60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sazancım siz bebiş işini ne ettiniz askıyamı aldınız yoksa çalışmalara başladınızmı

canım adam bana sanırım evleneli iki sene oldu onuncu kere filan boşanalım diyo. sence bu adamdan çocuk yapmak ne kadar zekice olur

evet anlatmıştın meseleyi ama yalanı ortaya çıkınca neden boşanalım diyoo sorun sende değilkii
ablası dolduruyomu acabaa
bide senin paralarında gidiyo
senin yuvan ablası yüzünden yıkılırsa onun yuvası kalacakmı

ilaç ne zaman bitecek yaff
valla biz sıkıldık bu ilaçtan

canım adam bana sanırım evleneli iki sene oldu onuncu kere filan boşanalım diyo. sence bu adamdan çocuk yapmak ne kadar zekice olur

evet haklısın
ya sorumsuz biraz evlilik çocuk oyucağı gibi geliyoo yada sen istemiyosunya para mevzularını filan bu da ablasına anlatıyosa ablası filan dolduruyo olabilirmii
bidee yani aslında kayınvalidenin izin vermemesi lazımm o kızıysa bu da oğlu denge kurmaya çalışmalıki kimse üzülmesinFONT]

evet sorun bende değil ama sabah ben aynı konuyu açınca bana " ulan ben ne enayiymişim " dedi. sanki 6050 lira kredi çeken onun eline sayan ben değilim. sanki bileziklerimi bana sormadan alan ve iki senedir bana vermeyen o değil. sanki ben bunları ondan almışım. sanki bana bir dügün yapmayan bir çeyrek bile takmayan onların ailesi değil benim ailemin bana taktığı bilezikleri alan - belki de satan- o değil. ama bunalan boşanmak isteyen o. eyvallah o zaman boşansın bakalım. bu sefer gelip " ben sensiz olamam seni boşamam" diye yalvarmasın bana o zaman?

ablasının ailesi zaten dağılmış canım kocası ile nikahsız yaşıyorlar.adam çalışmıyo iş begenmiyo ayda bi evden kovuyorlar . o da demek ki ablasını ve eniştesini örnek alıyor. böyle işte bunlar.

evet canım okudum vede çok şaşırdım bencede daha düşünmeyin zaten
ilaç ne zaman bitecek yaff
valla biz sıkıldık bu ilaçtan

valla hugom belli değil daha 2 kutu daha var gr mını yükseltmişti belki 2 yada 4 kutu daha verebilir normalde şubatta bitecek uzatmazsa eğer

canım yeni arsa sattılar şimdi bankada paraları varmış bunların. öyle diyo bilmiyorum yani ablasının aslında artık paraları var. ama bankadan para çekmek yerine kardeşinden istiyo kardeşi de benim elimdeki son iki yüz lirayı alıp onlara yolluyo ( bana borcum var birine oraya ödicem ) diyo. sence inanayım mı? tabi ki inanmıyorum. bana "aşığım seni seviyorum kimseyi senin kadar sevmedim" diyo ama paramı geri ver deyince bana boşanalım diyo demek ki önceliği ben değilim para ! bana açıkça söylese idi şöyle şöyle işimiz var bana kredi çek dese açıkça ben o parayı misliyle verirdim ama bana " arabayı yaptırıcaz biz kullanıcaz " dedi araba tamir edildi yine gitti ablasına. megerse o paranın 2500 lirası ile arabanın birikmiş vergi borcu ödenmiş ?? ben bir yıllık gelinim onların borcundan banane ya? o zaman sölesin desin ki "aşkım böle böle arabamızın ( ablası ile ortak ) borcu birikmiş eve haciz yollamışlar yardımcı ol" olmayan en adidir. ama yalanla dolanla bu işler olmaz o yüzden ben o parayı geri isterim arkadaş !

yaa demek öyle yaptı bileziklerini bile aldı üstelik senin ailenin taktığı bilezikleri aldı
vicdansızlık sanada kredi çektirmiş bide
ya çok şaşırdım sen hiç anlatmazsın derdini filan hep neşeli konuşursun görende hiç derdi yok sanırr
şimdi sen anlatınca çok şaşırdımm
ailen biliyomu biliyosa çok üzülüyodurr
böyle olmaz sen tavrını koymuşsun iyi etmişsin taviz verme eğer ayrılacaksada kendisi bilirr böyle olmazki devamlı ailesine yediriyo
dediğin doğru ne olucaksa olsun

ya ben anlatmadım çünki sanalda olsa ailemin sırlarını saçmış olacaktım. ailemize saygı duydum hep. sabrettim. bilezik olayını ailem bilmiyor, anlatmadım anlatırsam onlar asla unutmazdı biz barışsak bile. bileziklerimi verir bende unuturum dedim. kredi olayını ise ablam biliyor akşam eve yürürken uzun uzun konuştuk bunlar seni yemeye alışmış filan dedi birazda ablam doldurdu beni sanırım. gerçi hep aklımda ama ben iyi niyetli verici bir insanım para pul dert değil huzurumuz olsun derdim. ne zaman sorsam tamam vericem bileziklerini derdi ama iki senedir oyalıyor. firmaya evlenirken borçlandım onun için rehin bıraktım bin lira borcum kaldı içeriye bileziklerini alacam diyo iki senedir yaa.. artık canıma tak etti ben de insanım neden tek başıma mücadele edeyim bununla kimseye bişi anlatamıyorum işte sizinle ne paylaşıyorsam o yoksa annem ortalığı yıkar.

