60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cevp için sağolun moral oldunuz valla ama belirteyim o 3,2 nin 2 kilosunu ilk iki haftada verdim ve 4 haftadırda gram gram uğraşıyom. tek tesellim yavaş gitti hemen gelmez.
hepinize başarılar...

ilk etapta kilo çabuk gider zaten çünkü beden yeni yaşam ve yeme biçimine tepki verir. sonra buna alışır ve kg verme yavaşlar ama yavaş giden yavaş gelir o yüzden dert etme. bu işin sırrı sabır ve motivasyonu kaybetmemek ve oda burada var. kolay gelsin

canım benim anlattıkların bazılarımızın başına gelmiştir benim başımada geldi tabiki çok bazen halen devam eder bu ama bende akıllanıp maaşımı kendime harcıyorum hep bi yandanda iki üç kuruş biriktirmeye çalışıyorum.artık sende dediğin gibi hiç para koklatma eşine kendine harca ve biriktir

tamam neyse kapatalım konuyu dahada gerilmee herşey yoluna girer inşallah
sen verdiğin kararları uyguladınmı zaten onada pek yapacak bişey kalmıyoo

ben bugün nedense çok acıktım sabah kahvaltıda kesmediydi arada başım dönmeye başladı 10 fındık yedimm geçti sonra yarım simit yedim şimdi çorbada oldu 1 saat sonrada 1 tabak ekmeksiz çorba içerimm

salonu sildim süpürdüm şimdi yatak odası bebek odası misafir odası ara koridor kaldı halıları kalkıp silincek süpürülcekk
halıları kaldırmıyorumda toplayıp kenara çekiyorum sonrada banyoyu yıkar banyo yaparımm çöp döker bakkala giderim tamamdırr
öff şu karnıbaharı kızartmadan yese olmuyo sanki eşimm illa vitaminini öldürecek ben kendime fırında yapıcam sanırım üzerine tam buğday unu süt 1 yumurta az yağ koyup sos yapıp döküp fırınlasam güzel olurr değişik olurr

Nugicim demek ki senin de başına geldi. bu beni çok rahatlattı inan artık kirayı faturaları ben yüklenmicem. hiç değilse kirayı o ödesin. biz bişi deyince evdeki eşyaların parasını ben ödedim diyo çıkıyo işin içinden. sanki eve kira fatura ödenmiyo? böyle düşüncesiz cahil ( okumuş mühendis olmuş ama ) ve kendine yontan bir insan. bundan sonra bende senin gibi yapacam ve kendime araba alacam. iki senedir beni böyle kandırdı zaten araba sevdasına..
tamam neyse kapatalım konuyu dahada gerilmee herşey yoluna girer inşallah
sen verdiğin kararları uyguladınmı zaten onada pek yapacak bişey kalmıyoo

mesele de orada canım benim ona olan sevgimle kendimi garantiye almam arasında bir seçim yapmam lazım umarım yapabilirim.

senin işin de zor be canım benim eşim bak o konuda sorun çıkarmaz illa kızartma olsun filan takıntısı yok ama kızartmayı çok sever arada bende kızartma yapıyorum her zaman değil ama evim kokuyo çok batıyo ortalık yag oluyo . bende çalışan kadınım her zaman temizleyemiyorum. haftaiçi temizlik yapsam bırak haftasonu yaparız diyo haftasonu da muhakkak dışarı çıkılıyo evi temizlemek dert oluyo. ben de dolmalık biber aldım dolma yapacam diye.acaip canım çekiyo bu ara onu yapayım en iyisi. akşamları moralim çok bozuk oluyo eşim yüzünde kolumu kaldırasım gelmiyo ama böyle her gün aynı şeyi mi yiycez. akşam yemek hazırlamadım kendi dolaptan peynir filan yemiş oh olsun artık kölesi değilim ben onun. benden sonra çıkar evden benden önce gelir iş eve çok yakın ama aman karıma bi yardım edeyim demez. ay ben ne dolmuşum yaa yemek konusunu da kocama getirdim :

bu arada ögle yemegimde.
bir kase sulu köfte ( içinde patates az havuc ve bezelye de vardı )
bir kaç kaşık salata yedim.

