60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocuk beni niye görmüyo acaba

yaww görüyorumda bigün giriyosun yazıyosun çıkıyosun bidaha yokk bekleki nugi gelsin karabatak gibi bi batıyosun bi çıkıyosunn
hee ecriin cezalı sebebini bilmiyoruz mesajları silinmişş epeydir cezalı diğer topikte onla beraber bikaç kişi cezalı

yeni arkadaşlar geldi eskisi gibi yediğimizi içtiğimizi yazıyoruzz
bu arada seni karatayda gören olmuşşş
kuşlar söyledi napıyodun ne okuyodun orda acepp

akşam yemeğinde 2 kepçe mercimek çorbası az yağlı salata ve balık yicem ekmek yemicemm
ekmeği sadece sabahları yicemm şimdilikk doğuma kadarrr bulgurla veya çorbayla denkliyorum sadece

:18::18:karataya öylesine girdim ne yiyip içtiklerine baktım sadece ama ben zaten burdan vazgeçmem yaptığım sağlıklı beslenmedende memnunum.bu hap beni mahvetti yaff bitsede kurtulsam anlattımya sanada daha önce inanki bişey yapasım gelmiyo hiç.ne zamandır tatilerde dışarıda çıkmıyorum daha doğrusu çıkmak istemiyorum ama yavaş yavaş veriyomya şimdi kendime geliyorum sanki kiloyumu takıyorum dicem ama hayır takmıyorum hiç ne biliyim işte öyle yani

cimcime ben eksikleri şimdilik tamamladım 2 hastane çıkışı 2 tulum 2 altüst takım 6 tane çıtçıtlı uzun kollu penye atlet biberon emzik emzik kutusu emzik askısı alt açma seti 1 pamuklu yorgan 1 polar kalın 1 penye 1 ince polar 1 örme battaniye
2 tane 3-6 aylık tulum 6 tane yazlık pamuklu penye kısakollu ve kolsuz çıtçıtlı atlet
halısı perdesi gardrobu çantası 1 yaşında giyeceği kalın tulum montu hırkası 2 parça dışarıda giymelik biri fenerli diğeri ayıcıklı takımı şampuanı bebekyağı pişik kremi diş kaşımalığı çıngıraklı oyuncağı anakucağı hepsi hazırr
geriye küvet beşik arabası kaldı
artık yenidoğan almam 6 atlet 2 tulum 2 hastane çıkışı 2 pijama takımı 6 atlet yeter
zaten sonra yaz gelcekk atletle gezcek
annemin ördüğü bikaç yelek hırka patik berede varr küçük olarakk

hepiciğini sabunlu suyla yıkadım ütüledim astım dolabına
şimdi hastane çantasını hazırlıyorumm

heeeh gitme biyere evde oll burda olll yediğimizi içtiğimiz yazalımm
yeni arkadaşlarda geldi iyi olduu

evet canım artık burdayım..ama geç uyanıyorum öğleden önce giremiyorum.öğlen kahvaltı yapıyorum birde akşam yemeği yiyiyorum.bu akşam ne yiyeceğimi bilmiyorum canım et döner istedi.eşime söyleyeyim geçen bir yerde almıştı çok lezzetliydi gene getirsin onu yerim olmazsa kahvaltılık birşeyler yemeyi düşünüyorum yoksa ne yesem akşamları dokunuyor..

hugocuk balım guzum gıymatlım kaç kilo oldun sen fazla almamışsındır heralde kilo

10 kilo aldımm 7. aya yeni girdim çok ödem varr koşamadığımdan ne yapsak olmadıı kurtulamadımm koşmadan olmuyo ayaklarım bacaklarım şişti parmağımı bastırıyorum etim içine göçüyo
onun dışında gayet hareketli geçiyoo eskisi gibiyim yatmıyorum hamileyim diyee
herhangi bi sağlık sorunu çıkmadı şeker testleri filan hep en düşük çıktıı 26. haftadayım 1 kilo olmuş tosuncuk olacak bu çocukk
işte son aylar çok kilo alınıyo diye yediklerime çok dikkat ediyorum eskisi kadar düşük kalorili olmasada yine diyet yapıyorum hergün sebze veya et salata ayran yoğurt meyve esmer ekmek bu şekilde eskisi gibi yiyorumm
tatlı hiç yemiyorumm bitter çikolata sadece o da minik kare o kadarrr

