hugocuk beni niye görmüyo acaba
yaww görüyorumda bigün giriyosun yazıyosun çıkıyosun bidaha yokk bekleki nugi gelsin karabatak gibi bi batıyosun bi çıkıyosunn
hee ecriin cezalı sebebini bilmiyoruz mesajları silinmişş epeydir cezalı diğer topikte onla beraber bikaç kişi cezalı
yeni arkadaşlar geldi eskisi gibi yediğimizi içtiğimizi yazıyoruzz
bu arada seni karatayda gören olmuşşş
kuşlar söyledi napıyodun ne okuyodun orda acepp
cimcime çok az kalmış çalışıyomusun sen hala bu arada ecrin cezalı galiba :26: ne olduki
çalışmıyorum.evdeyim..ecrincikte gelse daha güzel olacak..
heeeh gitme biyere evde oll burda olll yediğimizi içtiğimiz yazalımm
yeni arkadaşlarda geldi iyi olduu
hugocuk balım guzum gıymatlım kaç kilo oldun sen fazla almamışsındır heralde kilo
cimcime ben eksikleri şimdilik tamamladım 2 hastane çıkışı 2 tulum 2 altüst takım 6 tane çıtçıtlı uzun kollu penye atlet biberon emzik emzik kutusu emzik askısı alt açma seti 1 pamuklu yorgan 1 polar kalın 1 penye 1 ince polar 1 örme battaniye
2 tane 3-6 aylık tulum 6 tane yazlık pamuklu penye kısakollu ve kolsuz çıtçıtlı atlet
halısı perdesi gardrobu çantası 1 yaşında giyeceği kalın tulum montu hırkası 2 parça dışarıda giymelik biri fenerli diğeri ayıcıklı takımı şampuanı bebekyağı pişik kremi diş kaşımalığı çıngıraklı oyuncağı anakucağı hepsi hazırr
geriye küvet beşik arabası kaldı
artık yenidoğan almam 6 atlet 2 tulum 2 hastane çıkışı 2 pijama takımı 6 atlet yeter
zaten sonra yaz gelcekk atletle gezcek
annemin ördüğü bikaç yelek hırka patik berede varr küçük olarakk
hepiciğini sabunlu suyla yıkadım ütüledim astım dolabına
şimdi hastane çantasını hazırlıyorumm
evet canım artık burdayım..ama geç uyanıyorum öğleden önce giremiyorum.öğlen kahvaltı yapıyorum birde akşam yemeği yiyiyorum.bu akşam ne yiyeceğimi bilmiyorum canım et döner istedi.eşime söyleyeyim geçen bir yerde almıştı çok lezzetliydi gene getirsin onu yerim olmazsa kahvaltılık birşeyler yemeyi düşünüyorum yoksa ne yesem akşamları dokunuyor..
canım benim bende
4 adet uzun kollu çıtçıtlı atlet aldım,
2 adet ayaklı alt,
2 takım alt üst takım,
5 li hastane çıkışı bir adet aldım,
6 adet çorap,
2 adet eldiven,
3 adet bere,
3 adet ağız bezi,
1 minik biberon,
1 adet emzik,
1 büyük boy dalin şampuan,
1 adet dalin sabun,
bebek yağı,
2 paket ıslak mendil dalin..
1 adet dalin pişik kremi aldım.ama daha polar yada kadife 2 takım tulum almayı düşünüyorum.bebek önlüğü almadım birde bebk için kilotlu çorap alacağım kış bebkleri.1-2 tane 2li takım alacağım ama daha kalın olacak..ben şimdilik 3 aylık olacak şekilde alıyorum daha sonra ihtiyaçlarını gene belirler tekrar çıkarım.daha kendimede yeni iç çamaşır çorap ve pijeme 2 takım alacağım.halı terliği de alacağım..ablam zaten hırkalarını yollamıştı bugün beşiği kurumuştu kuzucuğumun kurdum ama kılıflarını geçirmedim tozlanmalarını istemem diğer eksikleride tamamlayayım ondan sonra hepsini yıkarım bende sabunla yıkayıp birde yumuşatıcı kullannacağım mis gibi koksunlar.
