle olsa idi eminim daha çok çıkardım dün. en agır olduğum gün pazartesi çünküm

Canım ya haftaiçi bir akşam böyle minik kaçamaklarım oluyor... Benim koca akşam çalışıyor da artık.. Haftaiçi 1 akşam evde. O akşam da dışarı çıkıyoruz, mevburen bi kaçamak oluyor işte...

evet anlıyorum canım insan eşiyle bişi yerken kaçamak yapası geliyor anlıyorum ama en azından haftaiçi diyorum bir de akşam saati meto yavaş anında kg olur o yüzden didiydim yoksa beyaz çukulu mocca güzel olur özellikle de ivit

haklısın sazanım çok haklısın.. İşte dedim ya sadece 1 akşam görüşebildiğimiz için oluyo..
Bu arada mocca beyaz çukulu değil bitterliydi..

haklısın sazanım çok haklısın.. İşte dedim ya sadece 1 akşam görüşebildiğimiz için oluyo..
Bu arada mocca beyaz çukulu değil bitterliydi..

aaa sadece bir akşam görüşebiliyorsanız o zaman tamam yaa. senin eşinin işi geceydi sölemiştin. o zaman tımam ya bide bittermiş okeyto beybi

Günaydın canımm, afiyet olsun öncelikle. Çok güzel bi kahvaltı olmuş valla caım çekti. Çekti çünkü ben bugün de niyetliyim... :26: Ayrıca bi adet şu bayram çikolatalarından gelir ya kare kare bi adet yedim sadece. Yaa ne güzel anlattın ağzım sulandıı yawwff

Yaa bu ay bizim üzerimizde çok etkiliymiş kızlar yaa yeni öğrendim. Şimdi muhabbet şöyle ki sizde kk'da görmüşsünüzdür belki bilmiorum ama insan vücudunun çok büyük bi bölümü sudan oluşuyor bildiğinz gibi. Ayın hareketleri ile de okyanus deniz vb.. gel git olayları oluyor. İşte bu sebepten bizde aydan etkileniyomuşuz mesela ağda dolunay zamanı yapıldığında geç çıkıyormuş tüyler. (Denedik doğrudur). Şişip inmemize şaşırmadım yani sazancım

sanada afiyet olsun canım.. Mocca içerkenn içinn hiç cız etmedimiii ahhh ahhhhh :125:

Ben yarım saat yürücem dedim akşam ama tam bir saat spor yaptım. Taktım kulaklığı dünya umrumda değil.. Gece saat 3'te pancar yemeği yedim bir tabak. Bir kase yoğurt ve iki bardak su içtim. Bakalım beni bugün nasıl tutacak.

Göbeğimi içime çekerek yürümeyi alışkanlık haline getirmek üzereyim.
Hala tartılmadım, çok korkuorum. :26:
Erken de kalkamıorum hala.. Sabah spor yapmak bi kenara işe bile yarım saat geç kaldım. :26:
Bu akşam da bir dilim bitter çikolata yemeliyim. Sanırım kan şekerim düşecek..

Ne yicem henüz belli değil, yemek gelmedi. Gelince yazarım

Öpüldünüz canlarr..

sabah sporu da yapma zaten oruçlusun ayrıca gece yemegin çok az olmuş en azından etli bişi yeseydin tok tutardı. kulaklığı takıp ne sporu yaptın dans mı belki onu yapabilirim bende düzenli olarak bişi yapmak canımı sıkıyor ama dans eglenceli

.............. çift dikiş olmuş pardon........

Son düzenleme:

valla vanım acık cız etti ama sazanımın da dediği gibi kocamla sadece 1 gecem olduğu için affettim kendimi..
sporun için de çok tebrik ederim..
ben de salona para ödemeye devam ediyorum ama aylardır gitmiyorum..
bi aksilik çıkmazsa yarın öğlen yarım saat yürüyerek başlayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…