canım benim bende
4 adet uzun kollu çıtçıtlı atlet aldım,
2 adet ayaklı alt,
2 takım alt üst takım,
5 li hastane çıkışı bir adet aldım,
6 adet çorap,
2 adet eldiven,
3 adet bere,
3 adet ağız bezi,
1 minik biberon,
1 adet emzik,
1 büyük boy dalin şampuan,
1 adet dalin sabun,
bebek yağı,
2 paket ıslak mendil dalin..
1 adet dalin pişik kremi aldım.ama daha polar yada kadife 2 takım tulum almayı düşünüyorum.bebek önlüğü almadım birde bebk için kilotlu çorap alacağım kış bebkleri.1-2 tane 2li takım alacağım ama daha kalın olacak..ben şimdilik 3 aylık olacak şekilde alıyorum daha sonra ihtiyaçlarını gene belirler tekrar çıkarım.daha kendimede yeni iç çamaşır çorap ve pijeme 2 takım alacağım.halı terliği de alacağım..ablam zaten hırkalarını yollamıştı bugün beşiği kurumuştu kuzucuğumun kurdum ama kılıflarını geçirmedim tozlanmalarını istemem diğer eksikleride tamamlayayım ondan sonra hepsini yıkarım bende sabunla yıkayıp birde yumuşatıcı kullannacağım mis gibi koksunlar.

sen yinede az az 6 öğün yee iştah açılmıştırr bende bile açıldıı diyetle durduruyorumm

bebek deterjanı yer,ne sabun tozu all makinada onu kullan bebek deterjanları kokulu parfümlü oluyoo sabuntozu en sağlıklısı
yumuşatıcıya gerek kalmazz hemm

ben çok hareketsizlikten aldım kiloları 33+2 günlüğüm yani 34. haftadayım ve 13 kilo aldım 74 kiloyum..bebişim kaç kilo şuan bilmiyorum gidince bir daha kontrole soracağım.ama 2 kilo vardır kesin..ödemde yok ve bugün dikkatimi çekti bacaklarımda selilüt oluşmuş canım çok sıkıldı canım acıyordu onlarıda görünce ağladım.ama ne yapabilirimki azıcık hereket etsemsancı giriyor hep hareketsizlikten oldu..

bebek deterjanı yer,ne sabun tozu all makinada onu kullan bebek deterjanları kokulu parfümlü oluyoo sabuntozu en sağlıklısı
yumuşatıcıya gerek kalmazz hemm
evet haklısın bakaım sabun tozu bulursam alırım bulamazsam bebek deterjanı alırım..
sen yinede az az 6 öğün yee iştah açılmıştırr bende bile açıldıı diyetle durduruyorumm

benim pek ihtiyacım yok aslında gün boyunca hibirşey yemek istemiyorum.ama genede zorlade olsa bebk için yiyiyorum akşamları ne zaman yesem erkende geçte olsa af edersin çıkarıyorum fenalaşıyorum.özellikle sulu yemekler çok dokunuyor..ne yapacağımı şaşırdım o yüzden..

zor o zaman yaa neyseki az kaldı

zor o zaman yaa neyseki az kaldı

evet allahtan az kaldı.birde iştahım çok olsaydı kaç kilo alırdım allah biliryarın hava güzel olursa kendimide iyi hissedersem gidip eksiklerimi tamamlamak istiyorum..eltimle gidecektik ama bu hafta işleri fazla çünkü abiside askerden geldi artık geleni gideni çok olur birde kuran kursunda ders veriyor ikindiye kadar akşamda evdekile yardım eder sonuçta.kimseye gerek uok ben halledeyim yoksa ağırlaştıkça zor oluyor..:44:

iyi akşamlar

akşam yemegimde üç tavuk baget bol domates salatalık yedim. akşam çıkışta kuaföre gittim eve yarım saatlik yürüyüş mesafesi çıkışta eve yürüdüm sporumu da yapmış oldum böylece. eve gelince de bir bardak süt iki tane kuru incir yedim. eşime kızgınım, bi konudan dolayı tartıştık bundan sonra ona uzun süre yüz vermicem ne zaman surat etsem yola geliyor? yani illa surat mı etmek lazım ya? demin de geldi yılıştı yüz vermedim

evet canım yazın zaten tamamen bıraktım yapılmıyor. eşimin abur cuburu pek yoldan çıkarmıyor artık alıştırdım kendimi. korktuğum kadar olmadı yani bide o salonda ben ytakodasında ne yediini içtiini görmüyorum böle daha iyi. bebek düşünmüyoruz canım ben zaten pek hevesli değilim biliyorsun onun da gözü korktu evimizi arabamızı alalım öyle diyor acelesi yok. gerçi arada bebek diyor ama ben kendime güvenmeden öyle bi işe girmem sonuçta tüm sorumluluk bende olacak onda değil:26:

yaww görüyorumda bigün giriyosun yazıyosun çıkıyosun bidaha yokk bekleki nugi gelsin karabatak gibi bi batıyosun bi çıkıyosunn

6060:

ev araba için tutumlu olmak lazım dee
kimseye para vermesinn demii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…