60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hanımlar misafir geldim size. ben 70-79 kilo aralığındakiler topiğinde yazıyorum. 6 haftadır diyetteyim ama görüldüğü üzere 3,2 kg verebildim. acaba siz nasıl bir program uyguluyorsunuz onu soracaktım

nugii sen şimdi bugün burdasın muhtemel yarın yok olursun uzun zaman gözükmezsinn
merak ettiğim burdan ayrı olduğun zaman yani buraya yazmadığında diyete devam ediyomusun yoksam ipin ucu kaçıyomu

günaydınn kıslaarrr kahvaltım.1 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 5 zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmezz
arada meyve 1 ceviz yerim 1 fincan türk kahvesi içerim öğleye mercimek çorba içerimm 1 dilim ekmekle
arada meyve ceviz 1 kare ufak bitter çikolaata yerimm akşama 1 tabak tavuksuyuçorba haşlanmış sarımsaklı karnıbahar yirimm
sonra meyve süt yatışş

azcıkta ev temizlerim bugün yavaş yavaş sil süpür
doğuma doğru annem gelecek camları mutfak dolaplarımı silecek

Günaydın kızlaarrr,

Herkes iyi gördüğm kadarıyla.. Ne mutlu bizee

Hemen yediklerimi anlatıorum dün saat 16.45 te bir kase çorba içtim. Kepekli poğaça yedim yarım domatesle bu bana yetti. Akşam 9'da bi tabak sebze yemeği yedim bi kase yoğurtla. Ve 3 adet minik kare çikolatadn yedim.:26:

Sabah, 1 kk kadar peynir, 3/2 kadar simit ve iki bardak çay içtm. Birazdan form çayımı da içicem.

vee bomba haberr; 1 kilo vermişimm kızlarr :) 66,5 kg'daydım. Tartılmamıştım ama biliodum yani kendimi. Şu an 65,5 kilodaım üstelik tok karnıma tartıldım eşoftmanlarım vardı üzerimde. İnşallah nisan-mayıs gibi istediğim kg da olacağım. Spora daha ağırlık vermeliyim onu aksatıyorum. Su tüketimim eskiye oranla çok çok iyi..

Bu gün güzel bi gün olucakk :)

Dün iş yüzünden deli ettiler benii.. Kafalarını koparcam yaaa

Neysem takipteyim. Son gaz devamm

mehaba kızlarr
ben 165 boyunda 62 kiloyum hep diyet yaptığımı düşünüyorum ama zayıflayamıyorum
sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmek az peynir 1 kaşık reçel 4 zeytin şekersiz çay
şuan da şekersiz ada çayı
öğlen ne yiyeceğim henüz belli değil
yorumlarınızı bekliyorum
beni de aranıza alın

Günaydın sazan, hayırdır ya nie öle oldu ki? arada oluo mu yoksa şimdilerde mi oldu. Yani bi çare bulmak gerek yaa :26:

:)) Çalışmak böle bişe insanların afyonları patlamadan biz buralarda neler yaptığımızı yazıoruz relg dönemi tehlike çanlarının çaldığı dönem ve bende dün girdim. Hayrettir kitatlı istemio canım. Dün 3 küçük çikolata yedim. Şimdiye dünyaları yemem lazımdı :)) Kahvaltın da güzel olmuş aifyet olsun canım

Senin planına programına hastayım yav. Ne yiceni yazıosun birebir uyuyosun süper .. :) türk kahvesini bugün bende içerim ohh miss.. Müdürlerim şehirdışında ofiste fink atıoruz ayrıca kuşlarına bayıldımm :)) kaç tane varmış öle maşallah.. ama bebeciğin için endişelenmio değilim de.. :26:

tyebriklerr canımm : 74:

canım nasıl olduğunu bilirim bende çok sık olurum kabız.yürüyüş yapma imkanın varsa yapsan iyi olur daha iyi çalıştırır hareket lduğu için vc ye çıkmanı sağlar

sagol nugicim ben yoli bu arada ismim değişti. yazdım ama görmedin sanırım.. dün akşam yürüyüşte yaptım canım ama az önce birazda olsa çıktım ayıptır sölemesi zor da oldu ama oldu

6 haftada 3,2 kg çok iyi bir sonuç bence tebrik ederim. biz yediklerimize dikkat ediyoruz saglıklı beslenmeye ve hareketli olmaya çalışıyoruz

afiyet olsun hugocuk yine çok güzel menü.