öğleyin az yedim sanırım içim ezildi sekiz badem bir adet kuru incir yedim birazdan da şekersiz türk kahvemi içicem.
herkes nereye gitti yaa dışarda yağmur var nereye kaçtınız aloo

öğleyin az yedim sanırım içim ezildi sekiz badem bir adet kuru incir yedim birazdan da şekersiz türk kahvemi içicem.

Ya burdaım burda olmasına da yazamıorum sazan bi sürü iş var oofff :S hepsini okudum ama tam yazacakken bi kucak iş getirdiler iyi mi onları halledeyim döncemm

öğle yemeğimde
kızartma
tavuk çorbası
makarna
yoğurt vardı
bende evden
pırasa yemeği getirdim
1 kepçe çorba
yoğurt
ve bir dilim kepek ekmekle yidimm

ben burdayım geldim afiyet olsun sanada bendede kuru incir vardı bidene yiyemde bari bağırsaklarım çalışsın :124:

canım sen aslında ikiniz içinde en iyisiini yapıyosun yarının ne olacağı bellimi varken kenara atmak lazım şimdi ver ona buna sonra sıkışınca onlar geri ödermi asla
valla nugi en güzelini yapıyo çok taktir ediyorum onu biriktirmiş parasını birazda kredi arabasını almış
şimdide ev alayım diyo ne güzel
ayrıca kesinlikle blöf yapıyo ayrılmaz senden sen sessiz durr kavga etme inan deymiyo çünkü isterse yok dersin lafın gerisinide getirmezsin açıklamaya gerek yokk
kavgayada gideceksede gitsin ama gitmezz
bide yani ne demek mesela işinden ayrıllsan para kazanamasan kötü bişey olsa o zamanda parası yok deyip gidecekmi seni paranla beraber seviyosa parasız seni istemiyosa zaten güle güle dersinn
ama o kadar değildir çünkü öyle olsa dediğin gibi maaşını hiç göstermezdi sana direk yollardı ablasına
sen ona çeki düzen vereceksin anlaşılan seninki daha çocuk derleyip toplayıp adam edeceksin zor olacak belki ama başarırsın
aslında zayıf noktası çocuk
o zaman de sende madem çocuk istiyo çeksin kredi ev alsın kiradan kurtulun kirayı ve üzerine ne kadar gerekiyosa parayı maaşından ödesin zati 10 yıldan önce bitmezz hem böylece istesede kimseye para veremez zatii
böylecee evinizde olurr en azından ev parasına gider boşa gitmez paralarr

bu arada ögle yemegimde.
bir kase sulu köfte ( içinde patates az havuc ve bezelye de vardı )
bir kaç kaşık salata yedim.

sazanım bende ekmeği bıraktım sayılırr yani öğlen akşam ekmek yemiyorumm rahat ediyo midem diye ceviz fındık yiyorum ekmek yerinee
çorbaya çok dadandım bu ara böyle evde dolapta ne kadar sebze varsa kaynatıp içine sarımsak dövüp pişiriyorum üzerine 1 kaşıkta zeytinyağı öyle yiyorumm çokk beyeniyorumm
evde kereviz havuç pancar pırasa karnıbahar brokoli varr
yarından sonraa az az hepsiini karıştırıp yaparım yinee

benimde 6 ayım kaldı araba taksitimin bitmesine bunada şükür 3 yıldı azı kaldı sonra maaşımın tamamı kalacak bana şükür inşallah ama hep nedense bi borç çıkıyo karşımıza bir tane elma yidim şimcik

bugün cimcime gelemedi daha evde olunca tabi işlerde bitmiyor.balım fambık uğruyomu önceden arada uğrardı hani şimdi uğruyomu buralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…