günaydın kızlarr sabah kahvaltım
domates salatalık
2 kk peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
daha çayda içemedim şimdi içicem şekersiz regli olucam hafif ağrım var.herkez uyuyo galiba daha biz çalıştığımız için tabi erkenden geldik işe
günaydın kızlar,
bugün pek keyfim yok akşam da yemegi 16.00 gibi yemiştim sabahta çok acıkmışım iki dilim kızarmış ekmek yedim üstüne tereyagı ile. bir sahanda yumurta iki çeri domates birazda peynir ile. kaç gündür wc ye çıkamıyorum dünde form çayı içtim ama kar etmedi. sabah yine fazla çıktım moral bozucu oluyo ya ne süt ne incir ne form çayı kar etmedi hala şu wc sorununa. resmen üç günü geçti..
sana 10 karşılık verirler bilirim kuş milletini .. iki kişi tartışşsa onlar bu kişilerin seslerini bastırmak için cak cak cak cak diye tuhaf çirkin tiz bi ses çıkarırlar ıyyyyyyyyy.. allah sabır versin
günaydın kızlarr sabah kahvaltım
domates salatalık
2 kk peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
daha çayda içemedim şimdi içicem şekersiz regli olucam hafif ağrım var.herkez uyuyo galiba daha biz çalıştığımız için tabi erkenden geldik işe
günaydınn kıslaarrr kahvaltım.1 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 5 zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmezz
arada meyve 1 ceviz yerim 1 fincan türk kahvesi içerim öğleye mercimek çorba içerimm 1 dilim ekmekle
arada meyve ceviz 1 kare ufak bitter çikolaata yerimm akşama 1 tabak tavuksuyuçorba haşlanmış sarımsaklı karnıbahar yirimm
sonra meyve süt yatışş
Günaydın kızlaarrr,
Herkes iyi gördüğm kadarıyla.. Ne mutlu bizee
Hemen yediklerimi anlatıorum dün saat 16.45 te bir kase çorba içtim. Kepekli poğaça yedim yarım domatesle bu bana yetti. Akşam 9'da bi tabak sebze yemeği yedim bi kase yoğurtla. Ve 3 adet minik kare çikolatadn yedim.:26:
Sabah, 1 kk kadar peynir, 3/2 kadar simit ve iki bardak çay içtm. Birazdan form çayımı da içicem.
vee bomba haberr; 1 kilo vermişimm kızlarr :) 66,5 kg'daydım. Tartılmamıştım ama biliodum yani kendimi. Şu an 65,5 kilodaım üstelik tok karnıma tartıldım eşoftmanlarım vardı üzerimde.İnşallah nisan-mayıs gibi istediğim kg da olacağım. Spora daha ağırlık vermeliyim onu aksatıyorum. Su tüketimim eskiye oranla çok çok iyi..
Bu gün güzel bi gün olucakk :)
Dün iş yüzünden deli ettiler benii.. Kafalarını koparcam yaaa
Neysem takipteyim. Son gaz devamm
canım nasıl olduğunu bilirim bende çok sık olurum kabız.yürüyüş yapma imkanın varsa yapsan iyi olur daha iyi çalıştırır hareket lduğu için vc ye çıkmanı sağlar
günaydın hanımlar misafir geldim size. ben 70-79 kilo aralığındakiler topiğinde yazıyorum. 6 haftadır diyetteyim ama görüldüğü üzere 3,2 kg verebildim. acaba siz nasıl bir program uyguluyorsunuz onu soracaktım
afiyet olsun hugocuk yine çok güzel menü.günaydınn kıslaarrr kahvaltım.1 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 5 zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmezz
arada meyve 1 ceviz yerim 1 fincan türk kahvesi içerim öğleye mercimek çorba içerimm 1 dilim ekmekle
arada meyve ceviz 1 kare ufak bitter çikolaata yerimm akşama 1 tabak tavuksuyuçorba haşlanmış sarımsaklı karnıbahar yirimm
sonra meyve süt yatışş
Günaydın kızlaarrr,
Hemen yediklerimi anlatıorum dün saat 16.45 te bir kase çorba içtim. Kepekli poğaça yedim yarım domatesle bu bana yetti. Akşam 9'da bi tabak sebze yemeği yedim bi kase yoğurtla. Ve 3 adet minik kare çikolatadn yedim.:26:
Sabah, 1 kk kadar peynir, 3/2 kadar simit ve iki bardak çay içtm. Birazdan form çayımı da içicem.
