sabah sporu da yapma zaten oruçlusunayrıca gece yemegin çok az olmuş en azından etli bişi yeseydin tok tutardı. kulaklığı takıp ne sporu yaptın dans mı belki onu yapabilirim bende düzenli olarak bişi yapmak canımı sıkıyor ama dans eglenceli
valla vanım acık cız etti ama sazanımın da dediği gibi kocamla sadece 1 gecem olduğu için affettim kendimi..
sporun için de çok tebrik ederim..
ben de salona para ödemeye devam ediyorum ama aylardır gitmiyorum..
bi aksilik çıkmazsa yarın öğlen yarım saat yürüyerek başlayacağım..
İnsanı işinden soğutuyolar resmenn yaaa ooffff
selam kızlar, kahvaltı yapmadım,şimd,de şımarık köfte yiyorum..
hala iyileşemedim burnumda şelale gibine yapmalıyım durdurmak için ?
pizza nelüydüü sucuk salam sosis varmıydı
işlerim vardı çarşıdaydım yeni geldimm off çokk yaramazlık yapmış limonlarr evi dağıtmışlarr
eşimin kpss testleri vardı hepsini kemirip parçalamışlarr ev darmadağan olmuşş
işin yoksa temizle topla şimdi
Öğlen yemeği getirmemiştim bugün, sabah söylemiştim..
Tost yiyecektim ama dışarı çıkamadım...
Susamsız simit yedim yarım..
Bugün böyle oldu artık napalım..
yeeecaaleee eskiden çok düzenli yapıyodunn artıkk bıkkınlıkmı geldii listene tam uyamıyosunn
o kadar kilo verdik şimdi durakladık hatta bir miktarı geri geldi ondan bu bıkkınlık ben de aynıyım
slm arkadaşlar 2 gündür bayağı yoğun gündü o yüzden pek nete giremedim.pazar nişan vardı dünde eşimin dayı oğlu askerden gelmişti ordaydık.ama gitmez olaydım.sancılandım dün benim için azaptı.ama bugün sancım biraz daha azaldı.şimdi kızıma kek yaptım soğusun getirip bir dilimde ben yerim.
sabah kahvaltım.
1 yemek kaşığı tahin pekmez,
1 çay kaşığı bal,
1 adet yağda yumurta 4 kaşık yoğurt 1 ince dilim peynir,
3 adet yeşil zeytin,
2 bardak açık çay,
3 dilim tırnaklı ekmek,
kız valla dışarda doğuracan bu gidişlee otursana evinde
kızlarrrrrr seksü cazibeli zayıf uzun boylu nugi geldi çekilin kenarahugo ycl cimcime nediyonuz iyisinizdir umarım hamilelerde bi problem yoktur inşallah.bende iyiyim sağlıklı beslenmeye devam bu arada hugocum koşu bandına binmeye devam ediyorum bırakmadım gün aşırı biniyorum bazen 2 gün üst üste biniyorum.topik yine zayıf değilmi eski canlılığını bulamadı millet karataya geçince hugocum balım kaçıncı aydasın sen cimcimecim senin az kaldı sanırsam .bu arada benim kızda 2 gün önce akşam anne çocuk nasıl yapılıyo diye sordu 2. lt suyumuda bitirdim bu arada en son 71.800 düm 66 ya kadar düş sonra çık gene 70 küsürlara
zaten artık hiç biryere gitmeyi düşünmüyorum evimde oturacağım sadece alışverişe çıkıp bebişimin eksiklerini tamamlarım daha sonra da evimi yavaş yavaş temizlerim kimselere gitmem yani.rahat etmiyorum ağrı kesicilerle duruyorum.dün misafirlikte bizlere laf sokup duruyordu.eskiden tüm kardeşlerinin çocuklarının adlarını kendisi koymuş ama şimdi gelinleride oğullarıda sormuyorlarmış bile fikrini.bende dedim eskiden bütün sülalenin adını koymuşsun bırakta azıcık bize sıra gelsin dedim.çok bozuldu.nesilden nesle koymayı düşünüyor..
slm canım.iyi olmaya çalışıyoruz.evet benim az kaldı 15 ocak doğum var..canım benim canını sıkma verirsin tüm kilocukları yeterki azimli ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?