10 kilo aldımm 7. aya yeni girdim çok ödem varr koşamadığımdan ne yapsak olmadıı kurtulamadımm koşmadan olmuyo ayaklarım bacaklarım şişti parmağımı bastırıyorum etim içine göçüyo
onun dışında gayet hareketli geçiyoo eskisi gibiyim yatmıyorum hamileyim diyee
herhangi bi sağlık sorunu çıkmadı şeker testleri filan hep en düşük çıktıı 26. haftadayım 1 kilo olmuş tosuncuk olacak bu çocukk
işte son aylar çok kilo alınıyo diye yediklerime çok dikkat ediyorum eskisi kadar düşük kalorili olmasada yine diyet yapıyorum hergün sebze veya et salata ayran yoğurt meyve esmer ekmek bu şekilde eskisi gibi yiyorumm
tatlı hiç yemiyorumm bitter çikolata sadece o da minik kare o kadarrr
evet haklısın bakaım sabun tozu bulursam alırım bulamazsam bebek deterjanı alırım..bebek deterjanı yer,ne sabun tozu all makinada onu kullan bebek deterjanları kokulu parfümlü oluyoo sabuntozu en sağlıklısı
yumuşatıcıya gerek kalmazz hemm
sen yinede az az 6 öğün yee iştah açılmıştırr bende bile açıldıı diyetle durduruyorumm
evet haklısın bakaım sabun tozu bulursam alırım bulamazsam bebek deterjanı alırım..
benim pek ihtiyacım yok aslında gün boyunca hibirşey yemek istemiyorum.ama genede zorlade olsa bebk için yiyiyorum akşamları ne zaman yesem erkende geçte olsa af edersin çıkarıyorum fenalaşıyorum.özellikle sulu yemekler çok dokunuyor..ne yapacağımı şaşırdım o yüzden..
zor o zaman yaa neyseki az kaldı
haklısın heleki yazın çok daha zor oluyoo bide şimdi senin eşin geldi önceden mesela zaralı şeyleri eve sokmama şansın vardıı gözünün önünde olmayınca canın çekmez şimdi eşin geldii bi süre zorlanırsınn sonra alışırsınn
hee eşin bebek istiyodu ne oldu ne zamana planlıyosunuz
yaww görüyorumda bigün giriyosun yazıyosun çıkıyosun bidaha yokk bekleki nugi gelsin karabatak gibi bi batıyosun bi çıkıyosunn
iyi akşamlar
akşam yemegimde üç tavuk baget bol domates salatalık yedim. akşam çıkışta kuaföre gittim eve yarım saatlik yürüyüş mesafesi çıkışta eve yürüdüm sporumu da yapmış oldum böylece. eve gelince de bir bardak süt iki tane kuru incir yedim. eşime kızgınım, bi konudan dolayı tartıştık bundan sonra ona uzun süre yüz vermicem ne zaman surat etsem yola geliyor? yani illa surat mı etmek lazım ya? demin de geldi yılıştı yüz vermedim
evet canım yazın zaten tamamen bıraktım yapılmıyor. eşimin abur cuburu pek yoldan çıkarmıyor artık alıştırdım kendimi. korktuğum kadar olmadı yani bide o salonda ben ytakodasında ne yediini içtiini görmüyorum böle daha iyi. bebek düşünmüyoruz canım ben zaten pek hevesli değilim biliyorsun onun da gözü korktu evimizi arabamızı alalım öyle diyor acelesi yok. gerçi arada bebek diyor ama ben kendime güvenmeden öyle bi işe girmem sonuçta tüm sorumluluk bende olacak onda değil:26:
60 60:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?