vee bomba haberr; 1 kilo vermişimm kızlarr :) 66,5 kg'daydım. Tartılmamıştım ama biliodum yani kendimi. Şu an 65,5 kilodaım üstelik tok karnıma tartıldım eşoftmanlarım vardı üzerimde.İnşallah nisan-mayıs gibi istediğim kg da olacağım. Spora daha ağırlık vermeliyim onu aksatıyorum. Su tüketimim eskiye oranla çok çok iyi..
nugii sen şimdi bugün burdasın muhtemel yarın yok olursun uzun zaman gözükmezsinn
merak ettiğim burdan ayrı olduğun zaman yani buraya yazmadığında diyete devam ediyomusun yoksam ipin ucu kaçıyomu
mehaba kızlarr
ben 165 boyunda 62 kiloyum hep diyet yaptığımı düşünüyorum ama zayıflayamıyorum
sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmek az peynir 1 kaşık reçel 4 zeytin şekersiz çay
şuan da şekersiz ada çayı
öğlen ne yiyeceğim henüz belli değil
yorumlarınızı bekliyorum
beni de aranıza alın
devam ediyorum tabikide ipin ucunu kaçırmıyorum artık kışın kaçırmam ben sadece haftada bi defa olur yada olmaz kaçamak yazın salıyorum ben genelde kendimi.şimdi koşu bandınada bineyrum suyumuda içeyrumm yola devam yani
mehaba kızlarr
sabah kahvaltım
yorumlarınızı bekliyorum
beni de aranıza alın
günaydın hanımlar misafir geldim size. ben 70-79 kilo aralığındakiler topiğinde yazıyorum. 6 haftadır diyetteyim ama görüldüğü üzere 3,2 kg verebildim. acaba siz nasıl bir program uyguluyorsunuz onu soracaktım
tebrikler canımGünaydın kızlaarrr,
hoşgeldin canımmehaba kızlarr
sabah kahvaltım
yorumlarınızı bekliyorum
beni de aranıza alın
sagol nugicim ben yoli bu arada ismim değişti. yazdım ama görmedin sanırım..dün akşam yürüyüşte yaptım canım ama az önce birazda olsa çıktım ayıptır sölemesi zor da oldu ama oldu
6 haftada 3,2 kg çok iyi bir sonuç bence tebrik ederim. biz yediklerimize dikkat ediyoruz saglıklı beslenmeye ve hareketli olmaya çalışıyoruz
afiyet olsun hugocuk yine çok güzel menü.
tebrik ederim canım ilk etapta zaten çok çabuk kg verilir. beden bu değişikliğe hemen tepki verir ki sende de bu olmuş oleyy. donlar sütyenler bugün senin için sallanıyor:92::92::92::92::92:
tyebriklerr canımm: 74:
tebrik ederim canım ilk etapta zaten çok çabuk kg verilir. beden bu değişikliğe hemen tepki verir ki sende de bu olmuş oleyy. donlar sütyenler bugün senin için sallanıyor:92::92::92::92::92:
hımm dimek burda olmadığın zamanda devam ediyosunn
artık bize ihtiyacın olmadan biz olmadan diyet yapıyosunn
Günaydın sazan, hayırdır ya nie öle oldu ki? arada oluo mu yoksa şimdilerde mi oldu. Yani bi çare bulmak gerek yaa :26:
tebrikler canım
hoşgeldin canım
amanin dimek öleeeee görmedim öncekini sendede çareler bitmiyo heçsevindim canım
hahahahayaa süpersiniz kızlarr çok teşekkrlerr ay çok mutluu oldum yaa seviyorum sizzii.. Siz olmasanız asla cesaret edip kalkışmazdım bu işe Allah razı olsun sizden yardımlarınız desteklerinizle olduu :)) Tabi daha yolun başı gitmesi gereken 6 kg var :)))) Donlar sütyenler sallansınnn :92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?