tebrik ederim canım ilk etapta zaten çok çabuk kg verilir. beden bu değişikliğe hemen tepki verir ki sende de bu olmuş oleyy. donlar sütyenler bugün senin için sallanıyor:92::92::92::92::92:

nugii sen şimdi bugün burdasın muhtemel yarın yok olursun uzun zaman gözükmezsinn
merak ettiğim burdan ayrı olduğun zaman yani buraya yazmadığında diyete devam ediyomusun yoksam ipin ucu kaçıyomu

devam ediyorum tabikide ipin ucunu kaçırmıyorum artık kışın kaçırmam ben sadece haftada bi defa olur yada olmaz kaçamak yazın salıyorum ben genelde kendimi.şimdi koşu bandınada bineyrum suyumuda içeyrumm yola devam yani

kilo veremiyosan yaa sık diyet yapıp bozuyosundur yada troit hormon benzeri sorun vardırr bi diyetisyene gitsen iyi olurduu

hımm dimek burda olmadığın zamanda devam ediyosunn
artık bize ihtiyacın olmadan biz olmadan diyet yapıyosunn

Aynı bizz :) Hoşgeldin canım..

Merhabalar hoşgeldiniz. Bence siz her ne uyguluyorsanız gayet başarılı çünkü 6 haftada 3,2 kg verebilmek güzel bir durum. Amacımız yavaş ve kalıcı kilo vermek çünkü ve gördüğüm kadarıyla (Bence yani) çok iyi bir sonuç. Kalıcı olduğuna eminim. Özel bir diyet uygulamıoruz herkesin kendine göre bir yöntemi var. Tabi diğer arkadaşlarda size yazacaklardır. Ben sadece gidişatınızın iyi olduğu söylemek istedim. Metabolizması yavaş biri olarak 6 hafta da 3,2 kg verebilmek benim için büyük başarı die etkilendm açıkçası. Kolay gelsin :)

bugün pırasalı tm buğday unlu bi kek yapayım öğleden sonraları ara öğünde yerim değişiklik olur diyorumm

tebrikler canım
hoşgeldin canım

amanin dimek öleeeee görmedim öncekini sendede çareler bitmiyo heç sevindim canım

tyebriklerr canımm : 74:

tebrik ederim canım ilk etapta zaten çok çabuk kg verilir. beden bu değişikliğe hemen tepki verir ki sende de bu olmuş oleyy. donlar sütyenler bugün senin için sallanıyor:92::92::92::92::92:

hahahaha yaa süpersiniz kızlarr çok teşekkrlerr ay çok mutluu oldum yaa seviyorum sizzii.. Siz olmasanız asla cesaret edip kalkışmazdım bu işe Allah razı olsun sizden yardımlarınız desteklerinizle olduu :)) Tabi daha yolun başı gitmesi gereken 6 kg var :)))) Donlar sütyenler sallansınnn :92::92::92::92::92::92:

hımm dimek burda olmadığın zamanda devam ediyosunn
artık bize ihtiyacın olmadan biz olmadan diyet yapıyosunn

şimdi olay şöyle oluyo balım hani artıknasıl besleneceğimizi biliyoruz öğrendikya ondan öle şey ettimdisize ihtiyaç olmadan olurmu hiç ben burda öğrendim sağlıklı beslenmeyi şekeri bırakmam en önemlisi çayımı şekersiz içiyorum düşün 1 yılı geçmiş şekeri bırakalı senin desteğin sayesinde oldu bu ama işte anlattımya sana ben ilaç beni mahvetti hiçbişey yapmak istemiyo canım siz burası olmaz olamazzzzz

Günaydın sazan, hayırdır ya nie öle oldu ki? arada oluo mu yoksa şimdilerde mi oldu. Yani bi çare bulmak gerek yaa :26:

ailevi meseleler canım sağolsun eşim beni üzmek konusunda çok başarılı. daha önce de paylaşmıştım buradan da. para meseleleri benim evimin nafakasını ablasına yollamalar filan. bana sormadan bi takım masraflar yapıp - hemde benim paramla - bana bunlar başka bişiymiş gibi sölemeler sonra da bunların ortaya çıkması. yalanlar dolanlar. her kavgada boşanalım lafları filan. bıktım artık. boşanırsa boşansın sanki ben yalvarıyorum her defasında ayağına kapanıp.

tebrikler canım

hoşgeldin canım

amanin dimek öleeeee görmedim öncekini sendede çareler bitmiyo heç sevindim canım

hee öylee. sizden ayrı kalmamak için her zorluğu aşıyoruz kızım kıymetimizi bilin heee

bunun için buradayız canım. hep destek tam destek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…