yaaa gebeliktede dikkatli beslendinmi bişey olmaz hem senin çok kilon yok amaaa anlattıklarından insan çekinirr işine yaramadıkça boşanalım diyo
ablasıda ne biçim insanmış

bilmiyorum ben artık. ceketimi alıp çıkıcam diyo bu kaçıncı deyişi sayısını hatırlamıyorum . kadın düşünmüyo demek ki bu adam evlendi artık para istemiim diye. geçen ay bayramda kendisi ve kocası yüz liralık giyim alışverişi yaptılar. istanbula döndük iki gün sonra kocam elimdeki son yüz lirayı ablasına yolladı neymiş kızının matematik hocasının ödemesi varmış o gün saat üçe kadar. kendileri düşünmüyorlar kızlarını benim eşim düşünüyor neymiş kıza kıyamıyormuş.?? salaklık ettim kıyamadım yine verdim. ondan habersiz kenara para koymam lazım ama her defasında çıkarıp veriyorum böyle de safım. annem derdi ki ah kızım kocanın iki kaşığı varsa birini kıracaksın ki kıymet bilsin. anacım haklıymış. şimdi kenarda köşemde param olurdu bu adamdan ayrılırsam ama sayesinde beş parasızım

canım sen neden paranı yediresinki
daha geçen gün sinirin bozuldu iş yerinde kolaymı para kazanıyosun
hayırr ihtiyaç olurr tamam derim bunlarınki ihtiyaç filan değilki nasıl olsa para geliyo diye har vurup harman savurmaa
inşallah eşinin aklı başına gelir yoksa böyle gitmezz
gerekirsede ailene söyleyeceksin onlar sen susuyosun nasılsa ses etmiyosun diye yapıyorlarr birazda
zaten eğer bu meseladen seni çok sevdiğini sensiz yaşayamayacağını söyleyen adam bırakacaksada bıraksınn gitsin sevgi parayla ölçülecekse parayla devam edecekse hiç olmasın daha iyi elbet herkes layığını bulurr

işte seviyoruz dayanamıyoruzz ondan oluyoo
gideceğinden filan değildir seni korksun ses etmesin diye yapıyodurr
ama annen haklı demişş bundan sonra kenara köşeye para atmaya bakk
gerçi senin sıkıntın pek olmazz yabancı dilin varr iş hayatındasınn filan herzaman karşına fırsatlar çıkarr çocuğunda yokk akıllılık etmişsin üzülürsün ama geçeecektirr böyle saçma şeylerden ayrılık olurmu üstelik kendi suçluyken

canım benim tek başıma kalma ona muhtac olma korkum zaten yok ki. çok şükür iyi bir işim kurulu düzenim var. sözünü tutabilip çekip gidebilirse bu benim karıma olur maddi olarak açık söliyim. o yüzden de ayrılık lafından cayıyor çünkü beni yıldıramayacağını biliyor. bundan sonra zaten kenara para atacam hatta yine salaklık edip vermiim diye otomatik ödeme talimatı vericem maaşım yatınca bir miktarı otomatik kesilsin böylece maaş hesabımda para kalmasın başka türlü önüne geçemicem. iki ay sonra kredim de bitiyo o zaman daha rahatım. tam 15 aydır kredi ödüyorum ben reva mı bu bana yaa?

1 yıldır kredi ödüyosun ama sana faydasıı yok
neyse zararın neresinden dönersen kardırr
verme bşdaha para zorla alamazyaa yok dersin harcadım gezdim alışveriş yaptımm dersinn ne diyecekk ablam için kemerleri sıkmı diyecek
otomatik ödeme fikrin güzell olmuş
kendi maaşını napıyo hepsini veriyomu ablasınaa

yok canım o kadar da değil. öyle bişi yaparsa yıkarım ortalığı. onun geçen ayki maaşının bir kısmı ile benim ev harcamalarımız ve onun izmir masrafları ile şişen ve aylardır kapatamadığım kartlarımı kapadık. kalanı ile de bayram harçlığı yaptık ve arabanın kalan masraflarını karşıladı. bu ayda kartlarımı ödedi bi bin liralık ödeme kaldı onu da yapacak bekliyorum. çünkü hep arabaya parça filan aldı benzin aldı vs. ben ödemicem o ödicek. bu ay kirayı da ben ödemicem yöneticiye de onun şirket telefonun vericem ev sahibi onu arasın. artık erkek sazan yok evin erkekliğini o yapsın benden paydos!

neyse konumuza geri dönelim..
sinirden ara ögün filan yapmadım hiç acıkmadım da .. sadece meyve çayı içtim ve su o kadar

ögle yemeginde
soslu köfte
ezo çorba
spagetti
salata

varmış ben salata ve köfte alırım sanırım. dolapta da tavugum var akşama da onu yerim domatesle. akşam eve gidince de hafif bişiler atıştırır yatarım. bir de bu disiplinim kilo vermeme yansısa.. sabırla bekliyorum :)

Kızlar selam
yoğunum yazamadım..
ne güzel bi sürü sayfa olmuş..
öğleden sonra hepsini okuyacağım ve de yazacağım..
Öptüm sizi..

cevp için sağolun moral oldunuz valla ama belirteyim o 3,2 nin 2 kilosunu ilk iki haftada verdim ve 4 haftadırda gram gram uğraşıyom. tek tesellim yavaş gitti hemen gelmez.
hepinize başarılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…