60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zatenn evde hayvanın varsa iki kere düşünmek lazımm bugünn yeni bebek takımı almıştım açtım yanımda duruyodu yıkayıp kurutcaktımm eldiveni yokk limonlar oynayıp duruyodu ne yaptılar nereye götürdülerr belli değill biberonu kaynatcaktım çıkarttımm ucunu kemirip bi delik daha açmışlarr

arkadaşlar merhaba ,diyete başladım ama ne zaman diyete başlasam bir yerlerden davet geliyor.Anlamıyorum benim diyete girmemi bekliyorlar sıka sıka 63.4 indim cuma-cmt-pzr-pzt tabiki sabah baskül bana iyi bir cvp verdi bir kilo sabah hemen bir spor salonuna gittim yarın sabh başlıyorum ama bugun yemedim sabah 1dilim buğday ekmeği lorpeynir domates salatalık yeşillik akşam ızgara tavuk kocaman tabak salata(yeşillik) şimdi çayı demledim .

hugo merhaba metaboizma yavaşlığını geçen sene ist diyetisyene gittiğimde söyledi ama bunun için tahlil yapılıyor mu araştırmadım.

hugo merhaba metaboizma yavaşlığını geçen sene ist diyetisyene gittiğimde söyledi ama bunun için tahlil yapılıyor mu araştırmadım.

makinası varsa yağ kas ölçen orda çıkıyoo
metabolizman yavaşsa muhakkak 3 ana 3 ara öğün yermeli bol su içmeli ve düzenli sporla metabolizmanı hızlandırmalısınn

kızlar önümdeki 3 gün diyette değilim bu dönemde içime canavar kaçıyo sanki...ağrıyla birlikte katlanamıyorum açlığa...siz ne alemdesiniz...

kızlar önümdeki 3 gün diyette değilim bu dönemde içime canavar kaçıyo sanki...ağrıyla birlikte katlanamıyorum açlığa...siz ne alemdesiniz...

yiivrumm biz aç kalmıyoruzki yediklerimiz doyuruyoo zatenn regl dönemlerimizdede tek tatlı sorunu yaşıyoruz onuda biterle kakaolu sütle muzla filan atlatıyoruzz

ev araba için tutumlu olmak lazım dee
kimseye para vermesinn demii

yaa tamda ona söylenecek laf. bundan sonra benden taviz yok ama yeter. ben yapacağımı biliyorum artık..

ay seninkiler de çok alem kız.. çok güldüm valla. ama dikkat et bunlar bebegi de gagalar kıskanıp çok dikkat et

benim canım tam tersi bu aralar turşu istiyor acılı ekşili yivrrum napacam ben makarna istedi canum napam yemem lazım
3 gün sonra deli dana gibi koşar yakarım bunları

yaaa öylelerr çok zararcılarr eşimin maçı varr şimdi gelir balık yaptım yanına marul salatası sofrayı kurdumm buraya bakıyodum bi çevirdim kafamı limon hamsileri yere atıp duruyo şirinde salatayı yiyoo
hemen topladım sofrayı bi lomunsuyu var masada şimdide ona sardılarr hepsi beraberr olunca çok yaramazlık oluyoo yavrularda büyüdü ama 2 tanesi öldü yuvada büyümüyorlardı zaten ölmüşlerr 2 tane yavru var şimdi toplam 6 tane oldular haftaya yuvadan atlar yavrularr çıkar artık

benim canım tam tersi bu aralar turşu istiyor acılı ekşili yivrrum napacam ben makarna istedi canum napam yemem lazım

kepekli makarna all bari bol lifli tok tutarr acıktırmaz turşuda yersin artık gerçi tuzlu ama en azından canın tatlı istememişş nidekk

he valla şimdi bi kase profiterol yesem dahamı iyiydi deeeeemi makarna yiyorum hem mutluyum hemde ağrım azaldı
tabi 200 mg majeziğin etkisi yadsınamaz

