60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar ben daha kahvaltı yapmadım canımda istemiyor ama zorluyacam heralde...hasta oldum sandım leke geldi 2 gündür birşey yok test yaptım..ondada birşey yok..ben birşey anlamadım bu işten...hamile olamam heralde...kaç aydır deniyoruz tık yok...
o yüzden biraz saldım bu aralar ..spor yapmıyorum pek...şu dönemi atlatayım...başlarım yeniden

ya kızlar benim adet 3-4 aydır ilk 3 gün leke geliyor sonra 3 gün adet oluyorum...rahim bebek bekliyormuş dediler ..oney ki...

Yaa canım çekti çünkü ok güzel anlatmışsınnn hımmm hımm ay için dediğim doğru bence telaş yapma aradaki farkın başka bi açıklaması olamaz kiii bende şiş hissediorum kendimi :26: Evet gece az yedim uyku sersemi onu bile zorla yedim ama şuan içimde enbe orkestrası konser verio gibi gaj guj ses çıkıo Bugünlük idare etcez. Ayrıca yemekler çok kötü gelmiş. Ya nimete öyle denmez günah ama yağ içinde yüzen patlıcanları biberleri görünce .. oouff.. bi makarna var ve o da tahmin edebileceğiniz gibi çok yağlı.. Aşağıdan bişiler almak farz oldu bana belli ki.. Spora gelince evin iiçinde kulaklığı takıp önce yürüdüm. Koridordan odalara girdim salonu turladım falan yaklaşık 20 dakka. Sonra tempolu yürüdüm. Çok eğlenceli oluo annem bakıp bakıp güldü durdu bana sonra 15 dakka danss.. sonra şınav, mekik, bisiklet hareketleri.. Ve en sonunda kemerimi taktim 20 dakka sallandı göbişim.. Bende spor salonuna gitmek istiorum vaktim var akşamları gidebilirim ama sevgili sevgilim izin vermiooo neymiş erkek bayan karışık yere göndermezmişşş... Ben gelirsem olur dedi ama oda çok yoğun çalışıo özellikle bu aralar geç gelio. Zaten bensizde gidemezsinbdio.. Bayanlara özel bi yerde bulamadığım için evde yapmaktan başka çarem yokkk.. :26:

Bende okudum canım öyleymiş hemde bitter miş o zaman ne dioruuzz afiet şeker olsunnnn

Keşke gitsen, ben gitmiştim 3 ay kadar ismek'inkine.. sadece bayan vardı işte... :S çok güzell ya fırsatın varken git canımm :)

Son düzenleme:
selam kızlar, kahvaltı yapmadım,şimd,de şımarık köfte yiyorum..

hala iyileşemedim burnumda şelale gibi ne yapmalıyım durdurmak için ?

İnsanı işinden soğutuyolar resmenn yaaa ooffff

hayırdır canan ne oldu?

selam kızlar, kahvaltı yapmadım,şimd,de şımarık köfte yiyorum..

hala iyileşemedim burnumda şelale gibi ne yapmalıyım durdurmak için ?

geçmiş olsun canım şımarık küfte ne ola ki?
bırak burnun aksın iyi bişi tıkanması ve baş agrısı yapması daha fena ya

işlerim vardı çarşıdaydım yeni geldimm off çokk yaramazlık yapmış limonlarr evi dağıtmışlarr
eşimin kpss testleri vardı hepsini kemirip parçalamışlarr ev darmadağan olmuşş
işin yoksa temizle topla şimdi

Hoşgeldin hugocuk.. Senin limonlar da pek bi yaramazlar...

Öğlen yemeği getirmemiştim bugün, sabah söylemiştim..
Tost yiyecektim ama dışarı çıkamadım...
Susamsız simit yedim yarım..
Bugün böyle oldu artık napalım..

Öğlen yemeği getirmemiştim bugün, sabah söylemiştim..
Tost yiyecektim ama dışarı çıkamadım...
Susamsız simit yedim yarım..
Bugün böyle oldu artık napalım..

yeeecaaleee eskiden çok düzenli yapıyodunn artıkk bıkkınlıkmı geldii listene tam uyamıyosunn

o kadar kilo verdik şimdi durakladık hatta bir miktarı geri geldi ondan bu bıkkınlık ben de aynıyım

haklısın heleki yazın çok daha zor oluyoo bide şimdi senin eşin geldi önceden mesela zaralı şeyleri eve sokmama şansın vardıı gözünün önünde olmayınca canın çekmez şimdi eşin geldii bi süre zorlanırsınn sonra alışırsınn
hee eşin bebek istiyodu ne oldu ne zamana planlıyosunuz

slm arkadaşlar 2 gündür bayağı yoğun gündü o yüzden pek nete giremedim.pazar nişan vardı dünde eşimin dayı oğlu askerden gelmişti ordaydık.ama gitmez olaydım.sancılandım dün benim için azaptı.ama bugün sancım biraz daha azaldı.şimdi kızıma kek yaptım soğusun getirip bir dilimde ben yerim.
sabah kahvaltım.
1 yemek kaşığı tahin pekmez,
1 çay kaşığı bal,
1 adet yağda yumurta 4 kaşık yoğurt 1 ince dilim peynir,
3 adet yeşil zeytin,
2 bardak açık çay,
3 dilim tırnaklı ekmek,

kızlarrrrrr seksü cazibeli zayıf uzun boylu nugi geldi çekilin kenara hugo ycl cimcime nediyonuz iyisinizdir umarım hamilelerde bi problem yoktur inşallah.bende iyiyim sağlıklı beslenmeye devam bu arada hugocum koşu bandına binmeye devam ediyorum bırakmadım gün aşırı biniyorum bazen 2 gün üst üste biniyorum.topik yine zayıf değilmi eski canlılığını bulamadı millet karataya geçince hugocum balım kaçıncı aydasın sen cimcimecim senin az kaldı sanırsam .bu arada benim kızda 2 gün önce akşam anne çocuk nasıl yapılıyo diye sordu 2. lt suyumuda bitirdim bu arada en son 71.800 düm 66 ya kadar düş sonra çık gene 70 küsürlara

kız valla dışarda doğuracan bu gidişlee otursana evinde

kız valla dışarda doğuracan bu gidişlee otursana evinde

zaten artık hiç biryere gitmeyi düşünmüyorum evimde oturacağım sadece alışverişe çıkıp bebişimin eksiklerini tamamlarım daha sonra da evimi yavaş yavaş temizlerim kimselere gitmem yani.rahat etmiyorum ağrı kesicilerle duruyorum.dün misafirlikte bizlere laf sokup duruyordu.eskiden tüm kardeşlerinin çocuklarının adlarını kendisi koymuş ama şimdi gelinleride oğullarıda sormuyorlarmış bile fikrini.bende dedim eskiden bütün sülalenin adını koymuşsun bırakta azıcık bize sıra gelsin dedim.çok bozuldu.nesilden nesle koymayı düşünüyor..

slm canım.iyi olmaya çalışıyoruz.evet benim az kaldı 15 ocak doğum var..canım benim canını sıkma verirsin tüm kilocukları yeterki azimli ol..

heeeh gitme biyere evde oll burda olll yediğimizi içtiğimiz yazalımm
yeni arkadaşlarda geldi iyi olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…