benim canım da iki gündür limonlu ekşi şeyler bide tuz istiyo resmen tuz döküp yalıyorum elime yaa

ayy sen anlatınca çok şekerler ama insanın tepesi atar o an heralde.. çok işin var senin çooook

siz dertleşmişsiniz kızlar saçmalamayın ben 75 kiloyla hamile kamıştım fazla abartmışım dogumdan çıktıgımda 89 kiloydum şimdi 62 nasılmı verdim alın size hastanden çıktıgımda şekerle aramız çok bozuldu hala şeker kullanmam onun yerine tatlı tabi isticek canınız kan şekeri die bşi var mısır gevregi yedim asla 6 dan sonra yemedim kızartma yemedim yürüdün 12 saat çalışıordum zati ekmek hala yemem 1 sene oldu hala veriyrum istek irade evet lahana suyu içtim yeşil çay içtim ama günke iki bardak 6 dan sonra yemek yememek verdiriyor bencee bukadar basit sezeryanla doğum yaptım hiç çatlamadım göbek denen bişi zati yok boyum 1 70 kilo 62 eee kasmayın kendinizii klasik belki ama akşamları su hariç bşi içmeiin yemein alışıosunuz 1 ay içinde ben çok su içtimm zati susuz yapamam yaz kış suratım çokmedi kırışıklık iğrençlik olmadı su sayesinde ablam akapunktur yaptırdı verdi bn irademle ablam aldı bırakınca bn hala veriorummm olay beyindee uzun oldu ama okursanız anlarsınız ne yediğiniz deil ne yemeddiğiniz önemli yaniiyemek için yaşamayın bnce yaşamak için yiyin öpüyorum sizi

benim canım da iki gündür limonlu ekşi şeyler bide tuz istiyo resmen tuz döküp yalıyorum elime yaa

ayy sen anlatınca çok şekerler ama insanın tepesi atar o an heralde.. çok işin var senin çooook

yaa düşün artıkk neler oluyo evde
yaa o kadarda tatlılarki insan kıyamıyo bazen canıma yet,yo az sesimi yükseltip yapma diyorum ben bi bağırıyorum onlarr 10 bağırıyo
bakalım bebek gelince ne olacak çok kıskançlarr ve bebek eşyalarına karşı özel ilgileri varr

tatlı için meyveler bitter yetiyo hem sağlıklı hem insülin direncini çok çıkartmıyoo
sağlıklı şekilde verdik hamile kaldık bazı arkadaşlarr şimdi gebelikte bebeği besleyecek bizede çok kilo yapmayacak şekilde beslenmeye çalışıyoruzz

günaydın kızlar,
bugün pek keyfim yok akşam da yemegi 16.00 gibi yemiştim sabahta çok acıkmışım iki dilim kızarmış ekmek yedim üstüne tereyagı ile. bir sahanda yumurta iki çeri domates birazda peynir ile. kaç gündür wc ye çıkamıyorum dünde form çayı içtim ama kar etmedi. sabah yine fazla çıktım moral bozucu oluyo ya ne süt ne incir ne form çayı kar etmedi hala şu wc sorununa. resmen üç günü geçti..

sana 10 karşılık verirler bilirim kuş milletini .. iki kişi tartışşsa onlar bu kişilerin seslerini bastırmak için cak cak cak cak diye tuhaf çirkin tiz bi ses çıkarırlar ıyyyyyyyyy.. allah sabır versin

günaydın kızlarr sabah kahvaltım
domates salatalık
2 kk peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
daha çayda içemedim şimdi içicem şekersiz regli olucam hafif ağrım var.herkez uyuyo galiba daha biz çalıştığımız için tabi erkenden geldik işe

canım nasıl olduğunu bilirim bende çok sık olurum kabız.yürüyüş yapma imkanın varsa yapsan iyi olur daha iyi çalıştırır hareket lduğu için vc ye çıkmanı sağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…